Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#351) kételkedem válasza Csyppa (#347) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha akkor leírom, hogy Csyppa írja az 50000. hozzászólást, ami éppen a 140. hozzászólása lesz abban a topikban, akkor bezzeg most leesett állal zombiként ülnétek a gép előtt! Persze, hogy nem mertem ilyen részletesen leírni!

zolynet az nem harmonizál az avatarommal! :P

[ Szerkesztve ]

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#352) Pisztillus válasza Hugo85 (#348) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Na és ez az alaplap megvan még?

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#353) Hugo85 válasza Pisztillus (#352) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Hova kűdjem a csokit? :B

Igen, amúgy meg van még, épp most fogja kiváltani a "kisgépben" a TUSL2-C-t, 1400 Mhz Tualatin után nem is lesz akkora ugrás a 2800+ Barton, persze a DDR, illetve a videokártya Ti4200->Fx5900XT (nem röhög) talán érezhetőbb lesz, meg a 5.1 se lesz hátrány, ha már az a gép van a TV-hez közel :) Már csak azt kell megoldani, hogy a hűtés elférjen (táp a procihűtő fölött van, mármint az alaplap felől nézve fölötte, régi ház), szerintem marad a Thermalright ALX800 (csak nemtudom az a kis Papst elég lesz-e rá) az Atlhon-hoz, a szörnyű CM Jet7 (apropó dizájn hűtőt nem akar valaki venni? :DDD) meg megy el a TUSl2-C+PIII-S+512 SD+SB Vibra128+USB kártya bandával. (apropó kettő, PIII-S 1400 Mhz proci valakinek? :D)
(jól van tudom, topikban nem hirdetünk, nem is ez volt a cél :B)

Azért nem akarok nekikezdeni mert nincs kedvem Xp-t telepíteni újra, meg előtte backupolni kéne 100 gigát (főleg LAN-on keresztül) :(((

#354 - lehet, hogy hallgatok, de közben jár a kezem ;] és egy látnok, pont ezt nem tudná? Vagy megzavarta képességed a kibontakozó kozmikus ionfelhő a Proxima Centauri mellett? (igen ez tömény bullshit volt)

[ Szerkesztve ]

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#354) kételkedem válasza Pisztillus (#352) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most bezzeg hallgat! Pedig ez erősen csoki illatú topik! :DDD

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#355) kételkedem válasza Hugo85 (#353) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Picit lecsúsztam a frissítésről :DDD

(#356) bolondember válasza kételkedem (#355) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

PICIT?! :U

egy kis nevetés :DDD

[ Szerkesztve ]

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#357) Killing válasza tibi666 (#336) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja. A nyolcasban leraktam a lábam mert kis írvben fordultam. :W Egyébként jó volt minden.
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat. :D

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#358) Pisztillus válasza Hugo85 (#353) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Fogyaszd el az egészségemre! :K

A mostani melós gépem is ilyen procihűtő feletti tápos házban van - már nem sokáig. Ez is egy szép hibrid: Asus P5PE-VM alaplap (865-ös chipset), C2D 4300 CPU, 2GB DDR400 RAM, ATi Radeon 9600 AGP VGA, Samu 250GB SATA HDD, LG SATA DVD-író. A win7 RC szépen szalad rajta - most várom a magyar verzió megjelenését, mert erre a gépre mindenképp megveszem.

(#359) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez azért durva, most kaptam:

Tisztelt Ьgyfelьnk!

Ez a hivatalos йrtesнtйst arrуl, hogy a hitelkбrtyбjбt korlбtozott volt. A kцzelmъltban felьlvizsgбltбk a kбrtyбt, йs ъgy tűnik, hogy a vele kapcsolatban бllу tцbb mint 1 szбmlбk. Цsszekapcsolja a hitelkбrtya tцbb sokszoros szбmlбk szigorъan tilos, йs azt is tцrvйny bьnteti. Цn most mбr felkйrtйk, hogy nyъjtson informбciуkat a hitelkбrtyбjбt. Az OTP Bank azonnal kivizsgбlja az ьgyet, йs ha a vizsgбlatot az Цn javбra fogjuk visszaбllнtani a fiуkjбt. Hogyan бllнthatom vissza a szбmlбjбt?
#

Hogyan бllнthatom vissza a szбmlбjбt?

