Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)

(#10001) zolynet válasza tbs (#9998) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

nem vagy egyedül :U
én is nekifutok 2-3x mire kihámozom

más: mindenkinek ajánlom a Menyasszonytánc c. musical-t az Operettszínházban :K

szép hetet

#10000: nem egyszer, nálam most a Depeche Mode - My Joy nem tud kimászni

[ Szerkesztve ]

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#10002) neduddki válasza zolynet (#10001) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

hat az biszto hog nem ojjan szar mint a SzentiVan ejji alom /pedgi ha vki akkor en asztnVillam hivo vagyok, aszittem sirva fakadok:- (/, de vannk attol sokkal jobbak is az operettben /mongyuk amit pl Miko jaccot az vmi felemtes volt/
erdeks hogy Kiskero mennyire harmatos volt a mennyasszonytacnban mig a szep nyari napban hatan vioszi a darbaot

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#10003) bolondember válasza zolynet (#10001) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

de jó, h nem tudom milyen számról beszéltek... :DDD

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#10004) kételkedem

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Őt sem láttam még, pedig HG. :Y

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#10005) zolynet válasza bolondember (#10003) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

semmi baj, ha nem érted hát nem érted, előfordul ;)

LLkedM: már megint ráérsz :DDD

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#10006) NoLF válasza kételkedem (#10004) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

s még mennyi mindenkit nem láttál :D

köztük engem se, pedig az megérne egy misét :))

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#10007) kételkedem válasza NoLF (#10006) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ami késik az később jön el! :P

zolynet: olvastam a cimet, hogy: Májustól környezetbarát, „olcsó” 3D lézertévék érkeznek a HDi-től, rápillantottam a szerzőre és megállapítottam, hogy számomra ismeretlen. :)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#10008) poczabence válasza vergilx (#9987) üzenetére

poczabence
(kvázi-tag)

1: http://www.filesearching.com/cgi-bin/s?q=rfc&t=f&d=&l=en&x=0&y=0 :D

2, Megtalálod a fenti linken lévő szerverek egyikén.

3-4, Ez sajna nem megy. :O ;]

Persze, tudom, hogy késő már, de azért hátha visszanézel még. :)

"Ha a zene az életed, akkor Walkman a mobilod." :)

(#10009) venember83 válasza NoLF (#10006) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Te megérsz egy misét? Ez kicsit morbid így, kérem szépen. :U

S közben beugrott a madonnás die another day... Ez se fog kimenni a fejemből egyhamar...

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#10010) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Jó étvágyat aki ebédel. :D Nekem a kismacskám miatt, amíg kergettem a konyhában, odaégett, kezdhetem előröl.

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#10011) tope válasza venember83 (#10009) üzenetére

tope
(őstag)

Bó, Bim-Bó

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#10012) venember83 válasza zoltanz (#10010) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Futva odaégett? Mi a fenén futott? Macska a forró háztetőn? Különben meg ha nem élve sütöd, nem fut el. ;]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#10013) zoltanz válasza venember83 (#10012) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Nem a mikróban. :DD

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#10014) kételkedem válasza zoltanz (#10010) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bizony a kismacsekot nehéz elkészíteni! Sokan ezért kedvelik a vega konyhát, ott az összetevők nem mozognak annyit. :D

(#10015) zoltanz válasza kételkedem (#10014) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

:R :))
Az angolna mondjuk csinál olyan, hogy megmozdul a fazéban. Macskát kutyát, de még lovat sem ennék. :)

[ Szerkesztve ]

(#10016) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szépen, lassan hull a hó, bár sajnos kis pelyhekben. El fog így tartani egy darabig, mire szép fehér lesz minden...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#10017) nike_

nike_
(PH! kedvence)

üdv :)

(#10018) NoLF válasza zoltanz (#10015) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

persze, mert ő angolna, de nem hagyod...

