Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#13001) Bubu79 válasza Racecam (#12999) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eszem azt a nagy szívedet :D

Utána pedig énekelhetném, hogy:

"Csillagok, csillagok, mondjátok el nekem..." :DDD

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#13002) ngabor2 válasza Bubu79 (#13001) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ha drótot nyomnál bele, utána kicsit feszült lennél, az biztos.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#13003) hejesírásó válasza Janoska26 (#12987) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

:))

bocs, de ez kacc kacc ;]

(#13004) Racecam válasza ngabor2 (#13002) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én már így is feszült vagyok, hónap meló van.
Korán kelés, meg az összes ehhez hasonló nyalánkság. :U

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#13005) ludsimon válasza Racecam (#13004) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mit dolgozol?

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#13006) Sipi16

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Na letesztelem ezt a Leffe-t...

Race: Holnap nekem is meló, de szerintem karácsony végett csak 10-re megyek. ;)

[ Szerkesztve ]

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#13007) Bubu79 válasza Racecam (#13004) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor holnap végre megkapom a repulzív dielektromos molekuláris fényszablyámat, amit minden évben kérni szoktam karajcsontra? :U

Idén is lestem a fa alatt, de úgy látszik megint csak megfeledkeztél róla - szégyelld össze Magad :U

ludsimon: Hülye kérdés - szezonális kézbesítő ;]

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#13008) ludsimon válasza Bubu79 (#13007) üzenetére

ludsimon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah, leesett. :DDD

"Sports! Live your life to be proud yourself. And your life will turn to a happy life. Train yourself!" by me http://goo.gl/Rz9vX

(#13009) Racecam válasza Bubu79 (#13007) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt nem a szomszéd városban kérte egy Bubi maci? :F
Basszus, összekevertem. :U

Na mindegy, majd jövőre. :K ;)

(#13010) Bubu79 válasza Racecam (#13009) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Peeerszeee... :U

Idén, jövőre, egyszer majd, sohase... :U :O

(#13011) venember83 válasza Bubu79 (#13007) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A banhammer operátori minőségéről nem elfeledkezni.

ng2: Itt is dörgött, de hamar elvonult, azonban félek, hogy holnap se lesz se futás, se bringázás. Utálom az őszt meg a tavaszt.

Bubu: Van lakás, nő, autó, mi kellene még? Már a Mikulást is zavarba hozod telhetetlenségeddel.. :U :P

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#13012) Racecam válasza Bubu79 (#13010) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Isi-bizi!! :K

(#13013) Verus válasza Bubu79 (#12964) üzenetére

Verus
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak nem de igen de nem? :D :))

A karácsonnyal és velem kompatibilitási problémák léptek fel. Nem bírja a gyomrom a majonézes salátát :DDD

[ Szerkesztve ]

Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.

(#13014) Bubu79 válasza venember83 (#13011) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az biztos nem, amit a Sofőr ajánl fel Balog Tibinek az Argóban, amikor gázolajat kunyiznak... ;]

Mod: Nézd meg az Argo-t :P

Race: Hát jó - mellássuk :)

Verus: De biza :D

[ Szerkesztve ]

(#13015) venember83 válasza Bubu79 (#13014) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

HE?! :F

@mod: Inkább kihagyom, köszönöm.

Verus: Jaja, elcsavarták a fejét szegény medvének.

kieg.: Kimoderáltatta Bubu. :U

A sok modtól átláthatatlan lesz az egész, fákk, ha meg sok hsz, akkor chat. Nem mintha így nem az lenne.

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#13016) Verus válasza venember83 (#13015) üzenetére

Verus
(senior tag)
LOGOUT blog

Aztat tudtam, csak azt elkötelezettségen kaptam fel a fejem :)

kiegre: Valahol ki kell élnünk a birtoklási vágyunkat, ki így ki úgy :D

Bubci: Oszt gyéjmátóse?:D

Sziaa drága Péter!

[ Szerkesztve ]

Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.

(#13017) Bon3ss válasza Verus (#12955) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Neked is kedves Verus! :)

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#13018) Bubu79 válasza venember83 (#13015) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pletykás Vénember vagy :D

(#13019) venember83 válasza Bubu79 (#13018) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szó se róla. Bizonyítsd, ne csak rágalmazd szegény védtelen személyem. :U

Verus: Nincs is azzal nagy baj, ha kölcsönös a dolog, meg közös megegyezés, meg közös koszt, meg közös lakás, meg közös ágy, meg közös... Nem folytatom. :U

[ Szerkesztve ]

(#13020) Bubu79 válasza venember83 (#13019) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így nem ér :U

De tényleg az vagy ;]

(#13021) Racecam válasza venember83 (#13015) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pedig az Argót nézd meg, nagyon durva. :DDD

No, mennem kell, Vera néninek sok locsolót, vagy mi :U , vigyázzatok magatokra! :K

(#13022) ABE

ABE
(PH! addikt)

Volt régen ilyen reklám, hogy Aranypók, na az nagyon baba volt, és a végén mindig ilyen tök klafán énekelték, hogy arany-póóóóóók. Ezt vajh le lehet tölteni? SMS hangnak kéne. :DDD