Kattintson ide , йs vйgezze el a lйpйseket, hogy eltбvolнtsa korlбtozбsokat.

sejtem, hogy miket kellene megadnom, hogy eltávolítsam a korlátozásokat :D

milyen jó, hogy soha nem volt és nem is lesz OTP számlám, ezáltal kártyám sem, valamint semmilyen banknak nem adom meg azt az e-mail címet, ahova ez a csodás kis próbálkozás jött :DD

mindenesetre óvakodjatok a törpéktől, mert fölétek nőnek! :K

az üzenet küldője egyébként a service@otp.hu :U :F

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#360) bolondember válasza Pisztillus (#358) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

az én gépem nem is megy. :Y

jön Fn du és meglessük (mert a vasszerhütés is ájeros). :(((

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#361) adika91 válasza NoLF (#359) üzenetére

adika91
(újonc)

IT Cafe-n fent van a hir, hogy amatorok probalkoznak ilyenekkel.

"és ne is nyissad újra." - bolondember

(#362) Bubu79 válasza NoLF (#359) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért van olyan érzésem, hogy orosz banki szakemberek dolgoznak az OTP-nek? ;]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#363) Pisztillus válasza NoLF (#359) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Kíváncsi vagyok, hány balek fog bedőlni neki. Hiába hangsúlyozzák a bankok, hogy ilyesmit nem bonyolítanak e-mail formájában, biztos lesz jópár olyan, aki szemrebbenés nélkül elküldi az adatokat - utána meg les, mint hal a tepsiben, hová lett a pénze.

Bolondember: Jó szerelést! Remélem, kiderül, mi baja a gépsárkánynak. Egy biztos: én még soha nem voltam olyan merész, hogy a vizet beengedjem a gépembe - pedig az elmondások alapján nem rossz az a vízhűtés.

[ Szerkesztve ]

(#364) zolynet válasza NoLF (#359) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

nebazd megnyitottad, azonnali shiftdel, v én magam rakom a spam-ba

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#365) Killing válasza NoLF (#359) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt is olvashatsz róla. De ez se semmi:

:C

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#366) Hugo85 válasza NoLF (#359) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Katt ha még eddig nem.
Én ilyet nem kaptam, csak anno ilyen Visa-s baromságokat, de aki ezeket nem ismeri fel, az már majdhogynem megérdemli...

Szerk: Félelmetes mennyire lassú vagyok...

Akkor, hogy valami értelmes is legyen. Vettem egy Sandisk Sansa Fuze-t és egy AKG K340-es fülest. Nagyon jó kombináció, egyelőre korlátozott tapasztalatiam alapján csak ajánlani tudom :K

#367 - On topic-ból hsz-t törölni? Ahhoz aztán elég nyomós érv kéne :P

#368 - mennyire jól "ismered" a lányát. Ilyen lányokat érdemes elég jól megismerni, lehet még sok-sok hasznod belőle ;]

[ Szerkesztve ]

(#367) NoLF válasza zolynet (#364) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

miért ne nyitottam volna meg? jókat szoktam röhögni a spameken. (céges gép, tőlem összeokádhatja magát, bár elég jól le van védve)

itcafét nem olvasok, nem tudtam hogy ez már konkrét hír.

node mind1, akkor a hsz tőlem törölhető

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#368) NoLF válasza Bubu79 (#362) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van oroszországi OTP, sőt, a vezérigazgatójának lányát ismerem is. imád minden héten odavissza repkedni, annyi szent...

(#369) bolondember válasza Pisztillus (#363) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ó, csövekben megy, nem kell félni.

remélem nem nagy gond.

ha a táp is, remélem ha meg is halt, akkor azért SEMMIT nem rántott magával... :((( :(

(#370) Bubu79 válasza NoLF (#368) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van ott minden, mint a búcsúban - rutinosak az Ivánok minden téren...

Konkrétan a perfekt magyar levél szúrta a szemem, bár azt hiszem Google Translate-tel még ilyen se lett volna :DDD

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#371) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt bírtam ma, hogy oszttársam megkérdezte, hogy hol vettem a CS-met. Megadtam neki a steampoweredes oldalt. Erre felvesz egy ilyen címmel: helpdesk@steampowered.com(E-mail címe nicns megerősítve)[ofc :DDD ]
A következő üzenentet küldte:
helpdesk@steampowered.com (E-mail címe nincs megerősítve) üzenete:
Hello Mr.!
Hi!
We observed it, that the you steamaccaountodra single strange Internet Protocol a title crept in.
We warn that steamlopási may be kiérlet even.
And we halted refreshing Steamed in order for the accaount not to be in danger.

Ez most wtf. :F Az volt a gyanúm, hogy el akarja lopni az accomat(azzal, hogy ilyen címen megkérdezi a felhasználónevet és ajelszót, amit nem adtam volna meg), de ehelyett küldött valami webfordításos vackot, amit biztos, hogy nem ő írt, mert olyan sötét, hogy ilyet nem tudna megírni(még magyarul sem).

[ Szerkesztve ]

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#372) adika91 válasza CHIPman (#371) üzenetére

adika91
(újonc)

Nagyon jo osztalytars lehet! ;]

(#373) NoLF válasza CHIPman (#371) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy pofon után azért megkérdezném holnap tőle, hogy miért akar CSzni :DD

(#374) adika91 válasza NoLF (#373) üzenetére

adika91
(újonc)

Szunet van... ;]

(#375) Pisztillus válasza bolondember (#369) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Ha valami normális, neves táp volt, akkor csak egymagában ment az örök vadászmezőkre - reméljük, így történt, ha tényleg azzal van a baj. Bár láttam már Codegen-t is szolidan meghalni - tápcsere után a gép vígan ment tovább.

(#376) Bubu79 válasza CHIPman (#371) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ilyenekről mindig ez ugrik be elsőre ( NoLF OTP-s vackáról is )... ;]

(#377) Bon3ss

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Szép napot! Alapjában véve türelmes ember vagyok, de amikor közel egy órát kell arra várni, hogy max. 1km-t megtegyek, akkor kezd elfogyni a türelmem. De nézzük a dolgok jó oldalát, legalább egy forgalmas kereszteződés és környéke rendbe lesz rakva. :K

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#378) bolondember válasza Pisztillus (#375) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

kúrelmászter, 380-as.

(most nézem, félregépeltem - de így van értelme is :DDD )

de semmi égett szag, semmi.
egyszer^uen csak nem indul. :F

(#379) adika91 válasza bolondember (#378) üzenetére

adika91
(újonc)

Azert ez a kurelmaszter nem semmi egy tap lehet...

(#380) zolynet válasza Bon3ss (#377) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

merre is? :F

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#381) Psychonaut

Psychonaut
(PH! addikt)

Szép napot mindenkinek! :)

idiótabácsi: kúrelmászter? :D

(#382) kételkedem válasza Bon3ss (#377) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Próbáltad már gyalog? Akár 4-5 km is megvan sétálva! :D

Amúgy szia! :)

(#383) Hugo85 válasza bolondember (#378) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Nálunk egy Sirtec (~Chieftec) táp halt meg így egyszer, mondjuk ott volt minimális égett szag. Semmit sem vitt magával (sőt meg lett javítva és mind a mai napig működik), a nemes, márkás tápok magányos hősként halknak meg. A kúrelmászteredtől is elvárható ez :K

(#384) Bubu79 válasza bolondember (#378) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Táp alaplapról, meghajtókról leakaszt - ATX csatiban zöld és bármely fekete vezeték közé rövidzár, hogy röffen-e. Ha van rá lehetőség, feszmérés a főbb pontokon.

Ha úgy megy, akkor egyesével visszaakasztani a fogyasztókat - és a többi, és a többi...

Egy AP 400DX-et cseréltem CM-éktől eddig - az is csak kardjába dőlt, nem vérzett össze mindent maga körül...

[ Szerkesztve ]

(#385) Killing válasza bolondember (#378) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mikor az én gépemből egyszercsak füstszag jött, már tudam hogy valami nem stimmel. :DD Szóval 'örülhetsz'.

(#386) Pisztillus válasza bolondember (#378) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Attól még lehet a táp hibás - pl. kiment benne egy bizti, az nem jár feltétlenül szagjelenséggel, ellenben akár javítható is. No de majd egy tápcsere után kiderül. Ez viszont már nem szokta magával vinni a gépet, egyedül szokott elhalálozni.

