Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#21001) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jáj

azért szeretek itthon lenni, no...

1 óra megfeszített hólapátolás után jól esik egy félórás fényterápiás hidromasszázs :)

no és persze most valami kaja.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#21002) ngabor2 válasza venember83 (#20991) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

taknyoshalat én is majdnem kitettem egyszer a neve miatt. akkor még nem pecáztam. azóta néhány halfaj elnyerte nálam eme megtisztelő címet. élükön a keszeggel.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#21003) NoLF válasza ngabor2 (#21002) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mindegyik tüsszögött, mikor kifogtad? :))

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#21004) Dylen válasza NoLF (#21001) üzenetére

Dylen
(senior tag)

fényterápiás hidromasszázs

az hogy van neked? ki csinálja?

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#21005) NoLF válasza Dylen (#21004) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy kád, szüleimnél. nem rossz

(#21006) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

25k+postába eladó a Q6600, ha érint valakit. ;)

Egy zacskó sajtos pogácsát sikeresen elfogyasztottam. :))

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#21007) ngabor2 válasza NoLF (#21003) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ezeknek nincs orruk, hogy azon jöjjön ki a cuccos. inkább a teljes testfelületükön nyomatják. mérsékelten néz ki gusztusosan az ember keze, miután megfogja őket. még szerencse, hogy van olyankor a közelben egy kis víz.

(#21008) NoLF válasza ngabor2 (#21007) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

horgásztam én anno eleget, nem kell bemutatni :)

(#21009) fokukac válasza Kalandor (#20981) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

Basszus, miért nem engem hívtál, ennyiért én is elvittelek volna... ;]

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#21010) fokukac válasza tiv83us (#20923) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

tudom, már akkor is mondtad... :)

most, így a mínusz 10 fokos idők alatt sokszor nosztalgikusan gondoltam a lajosfalvai nyári időjárásra, a 38 fok, 90%-os páratartalom kombóra... :)

(#21011) Winner_hun válasza venember83 (#20960) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak azért se írom oda.
Másnál nem dívik a félrebeszélés, persze ami hivatalos forrásból van azt meg kell kérdőjelezni, de ha ő valamit hasraütésre kitalál akkor az úgy van és ha azt másnak nem tudja bemagyarázni akkor a másik már reménytelen eset (bár ezt utólag kiszedte:U)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#21012) fokukac

fokukac
(PH! kedvence)

melyik mai DVD-író tud 6x CLV-ben írni?
köszi
:)

(#21013) venember83 válasza zolynet (#20995) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

S mi lett helyette? A Momo kormány? :DDD

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#21014) hoffman_ válasza venember83 (#20960) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebben igazad van :)

Viszont ettől nem lett jobb, sőt :((( Elég gányul vagyok, és kezd veszélyben forogni a holnap esti Super Bowl döntő a srácokkal. Ha az lesz kaputt, na akkor leszek ideges! :D

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#21015) zolynet válasza venember83 (#21013) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

jelenleg csak momo kormány van meg eredeti gtr2 :DDD
majd egy egyhat fekete civic sport lesz valszeg

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#21016) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintetek mi az az anyag, ami legjobban elnyomj a cigifüstöt? rajtamkívül mindenki dohányzik itthon, az én szobámon kívül minden helyiségben, de azért itt is érezni. és egyre jobban zavar? mit tanácsolnátaok? valami illatosító, vagy van ilyesmire külön kifejlesztett termék esetleg?

köszi :R

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#21017) fokukac válasza bandus (#21016) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

a legjobban mindig a pulóverem szívja magába...

amúgy pedig:

:P
bővebben:
[link]

[ Szerkesztve ]

(#21018) pohár válasza zolynet (#21015) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ú az már jó cucc :D

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#21019) Killing válasza bandus (#21016) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is ez a problémám. A cigi füst kevésbé zavar mert már megszoktam, de a ruhámon meg érződik, ez már a nagyobb probléma, de elég sok öblítővel lehet orvosolni. Panelban meg nincs sok szárítási lehetőség, kint az erkélyen nem lehet (télen, meg hely sincs nagyon), így mosás után egyből 'ázik' a cigi füstben erre még nem találtam megoldást. :W

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#21020) Gaboman

Gaboman
(PH! nagyúr)

Srácok valaki ismeri ezt a szállítmányozási céget?
Mert jönne tőlük egy eléggé necces árum.

