Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) SAMYka

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon úgy néz ki hogy nem jön össze. Én csak a jövőhéten kapok fizut és már teljes 0-án vagyok a takom meg porzik. Még busszal be tudnék menni de azt a multkor jól megjártam. :)

Lesz ami lesz remélem nem kell szombaton délután melózni, tehát szombat Örgemotoros söröző 18:00 környékén (az asszony meg fog ölni ;] )

Szombat Örgemotoros söröző 18:00 környékén

PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

(#52) Slax

Slax
(senior tag)

Vááááá akkor most szombaton? Banyek, szivattyúzni fogok ezerrel, reggel 6-kor megyek, vasárnap reggel jövök haza. Basszus akkor erről hiányozni fogok, ráadásul Samyt sem tudom fuvarozni, amit, mondanom sem kell, szívesen, bármikor, bárkinek a teamből. Sajna akkor így passzolnom kell. :O :((( Mert a jövő hét jó lett volna, de ez a szombat kizárt. :( :(((

''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

(#53) SAMYka válasza Slax (#52) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor legyen a jövőhéten is? ;] ;]

(#54) sharpapa válasza SAMYka (#53) üzenetére

sharpapa
(senior tag)

Legyen inkább pénteken plz!

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

(#55) SAMYka válasza sharpapa (#54) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Péntek nekem semmi féle képpen nem jó mert melózom este 10-ig. Meg mindig szombaton szokott lenni.

(#56) sharpapa válasza SAMYka (#55) üzenetére

sharpapa
(senior tag)

na akkor bemutatkozás elhalasztva.Egyébként szombaton sosem érek rá.

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

(#57) biga

biga
(senior tag)

Szép lassan el kell könyvelnem, hogy lassacskán ki fogok esni az ilyen találkozókbol. Mostanában a Sulinet végvonaglása teszi lehetetlenné, a maradék időben meg a kérő felújítása nem tűr halasztást. De éltet a tudat (hogy bár az őszre tervezett LAN-party jó eséllyel elmarad), azért lassacskán készül az állandóan használható LAN-party hely, a jövő találkozói számára. Csak győzzük kivárni.....

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

(#58) SAMYka válasza biga (#57) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Amint lóvéhoz jutok megyek nállad. ;] És befejezem ami még rám vár. Jöhet eső szél hó semmi nem állít meg :DDD :DDD

(#59) SAMYka

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ezt jól beszervezte nekem a cég. Nem tudok menni szombton mert melózok (kivéve ha fel nem mondok addig ;] )

(#60) sharpapa válasza SAMYka (#59) üzenetére

sharpapa
(senior tag)

Tartsuk meg a munkahelyeden. :D Ugyis mi leszünk többségben ha bunyó lessz. :DDD [kép]

[Szerkesztve]

(#61) Slax válasza SAMYka (#59) üzenetére

Slax
(senior tag)

Nem semmi! Már a szervező sem tud menni. :DDD De mi ma lebontottuk a szivattyút, így végre nincs 24h-zás, holnap tudnék menni. De ezek után lessz?

''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

(#62) escie válasza Slax (#61) üzenetére

escie
(őstag)

én valószínüleg leszek bent holnap este is, feltéve, ha nem sikerül túl durvára a mai este... :DDD

de most az egyszer tarthatnánk olyan talit, hogy senki nem megy el. ilyet még nem csinált senki szerintem. majd leülünk egy sörrel a gép elé, azt' megyünk az offtopikba... :DDD

[Szerkesztve]

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#63) Slax

Slax
(senior tag)

Ilyen [link] kis szemétládával dolgoztunk, annyi különbséggel, hogy nem póton volt, hanem mint az első képen (meg kb 7m magasan vízszint fölött). De amilyen kis nyiszletnek látszik, van benne kraft, bírta. 4 hengeres Detroit turbódízel moci, 67,9 kW teljesítmény, 10-12 l/ó fogyasztás :D .

[Szerkesztve]

(#64) SAMYka válasza Slax (#63) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Na mester ha te holnap tudnál jönni talira akkor meg lehetne azt oldani hogy én 10-ig melózom te úgy is kocsival jösz ;] és eljönnél értem a melóhelyre. Bedobnánk egy pár sört és mondjuk haza is hoznál. ;] ;] ;]
Mit szólsz te ehez?

(#65) escie

escie
(őstag)

na, akkor mi lesz holnap? Samy, ugye nem este tízről beszélsz? nekem akkor kell elindulnom a buszomhoz, hogy hazajussak...

ki jön, ki nem jön?
Sianis, nagyon eltűntél mostanában, még a szervered sem megy... :U
Bencom jön? Matr x? Skót? b14?

(#66) SAMYka válasza escie (#65) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajnos este 10-ről van szó. Addig melózom ezerrel.

(#67) SAMYka válasza SAMYka (#64) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt elfelejtettem hogy 11:45-ig vagyok itthol. Ha tudsz jönni értem akkor csörögj már rám mert nem biztos hogy még tudom olvasni a topicot. :R :R

(#68) Slax válasza SAMYka (#67) üzenetére

Slax
(senior tag)

Dobjad, hova, és 10-re ott vagyok.