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#10019) tiv83us válasza bolondember (#9981) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De me pont a zsidok figyelnek meg, miert nem a feketek, vagy az arabok, vagy a romak, vagy a krisnasok? :F /Esetleg a maya leszarmozottak? :U/
Es ha a Westel, Pannon, Vodafone fonoke is zsido? Akkor senki nem hasznal mobiltelefont? :))

Hold the line!

(#10020) bolondember válasza tiv83us (#10019) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

erre van egy jó vicc:

"fickó höbörög a kocsmában:
-mindennek a zsidók az okai!
mire a mellette ülö rátromfol:
-meg a biciglisták
-miért pont a biciglisták?!
-miért pont a zsidók?!"

:U

@zoltanz: én már ettem lókolbászt, nagyon finom volt! :K

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#10021) zoltanz válasza bolondember (#10020) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Köszi szépen kihagyom. :N Mondjuk a bogarakat sem enném meg, habár ismerősöm szereti, főleg a szöcskéket. A tengeri herkentyűkért sem vagyok oda, meg csókolózni sem akarok olyanal aki azt eszik:DDD (rád nem gerjedek nyugi)

[ Szerkesztve ]

(#10022) venember83 válasza tiv83us (#10019) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Talán azért, mert a bankszektorban elég sok zsidó van. A bankok meg antipatikusak. Gondolom, hogy ez a fő ok.

(#10023) zoltanz válasza venember83 (#10022) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Mert ők vannak kevesebben, te sem magadban keresed a hibát "jó" esetben. Amúgy szerintem sem fogyasztanak sokat a fogyasztói társadalomban... Ezáltal visszafogják a gazdaságot, fejlődést, jólétet.

[ Szerkesztve ]

(#10024) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ó de jó , mehetek ki szerdán Stevenage-re, mondjuk állásinterjú, cserébe vonattal 3300 ft oda, ugyanannyi vissza.
Ráadásul pár hét múlva az áfát is visszaemelik 15ről 17.5re.
Tildyncs sirámait hallották a napfényes Londonból.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#10025) bolondember válasza tildy (#10024) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

már lehet az angoloknál Forinttal fizetni?

dezsír! :))

(#10026) kételkedem válasza bolondember (#10025) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csatlakozott hozzánk GB és a régi megunt Font helyett átvették a jó Forintot :D

tildy, természetesen tudjuk, hogy az érthetőség kedvéért írtál forintosított árat

(#10027) tildy válasza bolondember (#10025) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lehet biza!
ÚGy hívják raiffeisen visa debit card :P

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#10028) bolondember válasza tildy (#10027) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

na, ez az amit soha nem értettem - ha külföldön vagyok, külföldi pénzzel dobálózok (mármint azt költöm), minek átszámolni HUF-ba...

mikor állnak az emberek a boltban és próbálják a 90 centes cuccnak kiszámolni az árát magyar fizetöszközben... :U

Ha keresek 1000€-t, akkor nem számolom át 270k HUFba, h majd a boltban azon filózzak, h a 270k-ból fussa-e 140 HUF-os milhsnittére.. :U

if u know wut i mean.

(#10029) Mawyx válasza bolondember (#10028) üzenetére

Mawyx
(senior tag)

Mert ez egy magyar fórum és ne nekünk kelljen átvariálni, hogy mit is akar mondani. Tuti nem számolgatnám át, így viszont értem.

Eladó: https://picasaweb.google.com/101309812281515106808 |Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni. /Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#10030) Timocicu válasza NoLF (#10006) üzenetére

Timocicu
(senior tag)
LOGOUT blog

Most nem előzöl meeeeeeg .... hihihi :P

Szép napot Mindenkinek!

„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”

(#10031) Psychonaut

Psychonaut
(PH! addikt)

Szép napot mindenkinek! :)

@, figyelmedbe ajánlom, hogy még mindig kib@szott állatul szól a Guns N' Roses!

