Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#28001) pohár válasza tope (#27999) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De kint van annyi :D

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#28002) Integra válasza venember83 (#27998) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

már bolondúr felvilágosított, kickbankill minden ilyennek..
:)

(#28003) Bubu79 válasza pohár (#28001) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor sürgősen vonulj vissza az épületbe - gyorsítod a globális felmelegedést! ;] :DDD

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#28004) kételkedem válasza Integra (#27995) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmi különleges. Nem tudom mennyire vagy járatos a témában, piramis jellegű, kattintgatós népbutítás az egész. A topicja pedig egy vicc volt. dabadab bezárta az egész kócerájt.

Egy picit lekéstem :B

[ Szerkesztve ]

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#28005) bolondember válasza Bubu79 (#28003) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ezek a mai fiatalok, mi? :P

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#28006) Bubu79 válasza bolondember (#28005) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Emlékszem régen még üldözték őket, majd változott a rendszer és elfogadták, hogy ezek ilyenek - mostanában már hirdetik is a másságukat...

De ha kötelezővé teszik, esküszöm itt hagyom ezt a büdösgödröt örökre :Y ;] :DDD

ÉKE :DDD

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#28007) tope válasza Bubu79 (#28006) üzenetére

tope
(őstag)

Pedig gondolj bele, nincs fűtés költség :U

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#28008) Bubu79 válasza tope (#28007) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pénz, ékszer nem számít:

exit only!

:U

(#28009) tope válasza Bubu79 (#28008) üzenetére

tope
(őstag)

Szóval ezért bukott meg a Macibank

(#28010) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

EJ attack! :)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#28011) Dylen válasza fokukac (#27640) üzenetére

Dylen
(senior tag)

na ez most érkezett meg hozzánk
hiába... le vagyunk maradva :D

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#28012) Bubu79 válasza tope (#28009) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van ami minden pénzt megér :D

(#28013) Integra válasza kételkedem (#28004) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

semennyire, zsigerből gyűlölök minden ilyet, ami a szegény embert megvezeti és kizsákmányolja és a kis pénzét is el akarja venni, az ilyen férgeket lámpavasra kell kötni.

(#28014) kételkedem

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Waze, ez a kötsög kamionos letol az útról! :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#28015) Bubu79 válasza kételkedem (#28014) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Basszus - ekkora holttere még egy csőrösnek is alig van :DDD

De minden tiszteletem a személyautósé - fáradhatatlanul nyomja a féket ;]

[ Szerkesztve ]

(#28016) kételkedem válasza Bubu79 (#28015) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pedig menekülni csak hátramenet+gáz esetén tud, ha tud

(#28017) neduddki válasza kételkedem (#28014) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

azert az extestverek tudnal vmit:- )

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#28018) Bubu79 válasza neduddki (#28017) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A lábmosás biztos megvolt :D

(#28019) neduddki válasza Bubu79 (#28018) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

es ezt megvot?:- )))

udv

neduddki

mod: bezzeg asz a videjot nem talaom most ahl egyszercsak agy vityaz gyun szembe utanfuton egy kocsival:- )))

[ Szerkesztve ]

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#28020) Bubu79 válasza neduddki (#28019) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:K

Talán egy hónapja sincs, hogy valahol belebotlottam :)

"Tudnak ezek az Oroszok!" :DDD

(#28021) tope válasza Bubu79 (#28020) üzenetére

tope
(őstag)

Discovery asszem, ott volt

(#28022) Bubu79

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kocka, vagy nem kocka, ez itt a kérdés! :)

(#28023) kételkedem válasza neduddki (#28019) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végig néztem az egész sorozatot. Leküzdötték Mongóliát, Oroszországot. Olyan helyen motoroztak, ahol gyakorlatilag semmilyen út nem volt, aztán az USA-ban terítette le az egyikőjüket egy bamba autós!

(#28024) bolondember válasza kételkedem (#28014) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

fura egy kicsit.

nem kéne a gumiknak 10 másodperc alatt leégni és felnin tovább tolódnia az autónak? Pláne ilyen sebesség mellett? :F

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#28025) kételkedem válasza bolondember (#28024) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó minőségű nedves útfelületen nem elképzelhetetlen. Ha megtalálom linkelem azt a videót, amin egy Kamaz tol egy kocsit, aminek a súrlódástól felrobban a gumija.

(#28026) bolondember válasza kételkedem (#28025) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hát igen.

nem szivesen fékelek, de ez lehet, h az. SŐT. :K

(#28027) Dylen válasza bolondember (#28026) üzenetére

Dylen
(senior tag)

ugyanmár, valld be hogy imádsz fékelni :D

(#28028) venember83 válasza Dylen (#28027) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én felkelni utálok... :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#28029) bolondember válasza Dylen (#28027) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

tudok, de hidegen hagy.

