Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#857) Sianis válasza ngabor2 (#841) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyere ide... :DDD

Viccet félretéve...nincs regisztrálva...

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#858) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a chat kiszedve. arra ott az msn.

beni, ne itt vezesd le az unalmadat, légyszíves. olvasd el a topik címét.

a chat kitakarításának kidus figyelmeztetése is áldozatául esett, de kérésére beidézem:

Az a helyzet, hogy a topicok osszevonasa sokkal egyszerubbe es ( velemenyem szerint is ) logikusabba, attekinthetobbe tette volna a dolgokat.
En ugy latom, ti, nyiregyiek nem voltatok hajlandok eselyt sem adni annak, hogy kiprobaljatok, es esetleg megszokjatok az uj helyzetet.
Jelenleg ott tartunk, hogy 2 nyiregyi topicbol csinaltok chatet.
Tegnap mar kertelek titeket, hogy legyetek szivesek egy bizonyos szinvonalat fenntartani, ellenkezo esetben rovid eletu lesz a topic ( megjegyzem, ez egy szakmai forum, tehat a lokal topicok is egy extra lehetoseg, es ezen kivul a forumon sehol nem megengedett a chat ).
Ugy latom ezidaig, hogy egyaltalan nem vagytok hajlandok meg az alapveto elvarasoknak sem megfelelni, es ez nem fog jora vezetni.

ehez én is csatlakoznék, a fórum az legyen fórum, a chat pedig chat, de nem itt!

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#860) biga

biga
(senior tag)

Egy bizonytalan ''talán'' tőlem is futja a találkozóra. De ha megyek, akkor is max öcsisörre :( (lévén engem nincs, aki hazahozhatna).

Kidusnak azért válaszolnék: Korábban én személy szerint kinyílvánítottam véleményemet az összevonásrol (a Nyíregyháza topicban valahol a 620-630 körül), ahhoz még mindig tartom magam. Nem hiszem, hogy - ha csak a modikat nem veszem figyelembe kizárólagos felhasználókként - hogy bárkinek áttekinthetőbb lett volna a régi rendszer. Pusztán ezért nem volt értelme ''esélyt sem adni'' az összevonásnak. Ha visszanézel a korábbi nyíregyházi topicokba, akkor azt is észreveheted, hogy itt kemény önmoderálás is folyik a chatelés, és a felesleges hsz.-gyűjtögetés ellen. Épp ezért egy két ember kivédhetetlen túlkapása miatt ''fenyegetőzni'' értelmetlen, vagy mi magunk, vagy esetleg ti moderátorok úgy is hamar rövidrezárjuk az ilyen jellegű problémákat ezen topicon belül. Érteni ugyan nem értem, de elfogadom, hogy itt lehet szófosásos OFFTOPIC XXX, lehet értelmetlen topicok tömkelege, de egy összeszokott társaság többé-kevésbé normális beszélgetése (meg úgy általában a lokáltopicok) miért mostohagyermekek.

[Szerkesztve]

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#861) biga válasza biga (#860) üzenetére

biga
(senior tag)

A mod eltünt, mire szerkeszthettem volna (megint). Az utolsó mondat némileg értelmetlen lett. Javítva a vége: ..... normális beszélgetése (meg úgy általában a lokáltopicok) csak mostohagyermekek lehetnek.
Így értelmesebb... ;)

[Szerkesztve]

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#862) Slax válasza biga (#860) üzenetére

Slax
(senior tag)

Hazavigyelek? Beni, Matr x, Sianisék mellett elférsz te is. Hely lessz Sianisék után. ;] Ha a lista nem pontos, lessz amúgy is. A stílusomat még úgysem láttad. Sianis szerint ''te, már átmentünk a kereszteződésen b@zmeg! Tényleg?Hol??'' :))

''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

(#863) Sianis

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor eddig kik jelezték, hogy jönnek?

