Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#201) venember83 válasza ngabor2 (#70) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megtelnek azok szépen lassan.

Ezért éri meg 8-9 körül lefeküdni, hogy 6 előtt megébredjek, pedig épp az ébrenléti idő minél inkább való lerövidítése volt a cél. Ott egye meg a fene. Írnám, hogy jó reggelt, de ez messze van a jótól.

PS. Már négy hsz van a második archívumban, amit nem látok. Mondjuk legalább nem várható ennek a számnak a növekedése.

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#202) ngabor2 válasza venember83 (#201) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

jó reggelt.

nem az a lényeg, hogy megtelnek, hanem hogy csak ott vannak pótolhatatlan emberek.

no, lassan indulok a vonathoz. erre a sztrájkra kiváncsi leszek...

[ Szerkesztve ]

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#203) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó reggel!
De rossz volt ma felkelni..

Üdv: Csabee.

(#204) venember83 válasza Csabee. (#203) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

S milyen rossz lett volna nem felkelni.

Másrészről meg: lusta népség, hogy akartok a mának élni, ha csak húzzátok a lóbőrt? :F

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#205) Sipi16 válasza Csabee. (#203) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Ne is modd. Éjfélkor értem haza és godoltam, hogy nem fontos a vacsora. Erre 3kor felébredtem. Hát én még így nem fáztam. Többet nem csinálok ilyet az biztos.

Amúgy reggelt mindenkinek!

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#206) gamerkiller

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép jó reggelt! Tudtok ajánlani valami jó kis fejhallgatót? Játékra, zenehallgatásra kellene.. Sajnos ebben a témában nem vagyok valami jártas.

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#207) venember83 válasza gamerkiller (#206) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

(#208) Tim82

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A következő topik címe meg lehetne "Mindennapi betevőnket". Vagy olyan már volt? :F

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#209) Mawyx

Mawyx
(senior tag)

Nem felejtette el :)) :)

Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#210) gamerkiller válasza venember83 (#207) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi, bár már megoldódott a problémám. Sikerült megcsinálni az elődöt..

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#211) Killing válasza Csabee. (#133) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az azért durva hogy egy 21 éves lány is van köztük.
De látom Benkőnek a leendő feleségei is Amerikai mintára csinálják - kezdik ledobni a bugyikat. ;]

Jóreggelt ON népe! :)
Szurkoljatok hogy átmenjek a rutin vizsgán! :D

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#212) kételkedem válasza Killing (#211) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szurok! Szurok!

Rád olvasok, jó? Killing rutin, Killing rutin minden legyen tuti!

Ennyit tudtam segíteni, most már könnyedén megcsinálod! :P

ngabor: a reggeli műsorokban azt mondták, hogy a vonatok elindulnak, de azon az állomáson állnak majd meg ahol10 órakor lesznek. Ezt én úgy értelmeztem, hogy 9-kor elindula vonat Pestre Nyíregyről de csak Debrecenig fog eljutni.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#213) Killing válasza kételkedem (#212) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó-jó, de ne egri példára, meg ne átkot olvass rám. :DD

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#214) adika91

adika91
(újonc)

Szep jo reggelt!

Mar megint esett ez a franya eso, esne inkabb a ho.
De nem, esikl helyette az eso.
Utalom.

"és ne is nyissad újra." - bolondember

(#215) venember83 válasza Killing (#211) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Melyik utcát akarod, hogy leszurkoljuk?

(#216) gamerkiller válasza Killing (#211) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Szurk Szurk Szurk!
Ezt láttátok már? Eszméletlen nagy film! Az eggyik kedvenc főszereplőm játszik benne! :)

(#217) adika91 válasza gamerkiller (#216) üzenetére

adika91
(újonc)

Mi az hogy, en fullHD-ben neztem meg. Nagyon utott. :)

(#218) gamerkiller válasza adika91 (#217) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát persze úgy teljesen más! :) Sajnos nekem egyenlőre csak a DVD jut egy sima 56 centisen..:)

(#219) adika91 válasza gamerkiller (#218) üzenetére

adika91
(újonc)