Szerk.: Látod, mennyien szorítunk neked? Ezek után a gépnek nem lehet semmi baja, tápcsere után mennie kell! :K

[ Szerkesztve ]

(#387) Bubu79 válasza Pisztillus (#386) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A tápokban találsz egy egész Wickmann biztit ( 5A környékit ) - jellemzően az az utolsó alkatrész, ami megadja magát ;] :DDD

(#388) NoLF válasza adika91 (#374) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a fene se ért már ehhez, túl öreg vagyok már :D

(#389) Csabee. válasza vergilx (#243) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

11.én nyílik :) Pikpak itt van!

Üdv: Csabee.

(#390) kételkedem válasza Bubu79 (#384) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

S ha a táp hangos pukkanás és szikrázó villám kíséretében dől a karomba, akkor mi a teendő vele? A tápban levő biztosíték jónak látszik.

(#391) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Körzeti doki azt mondja ilyen infulenzás időszakba sűrün kell kezet mosni.Mondom én sűrün mosok kezet.Na hát az sem jó mert lemosom a jó baktériumokat:D
Most legyek okos mi? :U

(#392) adika91 válasza NoLF (#388) üzenetére

adika91
(újonc)

:D

(#393) CHIPman válasza NoLF (#373) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert neki nem jó a tört szúrsz meg az 1.6, neki eredeti kell, ingyen. :(((

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#394) Psychonaut válasza Csabee. (#389) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Már előre röhögök azon a tömegnyomoron, ami ott lesz az első napokban...lesz szerencsém megtekinteni. ;]

(#395) Pisztillus válasza Bubu79 (#387) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

No, én meg ennyire értek hozzá - de bármi lehet. Hamarosan úgyis megtudjuk, mert BE biztos ír otthonról is, ha sikeres a műtét FN asszisztálásával. Legkésőbb meg holnap írja meg, mi volt.

Kételkedem: Erre leginkább didyman tudna választ adni - ha jól sejtem, ő (ha nem is itt) tápszag-értő.

[ Szerkesztve ]

(#396) Bubu79 válasza kételkedem (#390) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy valószínűleg szükséged lesz egy garnitúra primer köri FET-re, pár kondira, ahonnan a nyavalya kiindult és némi kitartásra, mert el lehet vele molyolni egy darabig :DDD

ToBeY: A szobacirkáló korban elfogyasztott csirkeguánónak igenis immun erősítő hatása van :DDD

[ Szerkesztve ]

(#397) Bon3ss válasza zolynet (#380) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Pécs, belváros.

kételkedem: de gondoltam már arra, csak az autót nm tudtam sehova sem lerakni úgy, hogy a forgalmat ne akadályozza. ;)

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#398) Hugo85 válasza Bubu79 (#387) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Régi 230 wattos Acorp (!) tápegységre apám, meg az a bolond villanszerelő ráeresztették a 400 Voltot. Volt benne egy ilyen oldschool olvadóbiztosíték (ilyen kis üveg csövecske) és csak az ment tönkre. Táp meg se nyikkant többet, de a gépnek semmi baja nem lett. Érdekes, hogy az LCD monitor (Samu 730BF), ami szintén megkapta a kiképzést csak egy elkót pukkantott el, amit garanciában csodálkozva cseréltek, hogy "érdekes, ezzel a típussal nem szokott ilyen probléma lenni".
A végén csak 2 dugasztáp (modem+router), meg egy amúgy is cserérett, cserélt ventis őskövület táp cseréjével (FSP 300-PNF-re) megúsztam a dolgot...

[ Szerkesztve ]

(#399) Csabee. válasza Psychonaut (#394) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is ott leszek :) bizti sok cuccot adnak majd 'ingyen" :) Nyitási akció stb..

[ Szerkesztve ]

Üdv: Csabee.

(#400) Bubu79 válasza Hugo85 (#398) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Wickmann bizti - épp az előbb írtam. Mindegyikben van még most is.

Pedig Acorp, JNC, Vargánya nem jó ómenek - ugyanaz az ipari hulladék bél van bennük, aminek a legyártásánál a mérnökök csak egy dolgot szúrtak el - hogy a gyártósor végére a csomagolót telepítették a zúzó helyett ;]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.