Slax
Bencom (?)
biga ( :F )
szandisas
lorcsi ( :F )
SAMY + Montesz
Sianis + Csilla
... ( :F )
ngabor2 ( ;] )

escie, Matr x, Skót, b14, hummerdikk, sharpapa, Drizzt, Crazy ??? Kérek egy megerősítést!

(#864) Slax válasza Sianis (#863) üzenetére

Slax
(senior tag)

Gyorsan írd be ngabor2-t is, mert összeráncolja a homlokát! :)) :D

''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

(#865) Sianis válasza Slax (#864) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Beírja ő saját magát... ;] no de NO CHAT tudjátok!

(#866) szandisas válasza Sianis (#863) üzenetére

szandisas
(őstag)

én jövök az tuti! reklámoztam már Zethepolee-nak is, pozitívan nyilatkozott. :))

aláírás

(#867) ngabor2 válasza Sianis (#865) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

javítottam, ha esetleg valaki nem venné észre. beni most kicsit plafonon van a tegnapi miatt, addigra remélem megbékél.

(#868) Skót válasza Sianis (#863) üzenetére

Skót
(senior tag)

igen én is megyek mindenképp:)
Csak hogy meglegyen a megerősítés, és viszek egy feladványt is a talira egy r9600pro képében:D
De a részletekről majd ott, legyen addigis titok és meglepetés:))

"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"

(#869) szandisas

szandisas
(őstag)

mi lenne ha csinálnánk vetélkedőt? (nem tudom hányan leszünk) csinálnánk x csapatot valami alapján, és lennének feladatok! pl: számrendszerből számrendszerbe váltás, vagy játékos kérdések, vagy nem tudom :B volt nálunk (TK-s buliban) borivó verseny is... ;]
mit szóltok?

aláírás

(#870) biga válasza szandisas (#869) üzenetére

biga
(senior tag)

A borivó (vagy egyéb alkoholivó) verseny rossz vicc lenne, lévén, hogy én kocsival leszek :O

(#871) szandisas válasza biga (#870) üzenetére

szandisas
(őstag)

nem úgy gondoltam, hogy mindenkinek, hanem pl: 1-1 csapatból 1-1, vagy 2-2 ember(önkéntes alapon) versenyezne.
ez csak egy ötlet volt, megvárjok a többiek válaszát is ;) :R

aláírás

(#872) Sianis válasza szandisas (#871) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fejjel lefelé szívószállal boroskóla ivás...ilyesmire gondoltál? :)

Vetélkedő? Terhes nők is lesznek? ;]

Én amúgy annak szurkolok a legjobban, hogy ilyen trágya idő legyen, mint most... :( Franc megeszi, hogy napról napra csak esik. Mondjuk a Mocisban van általában fedett helyen is ülőhely, de akkor meg nem lehet ordibálni meg visítva sírva röhögni. Ha összeáll egy nagyobb létszám, akkor biztosan bemegyek majd asztaltfoglalni, meg persze egy ajándék sört is legurítok... :) Ez viszont már részletkérdés...

(#873) ngabor2 válasza Skót (#868) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem lövöm le a poént, én ismerem a feladványt ;)

Sian: a helyfoglalás tényleg nem lenne hülyeség, meg ha nem 7 körül engednék be a bandát, mint a múltkor. semmi hangulatom sárban, esőben mászkálni a vendéglátóipari egységek között...

(#874) Sianis válasza ngabor2 (#873) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos a Mocis már csak ilyen. Mindíg ekkor nyit és mindíg éjfélkor zár...ennyi hibája van csak. Ha nagyon fázunk ázunk, akkor van jópár vendéglátói egység a közelben is, ahol árulnak olyan italt, melyen a % jel nem a gyümölcstartalomra utal. Ha nagyon rossz idő lesz, akkor elkulloghatunk megint arra az Arany Jani utcai helyre ahol már volt 1x találkozó, nem is akármilyen létszámmal. Nekem ott tetszett nagyon a környezet, kényelem, szárazság... Bár ha meleg van akkor meghalunk, viszont akkor meg amúgy sem megyünk oda. Tehát van hova menni, csak az utóbbit escie mester nem favorizálja...viszont pótmegoldásnak kiváló!

(#875) escie válasza szandisas (#869) üzenetére

escie
(őstag)

''számrendszerből számrendszerbe váltás''
kösz, ez nekem elég volt bevinfón. :DDD
inkább vetélkedjünk abban, hogy ki tudja escie-t meghívni több sörre..
ezt vehetjük feliratkozásnak, bár a szokásos duma él: ''messze van még, ki tudja mi lesz még akkor'', de igyekszem ott lenni. ha minden igaz, a mocisban utánajárok, mikor nyitnak aznap. általában 19:00-kor nyitva szokott lenni.
én a helyből nem engedek, csak a mocisba vagyok hajlandó menni.

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#876) szandisas

szandisas
(őstag)

ezek csak ütletek...
felőlem lehet piálós verseny is több kiadásban, nem vagyok semmi jó elrontója ;]

Valaki írja ée nekem pls privime a :''Fejjel lefelé szívószállal boroskóla ivás'' eredményét légyszi!! anygon kíváncsi vagyok :C

aláírás

(#877) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

akik jönnek:

Slax
Bencom
biga
szandisas
SAMY + Montesz
Sianis + Csilla
ngabor2
Skót
escie
Matr x
Oly

kezd alakulni :D

(#878) Slax válasza ngabor2 (#877) üzenetére

Slax
(senior tag)

Skót és escie mestereket kihagytad. Szerintem addigra Matr x is előkerül.
Beni inkább nem mondok semmit. Mit akarsz? Aláírt szerződést a szállításról? Amit mondtam, megmondtam, nem fogom 25x elismételni. Viszlek. Kész, részemről túltárgyalva. :P biga nagymestert is hozom/viszem, ha gondolja, bárkit, ha befér. :DDD

[Szerkesztve]

(#879) biga válasza Slax (#878) üzenetére

biga
(senior tag)

Köszi szépen a felajánlást, de azt senkitöl nem várnám el, hogy csak és kizárólag miattam 40km pluszt tegyen. De ne aggódj, a nem is olyan távoli LAN party-n bepótolom az italozást :) (pusztán csak az esélyek kiegyenlítése miatt ;] )

(#880) Bencom ™ válasza Slax (#878) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

okok csak biztos, ami biztos, nem szoktam meg, h az emberekeben bízni is lehet... de örülök, ha viszel :)

Biga: mit játszunk majd? káéne neekm egy pót gép, ez mozdíthetetlen, de vannak jó játékaim, battlefield, vagy JK2 multi? :D abban verhetetlen lennék, ut-t nem játszottam még se cs-t de meg tudnám tanulni hamar ;]

vagy vmi ótósosat? NFS-en kívül bármi jöhet, azt utálom (jól nyomom, de utálom :D)

csak törjön a kocsi az a lényeg :DDD

[Szerkesztve]

(#881) Slax válasza biga (#879) üzenetére

Slax
(senior tag)

Imádok vezetni, benzin van, Beni meg verheti a mellét, hogy 1-kor ért haza ;]. Azért ne bízd el magad :DDD , Samy és közém ne állj, van egy kis leszámolnivalóm vele a pályán ;) . Ugye Samy? ;]

(#882) Bencom ™ válasza Slax (#881) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

nekem jó ha elmegyünk ,legalább több időnk van dumálni :) rajtam ne múljék :)

(#883) ngabor2 válasza Slax (#878) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

kipótoltam, köszi. majdnem a hsz-odba szerkesztettem (megszokás ;] ), de inkább csak válaszolok. ne mondják, hogy visszaélek.

bencom: a pótgépre tudsz is valamennyit szánni, vagy csak a vágyaidat mondod? (nekem is kellene, csak nincs rá lé...) ha az első verzió, lehet, hogy tudok segíteni. ha az utóbbi, akkor szomorkodjunk együtt :D

