Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#301) Bubu79 válasza Hugo85 (#298) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

62 literes a drágaságom tankja... ;]

Maga gép sem ér annyit, amivel szívnom kell, mint amibe egy tank benya kerül... :U

Szia Rarri :DD

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#302) rarri

rarri
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok ! Benézek az "Új " topikba, és mit látok először ? :Y Philo üzenetét. :D / a nyalósat /

Mindenkinek vidám, szép napot kívánok ! kávé :-)

[ Szerkesztve ]

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

(#303) ToBeY válasza zolynet (#299) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Tény hogy rokonok család gépét a legroszabb szerelni,mert nem mondhatod neki hogy vigye le a kuka mellé ezt a hulladékot,így közdesz vele,mint disznó a jégen.
Legutóbb unokatesómnak full instal no driver cd (persze telepítés közben derűl ki,hogy alaplapon no márkajelzés szuper volt :C

[ Szerkesztve ]

(#304) Hugo85 válasza Bubu79 (#301) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Nem értem a párhuzamot. Vagy arra gondolsz, hogy bosszúból leszívta volna a benzint? :F
Milyen világban élünk... ezért kell metanolt tankolni (tudom csak speciális motorokba lehetene), ha abból lenyel egy kicsit az elég büntetés lenne ;]

[ Szerkesztve ]

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#305) Bubu79 válasza Hugo85 (#304) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kalkuláltam a javítás lehetséges összegét ;]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#306) venember83 válasza rarri (#302) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerusz Sasmadár.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#307) adika91 válasza rarri (#302) üzenetére

adika91
(újonc)

Szia rarri neni! :)

"és ne is nyissad újra." - bolondember

(#308) philoxenia válasza rarri (#302) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Szia Rarri ! Gondoltam, hátha benézel.... :D

(#309) bolondember válasza rarri (#302) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

mi a baj a nyalással?! :U

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#310) Sipi16 válasza Bubu79 (#305) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Ha nagyot szívnál vele akkor egy 20 literes kannát is tegyél be a csomagtartóba. ;)

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#311) Bubu79 válasza bolondember (#309) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az attól függ - hajópadlót nem praktikus, még szálka szalad a nyelvedbe ;]

Sipi16: :DDD

Na ezt viszont kikérem magamnak :P

[ Szerkesztve ]

(#312) rarri válasza philoxenia (#308) üzenetére

rarri
(őstag)
LOGOUT blog

Ugye ? :DD

Mindjárt megyek dolgozni, de holnap szabin leszek. :)) Igaz, szombaton meg túlóra . :U

Raf : Semmi, inkább jó volt olvasni, mert egyből " otthon " éreztem magam. :D

[ Szerkesztve ]

Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /

(#313) Pisztillus válasza rarri (#312) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Szia, rarri!

Hogy megy sorod? Régen nem láttunk errefelé, még az :L-ba is én szállítottam a hírt rólad... :DDD

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#314) rarri válasza Pisztillus (#313) üzenetére

rarri
(őstag)
LOGOUT blog

Kedves vagy, hogy szállítottál rólam hírt, köszönöm . :R

Mi jól vagyunk a lányokkal, most van az őszi szünet.A kevés pénz ellenére megvan mindenünk amire szükségünk van, Egészségesek vagyunk, és vidám , mosolygós mindkét lányom. Úgyhogy minden rendben. :K

Remélem itt is mindenki vidám, és egészséges. :)

(#315) bolondember válasza Bubu79 (#311) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Neked van a bimmerben hajópadlód?! :U

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#316) Bubu79 válasza bolondember (#315) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy szóval sem mondtam hol lelhető fel a hajópadló :P

(#317) Hugo85 válasza Bubu79 (#316) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Nem, a bimmer után kötött trágyaszállító utánfutó alján van a hajópadló. Csak stílusosan ;] (mondjuk azt már más miatt sem érdemes nyalogatni)
Amúgy a hajópadló simára gyalult/csiszolt felületű, ha a megmunkált oldalát és nem a fonákját nyalogatod, akkor nem valószínű, hogy szálka mehet a nyelvedbe...

[ Szerkesztve ]

(#318) Bubu79 válasza Hugo85 (#317) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Se vonóhorog, se utánfutó - trágyát legutóbb egy traktor mögött láttam, amint éppen a földet szórta vele a pilóta - a hajópadló pedig kellő kitartással hidd el, hogy képes szálkát ereszteni a nyelvedbe ;]

(#319) Hugo85 válasza Bubu79 (#318) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Hát igen, ha a hülyeség szorgalommal (kitartással) párosul az mindig gyilkos kombináció. Egyébként is, le kell lakkozni a hajópadlót és akkor akár évekig is nyalogathatod biztonságosan... uhm, csak várd meg, amíg a lakk megszárad, különben egy jó ideig nem fogsz ízeket érezni ;]

[ Szerkesztve ]

(#320) philoxenia

philoxenia
(MODERÁTOR)

BMW és padló... :D [link]

Fapadlós. [link]

[ Szerkesztve ]

(#321) Pisztillus válasza rarri (#314) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Az a lényeg, hogy jól vagytok. Egészség legyen, az a fontos, a pénz meg meg fog jönni, én bízom benne. Mint ahogy abban is, hogy a vidám egyéniséged - úgy, ahogy eddig - ezután is átsegít minden gondon.

