Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#151) zolynet

zolynet
(PH! kedvence)

ma túlóra :((( (természetesen nem fizetik ki, mitképzeeesz)

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#152) tildy válasza Esmein (#144) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

PErsze azt nem mondod, hogy a Zasszony pénzibül:U:U :DDD :DDD

Pohár: nem. MEgkeresi ő magának a magának valót. Csak hónap vége van :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#153) Tim82 válasza Hugo85 (#149) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én sem azért jártam, mégis, először ott találtam munkát, 9 hónapot voltam ott.

Jó éjt, elteszem magam holnapra.

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#154) pohár válasza tildy (#152) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Te tartod el az uradat? :D

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#155) Psychonaut válasza pohár (#154) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Először határozzuk meg: ki az úr a háznál? :P

(#156) Pisztillus válasza Hugo85 (#143) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Valahogy úgy... :DDD

Psychonaut: Szerintem Philoxenia volt az, mer ő nyitotta ezt és tette rendbe az első hozzászólást. Ha mégsem, akkor majd kijavítanak. :D De reggel már látható volt, hogy topicot váltunk.

Pohár: Mivel Esmein írta az ON 2 vége felé, hogy kilépett a munkahelyéről, éppen előfordulhat ez az eset is... :D

[ Szerkesztve ]

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#157) Esmein válasza Pisztillus (#156) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

esmein elektronikai szirszarokra elköltött már 60-at a hónapban... előfordul ilyesmi :S

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#158) zolynet válasza Esmein (#157) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

mert bejött neki az élet :U

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#159) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most jutott eszembe hogy honnan ismerős a topic cím! Élj a mának

Üdv: Csabee.

(#160) R válasza Csabee. (#159) üzenetére

R
(senior tag)
LOGOUT blog

(#161) Psychonaut válasza Csabee. (#159) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

(#162) Ice!? válasza R (#160) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fristajlo - Állítólag ez a csávó befutott énekes lett.:Y

[ Szerkesztve ]

♥ prelude

(#163) Pisztillus válasza Esmein (#157) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Ha kell, akkor kell... (Ha nem, akkor is kell... :D ) Nincs miért szégyenkezni. Én is mindig veszek valami kütyüt a géphez... Most éppen monitor- és házcsere van soron.

(#164) Hugo85 válasza Csabee. (#159) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Ugye nem mondod komolyan, hogy a "Carpe diem"/"Élj a mának" vagy "ragadd meg a napot" kifejezés (seize the day) csak egy kellemes kinézetű tucatkislány dalából ismerős? :Y ;)

#161 - a fenébe, lassú vagyok (meg öreg és szegény is :DDD)

#162 - @sztak*rva, rendesen keni neki, ez odavág. Megvan az új csengőhangom/ébresztőm ;]
És tényleg befutott, itt a háuz rmx :Y

[ Szerkesztve ]

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#165) Psychonaut válasza Hugo85 (#164) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Na, én is elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek! :)

Hugo85: ;)

(#166) tildy válasza Esmein (#157) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mikor hallom majd azt, hogy asszonyra költött? :U :DDD ÁÁÁ , na megyek is , hátha valaki jobban megbecsül :U :DDD :DDD
Nem is tudod a méretem :U :P

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#167) Esmein válasza tildy (#166) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na majd meglátod ledobnak a repülőről, azt hiszik hogy terrorista vagy, mert elkezdesz sikoltozni az eljegyzési gyűrűtől amit ott adok oda. lehetek én is genyó :D

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#168) Hugo85 válasza Esmein (#167) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Azért legalább a kezét ne a Ph!-n kérd meg, vagy minimum egy logout bejegyzésben ;]

(#169) Dylen

Dylen
(senior tag)

Próbált valaki mostanság a michael jackson filmre a palace cinemas oldalon jegyet foglalni? vagy esetleg valami más filmre?
Nekem sehogy se sikerül, a foglalás gomb szürke, csak a vásárlás gomb aktív. Pedig kiválasztottam és beírtam mindent amit kellett :F

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#170) Ice!? válasza Hugo85 (#164) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD

Én egy időbe a "jááj aggyad neki fogdmegfogdmegre" keltem.:DDD
Hatásosabb volt, mint a gyári Sony Ericsson ébresztő.:D Aztán rájöttem, hogy mennyire ultrabrutálgigamega gáz, és visszaállítottam az eredetire.

♥ prelude

(#171) tildy válasza Dylen (#169) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vannak olyan filmek, amikre csak vásárolni lehet, moziünnep előtt is ez volt pl. Gondolom ez is olyan.

