Én a helyedben rengeteg babot, meg hagymát, fokhagymát kajálnék, és rendszeres büfögéssel meg hangos fingással jelezném, hogy míg amit te csinálsz az őket zavarja, amit ők csinálnak meg téged zavar. Ráadásul amit te csinálsz az természetes, és ha nem csinálnád beteg lennél, amit ők csinálnak az viszont nem természetes, és ha tovább csinálják betegek lesznek.
Amúgy a dohányosok sajnos nagy része olyan csökönyös meggyőzhetetlen önző és fafejű álltafajta, akit gyakorlatilag semmivel nem lehet meggyőzni hogy miért jobb ha nem bagóznak. Tapasztalat. Mindenre van 1000 féle magyarázatuk, ellenérvük.
De a legcsodálatosabb az egészben ha mondod hogy beteg leszel tőle és meghalsz, a válasz: leszarom.
Szóval én finghadjáratot indítanék. És már tervezem a pólót: "Te bagózol én fingok" felirattal. A kép pedig egy füstöt fújó arc, meg egy meztelen segg lenne egymás felé fordítva.
Ebben a "civilizált (hahaha) társadalomban miért illik füstöt szívni és fújni, és miért nem illik hangosan fingani? 
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty