Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#951) biga válasza Skót (#950) üzenetére

biga
(senior tag)

A Serious Sam jöhet, csak azt cooperatívban jó játszani, ahhoz meg szvsz sokan leszünk.
De meglátjuk majd. Az is szóba jöhet...

Stratégia meg Heroes.... Hmmm... nem az én műfajom, meg azok nem is kifejezetten LAN-partyra jellemzőek. Bár ez a magánvéleményem. Ha valakinek tetszik, akkor betehetjük, bár én szerintem akkor mondjuk pihengetek majd :)

[Szerkesztve]

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#952) erdei0531

erdei0531
(újonc)

Mivel én új vagyok,de vigyázni kell velem, mert retentően fejlődök.Tegnap sikerült lemásznom a fáról.Én is ajánlom az általam is művelt SWAT4-et bár ez még tesztelés alatt van.

(#953) Matr x válasza biga (#951) üzenetére

Matr x
(fanatikus tag)

Majd el-heroes-oznak a sarokban 2-3-an, amíg mi igazi játékokat játszunk! :DDD

AvP2-t szívesen kipróbálnám lassan lanon is

Osztályon aluli szállásra: Sianis söröshordójával elfoglalkozunk, a hordót a polifoamra fektetjük mi meg felvesszük a szeszkabátot és a szék alá heveredünk. Vagy ez már nem vág bele a profilba? :DD

Jah, és +1 :)

Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt

(#954) Sianis válasza Matr x (#953) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1. Szerintem legyen közös kasszából a kaja és pia, sokkal egyszerűbb
2. AVP2 nagyon jó tud lenni, főleg ha van 2-3 profi ember, aki Alien vagy Predator szeret lenni, és a többi ember őt próbálja levadaszáni. Ez eddigi Lan-os tapasztalataim alapján mindíg nagyon jó buli, mert nem olyan egyszerű! :)
3. Sör legyen játékban meg úgyis győzök :)

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#955) biga válasza Matr x (#953) üzenetére

biga
(senior tag)

Akkor bővítem a listát:

Lista eddig:
- SAMYka
- Montesz
- Sianis
- erdei0531
- Slax
- Skót
- Matr x
- szerénységem +1 ember

Még valaki?

Jó léenne a számba jöhető játkokat is sorolni. Eddig szóba került:
- UT2k4 (kötelező gyakorlat)
- CS

Javaslom még:
- COD2
- AvP2 (csak erős idegzetűeknek )
- Far Cry
- SWAT4

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#956) Sianis válasza biga (#955) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Majd elfelejtettm! A Battlefield sorozat bármelyik tagja kiváló szórakozást nyújthat! Vannak bot-ok, és rengeteg jármű! Az egyik legjobb Lan party-s játék, persze csak UT után.

És két kolléga fogja tudni miről beszélek: Insane :DDD :DDD

(#957) SAMYka válasza Sianis (#956) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a király öcsém :DDD :DDD :DDD

Herose helyett inkább egy kis WAR 3? a Herose nagyon lassú.

Slax kéne lemez. Amilyet szoktam 75db

PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

(#958) sharpapa

sharpapa
(senior tag)

A LAN-partyhoz kapcsolódóan:

Nem olvastam végig az uccsó oldalt csak néhány hszt. Szóval ha mégsincs detszerver, lehet hogy a nővér laptopját le tudnám nyulni (p4-es Intel celeroncs, 512 RAM), mint mondtam rooter-switch-et is hozok ha kell, illetve magamat. Szal a listára nyugodtan fel lehet irni, ha nem esik bele az edzőtáborba, angoltáborba, svájcba, osztálykirándulásba. Egy dátumot ha van akkor lécci mongyatok és kikövetkeztetem szabad vagyok-e.Amugy tudnám vinni Beninek a közös gépet, játékhoz elég erős, ereetileg arra lett csinálva, csak biztosra veszem hogy azt nem engedik elvinni az ősök, elég lessz azt kisírni hogy magamat a gépet meg a rootert vigyem.