(#884) Bencom ™ válasza ngabor2 (#883) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

külcsöüngép lanpartyra, mert az itthonit nem engedik vinni, csak az alkalomra kell, nem örökre, nem hiszem, hogy félreérthetően fogalmaztam :DDD

szal ha lesz a lanparty, ennék én,, de a gépemet nem vihetem, a rohadt diktaatúra miatt, szóval kéne egy kölcsöngép, amin nyomhatom veltek... de ha nincs, akkor így jártam, annyira nem érdekes ;)

(#885) biga válasza Bencom ™ (#884) üzenetére

biga
(senior tag)

Hát sajnos pillanatnyilag 1 (azaz egy!) gépem van itthon, azon meg én óhajtom a többieket alázni ;] . Általában szokott lenni itthon még egy, de most sajnos nincs. Hátha mégis belemennek addig...

Szerk.: OFF!

[Szerkesztve]

(#886) Bencom ™ válasza biga (#885) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

remélem, na mind1, majd megódjuk, ha másképp nem akkor majd eygek legközelebb, ha akkor se, akkor majd nyumjuk interneten :DDD

nem hiszem, h engednék, most kezdte el apu kifizetni a gépet, mert msot már unja, h azt hajtogatom ,hogy az enyém...

holnap formázva lesz azért kéne a skót wincsije, de nem reagál most csak a huga :( uh lehet, hogy csúszni fog :( de mind1, ettől függetlenüol nem tudnám elvinni a lanpartyra, de még bármi megeshet sőt még akármi is!

(#887) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nah haligali fiuk lányok:)) lessz tali?:)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#888) Slax válasza Sirandrish (#887) üzenetére

Slax
(senior tag)

[link] röviden, tömören, no chat. :)

(#889) SAMYka válasza Slax (#881) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Az biztos hogy két olyan elvetemült sofőr nincs mint mi ketten vagyunk :DDD :DDD
Amúgy most perpil nem tudom mire gondolsz :F

PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

(#890) Sirandrish válasza Slax (#888) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen...

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#891) Slax válasza SAMYka (#889) üzenetére

Slax
(senior tag)

Ez biztos! Eszementek vagyunk :D .
Úté harc a végsőkig! :DDD

(#892) SAMYka válasza Slax (#891) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja igen!!!!! Egy visszavágóval tartozok. Megadom az esélyt hogy kihozd döntetlenre ;]

[Szerkesztve]

PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

(#893) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Amugy van köztetek Örökösföldi?:)

(#894) Skót válasza Sirandrish (#893) üzenetére

Skót
(senior tag)

Emlékeim szerint nincs.
Nos, ha jól sejtem én lakom a legközeléebb örökösföldhöz, bár ebben nem vagyok biztos:)
Miért tudni szeretnél valami örökössel kapcsolatban? Vagy csak kíváncsiság?

[Szerkesztve]

"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"

(#895) Sianis válasza Sirandrish (#893) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nevezz annak. Itt lakom a Szalag utca melletti kertváros stílusú részben...

(#896) Skót válasza Sianis (#895) üzenetére

Skót
(senior tag)

jé télleg te ottvagy mégközelebb ezt benéztem...:DDD
hmm de akkor mit gondoltam vajon hol lax te?

(#897) gordn

gordn
(kvázi-tag)

:(
hello.
és mit fogtok csinálni az ö.motorosban?
nem biztos,hogy tudnék menni...meg nem is szoktam ismeretlenül és hivatlanul bulikba mennnnni.. :U

(#898) Bencom ™ válasza gordn (#897) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

akkor ezennel meghívlak!

beszélgetünk, meg iszogatunk, 18 (na jó 16) alatt szigorúan alkoholmentest, a föllött mindent :D
szal gyere nyugodtan, az időpont fentebb

(#899) Sirandrish válasza Skót (#894) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Áh nem..azért kérdeztem mert én ott lakom:))

SIANIS: a milkós negyedre gondolsz?:DD

(#900) Sirandrish válasza Bencom ™ (#898) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az öreg motoros jól emlékszem hogy az Univerzum alatt van?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.