Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McJoker

    tag

    Leírom amit tudok...aztán hátha kiokoskodunk valamit.
    Van egy YXD268-II reseter, először minden ezPrint v6.0 chipes patront kiresetelt gond nélkül. Azóta kaptam egy garnitúra v5.0 chippel ellátott patronokat, először ezeket is kinullázta a reseter. A nyomtatóm először nem, de utána elfogadta a v5.0 chipes patronokat is, de mivel csíkozott, és nem volt időm foglalkozni a tisztítással, így visszacseréltem a v6.0 chipes patronokat, előtte reset, töltés, de már nem resetelte ki a színeseket a rester. Már a v5.0 chipeket sem akarja.
    Összesen 2-3 chipet nulláz ki rendesen, a többit nem, ezek fekete patronhoz tartozó chipek, a színesek egyáltalán nem akarja resetelni.
    A kifogyott v6.0 chipes cyan patronra a nyomtatóm azt írja, hogy üres, csak ennyiért nem fogadja el, a többit sem jelzi telinek.
    A v5.0 chipes cyanra azt írja, hogy nem kompatibilis, az ezzel együtt behelyezett többi v5.0 chipes patronokat elfogadja a nyomtató.

    Tehát mit lehet kezdeni? A resetert tuti jól használom...ütköző is van hozzá ezzel végleg kiküszöbölve, hogy rossz helyre nyomjam a chipet.
    Próbáltam minden módszer szerint a patron cserét (szoftveresen, számítógép nélkül, fej kimozdulás után áramtalanítással), de sehogy sem jó. Leginkább az bosszant, hogy a v6.0 chipek közül a reseter a feketét gond nélkül, a színeseket sehogy sem akarja nullázni.

    Írtam annak akitől vettem, egy diplomatikus válasszal lerendezett, hogy vagy nem jól nyomom, vagy valami festékes...Hát egyik sem.
    Nem tudom mi lehet a megoldás, de sürgősen kellene, mert használnom kéne a nyomtatót, így viszont lufi... :o

    Windows telepítéshez nincs időm sem kedvem, sőt kölcsön is adtam, úgyhogy elég esélytelen a dolog jelen pillanatban! :D

    Csak az elszántság számít...a küzdeni akarás!

Új hozzászólás Aktív témák