[ Szerkesztve ]

(#10032) kételkedem válasza Timocicu (#10030) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó, hogy itt vagy nekünk, és számontartod a szülinapokat! :R

venembernek én is sokat, boldogat! :R

(#10033) Timocicu válasza kételkedem (#10032) üzenetére

Timocicu
(senior tag)
LOGOUT blog

Óóóóóó, köszönöm. Ez igazán jól esett a kicsi lelkemnek ... :B :B

Ráadásul a húgomnak is ma van. :K

[ Szerkesztve ]

„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”

(#10034) bolondember válasza Mawyx (#10029) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

na de tudod mihez hasonlítani?

nem nagyon.

kimondani rettenet ezt az összeget - na de ha a keresettel hasonlítod... :U

ejj, vénember nap van? gracc! :K

[ Szerkesztve ]

(#10035) kételkedem válasza Timocicu (#10033) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor az ő egészségére is iszok egy pohárkával ma este! :)

(#10036) tildy válasza bolondember (#10028) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azért kell átszámolni, mert nekem viszont hufban van a megtakarításom. Meg a keresetem.
Még.

Egyelőre nem keresek semennyit.
Amúgymeg egyszerű: szorzom 300al. Nomeg próbálom kerülni a fél pintes sr, meg hasonló szavak használatát, egyszerűen igaza van mawyxnek: magyar fórum, evidens, hogy váltom magyarra.

[ Szerkesztve ]

(#10037) NoLF válasza Timocicu (#10030) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

látszik, hogy nem dolgozol :P

boldogat vénnek!

(#10038) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

de rég jártam erre.

UFFF! - mondta manitou.

mi a téma, tömör összefoglaló? fáradt vagyok visszaolvasni. :(

(#10039) Timocicu válasza NoLF (#10037) üzenetére

Timocicu
(senior tag)
LOGOUT blog

Dehogynem, ha Te azt tudnád ...
A GYES-ből nem lehet megélni, bár a Csepel, Euronics, Helyi téma, Penny, Saturn, Bp-i Piac, Media Markt, stb ... terjesztéséből sem, pláne ilyen fagylalóban. :(
Ne kelljen annyit sétálnod, mint nekem. :(

Na , de mindegy ...

(#10040) NoLF válasza Timocicu (#10039) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jólvan, tudod hogy értettem.

(#10041) Timocicu válasza NoLF (#10040) üzenetére

Timocicu
(senior tag)
LOGOUT blog

Bíztam benne. ;]

Bár nem sajnáltatni akartam magam, félre ne értsd ... :P

(#10042) Pisztillus

Pisztillus
(senior tag)

Szép napot mindenkinek!

Venember-nek nagyon sok boldogságot! :K

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#10043) hejesírásó válasza Pisztillus (#10042) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

na mi hol ki mi miért, mi?

jaaaaa. Boldog szüliii naaaapppoooot, boldog születésed naaapjááát. sok bódottág érjen vénember! :R

(#10044) Kalandor válasza kételkedem (#10004) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor nézd meg a munkásságát.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#10045) BlacKSouL válasza venember83 (#10022) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nos, akkor az egyik doboz Guinness ma elfogy az egészségedre. :K

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#10046) BlacKSouL válasza BlacKSouL (#10045) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

draught stout bechillve
nitrogén várja hogy felszabaduljon

hova lett mindenki?

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#10047) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ma full véletlen összefutottam volt bnőmmel........ azóta szar kedvem van :(

Üdv: Csabee.

(#10048) BlacKSouL válasza BlacKSouL (#10046) üzenetére

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most akkor kiöntsem a dobozból vagy abból igyam egyenesen? [link]

...dobozból iszom...isteni..semmit nem szeretek ami keserű, de ez valahogy...hmmm

venember Isten éltessen!
meg mindenki mást is.

[ Szerkesztve ]

(#10049) Bubu79 válasza Racecam (#9509) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem Te is el lettél volna Hévízen - kicsit áztathattad volna öreg csontjaidat, míg a rémszarvasszánt odakint őrizték volna a didergő manók :D

Ahoy! :)

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#10050) Killing válasza Bubu79 (#10049) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahoy! ;)
Ezt a rohadt hideget, és még ebben fussak 7 kilométert. :U

mod: Napi sajnálkozásunkat hallották.

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  ON TOPIC [Élj a mának!] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.