1001 éjszaka.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
(#1001) Móci válasza kételkedem (#1000) üzenetére
1001 éjszaka.

Szia!
Időkép szerint Pécsre is megérkezik hamarosan az eső, nem mondom, hogy hiányzik... 
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
Nincs messze, szóval megeshet könnyen...
Az előbb néztem ki, 'kellemes' hideg lett, s csak nem akar elállni az eső. Ráért volna este is esni...
Küzdeni kell az álmossággal, unalommal, micsoda próbatételek 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Volt már ennél rosszabb is, úgyhogy nem panaszkodhatom... csak az bánt, hogy nem tudok elfeküdni, s aludni egy jót.
Komoly probléma!
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#1007) Móci válasza venember83 (#1006) üzenetére
Hogy ebben mi a jó? Van olyan, aki ilyenre gerjed?
Nem semmi...
Két három széket összetolsz azt jóccakát 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
ez kezdünk visszajönni...
lock up 1.41.30
trans ecu nossal
király ez a gamma még mindig.
Na ééésss?::DDD
Azt szoktam néha...
Volt, hogy nekidőltem a könyvespolcnak is, de az nem bizonyult kényelmesnek.
Vagy feküdj a könyvespolc tetejére 
Jön egy gyerek te meg leugrasz elé, és vicsorítasz rá 
Ha meg ahhoz sincs kedvem, megdobálhatom könyvvel is! Sőt! ha beszól leugrok, s közben megdöntöm a polcot, hogy pont ráboruljon az egész!
Vicsorítani nem szoktam, de 4 gyereket már kiraktunk, mivel voltak annyira értelmesek, hogy a monitor alját, gép elejét megégették gyufával.
Azokat úgy mellkason basztam volna egy szívlapáttal hogy megnyekkentek volna

Van aki csak ennyit tud megengedni... 
Én személy szerint nem vennék ilyet... 
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
Rosszabbul jártak, hogy nem jöhetnek.
Nincs ám májvip, empéhárom, emesen...
És még mindig esik! A fene...
Sipi16: elhiszem, de akkor is egy tákolt, gányolt sz*r. Szerintem amennyit beleöl, kapna valami emberibb sportkocsit. Nem Ferrari, de legalább jó.
[ Szerkesztve ]
Megeshet 
4 kis hülyével kevesebb, de ne félj, jön az utánpótlás 
Jön e? Van! Majd jövő héten csökken a forgalom, vége lesz az őszi szünetnek. Titkon örülök neki. 
az 1 centi vastag parafa lap jo hangszigetleo?
lakasba?

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."
Szomszéd függő. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
(#1021) Bubu79 válasza kételkedem (#982) üzenetére
Irigylésre méltó technika, brutális teljesítmény - és Bangle-féle cicaszemek
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
(#1022) venember83 válasza Bubu79 (#1021) üzenetére
Lehetett volna még ott tömeget megtakarítani, minek kárpitok, hátsó ülések, hangrendszer, hangszigetelés stb. A turbós motoroknak pedig nem örülök kicsit sem.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
nahát ...
ide kerülnek majd a begépelt párbeszédek? 
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
(#1024) Bubu79 válasza venember83 (#1022) üzenetére
Persze - de nem versenypályára készült, demo célokat szolgál a masina 
Turbós motorok? No igen - biztos megvan ennek is az előnye - de mostanában nem fenyeget az a veszély, hogy bosszankodnom kell amiatt, hogy a zsír új autómba csak turbós motorokat választhatok 
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
(#1025) Sipi16 válasza venember83 (#1022) üzenetére
Mi a baj a turbós motorokkal?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
(#1026) kételkedem válasza venember83 (#1022) üzenetére
Mi a problémó a turbós motorokkal? Tényleg érdekel!
Persze megint nem frissítettem...
nem kellett volna leírni azt, amit Sipi már amúgy is leírt
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Meglehet 
De mikor indul a rádió?
(#1028) venember83 válasza Sipi16 (#1025) üzenetére
Maga a turbó a baj, amely érzékeny, drága a cseréje, nem mondanám, hogy az autó legtartósabb eleme, és sok esetben pedig hozza magával a turbólyukat is.
kételkedem: Maga a turbó a baj, amely érzékeny, drága a cseréje, nem mondanám, hogy az autó legtartósabb eleme, és sok esetben pedig hozza magával a turbólyukat is.
nem tudom, de a frekvenciát már elcsaklizták a slágertől...
radiocafé 98.6 már régóta van, viszont a műsorról csak most hallottam.
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

Látszik hogy nem szoktam sűrün inni megittam egy millert és berúgtam
Vagy az energiaital tett be.
(#1031) Pisztillus válasza xabolcs (#1029) üzenetére

