Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#29001) Bubu79 válasza Dylen (#28998) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bármelyik ékszerboltban kapsz ekkorát ;]

Meglep(et)ed Magad egy szép gyűrűvel és már meg is van :DDD

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#29002) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:Y :(

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#29003) Bubu79 válasza bolondember (#29002) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem értem a problémádat - így ötvöződik majd a kínai gazdaságosság a skandináv biztonsággal - úgyis mindenki ki volt bukva a kínai autók töréstesztjére... :DDD

tbs: Már a TV2 híradóban is Veled kell találkozni? :U ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#29004) tbs válasza bolondember (#28997) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Á, meg sem próbálom kidumálni a dolgot, beszélnek a tények... :K

(#29005) tbs válasza Bubu79 (#29003) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

??? Sajnálom Bubu, nincs tévém... :(

(#29006) Bubu79 válasza tbs (#29005) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] :P

(#29007) yetike válasza Bubu79 (#29006) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hm. Ahogy beleptem a totyikba, a Google Chrome jelzett, hogy a webhely arthat a masinanak, ugyhogy csak ovatosan haladjak tovabb.

Draga Bubci, hat mit kovettel el mar megint? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#29008) Bubu79 válasza yetike (#29007) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most erre mit mondjak? A TV-zés tényleg ártalmas [link] :P

Kismackóknak pedig különösen ;]

(#29009) bolondember válasza tbs (#29004) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

mit mondtál, hány éves korod óta van ez? :F csak, h tudjam, nekem mennyi van még... :K

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#29010) venember83 válasza yetike (#29007) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem a Chrome nem szereti az általam linkelt hozzászólásban szereplő négybetűs szót. :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#29011) tbs válasza bolondember (#29009) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

...inkább legyen csak meglepetés... ;]

[ Szerkesztve ]

(#29012) Bubu79

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is mondtam... :D

Ma találkoztam egy német autós kreténnel - csillagot tolt az orra előtt, 190-es típusút ;]

Parkolóból tolattam ki szép, finoman, hogy láthassák a szándékot - szétnéztem, csorogtam kicsit, megint szétnéztem - egyszer csak megjött hősünk, hófehér paripán az egyik szomszédos kis utcából, csikorgó kerekekkel, traktorfüsttel a háta mögött.

Elzúzott mögöttem, majd fékezett, s hátranézve gondolom a miatyánkot mormolta sebesen apró kis szájával, fényes kobakját törölgetve, enyhén lebarnultan...

Kedvesen rámosolyogtam, majd pingvint imitálva többször széttártam karjaim - ez ilyen, tolatni köll serényen ;]

Látván passzivitásomat, hogy semmi hajlandóságot nem mutatok agresszióra kövér gázt nyomott, illetve jobb lábbal pedált taposott, majd gomolygó dízelfüst kíséretében eltűnt egy másik kis utcában :DDD

Azóta a ház falát, mely mellett leledzettünk már nem fehér festék borítá, hanem bodorodó füst-greffiti - talán a tervét szimbolizálja, miszerint környezettudatosan sziporkálja csupán a föld vérét, alig nyolc-tíz liter gázolajat égetve el :DDD

[ Szerkesztve ]

(#29013) Tothgera30 válasza Bubu79 (#29012) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Még jó hogy össze nem törte az autód, mondjuk úgy lekapta volna a hátulját, akkor már biztos mutattál volna egy kevéske agressziót :) .

>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

(#29014) Bubu79 válasza Tothgera30 (#29013) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] :DDD

(#29015) bolondember válasza Bubu79 (#29014) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

agresszív bubcimackó...

(#29016) Tothgera30 válasza Bubu79 (#29014) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

:R :DD :C

>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

(#29017) tildy válasza yetike (#29007) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

google chrome sz.r
a jo kis yahoo.gifemet hiszi arto dolognak.
De legalabb igy leszoktatom a nepeket a chrome hasznalatarol :D

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#29018) bolondember válasza tildy (#29017) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

apakezdődik,apakezdődik!!!! :Y

(#29019) tildy válasza bolondember (#29018) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hat most mit mondjak arra a bongeszore, amely egy tobbezer useres szolgaltatonak az oldalara elhelyezett tartalmat veszelyesnek hiszi?
Ez olyan, mintha egy veszelyes blog.hu tartalom miatt az osszes blogot elerhetetlenne tenne.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#29020) yetike válasza tildy (#29017) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem aztan mondhatod, a szobatarsam gepen bongetek, neki meg ez van, mert ezt szereti :P

(#29021) Dylen válasza Bubu79 (#29001) üzenetére

Dylen
(senior tag)

Én magamat? akkor már inkább valaki más lepjen meg... :U

Szóval én egy pici ollót akarok beletenni, ez egy olyan jelképes ajándék lesz, és dobozba akarom,hogy ki lehessen rakni pl polcra vagy asztalra, mégse csak úgy magában álljon.

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#29022) Bubu79 válasza Dylen (#29021) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hol itt a probléma?

Napról napra több kérőd akad itt a PH!-n is :DDD

(#29023) Tim82 válasza Bubu79 (#29022) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyen szép tavaszi napon a maci bent kockul, ahelyett, hogy kimenne megnyalni a mézet? :P

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#29024) Bubu79 válasza Tim82 (#29023) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A méz már úton van hazafelé, dolgozni volt szegény :U

Ne aggódj, miután hazaért már nem sokat lábatlankodok errefelé :DD

(#29025) Dylen válasza Bubu79 (#29022) üzenetére

Dylen
(senior tag)

...is? mert még hol máshol? :D

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#29026) Bubu79 válasza Dylen (#29025) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondolom... ;]

(#29027) tope válasza Dylen (#29025) üzenetére

tope
(őstag)

Kinőtte a dobozt a kedves szisza hölgy ?