(#172) Pisztillus válasza tildy (#166) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Aztán lehet, hogy ez csak álca... Ki tudja, valójában mit vett... Én kezdenék félni a helyedben, mert lehet, jön a fejbekötés... :D

(#173) Esmein válasza Pisztillus (#172) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Amíg nem lehet legális házastársi viszonyt folytatni egy sörrel, addig én nem nősülök! :DDD

(#174) Hugo85 válasza Ice!? (#170) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Én erre kelek már lassan két éve (igaz nem a Video Editre, így nincs beleszövegelés sem). Meg van vágva, a végéből egy 40 másodperces rész az ami az ébresztő, felütéssel kezdődik, még jó, hogy csak lassan hangosodik. Eddig ez volt a leghatásosabb. Egész kellemes olyan zenére kelni, amit alapvetően szeretsz ;)

#173 - ha legális házastársi viszonyt nem is, de azért sok mindent lehet csinálni egy sörrel, végülis a mosogatás és főzés kivételével majdnem kiváltja, például milyen jól lehet vele meccset, vagy naplementét nézni, moziba menni, zenét hallagatni. Igaz az asszonynak van egy nagy előnye a sörrel szemben: használat közben nem fogy el :P
(természetesen viccelek, nagyon tisztelem a női nemet, csak lassan örülnék már egy női igennek is :) )

[ Szerkesztve ]

(#175) Pisztillus válasza Esmein (#173) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

:DDD

Gyanús ez a sziklaszilárd elhatározás! :D

(#176) pohár válasza Esmein (#173) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Házasság még nem, de nemi együttlét talán létesíthető vele :U :DDD

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#177) BlacKSouL válasza Dylen (#169) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem működik. Működne, ha akarnék venni/foglalni. És mindkét gomb aktív.

Egyébként hogysmint cicus? :)

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#178) Dylen válasza BlacKSouL (#177) üzenetére

Dylen
(senior tag)

Akkor jó neked, nekem meg telefonon kell majd elintéznem :F

Egyébként köszi, jól vagyok, holnap randim lesz:)

te?

tildy: kösz az infót!

[ Szerkesztve ]

bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)

(#179) Pisztillus

Pisztillus
(senior tag)

Most vettem észre, hogy közben megszületett a harmadik Jómunkásember is.

(#180) Nordik

Nordik
(senior tag)

Mennyibe kerül egy személyi meghosszabbítás? :U

Nem elveszett, csak lejárt.

(#181) pohár válasza Pisztillus (#179) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hm, twollah lehetett volna a 4. :( :D

Nordik... nekem most volt nyáron hosszabbítás, hátööö olyan 2k körül volt a dolog ha nem csal az eszem :U :D

[ Szerkesztve ]

(#182) Pisztillus válasza pohár (#181) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Ő még messze volt attól, hiányzott neki a félisten fokozat...

(#183) tildy válasza Nordik (#180) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1500 Ft.

(#184) Nordik válasza tildy (#183) üzenetére

Nordik
(senior tag)

Édesanyám is így tudta, de én neten olvastam 3ezer Ft-ot is meg 1500at is...

De akkor valószínű a kevesebb lesz, köszi Nektek! :R Holnap megyek is intézni.

(#185) BlacKSouL válasza Dylen (#178) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondoltam segítek, de ezek szerint :N láttad meg benne a lehetőséget

Randi, nocsak.. Akkor valakiben viszont megláttad a lehetőséget :K
Én megvagyok, pénteken részegen beolvastam valakinek akit szeretek és bár szerintem igazam van/lesz, mégis neheztel(t) rám. Aztán persze megenyhült. Egyébként meg 3 órás filmszakadás, de már másfél órát összeraktak nekem a haverok ;]

Most viszont alighanem lefekszem, mert ha nem teszem akkor kifekszem. De előtte még a két aktuális kedvencem meghallgatom.

Jóéjt mindenkinek

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#186) Pisztillus válasza Pisztillus (#179) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Sőt, találtam még egyet - ez már a negyedik, bár lehet, hogy ő a harmadik - csak rajta nem látszik... :DDD

De most nem keresek tovább - 90°-os fordulatot veszek az ágy felé. Jó éjt mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

(#187) macikos válasza Nordik (#184) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Kérjél egy "személyes-azonnalisági" papírt

:D

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#188) zolynet válasza BlacKSouL (#185) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

szép pénteki sztori, jól hangzik :)
én még mindig melóban, 14óta, hozhattam volna hálózsákot is

(#189) pohár válasza macikos (#187) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Keresse Kis Pistát :DDD :DDD

Zolynet... aztaqrva, nem mondod hogy még mindig melózol? :Y :W
Hát mi az istent dolgozol te? :D

[ Szerkesztve ]

(#190) zolynet válasza pohár (#189) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

lehet lesz belőle logout, mert ez ám egy híres cég (nem külföldi ennyit elárulok) ... az a baj h nem akarom nagyon lehúzni, de nem tudok jót mondani róla és nehéz lesz így ezt egy szép szerkezetbe foglalni ... lehet az lesz a logout címe h 'szarlapátolás', csak sajnos nem vicces

(#191) pohár válasza zolynet (#190) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

100% magyar cég? Hmm...
Ami ilyenről tudok hogy 100% magyar és nagy cég, az a Takarékszövetkezet :D

(#192) zolynet válasza pohár (#191) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

szegény románokat sajnálom, mert már oda is 'betörtek'
Te meg miért nem alszol? :F

