Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#11001) Bubu79 válasza philoxenia (#11000) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Zabar és környéke Magyarország leghidegebb téli középhőmérsékletű területe."

Vazze - akárhogy is nézzük, Szécsény és Debrecen is ott van a környékén... :U ;] :DDD

A 17"-os monitoromon pl. ezen a képen bőven belefér mindkét település a 2,5 centis körzetébe :DDD

pohár: Most már mindegy, ezek után hiába is vetítesz, hogy fősulira jársz ;]

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#11002) pohár válasza Bubu79 (#10996) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondtam hogy több ;]
Akkor úgy mondom, abszolútértékes értéke több :P

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#11003) philoxenia válasza Bubu79 (#11001) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Végül is...[link]

Humánus szakra jár.... :U Nem buktatják meg.... :DDD ;]

[ Szerkesztve ]

(#11004) Bubu79 válasza philoxenia (#11003) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na jó - de még így sincsenek messzebb egymástól, mint egy monitorszélességnyi... :P

#11005: Arról nem én tehetek, hogy a török katonák nem bírták a szurkot meg a görögtüzet - a szultán lúzer volt, nem vette nekik megfelelő munkavédelmi ruházatot :U

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#11005) philoxenia válasza Bubu79 (#11004) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Egert is így akarták elfoglalni a törökök, Ali pasa megnézte a térképen és látta milyen kicsi.... :P

Amúgy meg most veszem észre, hogy elcsíptem a 11kilóst.... :DD

[ Szerkesztve ]

(#11006) benvolio válasza Csabee. (#10997) üzenetére

benvolio
(senior tag)

Hátha bejön az ígért ónos eső akkor bármi lehet...

"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. ..."

(#11007) venember83 válasza benvolio (#11006) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na az nem kéne. :N

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#11008) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Nálam is éppen kő keményre fagyott :DD

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#11009) Bon3ss

Bon3ss
(MODERÁTOR)

További szép estét, nekem mára ennyi jutott. :)

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#11010) venember83 válasza Bon3ss (#11009) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mennyi? No meg miből?

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#11011) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

No, egészen kellemes idő van. Haza is értem szerencsésen.
De holnap új nap és már megint korán kelés... :(

Valami konkrét időpont, hely hétfőre? :F

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#11012) zoltanz válasza venember83 (#11010) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

és milyen? :)

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#11013) VoDaFoNe

VoDaFoNe
(senior tag)
LOGOUT blog

jólvan látom yetike nem volt itt.:)
összefutottam vele a metrón.:) mekkora mázli.<3:D

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

(#11014) BlacKSouL válasza Racecam (#11011) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Buda, ezt már belőttük :) 6 után, akkor ez is lehet 18:01 ;]
A hely részleteire meg a helyismerettel rendelkező szójjanak má be he' :U :D

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#11015) Bubu79 válasza Racecam (#11011) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igazából úgy gondoltam, hogy hétfőn reggel jövök haza, úgy 11 körül érkezem - megfelelő? :F

(#11016) neduddki válasza BlacKSouL (#11014) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

neklem a hefo du az buktas:- (

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#11017) BlacKSouL válasza neduddki (#11016) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

óbakker :(

kedd délelőtt? :) lényeg hogy szerdán reggel itthon legyek

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#11018) benvolio válasza VoDaFoNe (#11013) üzenetére

benvolio
(senior tag)

Ez a Mázli :D

"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. ..."

(#11019) benvolio

benvolio
(senior tag)

Ismét egy elb... szinkronhang és szöveg TV2 módra bedbojsz

(#11020) Racecam válasza Bubu79 (#11015) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze. De ha késel egy kicsit az sem tragédia. :N

(#11021) Bubu79 válasza Racecam (#11020) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Foglalok Neked helyet a parkolóban - Rudolfnak meg teszünk ki valami silózni valót, hadd abrakoljon csórikám az égi vágta után :))

(#11022) Racecam válasza BlacKSouL (#11014) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mondom, bolond, vagy NoLF-i döntse el az elmondottak figyelembevételével. :)

(#11023) pohár válasza benvolio (#11019) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezért fogom megnézni a Bad Boys 2-t itthon 720p-ben és magyar szinkronnal :D

Ha minden igaz, akkor holnap meg az Avatar tárul elém a moziban háromdében :D

Legjobb Bad Boys 2 jelenet :D

[ Szerkesztve ]

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#11024) benvolio válasza pohár (#11023) üzenetére

benvolio
(senior tag)

A legjobb szinkronhang és duma az első rész DVD változatába van, az a baj, hogy a 2. részben más a szinkronhang és ezzel el is lett rontva /de amúgy jó film :K /

(#11025) pohár válasza benvolio (#11024) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én szerintem előbb láttam a 2. részét, épp ezért vélem jobbnak a szinkronhangokat, de ahogy néztem az egyet, sokkal jobbak a 2. szinkronhangjai :D

(#11026) tildy válasza pohár (#11023) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Normális vagy? Szinkronnal???
Azt mondják Románia mennyire le van maradva Magyarországtól.Hát nagyon nem!
Egyszer felhördülés volt, amikor az ország legjobb színészeivel szinkronizálni mertek egy brazil sorozatot: a nézők kikérték maguknak, hogy hogy lehet, hogy a brazilok románul beszéljenek???
Ott ha jól tudom, külföldi filmek felirattal mennek.
Vénember: de gondolom többen tudnak angolul is:U
Az tényleg igaz, hogy az olasz műsorokat román nyelvtudással 40 százalékban érteni lehet?

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#11027) venember83 válasza tildy (#11026) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, mert olcsóbb feliratozni, mint szinkronozni. És jó román szinkront még nem láttam. Magyarból viszont elég sokat. :K

@szerkesztés: Nem merném tudásnak nevezni azt, amivel itt sokan Romániában angol nyelv szintjén rendelkeznek. Azonban tippem szerint százalékosan ugyanott lehet a magyar és román fiatalság angol szintjén.

Olasz téma: kb. igaz, soha nem tanultam olaszt, mégis értek sok olasz dumát, rengeteg hasonló szó van a két nyelvben, nyelvtana is óriási valószínűséggel rendkívül hasonló, biztosra nem mondanám, mert nem vagyok tisztában az olasz nyelvtannal.

[ Szerkesztve ]

(#11028) pohár válasza tildy (#11026) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, szinkronnal, mert jó.

(#11029) BlacKSouL válasza Racecam (#11022) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem jó ahol valamelyikük mondja. Ha mondja. De úgy felszívódtak mint a ..mittudomén :)
Már csak azt kéne kitalálni hogy nagymacskával mikor tudok összefutni. Ha már végülis tőle indult a zegész.
Picskuba ha nem kéne ennyit melóznom minden nap fél 8-tól fél 5-ig, többször is felmehetnék a nagyfaluba és sokmindenkivel jó lenne találkozni. Nagyobbacska sörözésekre is betársulni. Igazából valami pesti melót kéne organizálnom, akkor mindig ott lehetnék. De jelenleg amennyivel többet kapnék ott, annyi pont el is menne utazásra meg albérletre. De azért nem olyan sokára úgyis dobbantok itthonról, csak egyelőre legyen meg a 2 évem ennél a cégnél. Úgy emészthetőbb lesz a szakmai tapasztalatom/önéletrajzom.
Most mit kezdtem el megint ... :)

(#11030) venember83 válasza tildy (#11026) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha már itt vagy: [link]

kieg.: Olasz nyelvtant nem tanultam, de latint igen, az is sok hasonlóságot mutat a román nyelvtannal, ezért is gondolom, hogy az olasz se térhet el túlságosan.

[ Szerkesztve ]

(#11031) tildy válasza venember83 (#11030) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

MEnt pü:)

Szerencsések a szláv népek, meg a románok is, hogy az anyanyelvük miatt egyes (más) országok nyelvét is könnyedén megértik.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#11032) venember83 válasza tildy (#11031) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kösz.

Szerintem meg szerencsések vagyunk mi, mert nem szürke egerek vagyunk. :)

(#11033) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

haliho :DDD

Na ééésss?::DDD

(#11034) BlacKSouL

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jááááj, Zsíros Annnát nem mutatják közelről a kenóban. Mióta van ez az új dizájn? :O

óóóóbbaszod, tévékettőn valami szilveszteri izé...két picsusszal...picsával, na. mint a lopott biciklit.
dehogy leszek visszafogott és szerény.

[ Szerkesztve ]

(#11035) venember83 válasza BlacKSouL (#11034) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig lehetnél. Attól még, hogy nincs itt apád, anyád... :U S már én sem.

(#11036) BlacKSouL válasza venember83 (#11035) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

anyám sosem mondta hogy fogjam vissza magam, sőt. apám meg mindig is olyan volt mint én, legfeljebb jól titkolta ;]
szóval nincs értelme finomkodni. a nők azt akarják. és a faszik is. jó lenne ha rájönnének mindannyian hogy közös céljaik vannak. :DDD

helyreigazítás: apámmal közös az ízlésünk, és erre már rég rájöttünk ;]

[ Szerkesztve ]

(#11037) Tim82 válasza pohár (#11023) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mi ma néztük meg. Egybehangzó véleményünk szerint pontosan neked való film. ;]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#11038) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Avatár:
-egy csodaszép, fantáziadús környezetbe oltott kliségyűjtemény, melynek minden pillanata teljesen kiszámítható volt.

látvány: 10
történet:4
összesen: 6

tízes skálán.

de a látvány miatt feltétlenül nézzétek meg! :)

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#11039) NoLF válasza bolondember (#11038) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#11040) Csabee. válasza bolondember (#11038) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Történet csak 4?

Üdv: Csabee.

(#11041) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmm, na ilyet is ritkán fogok inni, pedig nem rossz...

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#11042) Csabee. válasza NoLF (#11041) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért?

Üdv: Csabee.

(#11043) Tim82 válasza Csabee. (#11040) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagy jóindulattal.

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#11044) NoLF válasza Csabee. (#11042) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

itthon nem kapni a black goldot.

(#11045) pohár válasza Tim82 (#11037) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mit motyogsz szkútercsávó? ;] ;]

(#11046) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

schiller

(#11047) tildy válasza bolondember (#11038) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát a trailerből amit láttam, bakker, "tökéletes" szgépes grafika?! Ez lenne a filmkészítés? Engem spec zavar, ha olyannak érzem, a filmet, mintha szgépes játékot néznék.
MEglátjuk, holnap lehet mi is meglessük...
Feliratosban nézted? Mennyire érthető szövege van? Gondolkodom, hogy angol feliratosra menjünk...

[ Szerkesztve ]

(#11048) Tim82 válasza pohár (#11045) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem motyogok, teljesen érthetően sikerült megjegyeznem. :P

(#11049) pohár válasza tildy (#11047) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Felirat? Hova képzelsz babám, szinkroooon :D

(#11050) macikos válasza tildy (#11047) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Sejtettem is, hogy csak a 3D az, ami eladja ezt a filmet. Azt leszámítva meg érhet annyit, mint egy rész pokemon :D

A nagy erő nagy felelősséggel jár

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.