Hajajj... És micsoda vihar lett belőle (egy pohár vízben) itt a PH!-n is...
Racecam-nek sűrűn kellett használnia a töröl gombot meg a banhammert... 
ToBeY: Vagy mindkettő egyszerre...
Tényleg, lett valami utóhatása a gombás (penészes) csokinak?
[ Szerkesztve ]
Old PH!oisonMixer - a PH!atikus
(#1032) Sipi16 válasza venember83 (#1028) üzenetére
Erre azt tudom mondani, hogy ha ésszel használod a kocsit akkor nem olyan necces. Turbólyuk pedig kell!
Amúgy most még én sem vennék turbós kocsit.
ToBeY: Ha energiaitalra alkoholt iszol akkor jobban üt. 
[ Szerkesztve ]
(#1033) venember83 válasza Pisztillus (#1031) üzenetére
Hallod, hogy berúgott. 
(#1034) Pisztillus válasza venember83 (#1033) üzenetére

Hopp, erre nem is gondoltam! 
(#1035) kételkedem válasza venember83 (#1028) üzenetére
Sosem volt turbós autóm. Azt tudom, hogy a turbót haza lehet vágni pl azzal, hogy kettesben üveghangig pörgetem a városban lámpától lámpáig, majd rögtön leállítom a motort, nem várom meg, hogy visszahűljön a turbó. Azt is tudom, hogy a cseréje nagyon drága. Ismerősöm A Pajeróba 200k körüli összegért cseréltette.
Ha a turbóval szemben ellenérzésed van, mi a véleményed a VW konszern TSI motorjáról?
Alacsony fordulaton kompresszor, majd turbó. Kis lökettérfogatból a korábbinál jóval nagyobb teljesítményt lehet kihozni. 1,4 l -> 122LE
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
(#1036) Sipi16 válasza kételkedem (#1035) üzenetére
Erre csak annyit tudok mondani, hogy próbáld ki. Én még nem éreztem ilyen gyorsulást. Jó egy 530 megint más téma...
De hosszú ez a nap...
Üdv: Csabee.
(#1038) Bon3ss válasza venember83 (#1028) üzenetére

TSI vagy TFSI blokk a Te barátod, nincs turbólyuk. Pl.: [link] ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerk.: kételkedem már lelőtte a poént. 
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
(#1039) ToBeY válasza Pisztillus (#1031) üzenetére

Nem lett hatása a penészes csokinak vasgyomrom van
De azért a penészes rész kidobtam,de hát mint mondtátok mind1 mert az egész sz@r volt
ja... pont 24 óra. bezzeg múlt vasárnap, az 25 volt!
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
(#1041) Pópa válasza kételkedem (#1035) üzenetére

Értjük, értjük... nade a nyomaték gyerekek..! 
attól még 24 óra... és a söröm is elfogyott 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
(#1044) RoyalFlush válasza Killing (#614) üzenetére

Láthatta, láthatja. Attól hogy véglegesen ki lett tiltva még a fórumot olvashatja. 
[ Szerkesztve ]
(#1045) venember83 válasza kételkedem (#1035) üzenetére
Teljesítményhajhászás, méghozzá szerintem értelmetlen, mert közúton nehezen használható ki, az viszont bizonyos, hogy ezek a teljesítményre orientált motorok bizony nem túl tartósak, hol vannak a szívódízeles idők, amikor többszázezer kilométert ment a motor a kötelező folyadékcserén kívül mindenféle közbeavatkozás nélkül.
Ja, Sipi: Miért is kell a turbólyuk?
[ Szerkesztve ]
(#1046) Pisztillus válasza ToBeY (#1039) üzenetére

Az a lényeg, hogy nem lett bajod tőle. 
(#1047) pohár válasza Pisztillus (#1046) üzenetére
Én tegnap megettem vagy egy tepsi pizzát, ne tudd meg mit művelt a gyomrom meg a belem

(#1048) Sipi16 válasza venember83 (#1045) üzenetére
Mert ha nincs turbólyuk akkor inkább sor6 vagy v6 v8 v10...
Ha már "ilyen" erős motor kell akkor szeretném érezni azt a pontot ahonnan nagyon megy. Nekünk a 2t 3000től él... Én mostmár sor6 párti vagyok, de még nem tartok ott, hogy ilyen motorú autót birtokoljak. Jó a kis civic nagyon. 
[ Szerkesztve ]
(#1049) kételkedem válasza venember83 (#1045) üzenetére
A lökettérfogatot nem pótolhatja semmi sem állítólag!
Ma nem az a lényeg a személykocsiknál, hogy 2-3 százezer km-t fusson. Adó miatt kicsi legyen a motorja, de azért menjen rendesen és persze ne fogyasszon sokat.
Mint műszaki alkotások lenyűgöznek, de nem vennék magamnak ilyen motorral szerelt autót. Túl sok a hibalehetőség és mivel rendkívül komplex rendszer, a javítása sem lehet egyszerű/olcsó.