Hugo85: szegény kollegát szivatták meg csütörtökön ... végzett volna 17kor, erre a főnökházába kellett mennie, visszaért 19re, ment sznapi buliba, de még odafele felhívta a közvetlen főnökünk hogy holnap ő jön nyitni, f6ra, ő lesz az ügyeletes :(((
éptíteni szép is jó is , de itt azt messzire elkerülik

[ Szerkesztve ]

(#193) Hugo85 válasza zolynet (#188) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Az én pénteki programom is jó volt. Egyedül (mert minden barátom munkafób vagy nem ért rá) a telken építettem a kommunizmust (na jó csak a házat). Este (igazából inkább délután de már sötétben) kis zene mellett, hidegben festettem a bukó-nyíló ablakokat svédvörös színű vastaglazúrral.
Mondjuk igaz közben bepusziltam én is pár sört :B És nem éreztem azt a mások által emlegetett "jaj péntek este van és én nem bulizom ótejóég" érzést sem :N sőt, örültem neki, hogy hasznos dolgot csinálok, valamit alkotok/szépítek. Nekem nagyon fontos az az életben, hogy érezzem, valami hasznosat csinálok a magam vagy a világ részére, ettől érzem magam értékes embernek, ami szerintem mindenki számára fontos.

[ Szerkesztve ]

(#194) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

AKire büszke vagyok, szép munka, jó reklám :D
A "főszereplő" srácot elég közelről ismerem, hugom volt pasija, falunkba valósi. :U

[ Szerkesztve ]

(#195) pohár válasza zolynet (#192) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Románokhoz? A Takszöv? :F
Aludni? Minek még? :D Korán van nálam :D :))

(#196) pohár válasza tildy (#194) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aztarohadt, de jól tolja a srác :Y

Amúgy én is tudok ilyeneket csinálni, enyhén illuminált állapotban, több-kevesebb sikerrel :DDD

[ Szerkesztve ]

(#197) tildy válasza pohár (#196) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Képzelheted mikor bicajjal szaltózott a házunk előtt. :Y Féltettem na...
Szolnoknak meg egy igen jó reklámfilm lett az egész. Lendületes, sportos, tevékeny. :U Ez sugárzik belőle. Rá is fér. Mert mintha megállt volna az idő a rendszerváltáskor. Valami lehet mégis változik. :U

(#198) pohár válasza tildy (#197) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hohóóó, én is tudok a biciklivel akrobatáskodni meg szaltózni ;]
Mikor anyám elküldött a boltba mittoménmilyen fűszerért, visszafele elengedett kormánnyal jöttem mert olvastam, hát nem kijjebb állt meg egy Lada a szokásosnál? :D
Pűűűf, olyat csapódtam a csomagtartóra, utána felcsúsztam a tetőre és le a földre :D

Képzelheted milyen volt a bicikli meg én is :D

(#199) Hugo85 válasza tildy (#197) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Elég gyakran járok Szolnokra, vagy inkább Szolnok mellé. Most is voltam hétvégén, igaz leginkább csak a Cora-nál, illetve abból az irányból bejöttem a Szántó-körúton, meg az arra merőleges mittomén milyen úton a vasútállomásig (ami még mindig nem nagyon szépül). Azt látom, hogy építkeznek, új körforgalmak (folyton eltévedek), vagy 1-2 éve lezárták a forgalom elől azt a részt, ami a Tisza-híd mellett van délre (azóta tévedek el...) és sétálóutcát csináltak belőle, de hogy effektíve nagyon szépülne, hát annak nem sok nyomát láttam. Van 1-2 hely amit szépen megcsinálnak, de nemtudom, hogy ez elég-e. Mondjuk egyre több az új busz az tény.
A srác meg elég jól tolja a videóban.

#198 - és akkor még örülhetsz, hogy nem került elő a Lada tulaja, és kínált meg fa testápolóval, amiért leamortizáltad a gépsárkányt :) Gondolom nem hagytál betétlapot :DDD

[ Szerkesztve ]

(#200) pohár válasza Hugo85 (#199) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát nem, de jóféle régi 1500-ös Lada volt, épp hogy egy hangyapöcsnyit horpadt be a cucc, később nem is látszott rajta, szerintem kézzel kinyomta belülről a horpadást :D

Jaj, az is poén volt, hogy egyszer elmentem egy közeli boltba valami üdítőért, jövök visszafele, egy kocsibejárón szokott szinte mindenki felmenni az útra meg lejönni az útról, jobbra néz, clear! balra néz, clear! igaz hogy pont ott állt egy kocsi a bejáró szélénél a kövesúton, óó mondom tuti nem jön senki :D
Háh, nem a faszt :DDD
Jött egy biciklis, azt úgy telibe kaptam az első kerékkel, hogy a papucsom az út másik felén kötött ki, a ő meg azon csodálkozott hogy hogy nem tört el a lábam ekkora csattanástól :D

Később anyám munkahelyet váltott (Posta --> Takarékszövetkezet), és mint kiderült, a Takszövben a nő a takarítónő :W :DDD :DDD
Mondjuk eddig próbáltam úgy menni anyámhoz hogy ne legyen ott a takker, azért mégis égő dolog :D
Mondjuk ez volt már vagy 3-4 éve :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.