[ Szerkesztve ]

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#21021) bandus válasza Killing (#21019) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kabátot márnem hagyok kinnt az előszobában. az én ruhámat pedig a szobámban szérítom,ez a leg füstmentesebb hely sajna. a koliban meg barátnőmnél szerencsére ezeknek nem vagyok kitéve.

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#21022) fokukac válasza fokukac (#21017) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

na, a lényeget kihagytam: rakd ki ezt a plakátot az előszobába... :)

(#21023) bandus válasza fokukac (#21022) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

asszem nem tudnák értékelni :D

(#21024) Winner_hun válasza bandus (#21023) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na és? Te meg a cigifüstöt nem tudod értékelni..:P

(#21025) Sipi16 válasza bandus (#21016) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Nem lehetne öket megkérni, hogy csak a lakás\ház biznyos helységeibe lehessen? :U

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#21026) BlacKSouL válasza Dylen (#20917) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hátöööö, aszittem pénzért csak kurvát lehet kapni.. :U de az nem hasonlít a nőhöz

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#21027) bandus válasza Sipi16 (#21025) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát nem... négyen vannak ellenem. egyedüli nem dohányosként el vagyok nyomva :D amúgy végülis annyira nem gáz, mert én megszoktam.cska ha itt tartózkodik barátnőm ő nem érzi magát kényelmesen...

(#21028) BlacKSouL válasza bandus (#21016) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én a helyedben rengeteg babot, meg hagymát, fokhagymát kajálnék, és rendszeres büfögéssel meg hangos fingással jelezném, hogy míg amit te csinálsz az őket zavarja, amit ők csinálnak meg téged zavar. Ráadásul amit te csinálsz az természetes, és ha nem csinálnád beteg lennél, amit ők csinálnak az viszont nem természetes, és ha tovább csinálják betegek lesznek.

Amúgy a dohányosok sajnos nagy része olyan csökönyös meggyőzhetetlen önző és fafejű álltafajta, akit gyakorlatilag semmivel nem lehet meggyőzni hogy miért jobb ha nem bagóznak. Tapasztalat. Mindenre van 1000 féle magyarázatuk, ellenérvük.
De a legcsodálatosabb az egészben ha mondod hogy beteg leszel tőle és meghalsz, a válasz: leszarom.

Szóval én finghadjáratot indítanék. És már tervezem a pólót: "Te bagózol én fingok" felirattal. A kép pedig egy füstöt fújó arc, meg egy meztelen segg lenne egymás felé fordítva.
Ebben a "civilizált (hahaha) társadalomban miért illik füstöt szívni és fújni, és miért nem illik hangosan fingani? :F

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#21029) nike_

nike_
(PH! kedvence)

ma Farsang, nemsokára indulok :D nyomni fogom a keringőt mint álllaaaattt.

(#21030) Tim82 válasza BlacKSouL (#21028) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nyilván ahhoz a kisebbséghez tartozom, amelyik nem fafejű: 10 év dohányzás után egyik napról a másikra letettem a cigit, ez volt több, mint egy éve. Nem kellett nikotintapasz vagy ilyesmi (csak egy olyan - ma már ex- - barátnő, aki rühellte a cigifüstöt).

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#21031) Sipi16 válasza Tim82 (#21030) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Te dohányoztál amúgy lakásban?