Gep tv-re rakot, film megszerez es orom bodotta. :)

(#220) Killing válasza venember83 (#215) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha megtennétek akkor: ezt. :R

[ Szerkesztve ]

(#221) kételkedem válasza adika91 (#217) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az egyik elektronikai boltban beüzemelve láttam egy Samu LED TV-t. Mondom a srácnak, hogy tudom, hogy kukacos vagyok, de ennek nagyon rossz képe van! Azt mondja, hogy a dvd jele gyenge a tv-hez! Vegyek 400k-ért tv-t, 50k-ért BR lejátszót? Hát nem! Nekem egyelőre marad a 72cm-es crt + dvd.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#222) tope

tope
(őstag)

Szép jó nagyot mindenkinet.

Szolnok: Hát szépül-épül, de az hogy új munkahelyek vannak az igaz lenne, ha nem zárt volna be a Henkel, Cukorgyár, Papírgyár...
Buszok terén nagyon jól állunk, az átlagéletkor itt az egyik ha nem a legalacsonyabb a buszok terén, ez köszönhető pl. ilyen buszoknak , Van itt szép buszpályaudvar[/IMG]

gamerkiller: nemrég néztem meg a Képlet-et, jó film

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#223) adika91 válasza kételkedem (#221) üzenetére

adika91
(újonc)

En mar plazman is lattam sz*r kepet.

Nem kell venni br playert, osszekotod a gepet hdmi-n es kesz.

(#224) bolondember válasza kételkedem (#221) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

pedig de - amúgy meg, inkább gépbe BR írót (35k körül láttam) és rálöni a tévére a jelet. 720p, 1080p... :K

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#225) Dylen válasza BlacKSouL (#185) üzenetére

Dylen
(senior tag)

Hát én szívesen meglátnám már benne a lehetőséget ha végre összejönne a találkozó, de lehet hogy ma se fog :F

Részegen okoskodni nem túl célravezető, dehát ez mindenkivel megesik :)

A mozival kapcsolatban pedig... értettem a célzást, de még magam sem tudom hogy melyik napon szeretnék menni. De köszi, ha kell a segítség szólok!

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#226) NoLF válasza tope (#222) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

8,8 tonna, 136 ló. ejha! :DD
persze, tudom én, mi fán terem a busz, de ezt leírva látni azért vicces :)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#227) bolondember válasza NoLF (#226) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

na de mekkora nyomaték? :U

és mennyi hely... :DDD

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#228) tildy válasza tope (#222) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És a flirt üzem?
Nem is emlékeztem, hogy szolnoki vagy. :U
no, hétvégén fogok arra járni.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#229) adika91 válasza bolondember (#227) üzenetére

adika91
(újonc)

Es mennyi fogyasztas!
Meg mennyi fust... :U

[ Szerkesztve ]

(#230) zH.

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

Reggelt.
Ilyen idegesen sem ültem még gép elé. :U

just be

(#231) venember83 válasza bolondember (#227) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jaja, ebben kényelmesebb, mint zongorán. :K

(#232) tope válasza NoLF (#226) üzenetére

tope
(őstag)

Egyébként elég jól gyorsul :P

kételkedem: én is álmodoztam gyerekkoromban hogy buszsofőr leszek :)

UI: Itt volt pl. női buszsofőr is, még azt hiszem szerepelt a Jakupcsek show-jában is

[ Szerkesztve ]

(#233) kételkedem válasza bolondember (#227) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Arról nem is beszélve, hogy micsoda sexepil egy buszt vezetni! Különösen a csuklós! Nem tudom másholmi a divat, itt olyan pinasenek állnak a sofőr mellett menet közben, hogy az embernek csorog a nyála. kb 10 évet dolgoztam a helyi volánnál. Ha csak a 1/10-e igaz azoknak a történeteknek, amiket a sofőrök meséltek...

