Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#19001) venember83 válasza NoLF (#19000) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért nem is tudsz pörköltet gyorsan készíteni. :N

Jó étvágyat, megjött a hal is.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#19002) NoLF válasza venember83 (#19001) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

3/4 6ra értem haza, és a pöri már a számban.

dönts el, hogy gyors volt-e ;)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#19003) tope válasza Tim82 (#18991) üzenetére

tope
(őstag)

És aki bal kezes ? ;]

Na már megint megy a keksz itten kérem

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#19004) Bon3ss válasza venember83 (#19001) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Jó étvágyat Nektek! Mi számít gyorsnak egy pörköltnél? 25 perc?

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#19005) fokukac válasza tibi666 (#18989) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

mármint a fogadat... ;]

Tim : lehet máshogy is csinálni, mint bal kézzel? :P

A lúzerséghez meg : becseréltem a vinyót egy másikra, ami nem advanced format drive, de ugyanúgy se kép, se hang. :(

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#19006) tibi666 válasza fokukac (#19005) üzenetére

tibi666
(senior tag)

most látom, hogy árultál egy ray ban napszemüveget.
nagyon jól néz ki az a modell. fel is keresek egy optikust, kell egy olyan is. :)

(#19007) kételkedem válasza Bon3ss (#19004) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az elkészítésére, vagy az elfogyasztására?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#19008) Bubu79 válasza Bon3ss (#18992) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Zsír új hólapát vár Téged Veszprémben - nemes a cél, járhatóvá kell tenned vele JOE lakosztályának kihajtóját :P

Qkac: Ha kettő is van kéznél Neked, akkor naná, hogy nem ;]

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#19009) NoLF válasza Bon3ss (#19004) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt komolyan kérdezted? :)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#19010) fokukac válasza tibi666 (#19006) üzenetére

fokukac
(PH! kedvence)

még most is megvan, itt áll a polcomon.
ha érdekel, felpróbálhatod, nekem kicsi.

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - Hope you guess my name

(#19011) tibi666 válasza fokukac (#19010) üzenetére

tibi666
(senior tag)

nekem dioptriás kell, egy időben kontaktlencsét hordtam, de nagyon fáradt tőle a szemem, úgyhogy most visszaálltam szemüvegre.

(#19012) Bon3ss válasza kételkedem (#19007) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Természetesen az elkészítésre gondoltam.

Bubu: rendben, az órabéremet hamarosan megtudod. :DDD

NoLF: komoly volt a kérdés, szakács ismerősömtől hallottam egy "trükköt" (szódabikarbóna), hogy ennyi idő alatt megpuhul a hús. Tisztában vagyok vele, hogy mi munka van egy jó pörköltben. :K

[ Szerkesztve ]

(#19013) NoLF válasza tibi666 (#19011) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hány féle lencsét próbáltál?

(#19014) zolynet válasza Bon3ss (#19012) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

múlt hét csütörtökön 1-1,5órát főztem a marhapörit

lúzerindex: 7,63 (másodjára is)

[ Szerkesztve ]

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#19015) Bubu79 válasza Bon3ss (#19012) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Órabér? :U

Öt ropogós ezres lesz, hogy hagylak élvezkedni a friss hóban - a pénzt én kapom Tőled :P ;]

Az új lapát használati díját elengedem ;) :D

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#19016) tbs

tbs
(PH! addikt)

Szakmai kérdés:

Ha vki sikeresen telepített már 64bites Ubuntura 64bites Oracle-t, az segíthetne és megkereshetne privát, pl. sörér...

Elnézést.

(#19017) NoLF válasza Bon3ss (#19012) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor én még tudatlan vagyok, igaz, soha nem tanultam a főzőcskézést, minden saját kútfőből és az ellesett praktikákból származik. kíváncsi vagyok, hogyan puhul meg a hús hamarabb?

(#19018) Bubu79 válasza NoLF (#19017) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tuning kuktában, extra nagy nyomáson :P :DDD

(#19019) tibi666 válasza NoLF (#19013) üzenetére

tibi666
(senior tag)

bevallom őszintén, nem tudom. pár éve volt ez, előtte szemüveget hordtam, és azóta is. gondolkodom a szemműtéten is.
az volt a probléma, hogy száraz a szemem, és rövid idő után szúrni kezdett, fárasztott.

