Kegyetlen zuhé van!
Mit vagy úgy oda? Monszun idején nem meglepő a dolog

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
ez jó 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Akkorisélvezem 
[ Szerkesztve ]
(#36005) venember83 válasza yetike (#36004) üzenetére
Tehát neked ami kegyetlen, az élvezetforrás. Értem. Cseréld le gyorsan azt a kedves plüssmaci arcképet valami ördögire. 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#36006) yetike válasza venember83 (#36005) üzenetére
Nem a kegyetlenségét élvezem, hanem magát az időjárási jelenséget. Meglehetősen impresszív.
(#36007) Bubu79 válasza venember83 (#36005) üzenetére
Tehát ha Neked jó, akkor az rossz. Tehát jó, mert rossz.
Vazze - ilyen egy perverz kéjencet 
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
(#36008) bolondember válasza Bubu79 (#36002) üzenetére
én szeretek esőben menni attóval.
igaz, mára csak a Gyösz jutott... 
'reggelt!
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Szép napot nektek! 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

szétfagytam éjszaka
jóreggelt!
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
(#36011) Winner_hun válasza bolondember (#35994) üzenetére
Ne is legyen, adblockba ment bele, ne is lássam sehol itt ezt a tetszős "izé"t.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#36012) Winner_hun válasza neduddki (#35995) üzenetére
Masszívan itthon. A héten még így lesz.

Olyan jó újra hallani a kazánszivattyú burrogását 
@Winner: látom téged még nem fertőzött meg a fészbúk.
[ Szerkesztve ]
(#36014) kételkedem válasza Dylen (#36010) üzenetére
Takaró, Dave++, meleg tea, hősugárzó nem volt?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
(#36015) Winner_hun válasza Cicero (#36013) üzenetére
Valamikor réges-régen regisztráltam rá, aztán az idei év elején felléptem rá és minden infót legyalultam róla, azóta is pihen az accountom. Pár hete törölni akartam de fogalmam sincs hogy milyen e-mail címmel regisztráltam, így hagytam ott és úgy ahogy van.
(#36016) bolondember válasza Dylen (#36010) üzenetére
kételkedemnek igaza van - Dave++ nem bújt hozzád? 
ejnye, rosszfiú.
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Szép napot, csónakot lapáttal
Dave++ meg szégyelje össze magát, hát szabad egy sziszát fázni hagyni
[ Szerkesztve ]
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2
(#36018) Dylen válasza bolondember (#36016) üzenetére

nem, haragszom is rá 
(#36019) bolondember válasza Dylen (#36018) üzenetére
na, majd jól leverem az arcocskáját!
(#36020) venember83 válasza Dylen (#36018) üzenetére
Vesszetek jól össze, aztán béküljetek ki. Utána tuti, hogy nem fogsz fázni. 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#36021) venember83 válasza Bubu79 (#36007) üzenetére
Abból kell kihozni a maximumot, ami van. 
(#36022) Dylen válasza bolondember (#36019) üzenetére

dejó, akkor megírom a címét! ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#36023) bolondember válasza venember83 (#36020) üzenetére
vagy ha más nem, dörgi-dörgizzenek egyet! 
(#36024) Dylen válasza bolondember (#36023) üzenetére

az mi?
akarom tudni?
(#36025) kételkedem válasza Dylen (#36024) üzenetére
A Kámaszútrában leírt pozíció, mely nagyfokú rugalmasságot és jelentős testi erőt feltételez mindkét fél részéről!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

F1 topikban 3 napja vitáznak azon, kb. ugyanazok az arcok, hogy Webber v Vettel volt-e a hibás hétvégén?
Remélem nem felejtenek el enni és kakilni közben.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
(#36027) bolondember válasza Dylen (#36024) üzenetére
szerintem csináltad is már. 
@kételkedem: nem, rosszul tudod.
[ Szerkesztve ]

