Hello
Előre elnézést kérek, de sajnos nincs időm, se türelmem végigböngészni az összes hirdetést... Ha esetleg mégis van ebben a témában konkrét topic, akkor kérlek adjátok meg a linkjét vagy irányítsatok át oda. Nagyon megköszönném. 
A lényeg az alábbi lenne:
Én komolyan érdeklődök az Old World of Darkness (pl. Vampire the masquerade) és a Forgotten Realms világában játszódó könyvek iránt, meg is van az összes magyarul, számomra már csak az angol nyelvű könyvek beszerzése maradt, s még szerencsére el is tudom őket olvasni... 
Az ebay-en és az amazon-on már keresgéltem, de sajnos ilyen külföldi online rendelésekben még elég kezdő vagyok, s jó lenne találni valakit, aki esetleg komolyabban foglalkozik az üggyel, vagyis gyakori rendszerességgel rendel külföldről könyveket az említett oldalakon keresztül.
Ezért én ilyen személyek jelentkezését várom, akivel, persze előtte egy személyes találkozó keretében alaposabban megismerve, a jövőben ilyen irányú megrendeléseimet tudnám intézni.
Konkrét címeket is megadhatok, ha kell. Egyébként már rögtön rendelnék valamit, ha összejönne a dolog...
Bocsi, ha esetleg rosszul fogalmaztam meg a problémámat, vagy ha már létezik ilyen irányú "üzleteléssel" kapcsolatos hely, akkor nyugodtan törölhetitek ezt.
[ Szerkesztve ]