hát, hogy lehet-e a kecskével... 
Pleased to meet you - Hope you guess my name

hát, hogy lehet-e a kecskével... 
ahogy a régi öregek mondták,meghalni muszáj, szóval 
Szép estét nektek 
Üdv: Csabee.

meg az igazi huszár inkább átugrat fölötte a téligumis pacival, ugye?

De kihalt a fórum!
Mindenesetre, szereztem egy gépházat! Már nem az asztalomon van kiterítve a PC-m. 
Jövőhéten megjön a tápom is, úgyhogy minden király. 
Olajfinomíto? Ekkora pazarlást, 100 éve finomítják, és még mindig borzalmas az íze...
(#16006) tope válasza Crystalheart (#15996) üzenetére

Nagy Feró oda jár kecskélni

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2
Ezzel nekem nincs is problémám, mert ez az élet rendje. Bölcsi, ovi, suli, meló, nyugdíj, temetö. Mondjuk lehet, hogy az utolsó elötti az kimarad.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
(#16008) Winner_hun válasza coqito (#16005) üzenetére
A fórum bizotsan nem.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#16009) pohár válasza Crystalheart (#16000) üzenetére
Szép kecskéitek vannak 
neduddki... ezt úgy megkóstolnám egyszer, de a Tesco-ban sajna nem lehet kapni 
Kwak-nak és aaaa Duvel-nek milyen ízvilága van? Darabja kb 700ft, venni kéne belőlük 
[ Szerkesztve ]
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

HI!
ijjet tanyatam a gabyazojza kobe a bonyujk elott a vajuknya, asztboteka beonyujk hogy ez a lettjobb bega kseruviz:![]()
udv
neduddki
p.s. :- )))
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
hát ja, megnyomom azt a gombot a pajtin, oszt gyia(kiugrik 3 Huszár a csomagtartóból, szívsorompólapáttal és elhányj
) 
[ Szerkesztve ]
nem baj up el kell adni srácok.
Na ééésss?::DDD
10 dolgo amit ne csinálj egy internetkávézóban
Qrvanagy

Hujujjjujjj...[link]

És egy kis agyzsibbasztás 
[ Szerkesztve ]
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
ez ki is ütötte, több, mint 1 órára a topicot
tudsz Te jobbat is ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
pina 
én mondjuk 8-tól söröztem haverral aki fél év után megint hazajött Ángliából.
[ Szerkesztve ]
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty
Bocsánat, összeszedem magam

De azért az internetkávézós odaver kicsit 
Szép jó estét mindenkinek!
Reggel öt óta ébren vagyok. Öttől ötig a munka volt minden gondolatom. Otthon meg a "hideg van és kaja nincs"... Micsoda opciók. Ez az élet.
http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.
nekem ez a jelnek kéne a ASCII kódja "®" ® ®
hiába iroma 174 et nálam ezt ohzza: « :S vki help
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ
a fáni az egyik kedvencem, tegnap is ittam a snapsban egy korsóval
nincs messze tőled a hely.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

mert 0174 a kódja 
szívesen
már közbe meglett
köszi
® ® ® ® ®
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

A kedvenc szomszédom pár napja feltűnően kussban van, de hogy ne unatkozzak, ma a másik szomszéd erősített be : rock band-est van náluk, ez olyan, mint a guitar hero, csak dob is van hozzá. Bazzeg, döng az egész ház attól, ahogy verik a dobot, és még énekelnek is mellé. Először azt hittem két szobával oddébbról, hogy táncolnak, de nem, ez a lábdob...
Kábé tizenharmadszorra próbálják ugyanazt a számot, aminek rollin' a refrénje... ahogy hallom, a parti még csak most indul... érzem, ez igazán panelházba való szórakozási mód lesz. 
Ha így folytatják, összedugom az elektromos gitáromat az erősítővel, és beszállok én is...
Ui. költözésre gyűjtök, a számlaszámom az adataimnál. 
tv2-n új része volt az ncis-nek 7főn ?
minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.
Ha harc hát legyen harc, mutasd meg ki a tökös gyerek a szinten 

két szám között én is elkezdtem verni a falat a kalapáccsal, most úgy tűnik lenyugodtak...
pedig ma korán akartam lefeküdni, f.szom...
na mindegy, még van 5,5 órám aludni.
(#16026) grabber válasza Winner_hun (#16008) üzenetére
A topic annál inkább és a forum se gazdag bejelentkezett felhasználókkal.Szám szerint 445 
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4
Már csak 374
A végén csak egy maradhat ![;]](/dl/s/v1.gif)
A többiek nem sikerült legyőzni a sötét erőt és nekem sem sikerül 
[ Szerkesztve ]
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4
(#16028) bolondember válasza fokukac (#16025) üzenetére
sikerült valamit szundítani? 
többieknek jóreggelt - gépem behozva, kíváncsi leszek sikerül-e meghegeszteni/felgyújtani... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
(#16029) fokukac válasza bolondember (#16028) üzenetére

ja, friss vagyok, és üde.
metallica ébresztő. 
(#16031) bolondember válasza fokukac (#16029) üzenetére
hát, Metallicára ébredni - valszeg felpattintanám az ereim... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
(#16032) zolynet válasza bolondember (#16031) üzenetére

miért mire, carbonfools-ra? 
reggelt, végre péntek
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
(#16034) bolondember válasza zolynet (#16032) üzenetére
ezerszer inkább... 
(#16035) zolynet válasza bolondember (#16034) üzenetére

jövő hét kedden megyek Nitzer Ebb koncertre, kicsit más vonal, de annál jobb 
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

nem láti!
Jó reggelt!
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
(#16038) bolondember válasza NoLF (#16036) üzenetére

(#16039) hejesírásó válasza NoLF (#16036) üzenetére
és ha SRO zik pl? ott nem 80 as a max lvl ![;]](/dl/s/v1.gif)
de érti, és tetszeni!
Nagyon jó! 
Reggelt mindenkinek! Remélem hamar lejár már ez a hét, bár a következőt se várom.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Most már tudjuk..
(#16042) Racecam válasza bolondember (#16028) üzenetére
Az utóbbit már többször javasoltam, de szerintem adj még egy esélyt neki. 
Ennyit mindenki megérdemel... 
Com'è diverso il mondo visto da qui
(#16043) bolondember válasza Racecam (#16042) üzenetére
itt vagyunk négyen, csak sikerül valamit.. 
(#16044) Racecam válasza bolondember (#16043) üzenetére
Én egyedül vagyok és semmi sem sikerül... 

vó'tmá'...! tgenap, míg söriztél....
(sortörés) Bolond: pontosan tudjuk, hogy nincs ízlésed, de hogy ezt miért kell mindig hangoztatni?
miért kell mindig beuagtni, ha valaki ne, olyan dolgokat szeret, mint te? 
(#16046) bolondember válasza Racecam (#16044) üzenetére
elmenjek, vigyek egy szakajtó ölelést?

(#16047) Racecam válasza bolondember (#16046) üzenetére
Az sem rossz, de ha inkább küldenél valakivel, annak jobban örülnék. 
Jövő hét, téjja? 
Na ja, végre itt is kisütött a nap...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
mármint sör?
(#16050) bolondember válasza Racecam (#16047) üzenetére
ok.