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

(#959) Skót válasza SAMYka (#957) üzenetére

Skót
(senior tag)

Az Insane az jóóóó, azt még én is ismerem:D és a war3 se rossz:)

"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"

(#960) biga válasza sharpapa (#958) üzenetére

biga
(senior tag)

Akkor bővítem a listát:

Lista eddig:
- SAMYka
- Montesz
- Sianis
- erdei0531
- Slax
- Skót
- Matr x
- sharpapa
- szerénységem +1 ember

Még valaki?

Jó léenne a számba jöhető játékokat is sorolni. Eddig szóba került:
- CS
- COD2
- Far Cry
- SWAT4

Elértük a bűvös 10-es létszámot. Switchet aki tud az hozzon, mert nekem egy 8-as van otthon. Úgy néz ki, hogy így már 2 csapatban leszünk, mert 10 ember már nem nagyon fog férni a nyári konyhámban. De no problem, azért van még hely máshol :) (ott a pince, tetőtér stb :)) ) De így szinte biztos, hogy osztjuk a csapatot.
Ja! Asztal viszont kevés lesz.

(#961) biga válasza biga (#960) üzenetére

biga
(senior tag)

Lejárt a mod:

Időpontra még nem érkezett javaslat, csak annyi, hogy július eleje.

(#962) sharpapa válasza biga (#960) üzenetére

sharpapa
(senior tag)

Műanyag asztal jó? Ja és játéknak még a Battlefield-et javasolnám, leginkább modokkal a király, főleg a Secret Weapons of WW2, és a Desert Combat Final.

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

(#963) Sianis válasza sharpapa (#962) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1. Mintha említettem volna BF-et ;]
2. Asztalt magamnak tudok vinni, talán még 2-t is...
3. Van 8 portos switch-em, és akár egy D-Link wireless router-t is tudok vinni, csak meg kell nézni, hogy tud-e működni bridge-ként, főleg ha sharpapa router-e is támogatja a dolgot. Így elkerülhető egy 10-15m-es kábel húzása a pincébe. Ha hideg lesz a pincében, akkor SAMY-vel majd csinálunk forraltbort... :)

(#964) biga válasza Sianis (#963) üzenetére

biga
(senior tag)

Természetesen van kábel a pincémben (illetve épp most fogom befűzni), mint ahogy a tetőrében is. Talán csak a csirkeólamban nincs net :D Mellesleg WLAN-nal is be van terítve a házam és környéke :)

[Szerkesztve]

(#965) SAMYka válasza biga (#961) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Julius 7-8-9. Ekkor ér rá az asszony is. Vagy két héttel később.

(#966) SAMYka

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Kicsit beteg vagyok és lassan kapcsolok (meg a tegnapi baleset is jó volt)
8-as swics és 4-es ruter meg akad még egy két utp kábel is. Van egy huszon valahányméteres is. egy asztalt nem hiszem hogy be tudok már zsúfolni de egy bográcsot talán igen. Biztos hogy nagyobb mint 20 liter Debrecenben tizen valahány embernek főztünk benne és elég is volt.

(#967) biga válasza SAMYka (#966) üzenetére

biga
(senior tag)

Ehhh.... Bezzeg a tálca sörök M3troban való beszerzésére nem reagálsz :D

(#968) SAMYka válasza biga (#967) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Úgy gondoltam hogy az természetes. Ha lehet még az árból is faragok kicsit, csak meg kell majd határozni a mennyiséget és a minőséget.

