Nem is mondtam... 
Ma találkoztam egy német autós kreténnel - csillagot tolt az orra előtt, 190-es típusút ![;]](/dl/s/v1.gif)
Parkolóból tolattam ki szép, finoman, hogy láthassák a szándékot - szétnéztem, csorogtam kicsit, megint szétnéztem - egyszer csak megjött hősünk, hófehér paripán az egyik szomszédos kis utcából, csikorgó kerekekkel, traktorfüsttel a háta mögött.
Elzúzott mögöttem, majd fékezett, s hátranézve gondolom a miatyánkot mormolta sebesen apró kis szájával, fényes kobakját törölgetve, enyhén lebarnultan...
Kedvesen rámosolyogtam, majd pingvint imitálva többször széttártam karjaim - ez ilyen, tolatni köll serényen ![;]](/dl/s/v1.gif)
Látván passzivitásomat, hogy semmi hajlandóságot nem mutatok agresszióra kövér gázt nyomott, illetve jobb lábbal pedált taposott, majd gomolygó dízelfüst kíséretében eltűnt egy másik kis utcában 
Azóta a ház falát, mely mellett leledzettünk már nem fehér festék borítá, hanem bodorodó füst-greffiti - talán a tervét szimbolizálja, miszerint környezettudatosan sziporkálja csupán a föld vérét, alig nyolc-tíz liter gázolajat égetve el 
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast