Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#1001) Móci válasza kételkedem (#1000) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1001 éjszaka.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#1002) Bon3ss válasza Móci (#995) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

Szia!

Időkép szerint Pécsre is megérkezik hamarosan az eső, nem mondom, hogy hiányzik... :N

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#1003) Móci válasza Bon3ss (#1002) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs messze, szóval megeshet könnyen... :)
Az előbb néztem ki, 'kellemes' hideg lett, s csak nem akar elállni az eső. Ráért volna este is esni...

(#1004) pohár válasza Móci (#999) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Küzdeni kell az álmossággal, unalommal, micsoda próbatételek :D

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#1005) Móci válasza pohár (#1004) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Volt már ennél rosszabb is, úgyhogy nem panaszkodhatom... csak az bánt, hogy nem tudok elfeküdni, s aludni egy jót. :D Komoly probléma!

(#1006) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így kell ezt. :K

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#1007) Móci válasza venember83 (#1006) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy ebben mi a jó? Van olyan, aki ilyenre gerjed? :F Nem semmi...

(#1008) pohár válasza Móci (#1005) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Két három széket összetolsz azt jóccakát :D

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#1009) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez kezdünk visszajönni...

lock up 1.41.30
trans ecu nossal

király ez a gamma még mindig.

Na ééésss?::DDD

(#1010) Móci válasza pohár (#1008) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt szoktam néha... :D
Volt, hogy nekidőltem a könyvespolcnak is, de az nem bizonyult kényelmesnek.

(#1011) pohár válasza Móci (#1010) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy feküdj a könyvespolc tetejére :DDD

Jön egy gyerek te meg leugrasz elé, és vicsorítasz rá :DDD

(#1012) Móci válasza pohár (#1011) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha meg ahhoz sincs kedvem, megdobálhatom könyvvel is! Sőt! ha beszól leugrok, s közben megdöntöm a polcot, hogy pont ráboruljon az egész! ;]
Vicsorítani nem szoktam, de 4 gyereket már kiraktunk, mivel voltak annyira értelmesek, hogy a monitor alját, gép elejét megégették gyufával.

(#1013) pohár válasza Móci (#1012) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azokat úgy mellkason basztam volna egy szívlapáttal hogy megnyekkentek volna :W :DDD

(#1014) Sipi16 válasza Móci (#1007) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Van aki csak ennyit tud megengedni... :U

Én személy szerint nem vennék ilyet... ;)

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#1015) Móci válasza pohár (#1013) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Rosszabbul jártak, hogy nem jöhetnek. ;)
Nincs ám májvip, empéhárom, emesen... ;] És még mindig esik! A fene...

Sipi16: elhiszem, de akkor is egy tákolt, gányolt sz*r. Szerintem amennyit beleöl, kapna valami emberibb sportkocsit. Nem Ferrari, de legalább jó.

[ Szerkesztve ]

(#1016) pohár válasza Móci (#1015) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megeshet :D
4 kis hülyével kevesebb, de ne félj, jön az utánpótlás :D

(#1017) Móci válasza pohár (#1016) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jön e? Van! Majd jövő héten csökken a forgalom, vége lesz az őszi szünetnek. Titkon örülök neki. :D

(#1018) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

az 1 centi vastag parafa lap jo hangszigetleo?
lakasba?

(#1019) Csyppa

Csyppa
(senior tag)

I wanna be sedated

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#1020) Killing válasza 1010 (#1018) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szomszéd függő. ;]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#1021) Bubu79 válasza kételkedem (#982) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Irigylésre méltó technika, brutális teljesítmény - és Bangle-féle cicaszemek :O

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#1022) venember83 válasza Bubu79 (#1021) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehetett volna még ott tömeget megtakarítani, minek kárpitok, hátsó ülések, hangrendszer, hangszigetelés stb. A turbós motoroknak pedig nem örülök kicsit sem.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#1023) xabolcs

xabolcs
(senior tag)
LOGOUT blog

nahát ...

ide kerülnek majd a begépelt párbeszédek? :)

új témakör

[ Szerkesztve ]

aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

(#1024) Bubu79 válasza venember83 (#1022) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze - de nem versenypályára készült, demo célokat szolgál a masina ;)

Turbós motorok? No igen - biztos megvan ennek is az előnye - de mostanában nem fenyeget az a veszély, hogy bosszankodnom kell amiatt, hogy a zsír új autómba csak turbós motorokat választhatok :DDD

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#1025) Sipi16 válasza venember83 (#1022) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Mi a baj a turbós motorokkal?

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#1026) kételkedem válasza venember83 (#1022) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi a problémó a turbós motorokkal? Tényleg érdekel!

Persze megint nem frissítettem...
nem kellett volna leírni azt, amit Sipi már amúgy is leírt :U

[ Szerkesztve ]

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#1027) pohár válasza xabolcs (#1023) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meglehet :D

De mikor indul a rádió?

(#1028) venember83 válasza Sipi16 (#1025) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Maga a turbó a baj, amely érzékeny, drága a cseréje, nem mondanám, hogy az autó legtartósabb eleme, és sok esetben pedig hozza magával a turbólyukat is.

kételkedem: Maga a turbó a baj, amely érzékeny, drága a cseréje, nem mondanám, hogy az autó legtartósabb eleme, és sok esetben pedig hozza magával a turbólyukat is.

(#1029) xabolcs válasza pohár (#1027) üzenetére

xabolcs
(senior tag)
LOGOUT blog

nem tudom, de a frekvenciát már elcsaklizták a slágertől... ;)

radiocafé 98.6 már régóta van, viszont a műsorról csak most hallottam.

[ Szerkesztve ]

aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

(#1030) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

Látszik hogy nem szoktam sűrün inni megittam egy millert és berúgtam:D Vagy az energiaital tett be.

(#1031) Pisztillus válasza xabolcs (#1029) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Hajajj... És micsoda vihar lett belőle (egy pohár vízben) itt a PH!-n is... :DDD Racecam-nek sűrűn kellett használnia a töröl gombot meg a banhammert... :DDD

ToBeY: Vagy mindkettő egyszerre... :DDD Tényleg, lett valami utóhatása a gombás (penészes) csokinak?

[ Szerkesztve ]

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#1032) Sipi16 válasza venember83 (#1028) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Erre azt tudom mondani, hogy ha ésszel használod a kocsit akkor nem olyan necces. Turbólyuk pedig kell!

Amúgy most még én sem vennék turbós kocsit.

ToBeY: Ha energiaitalra alkoholt iszol akkor jobban üt. ;)

[ Szerkesztve ]

(#1033) venember83 válasza Pisztillus (#1031) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hallod, hogy berúgott. :U

(#1034) Pisztillus válasza venember83 (#1033) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Hopp, erre nem is gondoltam! :D

(#1035) kételkedem válasza venember83 (#1028) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sosem volt turbós autóm. Azt tudom, hogy a turbót haza lehet vágni pl azzal, hogy kettesben üveghangig pörgetem a városban lámpától lámpáig, majd rögtön leállítom a motort, nem várom meg, hogy visszahűljön a turbó. Azt is tudom, hogy a cseréje nagyon drága. Ismerősöm A Pajeróba 200k körüli összegért cseréltette.

Ha a turbóval szemben ellenérzésed van, mi a véleményed a VW konszern TSI motorjáról?
Alacsony fordulaton kompresszor, majd turbó. Kis lökettérfogatból a korábbinál jóval nagyobb teljesítményt lehet kihozni. 1,4 l -> 122LE

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#1036) Sipi16 válasza kételkedem (#1035) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Erre csak annyit tudok mondani, hogy próbáld ki. Én még nem éreztem ilyen gyorsulást. Jó egy 530 megint más téma...

(#1037) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De hosszú ez a nap...

Üdv: Csabee.

(#1038) Bon3ss válasza venember83 (#1028) üzenetére

Bon3ss
(MODERÁTOR)

TSI vagy TFSI blokk a Te barátod, nincs turbólyuk. Pl.: [link] ;]

szerk.: kételkedem már lelőtte a poént. :B

[ Szerkesztve ]

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#1039) ToBeY válasza Pisztillus (#1031) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Nem lett hatása a penészes csokinak vasgyomrom van:D De azért a penészes rész kidobtam,de hát mint mondtátok mind1 mert az egész sz@r volt:D

(#1040) ngabor2 válasza Csabee. (#1037) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ja... pont 24 óra. bezzeg múlt vasárnap, az 25 volt!

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#1041) Pópa válasza kételkedem (#1035) üzenetére

Pópa
(senior tag)

Értjük, értjük... nade a nyomaték gyerekek..! :DDD

(#1042) Csabee. válasza ngabor2 (#1040) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na igen :DD De még nem vagyok otthon;)

Üdv: Csabee.

(#1043) ngabor2 válasza Csabee. (#1042) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

attól még 24 óra... és a söröm is elfogyott :U

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#1044) RoyalFlush válasza Killing (#614) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Láthatta, láthatja. Attól hogy véglegesen ki lett tiltva még a fórumot olvashatja. :)

[ Szerkesztve ]

(#1045) venember83 válasza kételkedem (#1035) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Teljesítményhajhászás, méghozzá szerintem értelmetlen, mert közúton nehezen használható ki, az viszont bizonyos, hogy ezek a teljesítményre orientált motorok bizony nem túl tartósak, hol vannak a szívódízeles idők, amikor többszázezer kilométert ment a motor a kötelező folyadékcserén kívül mindenféle közbeavatkozás nélkül.

Ja, Sipi: Miért is kell a turbólyuk?

[ Szerkesztve ]

(#1046) Pisztillus válasza ToBeY (#1039) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Az a lényeg, hogy nem lett bajod tőle. :K

(#1047) pohár válasza Pisztillus (#1046) üzenetére

pohár
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én tegnap megettem vagy egy tepsi pizzát, ne tudd meg mit művelt a gyomrom meg a belem :Y :D

(#1048) Sipi16 válasza venember83 (#1045) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Mert ha nincs turbólyuk akkor inkább sor6 vagy v6 v8 v10...

Ha már "ilyen" erős motor kell akkor szeretném érezni azt a pontot ahonnan nagyon megy. Nekünk a 2t 3000től él... Én mostmár sor6 párti vagyok, de még nem tartok ott, hogy ilyen motorú autót birtokoljak. Jó a kis civic nagyon. ;)

[ Szerkesztve ]

(#1049) kételkedem válasza venember83 (#1045) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A lökettérfogatot nem pótolhatja semmi sem állítólag!

Ma nem az a lényeg a személykocsiknál, hogy 2-3 százezer km-t fusson. Adó miatt kicsi legyen a motorja, de azért menjen rendesen és persze ne fogyasszon sokat.

Mint műszaki alkotások lenyűgöznek, de nem vennék magamnak ilyen motorral szerelt autót. Túl sok a hibalehetőség és mivel rendkívül komplex rendszer, a javítása sem lehet egyszerű/olcsó.

(#1050) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

álom.net című filmet érdemes megnézni? :U

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.