(#969) Bencom ™

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

Bakkr! nagyon pörög a topic!! Ha tudtk ajánlani vmi kölcsöngépet, akkor megyekl én is ilyenből nem maradnék ki :))

Battlefield Forgotten hope megvan (volt inkább :F) nekem, de elfelejtettem kimenteni, szal abban jó vagyok, akkor UT-zni meg kel tanulnom, Heroes 3-4-5 jöhet, de semmi horror játékban nem vagyok benne! :DDD

szerk: nem bírtam végigolvasni a topicot, ezért előre is bocsi, de nagyon pörög az ujjatok, az előző blokkot még végigolvastam, de itt feladtam...

megyek inkáb hírózozni :))

[Szerkesztve]

(#970) Sianis válasza Bencom ™ (#969) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

UT4-et nem kell tanulni! :) Beülsz a tankba és bumm bumm bumm bumm...ugye SAMY? :DDD

(#971) biga válasza Bencom ™ (#969) üzenetére

biga
(senior tag)

Horror játék? Az AvP2-re gondolsz? Pedig az nagy élmény, csak kicsit szokatlan. Viszont ha valaki tudja kezelni az Alient, és jó az ellenfél, akkor iszonyat jó vadászatokat lehet rendezni :)

(#972) Bencom ™ válasza biga (#971) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

nem ismerem, de am a doom3-ra gondotam, az hálisten fel sem merült :D
de monodm, nekem mind1, nem is biztos, h tudok menni :(

ut4-ben van tank? :F

[Szerkesztve]

(#973) biga

biga
(senior tag)

Berakom erre az oldalra is, hogy áttekinthetőbb legyen. Lassan elérjük a max létszámot (azt hittem, 8 ember is ali lesz):

Lista eddig:
- SAMYka
- Montesz
- Sianis
- erdei0531
- Slax
- Skót
- Matr x
- sharpapa
- szerénységem +1 ember

Játékok:
- CS
- COD2
- Far Cry
- SWAT4
- Battlefield

Mindenkit felírtam, aki jelentkezett?

(#974) Bencom ™ válasza biga (#973) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

nem, kivéve ha én vagyok a + egy ember :U
de kell egy gép... apu fűzése folyamatban, de nem sok jót remélek :(

(#975) biga válasza Bencom ™ (#974) üzenetére

biga
(senior tag)

Veled számolok, de nem írtalak fel, mert nem vagy biztos. Egyenlőre a biztosan jelentkezőket írtam fel.

(#976) Matr x válasza biga (#973) üzenetére

Matr x
(fanatikus tag)

Nyugi. Még visszamondhatják ;]

Bencom: Onslaught módban van, meg még néhány járgány. Jó a tank is, csak Samy-t ne engedd a kormányhoz, mert mindig eltéved :DD

Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt

(#977) Slax

Slax
(senior tag)

Asszem én is tudok vinni egy 8 portos swichet. Majd rákérdek unokaöcsémnél. Szóval 24-én öregmocis, rá két hétre LAN biga nagymesternél. :R Szeretem az ilyen időbeosztást. :DDD
Matr x, Samyt bízd rám. Majd én elintézem, hogy ne kószáljon a pályán! ;]

[Szerkesztve]

''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

(#978) biga válasza Slax (#977) üzenetére

biga
(senior tag)

Asszem'' lassen elég lesz a 8 portos switchekböl :) Nekem van egy, talán SAMY, meg sharpapa is mondta, hogy hoz, az már 22 szabad port :D (10+1 gépre ;) ) Szóval ha összesen 3 van, akkor van tartalék is, de annyi elég. Ugyan még bőven van időnk, de lassan mindenki találja ki, hogy mit fogunk fogyasztani, mert SAMY-nak is számolnia kell, hogy mennyi malátábol és komlóbol erjesztett isteni nedüt rekviráljon munkaadója teljes beleegyezésével, illetve - bár a bolt itt van mellettünk - ha mondjuk bográcsgulyást ilyesmit csinálunk, ahhoz biza hús köll. És mivel marhavágásra nem készülök, kénytelenek leszünk - modern időkre hallgatva - boltban döglött állapotban beszerezni a hozzávalókat. (Akinek van elfekvő krumplitartaléka, illetve hegyekben álló felesleges szalonnakészlete, az - a költségek csökkentése végett - bedobhatja, egy slambuc, egy szalonnasütés ezmegaz kijön belőle.) Öööö.... Borospincéje kinek van? ;]

