Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#4001) yetike válasza Bubu79 (#4000) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bezony. Winnernek is van vége: csak tudnám, hogy _hun a csudában. Na de nem poénkodunk más kárára... :P

Az érintett (nem, nem én taperoltam!) motkányoktól szíves elnézést kérünk. Ha lehet, balra tessenek elnézni, köszönjük.

[ Szerkesztve ]

(#4002) kételkedem válasza Bubu79 (#4000) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A rendszer úgy van kitalálva, hogy nem a hűséget és a rendszeres fizetést jutalmazza, hanem az új szerződéskötésre hajt. Tavaly én is felmondtam, majd újrakötöttem a biztosításom ugyan ott. Nem egészen értem, hogy ez miért jó, de hát ha ez nekik megfelelő, engem nem zavar.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#4003) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szuperjó idő van, de olyan álmos vagyok, hogy hihetetlen. lehet a tegnapi 2 üveg cider hatása:U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#4004) Bubu79 válasza kételkedem (#4002) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit logikátlannak tűnik nekem is - de az tuti, hogy ajándékozom meg őket a különbséggel ;)

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#4005) venember83 válasza yetike (#4001) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Betegen ne is taperold.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4006) Sipi16 válasza tildy (#4003) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Hány %-os volt?

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#4007) tildy válasza Sipi16 (#4006) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

4.5%:)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#4008) NoLF válasza Sipi16 (#4006) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a ciderek mind 5 alatt vannak, legalábbis akárhányat láttam eddig az mind <5 volt

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#4009) kételkedem válasza NoLF (#4008) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudtam, hogy korsós Kennytől választ kapunk eme kérdésre! :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#4010) Sipi16 válasza NoLF (#4008) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Van 7%-os is itt. [link] [link] [link] [link] Ha bizonyíték kéne nem igéret. ;)

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#4011) NoLF válasza Sipi16 (#4010) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

najah, angol ciderben gondolkodtam. bár nem kizárt, hogy ott is van extra stark :D

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#4012) Dylen válasza Sipi16 (#4010) üzenetére

Dylen
(senior tag)

Bizony van, és jó drága a szimplában :F
Nem 7 hanem vmi 5, 4

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#4013) NoLF válasza Dylen (#4012) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak azt nem értem mitől olyan drága, ha egyszer szar...
elnézést attól, aki szereti, de az én ilyen vegyszerekkel agyontöltött löttyökről nem tudok megnyerő véleményt nyilvánítani.

(#4014) Sipi16 válasza NoLF (#4013) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Aki nem szereti se a sört se a rövidet annak jó. Csajok isszák legtöbbször. Pénteken olyan finom sört ittam...

(#4015) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hoplszli, ma este akkezdet phiai kocserto a szeparé bisztróban, el-e nézek?

(#4016) Dylen válasza NoLF (#4015) üzenetére

Dylen
(senior tag)

ez most beugratós? :F

(#4017) NoLF válasza Dylen (#4016) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha beugrasz, akkor igen :))

igazából csak spameltem egyet ide

(#4018) Dylen válasza NoLF (#4017) üzenetére

Dylen
(senior tag)

a nagybőgőbe? :F

jólvan, leültem :)

(#4019) Ramius válasza Dylen (#4018) üzenetére

Ramius
(őstag)

Ne akarj bőgni :D

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#4020) Dylen válasza Ramius (#4019) üzenetére

Dylen
(senior tag)

:DDD

ma nem is fogok! de holnap se... :N

(#4021) venember83 válasza Dylen (#4018) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hova ültél le, a szeparé bisztróba? :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4022) Bubu79

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Behalok - láttatok már visszafelé járó kárcórát? Elem betesz ( polaritáshelyesen, mert egyébként dob egy hátast a rendszer ), másodperc mutató elindul, de nem jó irányba :D

Elem kivesz, gyanakodva szemlél, visszatesz - mutató jó felé jár.

Jelenség megismételhetetlen. :U

Lehet, hogy elqrtam az időgépem? :F :Y

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#4023) venember83 válasza Bubu79 (#4022) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Iszol te rendesen?