Jut eszembe, foci VB! De jólesz, b+, de örülök majd, hogy 1 hónapon keresztül nem lesz egy hely, ahova be tudok ülni sörözni anélkül, hogy ezt hallgassam:
Góóóóóól, baaaaaaaa*meg, eeeeelb******ta, anyááád, köcsög bííííróóóóóóóóóóó.....stb-stb.
Ha a kultúrkertbe is kivetítőt tesznek, a vénámba szúrok valami halálos szart. (mondjuk elég lenne levegő is
)
(#36030) bolondember: látod, a szakmai ártalom. 
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
(#36029) venember83 válasza frame>24 (#36026) üzenetére
Ha már nem dolgoznak. Amúgy a futamot se láttam. Még. Bár valószínűleg nem is fogom.
(#36030) bolondember válasza frame>24 (#36028) üzenetére
mivan, a SetítLélek-vírus elért Pécsre?!?! 
(#36031) kételkedem válasza frame>24 (#36028) üzenetére
Most olvasom éppen, hogy az elektronikai láncok akciókkal készülnek a vb-re.
Az ügyvezető elmondta, a vb rendszerint egybeesik a hűtőszezonnal, így a hűtőszekrények vásárlását is szeretnék akciókkal támogatni.
Ezt nem értem. Én tuti nem akkor veszek új hűtőt, mikor foci vb van, hanem mikor a régi kileheli a lelkét. 
(#36032) Dylen válasza kételkedem (#36031) üzenetére

Mert te nem vagy a fogyasztói társadalom igazi tagja 
(#36033) frame>24 válasza kételkedem (#36031) üzenetére

Olvasva az elejét én azt hittem, nem a hűtő a lényeg, hanemhogy:
"Vegyen ön is plazmatévét akciósan!"
(#36034) venember83 válasza Dylen (#36032) üzenetére
És már valószínűleg nem is lesz. 
(#36035) kételkedem válasza frame>24 (#36033) üzenetére
A fő vonal természetesen a lapostévé. A hűtőt hiába akciózzák, csak odébb kell tolni a békákat a homokozó helyén létesült tóban és remekül lehet hűteni benne a borsodit! 
Dylen: tényleg nem
Az esetek döntő többségében csak akkor veszek valamiből újat, ha a régi tönkremegy.
[ Szerkesztve ]
(#36036) bolondember válasza kételkedem (#36035) üzenetére
vagy ha szükség van rá - ne tagadd. én magam küldtem el a "levelet"...

(#36037) kételkedem válasza bolondember (#36036) üzenetére
Természetesen vannak kivételek!
Viszont azt sem azért vettem, mert valamelyik reklám vagy akció hatott rám, hanem azért mert egy meglévő eszközt lehetett vele használhatóbbá tenni!
A vettem szó kicsit erős 
(#36038) yetike válasza kételkedem (#36031) üzenetére
Pedig érthető a hűtőszezon. Focinézés közben sok sör fogy, amit valahol tárolni kell, méghozzá úgy, hogy hidegen maradjon. 
(#36039) BlacKSouL válasza bolondember (#36030) üzenetére
![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja, itt 16 és fél órája esik megállás és gyengülés nélkül folyamatosan.
Aszály, én mondom, aszály van. Mi lenne ha néha úgy rendesen esne is egy kicsit? 
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty
(#36040) kételkedem válasza yetike (#36038) üzenetére
Fogunk is annyi Heineken reklámot látni, hogy a könyökünkön jön majd ki! 
(#36041) NoLF válasza kételkedem (#36040) üzenetére
már aki 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
(#36042) kételkedem válasza NoLF (#36041) üzenetére
Akinek nincs tv-je és a fociért sem rajong, az nyilván nem!
Akinek van tv-je és nézi is, az viszont igen. Akár szereti a focit, akár nem 
(#36043) bolondember válasza kételkedem (#36042) üzenetére
na meg majd Zamárdiban...

várom a vébét. drukkolás szokás szerint, vagy 25 éve ugyanannak a csapatnak... 
(#36044) tope válasza bolondember (#36043) üzenetére

Öregfiúk csapata nem játszik, főként azok se játszanak már 25 éve 
Halkan mondom itt süt a nap
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2
(#36045) venember83 válasza bolondember (#36043) üzenetére
A Mannschaftnak? 
Nagyon halkan mondd, mert itt úgy szakad, mintha muszáj lenne. Már a látótávolság is csökkent. Most épp nem látni a szembe domboldalt. A patak mellettünk úgy bő 2 méterrel emelkedett meg. Még van úgy fél métere, és úszik a cég.
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty
A legtöbb eső az Északi-középhegységben esett...
Vettem észre b...ák meg. 
(#36048) kételkedem válasza BlacKSouL (#36047) üzenetére
Győr-Moson-Sopron megyében szinte semmi eső nem volt, a megyében vannak olyan területek, ahol egyetlen csepp eső sem hullott.
Meg kellene fontolni a költözést
Sopron szimpatikus város.
(#36049) NoLF válasza kételkedem (#36048) üzenetére
és még sört is tudnak főzni, pándorfalu sincs messze, ott a fertő tó, hmm!
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
(#36050) bolondember válasza venember83 (#36045) üzenetére

képzelheted mekkora szarban voltam szombat este...