Hétvégén összekócolom a kábeleket (hogy SAMY-nak legyen mit kibogoznia később :P ), és nekiállok vakolni. Ne ijedjetek meg, fényűzés nem lesz, csak vakolatfoltok a legtöbb, amit igérhetek :) (és ha szerencsétek lesz, akkor mire jösztök, addigra se meggyszedésre, se betonozásra nem foglak be titeket :D )

(#979) Bencom ™ válasza Matr x (#976) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

én még sima módban sem játszottam benne, de majd tesztelem, ha megyek :))

Biga: okok

(#980) SAMYka válasza Slax (#977) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ahoz lesz egy két szavam. :DDD
Matr_x: én a gépágyúban vagyok jó főleg ha 15-20 percen kerseztül folyamatosan lehet aprítani. ;]

Nekem még win reinstall is lehet be fog figyelni a talin. Adíg nem bántom. Amúgy 2 hetes LAN party ibrányban 24-től. lesz rá vagy 4-5 napom. Aztán Bigánál, jó hónap lesz ez.

TO ALL: az ídőpontra mindenki bólintson már rá mert nekem intézni kell az italt meg a beosztásomat is úgy kell intézni hogy beleférjen.

Biga: mit szólnál ha tali előtti napon mennék le? Meg van az ehavi beosztásom és nem tul fényes mondhatni szinte csak akkor érek rá. 23 péntek kb dél körül lemennnék vagy ahogy neked jó és 24 szombaton elvinnénk a talira, Slax meg igérete szerint hazavinne. Vagy esetleg még a most vasárnap lenne jó de csak úgy hogy kb 10-órára érnék oda és este meg jönni kell mert hétfőn meló.

(#981) biga válasza SAMYka (#980) üzenetére

biga
(senior tag)

Nekem jó a Július 7-8-9. Az is jó, ha 23-án délben érkezel, de én jó eséllyel (ha dolgozok), akkor délután érek haza. De ez téged ne zavarjon, Viki itthon lesz, és vár titeket :) Én meg érkezem egyszercsak. A bemenetel még függő, hogy hogyan, azt majd megbeszéljük, hogy megyek-e saját járművel, vagy megyek veletek. (A most vasárnap nem jó, mert Egerben leszek)

(#982) erdei0531

erdei0531
(újonc)

Szóval 24-én nem hiném hogy én tudok menni,mert már 25-re eligérkeztem egy utazásra.Úgyhogy már előtte kel készülődnünk.A közös kasszás megoldásban benne vagyok.Szóval a bográcsolás nagyon jó ötlet(de tud valaki főzni?) :F .A sör....
Az milyen legyen.Vagy ez nem kérdés :(
Az időpont nekem azt hiszem mindegy.A kaját azt szerintem most kellene megbeszélni,hogy a ''döglötthúst'' úgy tervezzük.

(#983) SAMYka válasza erdei0531 (#982) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Sört is meg kéne beszélni. Milyet és mennyit na meg miből?

(#984) SAMYka válasza SAMYka (#983) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Pont lecsúsztam a modól

Mennyi sör stb legyen azt közöljétek mert akkor úgy kéne pénzt is gyűjteni. Valamenyi kedvezményt tudok szerezni a vásárlásra de ezt majd csak akkor tudom meg.

(#985) Montesz

Montesz
(kvázi-tag)

ÉN nem értem miért csak a sörröl beszéltek arra nem gondoltok,hogy van olyan is aki nem szereti a sört?Azzal mi lesz??Iszik vizet???

Bocs, egy pillanatra azt hittem, hogy bölcsész vagy, aztán láttam csak elbambultál...