(#28030) bolondember válasza bolondember (#28029) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:U <- katt if you want

(#28031) kételkedem válasza bolondember (#28026) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet fake is :U

(#28032) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

8,5 körül lenne a fogyasztásom normál benzinnel, 40% ethanol és 60% benya keverékkel ez a tank most 9,2re jött ki.

sztem nem rossz :)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#28033) venember83 válasza NoLF (#28032) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

S így etanollal mennyivel olcsóbb a teletank?

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#28034) NoLF válasza venember83 (#28033) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2400ft kb a differencia

(#28035) Bubu79

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy Lucifer tenné ánuszon egy talicska aprómajom kíséretében azt, aki kitalálta a válogatós tetves tintasugaras nyomtatókat és azok patronjait...

Mi a bánatos Istennek nem tud egy kib@szott nyomtató feketén nyomtatni, ha zsír új fekete patron van benne, de a színeset üresnek látja - valamint mi a bánatos f@szért tud feketén nyomtatni, ha a fekete patron be sincs helyezve, csak a színes?

Konklúzió: Mi a lófüttynek egyáltalán fekete patron, ha csak színessel együtt, vagy csak a színessel hajlandó feketén nyomtani?

Nyomtatási sirámainkat hallották :P

(#28036) kételkedem válasza Bubu79 (#28035) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem éppen költséghatékony módszer, ha a feketét a színesből keveri ki. :(

Nem érzékeli, hogy benne van a fekete patron, beszáradt az új patron?

(#28037) Bubu79 válasza kételkedem (#28036) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A fekete patron tök jó, zsír új, nincs beszáradva. Felismeri, látja - arra hivatkozik a tetvarek, hogy mivel a színes üres, így nem hajlandó a feketével szürkeárnyalatosan sem nyomtatni ( doksit kéne, ami csak fekete, tehát ez sem lehetne gond ) - mert CSAK!

Miközben jól emlékszem, hogy annak idején csak színes patron volt benne amikor megvettem és nyomtatott szó nélkül...

Nem érdekelne a költséghatékonysága, ha egyáltalán hajlandó lenne dolgozni - de nem, arról szó sem lehet!

A tisztelt Canon egész fejlesztőgárdája f@sson sünt élete végéig :P

A büdös életben többet nem veszek tőlük semmit...

Na, csakhogy - General Tool for xxxx segített rajta...

[ Szerkesztve ]

(#28038) NoLF válasza Bubu79 (#28037) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na végre elhangzott a jelmondat :B

(#28039) poffsoft válasza Bubu79 (#28037) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

látom pörgés van... :)
az a general valami general?

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#28040) Bubu79 válasza poffsoft (#28039) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát hogyne - úgy tűnik a nyomtató főnöke, mert azóta dolgozik ;]

De rég jártál erre :)

(#28041) tibi666

tibi666
(senior tag)

miért van az, ha kimegyek az utcára jókedvűen, akár mosolyogva, akkor már szinte kellemetlenül érzem magam, hogy jó kedvem van?

miért van ennyi savanyúképű, baszatlan az ember az utcákon, a boltokban?

[ Szerkesztve ]

(#28042) NoLF válasza tibi666 (#28041) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gondolom a kérdés költői.

(#28043) Bubu79 válasza tibi666 (#28041) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, hogy ők is nyomtatni akartak, de nem sikerült :D

(#28044) poffsoft válasza Bubu79 (#28040) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Régen írtam, de azért jártam...
Tudod, meló, suli, torrent, miegymás :)
Meg nem nagyon tuttam bekapcsolódni a magas röptébe :DDD

tibi666: ha elbizonytalanít, benned van a hiba! off: Vedd meg bubu nyomtatóját! :D

[ Szerkesztve ]

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#28045) tibi666 válasza NoLF (#28042) üzenetére

tibi666
(senior tag)

természetesen.
ami még elszomorítóbb, hogy a rengeteg fiatalon, gyereken is ezt látom.

(#28046) NoLF válasza tibi666 (#28045) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

rájuk ragad, hisz a szülőkön, tanárokon sem látnak mást, csak a szenvedést...

mindegy, én is átkúrom a világot, s mosolygok hétfőn :)

(#28047) Dylen válasza tibi666 (#28045) üzenetére

Dylen
(senior tag)

én meg pont az ellenkezőjét tapasztalom
nyüzsgés van, meg zsongás
sok a fiatal kint, mászkálnak a hidakon meg a parkokban
és nem szomorúak

és korcsolyáznak meg bicikliznek!

[ Szerkesztve ]

(#28048) poffsoft válasza Dylen (#28047) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyentájt már én is mosolyogva korcsolyáznék - a Dunán- :DDD

(#28049) Bubu79 válasza poffsoft (#28048) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt akár most is megteheted, csak vigyél Magaddal némi zoxigént kis tartályban, mert a felületi feszültség nem biztos, hogy elbír a vízen ;]

(#28050) lorcsi válasza tibi666 (#28041) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

nekik nem jött be az élet..

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.