(#69) SAMYka válasza Slax (#68) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Derkovits út 106. AIP Hungary. Ahogy jösz le a Tiszavasvári felüljáróról balra kanyarodsz az első utcán. Jösz végig egyenesen amíg meg nem látod a NyírFlop reklámtáblát felül az utcán kereszbe és kb 10m-re utánna bal oldalt. Egy hosszú fehér épület. Az épület és a járda között meg tudsz állni.

(#70) Sianis

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor ma megy a party skacok? Mikor hol gyűlünk össze?

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#71) Sianis

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

escie: Egyik srác volt kedves megajándékozni egy 500 MB-os tárhellyel, ami 100MBit-es hálózaton van, éppen azon vagyok, hogy lereggeljem a sianis.hu domain-t. :) Micsoda menő gyerek leszek. :)

(#72) SAMYka válasza Sianis (#70) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Ne légy már láma ;] ;] Használj keresőt ;] ;] ;] vagy olvass vissza ;] ;] ;] ;] Akinek saját domainje van ilyet nem tudna? :DDD :DDD ;] ;] ;]

(#73) Slax válasza SAMYka (#69) üzenetére

Slax
(senior tag)

A Michelin, volt Taurus felé? Ha nem talállak, majd hívlak. ;]

(#74) SAMYka válasza Slax (#73) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen de nem kell lemenni az út végéig, hanem a 107-es (Dugonits út-tól) bal oldalt kb 150m. A NyírFlop-os tábllát figyeld pont ott van a cég.

(#75) escie

escie
(őstag)

na, seregszemle, jelentkezzen, aki jön!
úgy néz ki én megyek...

Slax, Bencom jön?

(#76) sharpapa

sharpapa
(senior tag)

Csak sírok hogy nem mehetek, létom előre nagy buli lessz. Egyébként merre van az az Öreg kocsma vagy hogy is híjják?

(#77) escie válasza sharpapa (#76) üzenetére

escie
(őstag)

univerzum, fényújság felőli oldal, az 1. számú üzlethelység, amúgy...
ha tudsz, azért ugorj be...

(#78) Sianis

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali!

Ki mikorra jön? Most nincse kedvem egyedül ülni, de még egy percet sem. Nem is tudom, hogy mikorra fogok tudni odaérni, ha egyáltalán odaérek, remélem, hogy szülők hamar hazaérnek aztán húzhatok. Nekem most nincs alkohol, mert gyógyszere élek.

No lényeg, hogy ki mikorra ér oda tutira?

(#79) escie válasza Sianis (#78) üzenetére

escie
(őstag)

mikorra érjek?
félhat? félhét? félnyolc?

ilyen egy beteges embert, hallod-e? mindig a talira vagy gyószerevős... :U nem leszünk így jóban! :)

[Szerkesztve]

(#80) Sianis válasza escie (#79) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tehetek róla. Sajnos a suliban, mikor indul a zh időszak, akkor valahogy megszáll az ideg. Tudom, hogy gyengeség, de az ideg mindíg rámegy az egészségemre. Ma pl elmentük faterral bevásárolni, majdnem behajoltam a kosárba úgy szédültem, meg remegett a lábam, pedig elhiheted, hogy nem jó kedvemben csinálom.

Nem tudom sajna, hogy szülők mikor jönnek, de mondtam nekik, hogy este dolgom van, szóval azért igyekeznek. Szóval partyzzatok, ha nem érek oda, akkor tudjátok mi van:

- vagy nem értek haza szüleim
- vagy nyomom az antibiotikumot

:)

(#81) escie

escie
(őstag)

na, eddig:
Sianis: talán
Samy: este tíz után
Slax: nemtudni. ha megy Samyért, akkor gondolom jön.

srácok, ennyiért én nem megyek be, bocs... :U

(#82) Sianis válasza escie (#81) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyenlőre a szüleim most húztak el.... :O és sokáig maradnak.

És sajnos kedd óta a szeretett kiskocsim nem indul be, ma vontattuk szervízbe...ezért nincs other car. Úgy tűnik, hogy skacok ez most elmarad. Slax-al ketten meg felesleges ott ülünk 22-ig, hogy egy fél órára SAMY benézzen.

:( Beszívtuk! :(

Sux az egész...az istenek ellenünk vannak...

No de Linux, blog powe' nyomni kell 1000Ł, leülök akkor írok egy két Ubuntu doksit...

(#83) escie válasza Sianis (#82) üzenetére

escie
(őstag)

méé, ha jönnél, már hárman ellenénk, nem?

(#84) Sianis válasza escie (#83) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, de foggalmam sincs, hogy hogyan menjek... :(

Nézhetek egy buszt, de akkor mikorra lesz ott valaki tutira? :) Hazefelé max fogok egy taxit...
Összehozhatjuk, én minden jónak csak a támogatója vagyok! :) SZóval mikor? Slax uram, te mikorra érnél be?