(#19020) Mawyx válasza Bon3ss (#19012) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

A szódabikarbónát aláírom, meg az ásványvizet is. Múltkor épp telón beszéltem vkivel és szóba került, hogy már egy órája főzöm a marhahúst és még mindig nyers, holott eddigre már meg is akartam enni. Ő adta a tippet és bejött :K

Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#19021) NoLF válasza tibi666 (#19019) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért kérdezem, mert nekem is volt ilyen, de lágyabb kontaktlencse használatával ez a probléma megszűnt, s azóta is jól élünk együtt.

(#19022) kételkedem válasza NoLF (#19017) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy évi szakácsmesterséggel a hátam mögött állíthatom, valóban hamarabb puhul a marha hús a szódabikarbónától. Eleinte groteszk módon habzik, de ez elmúlik! :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#19023) Bon3ss válasza zolynet (#19014) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

A marha húsnak kell is annyi, legalábbis az én ízlésem szerint.

Bubu: kihagyhatatlan ajánlat, de nem csak holnapra mond havazást, a szállás megoldható? ;]

NoLF: szódabikarbóna, de én nem próbálnám ki, nem azért mondtam, csak a gyorsétterem kapcsán. Nekem nem igazán jött be az ilyen pörkölt, valahogy nem "értek össze az ízek". :N

Mawyx: no de Te főzted legalább egy órát a marhahúst, én pedig arról beszéltem, hogy 25 perc alatt készíthető sertéspörkölt. Igaz, nem olyan az íze - sőt -, vagy csak én vagyok kényes pörkölt kérdésben.

[ Szerkesztve ]

(#19024) NoLF válasza Bon3ss (#19023) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nos én is azért találtam érdekesnek a dolgot, merthogy ha a hús megpuhul az verigúd, de az ízekkel mi lesz? 20 perc alatt semmilyen normálisabb ízesítő, vagy összetevő nem lesz sikeres ízesítés terén, az tuti :)

(#19025) Mawyx válasza Bon3ss (#19023) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Nyilván máskor is így csináltam, nem csak amikor már főztem előtte fél napot.
Én nem gvagyok iylen kényes, legyen vmi tápolnivaló és kész. Majd örexem meg gazdaxom és akkor lehet flancolni.

Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#19026) Bon3ss válasza NoLF (#19024) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Ez az, ezt kérdeztem én is. Az irányzat az, hogy minél gyorsabban "frisset". A német turisták úgysem tudják milyen az igazi pörkölt - legalábbis az esetek nagy százalékában.

Mawyx: az miért flancolás, hogy ha már főzöl, akkor olyat készíts, ami ízletes? Nem azt mondom, hogy a legdrágább alapanyagokból készüljön, mert ezt én sem tehetem meg.

[ Szerkesztve ]

(#19027) venember83 válasza NoLF (#19013) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én csak a főttet, de nem jött be. :(

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#19028) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hasatfogvaröhögős:

fiatal yuppie elviszi egy elegáns étterembe az újdonsült barátnőjét. telik múlik az idő, egyszercsak a srác megpillantja korda gyuri bácsit egy másik asztalnál. gyuri bácsi fogja magát, kimegy a mellékhelységbe, a srác sem rest, azonnal spurizik utána. elkapja a wcben, s rögtön hajbókol neki: jaj korda művész úr, de örülök hogy látom! évek óta nagy rajongója vagyok. az az igazság, nem céltalanul jöttem maga után, kérnék egy szívességet. itt vacsorázok egy gyönyörű lánnyal, s szeretnék imponálni neki. megtenné, hogy egy idő után odajön az asztalhoz, s csak ennyit mond: szevasz ferikém, ezer éve nem láttalak. na hogy vagy, mi újság?
megbeszéltük?

- persze ferenc, a nőkért bármit megteszek.

srác visszaül, kisvártatva meg is érkezik gyuri bácsi:
- hát szevasz ferikém, ezer éve nem láttalak. hogy vagy, mi újság?

- gyurikám... hányszor megmondtam már hogy húzz a picsába...