Különben a vasárnap esti TopGearben Romániában jártak a srácok, leesett az álluk, amikor meglátták a Transzfogarast. :K

[ Szerkesztve ]

(#4024) Bubu79 válasza venember83 (#4023) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jogos!

Mostanában nem igazán :U

(#4025) Ramius válasza Bubu79 (#4022) üzenetére

Ramius
(őstag)

Erről ez a film jutott eszembe.

(#4026) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép jó estét! :)
Már csak arra tudok gondolni hogy egyszer csak pénetek lesz. :DDD

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#4027) Dylen válasza Killing (#4026) üzenetére

Dylen
(senior tag)

pénünk lesz? :F

(#4028) Csabee. válasza Dylen (#4027) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

péntekre gondolt

Üdv: Csabee.

(#4029) Ramius válasza Dylen (#4027) üzenetére

Ramius
(őstag)

Te ma nagyon formában vagy.

(#4030) Dylen válasza Csabee. (#4028) üzenetére

Dylen
(senior tag)

tudom... :)

(#4031) Killing válasza Dylen (#4027) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pénzünk ;]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#4032) Bubu79 válasza Ramius (#4025) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem nem juthatott eszembe, mert nem láttam a filmet :P ;)

(#4033) Ramius válasza Bubu79 (#4032) üzenetére

Ramius
(őstag)

Akkor nézd meg.
Egy kis spoiler:
Az is így kezdődött, hogy egy órásmester csinált egy órát ami visszafelé járt.

(#4034) Csabee. válasza Ramius (#4033) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szeretem ezt a filmet! :)

Üdv: Csabee.

(#4035) yetike válasza Dylen (#4027) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem... péniszünk.
Nekem már van.
Születésem óta

Közvetetten pedig ennélfogva az asszonynak is.
Neki nem születése óta. :P

[ Szerkesztve ]

(#4036) dragonfx válasza Sipi16 (#3993) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez kinek az autoja?

Na ééésss?::DDD

(#4037) Bubu79 válasza yetike (#4035) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Háddevau...

Mici, Te határozottan pajzán lettél az utóbbi időben - mi történt Veled? :D

(#4038) venember83 válasza Bubu79 (#4037) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A VIP-k megengedhetik maguknak.

(#4039) Bubu79 válasza venember83 (#4038) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]? ;]

(#4040) Sipi16 válasza dragonfx (#4036) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Egy haveromé volt. 60kért vette. Aztán eladta alkatrésznek.

(#4041) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Go Kowalski!

(#4042) Bubu79 válasza venember83 (#4041) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:F

Vega is van mellé?

(#4043) venember83 válasza Bubu79 (#4042) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, csak 426-os HEMI kizárólag csúcsragadozóknak, vegák kíméljenek.

(#4044) Bubu79 válasza venember83 (#4043) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HEMI?

Dodge Challenger?

Vanishing Point?

Lehet, hogy meg kéne néznem ezt a filmet is? :)

(#4045) Psychonaut válasza Bubu79 (#4044) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Szép autó.... :K

Szép napot mindenkinek! :)

(#4046) Killing válasza Psychonaut (#4045) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Holdat. ;)

(#4047) Bubu79 válasza Killing (#4046) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Hold sajtból van.

A sajt esetenként nehéz illatú, hogy finoman fogalmazzak - mondhatni akadhat olyan, ami kifejezetten büdös.

Namármost.

Mit vétett ellened Psychonaut, hogy ilyesmit kívánsz neki? :U

:DDD

(#4048) Killing válasza Bubu79 (#4047) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem vétett ellenem semmit, jóban vagyunk, csupán arra akartam célozni hogy este van. ;)
És mint ismeretes, este a hold van fent és nem a nap. ;)

[ Szerkesztve ]

(#4049) BlacKSouL válasza Ramius (#4029) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre mifelénk ilyenkor azt mondják: háháá..este biztos sex volt. :D

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#4050) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

The end.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.