(#85) escie válasza Sianis (#84) üzenetére

escie
(őstag)

én tudok menni a 19:05, és 18:05 -össel...
taxi?? nincs valami esti buszod??

amúgy még az is kérdés Slax jön-e, vagy csak tíz után. meg az sem lesz gyenge, ahogy ketten talit tartanak Samy-val, miután mi már hazamentünk, jajj, de loll egy tali ez, istenem, de ilyen is kell... :))

(Slax nincs netköezlben, úgy látom... azt is jó lenne tudni, hová tűnt mindenki. :U régebben már majdnem elértük a tízfős álomhatárt. )

vazze, kész, döntöttem. én megyek, ha a fene fenét eszik. viszek könyvet, azt' legfeljebb olvasok, ha nem jön senki. régen még a ketten is nekivágtunk a rokinnek, emlékszel. az volt a legkisebb ph tali... :DDD

[Szerkesztve]

(#86) Sianis válasza escie (#85) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tavaly ilyenkor hatalmas party volt. Azóta nem tudom, mintha senki sem érdeklődne... :(

Hát nem tudom mikor megy utolsó busz, mindjárt nézek valami csodálatos Volán kivonatot:

18:05-kor megy egy...akkor arra felülök, elvileg addigra Slax odaér...

(#87) Sianis válasza escie (#85) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jaja....jó volt! :D megyek én is, Slax is időben lesz...jó lesz! :D

(#88) Slax válasza escie (#85) üzenetére

Slax
(senior tag)

Héééé naná hogy megyek! Nehogymá Samyt othagyjam ha egyszer megaszontam ellépek érte. Majd háromnegyedtíz körül ellépek tőletek Samyért, és már osonunk is vissza. Pláne hogy én viszem haza is.
Tavaly jó volt, havazás, tali, bezárt bazár, átvonulás, kanyarban farolás, parkoló keresés, testületi bevonulás. Volt Biga, Escie, Drizzt (közreműködésemmel), Samy, Bencom, Sianis, még ketten (azóta se látni őket), Skótra nem emlékezem :B , én Slax. Az is jó volt. :)

[Szerkesztve]

(#89) escie válasza Sianis (#86) üzenetére

escie
(őstag)

jólvan, akkor megyek én is a 18:05-össel...

Slax, rremmeeeek... :) már min. hárman vagyunk... :DDD +Samy később...

de úgylátom, sörözni egyesül fogok...

[Szerkesztve]

(#90) Sianis válasza Slax (#88) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

biga hiányzása megérthető...bár fájdalmas.

Viszont Matr x, Skót, b14 ők hol maradnak? Ha mindenki jönne, máris 8-an lennénk, az meg megint jól esne... :B

(#91) Slax válasza Slax (#88) üzenetére

Slax
(senior tag)

Hülye vagyok M@trixot kihagytam váááááááá csak meg ne tuggya :D

(#92) Sianis válasza escie (#89) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legalább kioktatjuk SAMY-t Linuxból, és megszerezzük az Apple notebookot :)
Már nagyon nagyon várom :) Jó lesz ez...csak nem leszek sokáig, Operációs Rendszerek ZH-ra kell készülnöm, és ezmost viccen kívül nem olyan egyszerű....

(#93) Slax válasza Sianis (#92) üzenetére

Slax
(senior tag)

Én meg alhatok reggel tízig, nem kell készülnöm semmire :D. A Mac-et nemigen hozza magával, nem meri ;]

(#94) Sianis válasza Slax (#93) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég, ha részegen átruházza.... :)

(#95) escie válasza Slax (#93) üzenetére

escie
(őstag)

jahh, véletlen addig nézegetném azt a gépet, hogy véletlen hazaossonék vele, véletlen. :DDD

(#96) Slax válasza escie (#95) üzenetére

Slax
(senior tag)

Azt olvastam elsőre, hogy véletlen házasodnál vele. :))

(#97) Sianis válasza Slax (#96) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért annyira még neeeem :)

Lassan készülődni kell vazze'. Hátha ősök betoppannak...hátha! :)

(#98) escie válasza Slax (#96) üzenetére

escie
(őstag)

hazaosonnék
a házasodásom még odébb van, ráadásul se Mac-kel, se Pc-vel, férfival meg aztán inkább soha nem szeretnék... :DDD

(najó, egy ilyen frigyben benne lennék.:B [link])

készülődök,
esti táplálkozás megvolt, tisztálkodás, aztán irány a busz. :)

[Szerkesztve]

(#99) Slax válasza escie (#98) üzenetére

Slax
(senior tag)

Lesnéd minden szavát? ;]
Kaja megvolt, CSK1 remekelt, tisztálkodás, indulás.

[Szerkesztve]

(#100) Sianis válasza Slax (#99) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kaját most nyomom, utánna gyógyszer, fogmosás, fürdés már régen megvolt, aztán kicsit még PH!, kajtatok valami meleg ruhát és go... :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.