(#986) erdei0531

erdei0531
(újonc)

Na akkor,szerintem hölgyeké az elsőbség ezért meg is kérdezem,hogy:Mit iszol?
Sörböl akkor kb. 9 főre kell számolni.Kettő nap alatt ki mennyit fogyaszt?Töményebb kell?
Vagy nemesebb?A bográcsolásba beleegyezik mindenki?Ha igen akkor, mit szeretnétek?Tárgyaljuk meg ezeket és lutánna jöhet az anyagi kérdés. :D

[Szerkesztve]

(#987) biga válasza Montesz (#985) üzenetére

biga
(senior tag)

Viki üzeni, hogy erre az esetre van dugi női piája csak neked :D

[Szerkesztve]

(#988) Montesz

Montesz
(kvázi-tag)

HMM. Mit iszok?Szoktam colát,őszi rostost,na meg elfogyasztom a nem tul töményet mint például a jager.Vörösbor is jöhet :D
A bográcsolás...Nekem mindegy.Csak a sertés hust eszem meg,de ha ti nem akartok azt,hanem mondjuk marhahust,én eszek szendvicset vagy valami ilyesmit nekem nem gond!!!!
Biga:üzenem Vikinek nekem is van még egy kicsi félretéve :C

[Szerkesztve]

Bocs, egy pillanatra azt hittem, hogy bölcsész vagy, aztán láttam csak elbambultál...

(#989) SAMYka

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Akit tudok meg fogok keresni msn-en. Megbeszéljük hogy kinek mi kell.

(#990) Slax válasza SAMYka (#989) üzenetére

Slax
(senior tag)

És mikor leszel? Hogy akkor legyek én is. :)

''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

(#991) SAMYka válasza Slax (#990) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Veled úgy is fogok személyesen is találkozni 1 héten belül ha minden igaz

(#992) biga

biga
(senior tag)

Az idő eltöröl dolgokat.... Mint pl az én hajdani lemezeimröl az AvP2-t (teljesen). Szóval valakinél biztosan legyen minden játékbol legalább egy működő példány ;) (Eddig minden más működik nálam, csak azzal nem tud egyik meghajtó sem kezdeni semmit :O )

(#993) SAMYka válasza biga (#992) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Ami játék nekem van azt viszem mind. Meg wint is és egy switcset is

(#994) SAMYka válasza erdei0531 (#986) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Felvetelek msn-en.

(#995) SAMYka

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Megkérek mindenkit hogy jelezze hogy mit szeretne INNI emilben vagy msn-ben agy bármiben
Ez azért fontos mert készítenem kell egy listát és ha minden jól megy megkapom olcsóbban.

(#996) szandisas

szandisas
(őstag)

Srácok! azzal a június vége felé lévő PH!talival miújság? lesz? :U

MOD: fogalmazási, brutális nyelvtani hibák javítva :B

[Szerkesztve]

aláírás

(#997) biga válasza szandisas (#996) üzenetére

biga
(senior tag)

Lesz.

(#998) biga

biga
(senior tag)

Még valami eszembe jutott a LAN-party-ra: lehet, hogy hasznos lenne, ha a biztonság kedvéért mindenkinél lenne egy elosztó, legalább annyi, amennyi a saját gépét kiegészítőstül elviszi +1 csatlakozó. Bár valószínűúleg nekem is van egy csomó, de nem foglal senkinél sok helyet az elosztó, és inkább több legyen belőle, mint eggyel kevesebb.

(#999) SAMYka válasza biga (#998) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem ez természetes :) végülis villanyos vagyok vagy mi a szösz :DDD

(#1000) Dantor

Dantor
(lelkes újonc)

Hali!

Skót barátom szólt, h jobb lenne ha idetolnám az arcomat, már ha hoz ő is egy külsőst-
szóval én lennék az a ''+1 ember'' :)
Előre is köszi, hogy úgymond befogadtok, remélem jó buli lesz.
A lan-hoz fel tudnék ajánlani egy 16portos hub-ot, bár látom hogy nem nagyon lesz rá szükség, valamint szervergépbe egy 512mb-os DDR1 modult, ha kellene.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.