Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bronin7

bronin7
(lelkes újonc)

Hello

Előre elnézést kérek, de sajnos nincs időm, se türelmem végigböngészni az összes hirdetést... Ha esetleg mégis van ebben a témában konkrét topic, akkor kérlek adjátok meg a linkjét vagy irányítsatok át oda. Nagyon megköszönném. :)

A lényeg az alábbi lenne:
Én komolyan érdeklődök az Old World of Darkness (pl. Vampire the masquerade) és a Forgotten Realms világában játszódó könyvek iránt, meg is van az összes magyarul, számomra már csak az angol nyelvű könyvek beszerzése maradt, s még szerencsére el is tudom őket olvasni... :DDD
Az ebay-en és az amazon-on már keresgéltem, de sajnos ilyen külföldi online rendelésekben még elég kezdő vagyok, s jó lenne találni valakit, aki esetleg komolyabban foglalkozik az üggyel, vagyis gyakori rendszerességgel rendel külföldről könyveket az említett oldalakon keresztül.

Ezért én ilyen személyek jelentkezését várom, akivel, persze előtte egy személyes találkozó keretében alaposabban megismerve, a jövőben ilyen irányú megrendeléseimet tudnám intézni.

Konkrét címeket is megadhatok, ha kell. Egyébként már rögtön rendelnék valamit, ha összejönne a dolog...

Bocsi, ha esetleg rosszul fogalmaztam meg a problémámat, vagy ha már létezik ilyen irányú "üzleteléssel" kapcsolatos hely, akkor nyugodtan törölhetitek ezt.

[ Szerkesztve ]

(#2) bronin7

bronin7
(lelkes újonc)

Még annyit szeretnék hozzáfűzni a leírtakhoz, hogy várom olyanok jelentkezését is, akinek van eladó angol nyelvű könyve az Old of World of Darkness és Forgotten Realms világából.
Írjátok le, hogy mi a címe és visszaírok, hogy érdekel-e.

Online rendeléshez:
Természetesen nem várom, hogy a sikeres ebay-es és amazonos rendelések lebonyolításáért ingyen segítsetek.

Tudom, hogy a postaköltség, a levelezés és a szállítás lerendezése nem pár perc, s ezek intézése elég macerás tud lenni...

Ezeket a dolgokat majd részletesen megbeszéljük, s csinálhatunk egy próbarendelést is, hogy kiderüljön mindkét oldal megbízhatósága. Ez szerintem mindkét fél számára előnyös, s így rögtön kiderülhet, hogy valódi dologról van-e szó vagy csak az egyik fél akarja átverni a másikat.
Sajnos a mai világban nem árt óvatosnak lenni.

[ Szerkesztve ]

(#3) bronin7

bronin7
(lelkes újonc)

Látom, hogy egyelőre senki sem jelentkezett...

Megosztok pár címet, ami feltétlenül érdekel, ha bárki megtudja nekem rendelni ezeket, vagy akár a sajátját szívesen eladná, akkor írjatok!

Old World of Darkness könyvek:
Gehenna the Final Night

Grails Covenant Book 3: To Dream of Dreamers Lost

Forgotten Realms könyvek:
Baldur's Gate 2: Shadows of Amn

[ Szerkesztve ]

(#4) bronin7

bronin7
(lelkes újonc)

Továbbra is várom a jelentkezőket.

Csak gondoltam jelzem, hogy még mindig él a dolog.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.