Miért, te anélkül is összefosod magad? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#33001) yetike válasza FehérHolló (#33000) üzenetére
Miért, te anélkül is összefosod magad? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#33002) Bubu79 válasza FehérHolló (#33000) üzenetére
Tetszett-é látni a kérdőjelet mondandóm után éshanem akkor mériszikannyit Kend? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én csak próbáltam összefüggést találni a madárszar és a punci között - ha már így elővezette a kolléga... 
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

HI!
akkor a vegyszlyanyokat megeyk megagyusztalni, nem a gtk-salkat:- )))
udv
neduddki
mod: Bubu: ma megiotn kotoszkocc, nem kell iejejnosszefuggesekt leesni ,Setit nincs most kozottunk:- )))
[ Szerkesztve ]
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
Életem a flame

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
He? Jól láttam hogy pina vót említve? ![;]](/dl/s/v1.gif)
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty
ez egy tecső link akart lenni
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

HI!
azon filozok hogy leeh thog megicsak elken ciepnem Teged a laborba korbemutogeni mint kulomleges alltfajta:- )))
udv
neduddki
mod: csak az a baj hogy tul sok ott a facer lyany az em,gcsak megzavavarna Teged...
[ Szerkesztve ]
(#33009) FehérHolló válasza Bubu79 (#33002) üzenetére
Már a feltételezés is sértő volt fajtámra nézve. Ombudsmanhoz fordulok jogorvoslatért. Ez tűrhetetlen!
Ember embernek farkasa.
(#33010) Bubu79 válasza FehérHolló (#33009) üzenetére
Tedd meg kérlek 
(#33011) neduddki válasza FehérHolló (#33009) üzenetére

HI!
nema VakVarnyu hattemeg merre repdesel mostanaban???:- )))
udv
neduddki
Nem lehet, hanem biztos
Aztán meglátnánk hogy mennyire zavarna meg ![;]](/dl/s/v1.gif)
Jaj, csak nemtom mikor. Mostanában zűrös idők jönnek, utána meg már a labor is kiürül nyárra. Na majd ahogy a szezon ősszel visszatér. Az uborka után ismét a hús ![;]](/dl/s/v1.gif)
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

HI!
sajnos fenn nevezett gyonyopruseg am rnincs a laborban, csak hozzam jar masszira + erre-arraszoval ez van:- (((
udv
neduddki
p.s.:- )))
nincs huga?
Vagy nővére? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#33015) bolondember válasza FehérHolló (#33009) üzenetére
nono!
ombucmanó?

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Naja, csak kissé intimebben emlegettük a nőket, és máris idecsalta a pinadetektora. Hihetetlen... 
Nem olyan hihetetlen az...a cápa is kiszagolja a vért messzi kilométerekről, mert éhes. 
Mondjuk a gondolatmenetet folytatva, de egy mondatot kihagyva, én azért nem vagyok Gyuri 
Meg amúgy már a hallásom is erősen szelektív. Irodában általánosan szűri az agyam a szövegelést ( 8 nővel vagyok összezárva+1 srác közvetlen munkatársam), mégis ha félreértelmezhető, mondhatni pikáns mellékértelemmel felruházható mondatot hallok, akkor rögtön kihúzom magam és elkezdek figyelni.
Csajok meg már ismernek és röhögnek.
[ Szerkesztve ]
(#33018) FehérHolló válasza neduddki (#33011) üzenetére
Kezit csókolom!
Olyan helyeken, amerre madár sem jár.
Betértem például a Martos tövében elhelyezkedő ivóba. Vagy magamat éreztem túl idősnek, vagy a többieket túl fiatalnak. Önben nem merült fel már hasonló kétely? Nem csömörödött meg a valóság súlya alatt a tudata? Vagy a vén kecske is megnyalhatja az uborka-túladagolt sót?
Üdv:
FehírHolló
Ember embernek farkasa.
Bank Holiday, JEJEJEJEEEE.... 
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

HI!
"8 nővel vagyok összezárva" es meg egyikeet se D!+ hat ember az ijen oszt meg panaszkodik nekunk:- )))
udv
neduddki
mod:VakVarnyu: hat kerlek oztudott hogy a Varnyufelek sokaig elnek es annak bezony ez akovetkezmeny... en mar eljutotomabbaa korba ahonan atyai szeretettel nezem botladozasaik az elt surujebe es orommel totl ela dijatalsaguk
[ Szerkesztve ]
Az ilyet hogy büntetik meg? A kárt ki fizeti meg?
mondjuk egy gumi legyen átlag 16k Ft. 100 autó, átlag mondjuk 3 kereke, az annyi mint.. .. 4 800 000 Ft. Azaz négymillió nyolcszázezer Ft.
Szerintem ha annyit dolgozott volna, amennyi energiát ebbe belefektetett, máris több kannásbort vehetett volna rajta
Tehát kap 6 hónap felfüggesztettet(maximum), és mehet is a dolgára szurkálni ismét, a tulajok meg szophatják. Fizethetik, buszozhatnak, gumiztathatnak. Ha egyik kerék ment is ki, a másikat se árt cserélni, mert különböző kopottságú gumik..hááát.
Szóval első felindulásból lehet hogy én is nekiesnék az illetőnek egy kisollóval. Csak így belegondolva.
Persze lehet hogy csak a szállást akarta magának elintézni, de ahogy ismerem a "gazságszolgáltatást", fegyveres rablás és emberölés, valamint milliárdos sikkasztás alatt nem nagyon osztogatnak ingyen állami támogatott szállást félpanzióval.
Na elmélkedés vége, csak hangosan gondolkodtam.
Lehet, hogy az ő élete is egy lukas gumival indult... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Talán nem is fut százzal - de ettől még paréjság, amit csinált...
(#33023) tiv83us válasza bolondember (#32984) üzenetére
Gondolom ha valakinek tobb, mint ket anyja van...
Hold the line!
(#33024) venember83 válasza BlacKSouL (#33021) üzenetére
Te már megint politizálsz... 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Basszus indexen érettségi teszten úgy megbuktam mint a huzat (1/10) .Igaz sosem a magyar meg a töri volt az erősségem.
Ebből is látszik mennyi hülyeséget tanítanak nekünk.10 év múlva sem emlékszünk rá.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Mindegyiknek van valami...
Az egyik kétgyerekes anyuka, ami nem baj, csak az ura nagyobb mint én, és elég jól megvannak, nincs szüksége külső segítségre úgy látom.
A másik 23 körüli, de ő csak a vékony magas csávókat kedveli, és ráadásnak szerelmes abba aki 6 éve mindig átq'rja a fejét.
A harmadik 40 fölötti állítólag bi vagy majd lesz bi, de nem egy optikai ínyencfalat, mert a kora lehet 40 fölött, de a súlya nem biztos.. 
A negyedik augusztusban hagyta magát meggyűrűzni, 8 év után. Benne láttam fantáziát, de a finom közeledést (is) hárítja, meg most más miatt sem lenne pálya.
Az ötödik szintén tavaly esküdözött, de az ura kollégám, jó barátom, amúgy kb csak ez tart vissza. 
A hatodik idén esküszik, fiatalka, de 1 fejjel nagyobb nálam, és arányosan minden irányban is. Ráadásul ő is hárít mindent.
A hetedik nem lenne rossz, de ő is mindent hárít, és nem érzem hogy rá lehetne venni bármire is. Egy kicsit távolságtartó.
A nyolcadik pedig hát hogy is mondjam ... kissé labilis idegileg. Ha rossz passzban van, szólni se lehet hozzá, mert bekap. Sajna nem megfelelő testrészemen. Meg neki valami konditeremedző csávója van, megfelelő izomméretekkel, nem akarom kockáztatni testi épseggem 
Na melyik ujjamat harapjam? 

