Hülyegyerek!
Egymás után nem ér kettőt küldeni! 
5001 5001 5001
Sianis
[ Szerkesztve ]
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"
Hülyegyerek!
Egymás után nem ér kettőt küldeni! 
5001 5001 5001
Sianis
[ Szerkesztve ]

Ugyanmár... volt rá lehetősége mindenkinek... 16 MÁSODPERCIG!! 
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt

''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''
Véletlenül 2x ment el mit izgulsz aztán kihasználtam a lehetőséget 
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

Véletlenül.
Kétszer.
De azért tudtál a saját hsz-re válaszolni 
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt

''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

Tuché! 

Basszus kb., 3 hétig nem néztem a topikot a sok meló miatt, nem lemaradtam? Ráadásul Nyíregyen voltam múlt pénteken és szombaton is. Nem baj, lélekben veletek voltam 
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
Tényleg amúgy van tudomása valakinek arról, hogy viszonylag rendszeresen PH!-sok összejárnak egy kis sörözésre vagy mi vagyunk csak egyetlen igazán összetartó csapat?
Sianis
Bacsis szokott néha ilyen összeröfföt szervezni
Xul ezért van egy fekete pontod ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ilyen régóta, ilyen kitartással és állandó tagsággal tudtommal csak mi vagyunk.

meg pesten Nolfék sörözgetnek

Helyes, a fekete színt jobban szeretem, mint a pirosat.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Jó, akkor piros! Lényeg, hogy rossz legyen. A büntetés az büntetés! 

Ha elolvasod az aláírásomat, rájössz, hogy nálam mindkettő jónak számít 
Akkor érezd magad lebaszva 
Na most ez jó?

Egyre jobb 

Nem hagy támadási felületet. Szerintem hagyjuk figyelmen kívül az aláírását és essen bele a fene!
Azt csak nem élvezi! 
Korán hazaértél. Nélkülem nem olyan a buli mi? 
Sianis

Elég kemény volt. Fogyott a sör rendesen.

Ti kezdtétek
És honnan tudod, hogy mit nem élvezek? 
A lényeg viszont, hogy ti gyakrabban szoktatok paintballt szervezni, mint a debreceniek. A legközelebbi érdekelne, esetleg eszébe juthatnék valakinek, ha felmerül az ötlet, és szólhatna. Köszi.
OK Úgy is mindig kevesen vagyunk igaz nem tudom mikor játszunk legközelebb

Magamon kívül hoznék még 1-2 embert, szóval ha létszámhiánnyal küzdötök, szóljatok.
tényleg, nekem meg van egy eladó paintball felszerelésem. vagy 2 évig úgyse lődözhetek
csak még lusta voltam feltenni a piacra.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Miért nem lődözhetsz?
Sianis
Kérnék egy árat rá 

Mennyiért árulod?
utánanézek az áraknak, aztán mondok rá egy baráti árat.
ide is bedobom, mert itt is jó emberek vannak
szóval aki szeret pecázni, az nézze meg az aláírásomban levő linket.
Béla úr: mennyit szánnál a markerre, meg a kiegészítőkre (12-es palackkal, mert a 20-ast vitte Samy)? lusta voltam, mint a állat, nem néztem utána, mi zsé.

Huhh, hát így hirtelen nem tudom, mert ez a project még arréb van. Érdeklődés szintjén vagyok. Nyár körül lesz pízem. Szóval, ha addig nem adod el, akkor majd akkor tudok bármit is mondani.

Basszus egyszer elmegyek már én is a fiammal egy ilyen paintball meccsre. Na nem játszani, csak hogy a fiú kipróbálhassa milyen érzés, ha eltalálja egy. Nem tudom ugyanis lebeszélni arról, hogy egész nap "puskásat" játsszon...
''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''
Garantálom, hogy vagy örökre beleszeret vagy jó időre leszokik róla. De ha gondolod akkor nem kell meccsre menni, a kertünkben lerendezzük. 
Sianis

''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''
Ki nem hagyjatok

Az pont szerencsés, mert mi meg lőni imádunk. 
Amúgy az szerintem természetes, hogy egy fiú nem barbibázik, nemde? 

Igazából nem azzal van a baj, hogy ilyet játszik, hanem a mértékével. Mindenki ellenség, mindenkit le kell lőni, vagy ha kard van a kezében, akkor le kell kaszabolni, ha azt is elveszem tőle, akkor szimplán csak puszta kézzel kell legyőzni stb. Szörnyeket hajkurász állandóan, puffog folyamatosan és így kicsit hajlamos az agresszióra is néha (bár az tényleg ritka). Nem azt mondom, hogy babázzon, na de van közte is lehetőség: építsen, autózzon, repülőzzön vagy bánom is én, na de állandóan csak harcolni! Pedig párszor már megmutattam neki, hogy milyen, ha a másik vissza is üt, nem csak kitér előle, de azon rendszerint megsértődik. Az csak addig jó móka, míg ő az erős
Szóval valahogy le kell törni. Ezért lehet, hogy egyszer elviszem, lövöldözzön (na persze kölyök, szóval nem ellenfél, nem ellenetek állítanám fel
), de szembesüljön vele, hogy vissza is lőhetnek mások is ám! Kipróbálja milyen a f@sz rossz oldalán állni
Hátha magához tér. Most még talán van idő rá, hogy megváltozzon.
[ Szerkesztve ]

b.meg, kinyírtam a topicot 
Csak a szokásos pangás 

Az Samy előjoga. 
Na ez a másik majd figyeljetek 

Jut eszembe Samy. Nincs valamikor kedved tavasszal, legkésőbb kora nyáron egy sörözéssel egybekötött maratoni villanyszereléshez? 
Slax: jöhetsz te is, ha esetleg túl sok sör lenne, nehogy megromoljon 
Ha sörről van szó hogyne már 
Szólsz hogy mikor és megbeszéljük

Vezetsz te majd tudod mit... az áramot, ha Samy elköti
Mondom, hogy maratoni villanyszerelés, ergo 2 napos buli lesz minimum 
Akkor megoldjuk egy délután 

![;]](/dl/s/v1.gif)
biga, vezetek én mindent ami gurul, és ami ráz. Feszültségkeresésben jobb vagyok bármilyen kütyünél. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Hopsz, elnéztem a topikot. Ennyi csigabigát. 
[ Szerkesztve ]
Frászt, csak privátban megy az élet. 
Sianis
És nekem nem is szóltok? 
Biga: én azért nem használok fáziskeresőt mert Slax bármikor kitapintja a feszültséget
![;]](/dl/s/v1.gif)