(#234) NoLF válasza bolondember (#227) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"persze, tudom én, mi fán terem a busz"

ugye elolvastad? autógépész mérnöknek indultam régen, s bár nem sikerült, attól még nagyjából vágom a dolgokat. ;)

természetesen közel sem a magas fordulatszámon jelentkező teljesítményre vannak hangolva ezen gépek, hanem az alacsony fordulaton keletkező nagy forgatónyomatékra, hogy kedvező fogyasztás mellett is megfelelő erővel rendelkezzenek a "jól kiautózhatóság" értelmében (de szépen mondtam... :D)

a fogyasztás meg elhanyagolható ahhoz képest, hogy mennyi embert képes vinni milyen távon milyen sebességgel (vmi 25-30 lityó körül van a max amit hallottam az ilyen új buszok esetében)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#235) bolondember válasza kételkedem (#233) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ez otthon, Somogyban is szokás - család és mellé két-három f@sztarisznya.

egyszer a soför kérte Anyumat, h hajtsa el az egyiket míg ö maga (a buszos) a másikkal van.

na ja. nekem csak teherre van jogsim, nem is vagyok sikeres ember... :(((

(#236) Csabee. válasza tope (#222) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem tetszik az épület :)

(#237) Sipi16 válasza kételkedem (#221) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Pontosan. Mi is gépröl rakjuk ki a képet tvre. Amúgy a full HD-s filmeknél a film közben nincs mindig meg max felbontás. :U

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#238) BlacKSouL válasza Dylen (#225) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd szurkolok ;)
Ha már egyszer itt a kollégák elkezdték gőzerővel az aszfaltozást ;]

Pedig azt mondják részegek és bolondok mindig igazat mondanak :)

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#239) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ilyen lesz az új bevásárlóközpont Budapesten a Fehérvári útnál :) Nézzétek meg a filmet érdemes! ALLEE

(#240) tope válasza Csabee. (#239) üzenetére

tope
(őstag)

Hinnye, ilyen se lesz errefele itt nálunk.

(#241) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt pohárnak ajánlom:

:D

(#242) Csabee. válasza tope (#240) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:)) Én személy szerint örülök neki! Fejlődik a környékünk! Közelemben már ez a 3. Nagy komplexum, a Campona, Savoya park után most jön az Allee, remélem ez lesz a legjobb:) Moziba mondjuk biztos ide fogok járni!

(#243) vergilx válasza Csabee. (#242) üzenetére

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

a Transformers 3 ra talán elkészül:DDD

(#244) gamerkiller

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

WoW ez a Képlet.. Nagyon nagyot üt.. A metrós rész a legdurvább.. Hatás alatt powa'

(#245) kételkedem válasza Csabee. (#242) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kb 5 éve kint van egy óriásplakát a helyi piac sarkánál, miszerint itt hamarosan Perla bevásárló központ fog épülni! Nos, én ebben kételkedem :D

(#246) Pisztillus

Pisztillus
(senior tag)

Szép napot mindenkinek!

Most épp tűkön ülök - tegnap megrendeltem az új monitoromat, remélem, holnapra megjön.

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#247) venember83 válasza Pisztillus (#246) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

S akkor holnapig tűkön fogsz ülni? Akkor most maximálisan megérted az aranyér-betegeket. ;]

(#248) Móci válasza tope (#232) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdvözlet! Jó lett az új név! :C
Felénk is van női buszsofőr. Ráadásul tetoválása is van a kezén, szóval nem gyenge a menyecske. Viszont jól vezet!

Ultimate Fighter LOL! :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#249) BlacKSouL

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem szabályozni, hanem büntetni kéne a színesfém-kereskedelmet. Akkor talán nem jutna oda a dolog, hogy egyesek kilopják a kábelt még a nemtommiből is. Tényleg, ha a magasfeszültség nem rettenti el a kábellopástól őket, akkor mi? Istentelen törvények vannak. [link]
Az ilyeneknek csak egy számít: ellopni-eladni.

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#250) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Aki itt van debreceni vagy környéki, meg tudná mondani nekem, Debrecenben hol lehet kapni "nyíregyi" gyrost? Azaz a kiflis változatot.. :D

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.