(#19029) BlacKSouL válasza fokukac (#18981) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

20,25

A hiányzó félig csonka-törött toldottfoldott gyökérkezelt fogam 3 pontot ért

a kb 10 kiló súlyfölöslegem meg 2-t

és ha a kocsim értékét átírtam a bankszámlára, akkor az 1,5-öt :D

[ Szerkesztve ]

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#19030) Mawyx válasza Bon3ss (#19026) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Nekem ízletes amit gyorsan összedobok. Lehet más meg se enné, de nekem ízlik. Ha az említet marhát még főztem volna egy órát, akkor én sokkal idegesebb lettem volna meg éhesebb, az összhatás így elment volna negatívba. Nem szeretek sokat pöcsölni.
Ha összeröfi van, akkor főhet tőlem órákig bármi, mert akkor nem az éhséget akarom elsősorban csillapítani, hanem együtt vagyunk stb.
Számomra nem finomabb, ha fő még egy órát, de egy rakás idegsejtem elpusztul.

szerk: Ez a film kutya* eredetiben, borzalmasak ezek a hangok, a szinkronhangok kellemesebbek :(

[ Szerkesztve ]

(#19031) Bubu79 válasza Bon3ss (#19023) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egye kukac, eldurmolhatsz a garázsban :DDD

(#19032) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pohár, vezzeg, te szerkeszted az ITcafét? :DDD
:))

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#19033) tildy válasza fokukac (#18981) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

2.27 igazi luzer vok.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#19034) Bon3ss válasza Mawyx (#19030) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Egyszerűen különböző ízlésvilággal rendelkezünk, kinek a pap... :)

Bubu: az ótó' mellett? :DDD

(#19035) Mawyx válasza Bon3ss (#19034) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Ha megcsinálod én bezabálom azért ;] Konyhamalac név találóbb lett volna nekem :DDD

(#19036) tope válasza Mawyx (#19035) üzenetére

tope
(őstag)

Franciául beszélsz ?

MOD: OUIIIIII

pohár: grat hozzá főszerkesztő úr

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#19037) pohár válasza Killing (#19032) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megvettem az ITCafe domain-t :DDD

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#19038) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Na visszajött gariból a lapo javítva lett.Kíváncsi vagyok mennyire fog jól szuperálni.

(#19039) tiv83us válasza tildy (#19033) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na hogy ment?

Hold the line!

(#19040) BlacKSouL

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

volt ma már az hogy....?

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#19041) tildy válasza tiv83us (#19039) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egesz jol, szimpatikus ceg.
Volt teszt, mar most tudom, hogy egyiket lehet elrontottam figyelmetlensegbol, legalabbis ha jol emlekszem a kerdesre, de a tobbi kerdes nem volt nehez....

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#19042) venember83 válasza BlacKSouL (#19040) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, és nem is lesz.

(#19043) Dylen válasza venember83 (#19042) üzenetére

Dylen
(senior tag)

:DDD

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#19044) ABE

ABE
(PH! addikt)

Hallott már valaki arról a szóról, hogy prikázda? Van ennek tényleges jelentése?

Mobilos kérdéssel ne keress privátban, ha problémád adódott, érdeklődj a megfelelő topikban. Köszönöm. - http://abeswords.wordpress.com

(#19045) Algieba

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Most, hogy kevésbé vagyok ingerült és elkeseredett, megkérdem, melyik légitársaság árait érdemes megnéznem, ha Budapestről szeretnék eljutni a floridai Orlandóba?
Mennyi pénzt kell összegyűjtenem?

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

(#19046) pohár válasza ABE (#19044) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez olyan hely, ahol árulnak prikázt, és helyben el lehet fogyasztani, ezért prikázda :D :D

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#19047) venember83 válasza Dylen (#19043) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze, könnyen mosolyog az, akinek mindig kéznél van.

(#19048) BlacKSouL válasza venember83 (#19047) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD

Juteszembe: Szabad lesz valaki szombaton délelőtt, esetleg délután Pestországban valahol? Csak mert épp arra lesz utam péntek este, mondjuk akkor pont programmal, de másnap nem szaladnék hazafelé ha lenne valaki akikkel összefuthatnánk/-nék. Én innen nem tudok semmit szervezni, se helyet, se időt, de ha úgy alakul végre már becsatlakoznék valamibe.
Mondjuk ha nagyon úgy tervezem esetleg egy szombat este is belefér, és akkor (ha esetleg kocsival mennék is) valahol aludnék és ihatnék az ittas vezetés fenyegetése nélkül is :) Konkrétan jó kis télűző forraltbor fordult meg a fejemben.

[ Szerkesztve ]

(#19049) ToBeY válasza Algieba (#19045) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Rákerestem oda-vissza 140k budapest-london london-orlando átszállással

(#19050) Algieba válasza ToBeY (#19049) üzenetére

Algieba
(őstag)
LOGOUT blog

Thanks! :)

http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.