A kocsma az megbocsájtható, most én is a 6. hétnél tartok. Mondjuk a negyedik héten becsúszott egy szál, de szerencsére nem esett jól, söt ez volt életem elsö cigije ami meghánytatott. :D

[ Szerkesztve ]

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#21032) Tim82 válasza Sipi16 (#21031) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Soha. Nem szerettem soha zárt tereket telefüstölni (kivéve kocsma, ofkórsz).

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#21033) bandus válasza nike_ (#21029) üzenetére

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hajrá :) nektek kellett nyakkendőket kötni esetleg? :)

(#21034) venember83 válasza BlacKSouL (#21026) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Biológiai hasonlóságok azért elvétve felfedezhetők. :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#21035) fokukac

fokukac
(PH! kedvence)

Vessetek meg, de nekem sose volt cigi a számban.
Gyűlölöm a cigifüstöt, meg a tahókat, akik a képembe fújják...

(De azon kedves hölgyek és urak, akik ebből a topicból ugyanezt szokták csinálni sörözések alkalmával, ezt ne vegyék magukra...! :DDD)

(#21036) j0k3r! válasza Tim82 (#21030) üzenetére

j0k3r!
(senior tag)

nekem is hasonlo a tortenetem. 14-17 ig cigiztem, aztan baratno miatt 1 ev kihagyas, aztan kezdodott a foiskola ott szinten ment a tema. tavaly nyar ota megint nem szivtam, csak 2 szalat, azt is reszegen szilveszterkor : ))
mind a 2x amikor leraktam, egyik naprol a masikra tortent nalam is, mindenfele tapasz meg ilyesmi nelkul.

some men just wanna watch the world burn...

(#21037) venember83 válasza fokukac (#21035) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Volt, egyszer olyanra is volt példa, hogy buliban unalmamban elment egy fél doboz, de nem szerettem meg egyáltalán. Mostanság meg már nincsenek bulik az életemben.

Ui. Különben soha nem cigiztem mindennaposan, a fent említett fél dobozon kívül meg talán összesen elszívtam egy fél dobozzal egyetemi bulis éveim alatt.

[ Szerkesztve ]

(#21038) zoltanz válasza nike_ (#21029) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Csak el ne szédítsenek . :D

Ez jutott eszembe: kérdezik a kisfiú a kislánytól: -játszunk papásmamást? -jólvan -minek vettelek feleségűl? :))

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#21039) Sipi16

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Miért ilyen nehéz elkezdeni tanulni? :O

(#21040) ngabor2 válasza Sipi16 (#21039) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

mert túl messze van a vizsga? :D

(#21041) Sipi16 válasza ngabor2 (#21040) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Jövö héten lesz 3 írásbeli beszámolóm. Nincs az olyan messze. :(

(#21042) neduddki válasza fokukac (#21035) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

CSatlakozom es buszke vagyok ra:- )))

udv

neduddki

p.s. nyogjed mar hogy mire halatal~!~~~~

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#21043) Winner_hun válasza fokukac (#21035) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

+1

(#21044) tildy válasza fokukac (#21035) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

...:D
bandus: szerintem kulturált embertől alap, hogy lakásban nem cigizik...

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#21045) ToBeY válasza fokukac (#21035) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Én is így vagyok vele.

(#21046) Sipi16 válasza tildy (#21044) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Nem gyengén vagy kedves a családhoz. :D

(#21047) Dylen válasza fokukac (#21035) üzenetére

Dylen
(senior tag)

megvethetlek? ;]

legközelebb meg ne ülj mellém... :P

(#21048) Dylen válasza pohár (#20922) üzenetére

Dylen
(senior tag)

az sem rossz, de mondok neked valamit: narancssárga gerbera!
az a tuti

(#21049) zolynet válasza fokukac (#21035) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

én csak bulialkalmakkor cigizek de akkor van h elengedem e gyeplőt

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#21050) tope válasza zolynet (#21049) üzenetére

tope
(őstag)

Nem mondták neked lovaglás közben veszélyes cigizni :U

Szép estét (vagy Hó estét)

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.