(#322) Bubu79 válasza philoxenia (#320) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kamuhibrid és még csak nem is emlékeztet autóra :(

(#323) pohár válasza philoxenia (#320) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Atyaég de durván néz ki :D

Szerintem ez egy transformer lesz :U :D

Mint tegnap a képen amit linkeltem :DDD :DDD

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#324) kételkedem válasza rarri (#314) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia Saslány! :)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#325) adika91

adika91
(újonc)

bolondember: "és ne is nyissad újra."

Ez mehet toled alairasba? :D

(#326) bolondember válasza adika91 (#325) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

mi a vér, ma mindenki engem ellenöriz/cseszeget?! :DDD

persze, h mehet. :DDD

(#327) adika91 válasza bolondember (#326) üzenetére

adika91
(újonc)

Nem, csak lattam, hogy bezartad a topicot es gondoltam megnezem az okot.

Erre meglattam...valamit...es... :DDD

(#328) kételkedem válasza bolondember (#326) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyébként egy user hogyan tudná újra nyitni azt a topikot, amit egy MODERÁTOR egyébként nagyon helyesen bezár? :F :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#329) Foglalt név válasza kételkedem (#328) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

"új fórumtéma nyitása..."
Van egy ilyen link ha belelépsz egy szekcióba. A topik neve lehet ugyanaz, a linkje kap egy _Sorszám kiegészítést.

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#330) bolondember válasza kételkedem (#328) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem ezt nyitja újra, hanem egy újat. :U

épp elég büntetés nekem, h a synergy miatt a deszktokon nincsen hosszú ö és ü. :(((

csak van egy olyan érzésem, h nyit egy újat. Gondoltam szólok, h nem kéne... :U

(#331) kételkedem válasza Foglalt név (#329) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

thx! :)
696 nap alatt nem nyitottam még fórumtémát, emiatt a tájékozatlanság.

BE:[link] ;)

[ Szerkesztve ]

(#332) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezaz! Kipipálhatom a rutin vizsgát is. Már csak az elsősegély meg a forgalmi van hátra.

:D

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#333) Pisztillus válasza Killing (#332) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Utána meg meneküljön, ki merre lát? :DDD

Gratulálok!

(#334) adika91 válasza Killing (#332) üzenetére

adika91
(újonc)

Elsore nem sikerult? :D

Nekem mar megvan minden:

[link]

[ Szerkesztve ]

(#335) bolondember válasza Killing (#332) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

atyaisten, én akkor engedelmetekkel elkezdtem skerázni. :Y

(#336) tibi666 válasza Killing (#332) üzenetére

tibi666
(senior tag)

megbuktál rutinon kismotorral?

(#337) kételkedem válasza Killing (#332) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen hátszéllel könnyű! :P

(#338) zolynet válasza kételkedem (#337) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

egy médium vagy :U

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#339) kételkedem válasza zolynet (#338) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egész pontosan LÁTNOK vagyok, csak biztosan nem ért még rá egy HG sem, hogy beállítsa az új egyéni rangom :U :D

(#340) Pisztillus válasza zolynet (#338) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Mit médium! Egyenesen látnok! :DDD

A fenyőbe, hát nem megelőzött? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#341) Bubu79 válasza kételkedem (#331) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogyan tudtad megállni, hogy nem nyitottál topikot? :Y

Szeretném töröltetni én is az összes általam nyitott topikot ;]

(#342) adika91 válasza kételkedem (#339) üzenetére

adika91
(újonc)

Koszontsuk KetLLkedem Gellert! :DDD

(#343) zolynet válasza kételkedem (#339) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

az okostojást végül is elvetettétek? (gondolom csak a hossza miatt)

gonosz off

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#344) Hugo85 válasza kételkedem (#339) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Én 1936 nap alatt egyet nyitottam, a nulladik napon, aminek a címét módosítani kellett, mert a "szar" szó szerepelt benne. Ideges-e voltam? Viszont 300+ hsz született, egész hasznos volt, és még mindig megvan a topik. Hajrá, ki találja meg? Kap érte egy csokit ;] (moderátor nem ér)
Megjegyzem ahhoz is 1936 nap kellett, hogy "fanatikus tag" legyek, szóval én ilyen ízibe tolom :P

[ Szerkesztve ]

(#345) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hehhehehheeee :)

(#346) Pisztillus válasza Hugo85 (#344) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Erre gondolsz? :D

(#347) Csyppa válasza kételkedem (#339) üzenetére

Csyppa
(senior tag)

Ez csak tudomány. Látnok akkor lennél ha megmondtad volna, hogy kié lesz az 50000. hsz.

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#348) Hugo85 válasza Pisztillus (#346) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Basszus, tényleg ezt is nyitottam, de ezt nem számolom topiknak, mert ez akkor az aprók helyett volt, és az összes be lett zárva amikor bejött a hardverapró (megjegyzem nagy ellenállást kiváltva).

De nem ez volt AZ a szent topik amire gondoltam. Így nem kapsz csokit :N

(#349) Bubu79 válasza Csyppa (#347) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Lottó nyerőszámait szeretném én kérni Tőle - most még nem olyan elszállt a nyeremény, bevállalnám ;]

#350: Az ehét szombatiakra gondoltam :P

[ Szerkesztve ]

(#350) Csyppa válasza Bubu79 (#349) üzenetére

Csyppa
(senior tag)

Megmondom én: 18 19 54 57 84

szerk: Vasárnap megmondom :P

[ Szerkesztve ]

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.