Mobilos kérdéssel ne keress privátban, ha problémád adódott, érdeklődj a megfelelő topikban. Köszönöm. - http://abeswords.wordpress.com

(#13023) Verus válasza venember83 (#13019) üzenetére

Verus
(senior tag)
LOGOUT blog

Közös közös :) Mi is közösen harcolunk a hormonjaimmal, hogy ne jöjjön már ki nem megszokott módon az a jó saláta, na de mondhatom én neki :DDD Ez a kellemetlen rész :)

Mikubá: Nekem inkább sok lavórt ha lehet :DDD Puszillak :)

kieg.: (csak hogy ne legyek hsz vadász:D) Hát meglehet. De ha ez az ára, akár duplán is..:) :B

[ Szerkesztve ]

(#13024) venember83 válasza Verus (#13023) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Erre mondják, hogy vigyázz, mit kívánsz, mert még beteljesül? :U

(#13025) Bon3ss válasza Verus (#13023) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Kellemetlen rész nálam is jelentkezik, úgy érzem, kezd a fejembe szállni az "itatós vörös". :DDD

szerk.: remélem hamarosan jobban leszel!

[ Szerkesztve ]

(#13026) Verus válasza Bon3ss (#13025) üzenetére

Verus
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem leszek:D Még pár hónapig elvileg tart majd:) No de nem panaszkodok :)

(#13027) Sipi16 válasza Bon3ss (#13025) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Én meg a fórumtársak által istenített leffe-t fogyasztom, de ez nem lesz a kedvenc söröm. Mondhatnám azt is, hogy csak az alkoholtartalmáért akarom elpusztítani...

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#13028) tope

tope
(őstag)

Szia Verus

Szépet mindenkinek, gondolom sokan vannak úgy vele csak a szeme kívánja az étket :D

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#13029) Bon3ss válasza Verus (#13026) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Tudom, de én a karácsonyi majonézes salátára gondoltam. :B (video)

Sipi: pedig a Leffe finom, milyen típusút fogyasztasz?

(#13030) Sipi16 válasza Bon3ss (#13029) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Ez jó kérdés.

ilyen

(#13031) Bubu79 válasza Verus (#13023) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rókához max az állatkertben legyen szerencséd :D

Véncsont: Inkább csak azok ellen volnék, akik az én bundámra pályáznak ;]

[ Szerkesztve ]

(#13032) venember83 válasza Bubu79 (#13031) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Te is természetes-bunda ellenes vagy? :U

(#13033) Bon3ss válasza Sipi16 (#13030) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Ez a Blond, szvsz finom. :)

(#13034) Sipi16 válasza Bon3ss (#13033) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem az ízvilága olyan túl lágy ergo nöies. Nem tehetek róla nekem máképp vannak beállítva az ízlelöbimbóim.

(#13035) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

(#13036) ToBeY válasza Sipi16 (#13030) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Én barna Leffe-t ittam de nem ízlet nagyon keserű volt nekem :B

(#13037) Bubu79 válasza venember83 (#13035) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:N

(#13038) venember83 válasza Bubu79 (#13037) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor ma már nem is lesz.

(#13039) Psychonaut válasza venember83 (#13038) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

(#13040) Bubu79 válasza Psychonaut (#13039) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:K

(#13041) ToBeY válasza Bubu79 (#13040) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

:Y

(#13042) Psychonaut válasza Bubu79 (#13040) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

:O

(#13043) Bubu79 válasza ToBeY (#13041) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha szembekerülsz eggyel, akkor lehetőleg ne a szemed mereszd rá - nem jó stratégia, megsértődik a gazdája ;] :DDD

Psychonaut: Így jártatok! ;]

[ Szerkesztve ]

(#13044) Psychonaut válasza Bubu79 (#13043) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Te is. :U

(#13045) tope

tope
(őstag)

Itt mindenki

UI: ja akkor én is :B

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#13046) Bubu79 válasza Psychonaut (#13044) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aztatat Te honnan tudod? :P

#13047: Ne fedd fel, de ne is fizesd ki, sz@r munkát végez :DDD

tope: Látom nem szeretsz elütni a tömegtől ;]

[ Szerkesztve ]

(#13047) Psychonaut válasza Bubu79 (#13046) üzenetére

Psychonaut
(PH! addikt)

Nem fedem fel forrásaimat. ;]

tope: beilleszkedsz? :P

(#13048) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

...Ott ahol zúg a négy folyó.
Ott ahol szenvedni jó...

(#13049) neduddki válasza venember83 (#13048) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

MIkro engem besoroztak viragoztt az erdo
Sirt a babam hullt a konnye mint a zapor esso

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#13050) zoltanz válasza tope (#13045) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Végűlis ez a fogyasztó társadalom lényege, minnél több hülye aki megveszi a reklámokban hirdetett hülyeségeket. :) Annál könnyebben működik a titkosszolgálat könnyebb beépűlni valahova pl ha sok a dinka. :)

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.