Szép délutánt

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#29028) Tim82 válasza Bubu79 (#29024) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez ilyen önjáró méz? :F És mit dolgozik, madarat fog? :F

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#29029) Bubu79 válasza Tim82 (#29028) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olyasmi - sumák féléket fogdos el munkaidőben :K :D

(#29030) Tim82 válasza Bubu79 (#29029) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vigyázz, Maci! Lépesméz és még mozog is? Gyanús, mint a húsevő növények! :Y

(#29031) Bubu79 válasza Tim82 (#29030) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most már mindegy - elkapott :( :DDD :))

(#29032) Tim82 válasza Bubu79 (#29031) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[eltakarja a szemét és próbálja kizárni a borzalmas hangokat - csóri medvét épp darabokra tépi a lépesméz...]

(#29033) csaba54 válasza tbs (#29011) üzenetére

csaba54
(tag)

nem olyan meglepő
jön oszt annyi

...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

(#29034) kételkedem

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Voltam futóművesnél kicserélt 2 db "Z" alakú pálcikát, most már nem kolótyol a kocsi. Boldogság van!
Szerda reggel vihetem vezérműszíj cserére és utána már csak 4 db nyári gumit kell vennem.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#29035) kételkedem válasza kételkedem (#29034) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, hogy hagyom a rákba a vezérműszíjat és a kopott gumikat. Veszek egy ilyet, oszt jóvan!

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#29036) Bubu79 válasza Tim82 (#29032) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

R.I.P.

(#29037) csaba54 válasza kételkedem (#29035) üzenetére

csaba54
(tag)

ne tartsd vissza magad

...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

(#29038) Bon3ss

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Szép estét!

Nyomorult Win 7 hibaüzenet, megint előjött a "Javasolt a telepcsere..." című móka egy lemerülés után. ;]

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#29039) ngabor2 válasza kételkedem (#29035) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

egyet? miért nem mind a 6 magyar példányt?

(amúgy nekem nem tetszik a matt fekete.)

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#29040) kételkedem válasza ngabor2 (#29039) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A matt fekete biztosan jól mutat a szalonban, de a mindennapi használat során fárasztó lehet. Könnyen lehet, hogy meglátszik rajta minden porszem :K

Bon3ss: szép estét!

(#29041) tildy válasza yetike (#29020) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

gonoszkodasomert megkaptam a jutalmam. Kb ketheti munkam veszett iment karba, egy svn repository lehozasaval a localis gepemre... Ami abbana konyvtarban volt annak anyi.
Remenykedem, hogy tudjuk recoverezni....

Inkabb nem mondom mennyire lettem ideges.

(#29042) Ramius válasza tildy (#29041) üzenetére

Ramius
(őstag)

Miért van az, hogy külföldre szakadt hazánk fia (lánya) rövid időn belül elfelejt anyanyelvén fogalmazni? ;] :U

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#29043) Tothgera30 válasza kételkedem (#29040) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Egy ilyen autó nem nagyon van mindennapi használatra, inkább második járgányként, hétvégi autózásokhoz. De elég feltűnő jelenség ilyen színben, bár ettől keményebb a narancs, vagy a fehér. Nekem fehérbe kellene, akár ki akár mit mond.

(#29044) tbs válasza tildy (#29041) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

:F Az svn repo az csak pár fájl... És nem szokott felülvágni semmit kérdés nélkül. :DDD

(Azért kicsit szomorú vagyok ám miatta, de több is veszett Mohácsnál, és másodjára minden kód szebb lesz..! :K )

(#29045) kételkedem válasza Tothgera30 (#29043) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aktuális kedvenc autószínem a fehér. Szinte minden autónak jól áll.
[link]
[link]
[link]

(#29046) tildy válasza tbs (#29044) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

localhoston dolgoztam (friss projekt, ma keszult el hozza az svn ), es eclipses nyavalya szepen felulvagta azt a konytaram, amiben ott voltak a fajlaim...
Azt hittem szepen odapakolja a sajat dolgait, az enyemet bekenhagzja... hat nem....

a tobbi kerdesre: mert localhostot akartam irni - magyar megfeleloje ugyanaz) a recover meg jobban kifejezi , hogy mit kell majd cisnalni, mint jelen pillanatban barmely magyar szo.

(#29047) venember83 válasza Ramius (#29042) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elfelejtett volna? :F

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#29048) csaba54 válasza Ramius (#29042) üzenetére

csaba54
(tag)

fogalmazni?
aligtudtam visszaszokni a matyart,mikor jönni haza,fél év után aus Nürnberg

(#29049) tbs válasza tildy (#29046) üzenetére

tbs
(PH! addikt)

Jah, nem svn a ludas... Hanem az eclipse baromságai... Hát ja. Többek között az ilyenekért rühellem az eclipset piszkosul... :(((

Szívás, nincs mese. :(

szerk.: Magyarkodás :DDD : aki érteni akar ért, nyugi. :D

[ Szerkesztve ]

(#29050) bolondember válasza tbs (#29049) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

jaja, nyugi van.

öregember nem gyorsvonat... unix vi meg nem ördöngösség.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.