a zösszeset 
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
Ha bekapod az egész öklödet és meg is örökíted videón, akár még Tecső sztár is lehetsz

Ha mindkettőt, akkor biza meglehet, hogy a csajok olajat is pisilnek Utánad 
[ Szerkesztve ]
(#33029) venember83 válasza BlacKSouL (#33026) üzenetére
"Az ötödik szintén tavaly esküdözött, de az ura kollégám, jó barátom, amúgy kb csak ez tart vissza." - 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
hát..bekapni nem nagyon szoktam ételen kívül mást, bár kiskoromban meg tudtam harapni a lábujjaimat.
És ha simán csak úgy nyalok mint Lassie?
az nem jó?
vénember: nemnem, az egy másik történet. Ez meg olyan, hogy .. mindegy, ha nem lenne akkor meglenne. De ebben a konkrét esetben működik a megfelelő távoltartó érzékem, meg az a bizonyos íratlan szabály. Abban a másikban meg nem. Itt tudom hogy nem lenne hosszútávú, amabban biztos lennék a dologban.
[ Szerkesztve ]
Akkor biza könnyen belőheted a szemöldöködet ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azt be. De már mást lőnék be.. 

Már megint mi folyik itt kérem, ejnye azta a mindenit nekijee 
Ebédhez közelvén jó étvágyat, bár a témát nézve gondolkodhatunk mit is akarunk enni 
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2
Köszi - megvolt 
Tejszínes csirkemellfilé holmi pálolt lizzsel 
(#33035) FehérHolló válasza neduddki (#33020) üzenetére
Jómagam is szeretnék végre oly bölcs lenni, hogy atyai szeretetből fogdoshassam vegyészmérnök lányok kerek tomporát.
Minden tiszteletem az Öné. 
[ Szerkesztve ]
Ember embernek farkasa.
Nekem is 10/1, de sose tanultunk ilyen hülyeségeket hogy kitől van ez meg az az idézet 
Jó, biztos elemeztük ezeket a verseket meg minden de nem ragadt meg az ilyen 
Azt sem tudom már hogy mi a disztichon

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Ejj, azt a büdösbetyár nyelvészzseni korrektor mindenit neki. [link]
Kínai szerkesztő-korrektorok dogozni kici olcó kinai

Itt tejszínes-sajtos csirkemell, krumplipürével 
Úúúúú most tudd meg hogy irigyellek

Ez az új Vodafone reklám mekkora 
[ Szerkesztve ]
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Figyelj minden nő aki iszik, azt meg én irigylem (a pohár fenekét nézik) ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#33041) venember83 válasza BlacKSouL (#33030) üzenetére
Nemnem. Rosszul értetted. Azon csodálkozok, hogy ezen tett elkövetésében mindössze az akadályoz meg, hogy barátod, haverod, ismerősöd stb. a hölgy férje.
Hát azt irigyelheted is ![;]](/dl/s/v1.gif)

fűszeres húsi (ami otthon volt beledörzsöltem, mustáros jelleggel) + kukoricásrizs 
egészségünkre
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Arra is egészség 
pohár: én nem érem be annyival 
(#33045) BlacKSouL válasza venember83 (#33041) üzenetére
igen, az erkölcsi akadályaimat, önmegtartóztatásomat már kellőképp kiölték
hát persze, nem elég hogy én is válogatok, meg hogy a legtöbb nőt dugja valaki, még eszerint is szelektáljak? frászkarikát
Amelyik nő ...ni akar, azt meg kell ...ni. Ha Te teheted meg, tedd meg.
És még így is látod hol tartok..
[ Szerkesztve ]
Ööö.. Kéne valami kaja. Tökmag, szotyi, szem, máj.
Ember embernek farkasa.
(#33047) venember83 válasza FehérHolló (#33046) üzenetére
(#33048) FehérHolló válasza venember83 (#33047) üzenetére
Izébigyó. Nem barackról beszéltem.
Ember embernek farkasa.
(#33049) yetike válasza FehérHolló (#33048) üzenetére