1x év alatt nem szoktál hozzá? 
Sianis
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"
1x év alatt nem szoktál hozzá? 
Sianis
nemigazán
Meg idén ez amúgy is furán jött ki az érettségik miatt... nem szoktak így egyszerre lenni a szünetek...

Mentél volna puncsolni, mi? 
nem.
Húúúú de pörög a topic nem is bírom olvasni 
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
nem mertem írni, mert még leokádnak 
Tárnyakat még most sem találtam, de már tudom, hogy lehetne megcsinálni,tud valaki egy jó alumínium-hegesztővel-jól-bánó-embert? ÉS egy kb árat, amennyiért dolgozik? Ki kell szélesíteni a lyukat, és ami leesik azzal be is lehet foltozni az előzőt, majd két lyuk kell a csavaroknak, a régit beforrasztani, és felcsavarni az új helyére.... egyébként fater hozott csavarokat, milyet hozott? na milyet? 
fénylő, kicsi nagy, hatlap, de egy sem olyan amilyen kell
szóval lehet inkább bele-erőszakolom a régit, és majd igyekszünk nem sokszor szétszedni 
Vagy ha valaki jár nyíregyen, és tudja milyenre gondolok, az hozhatna és majd elrendezzük 
hogy áll a pb party?
Amúgy ha jól emlékszem sima 5-ös imbuszcsavar van ott (de lehet hogy csak 4-es
)
talán négyes... azt még el is találta néhány esetben, de se a hosszát nem sikerült, sem a fejét... lekerekített egyáltalán nem volt (mm ez a domború ami nem csak egy kerek lap).
hol tudom megnézni, hogy négyes vagy ötös e? fater négyest emlegetett, de én nem igazán értek hozzá, ő meg majdnem vak már 

"hol tudom megnézni, hogy négyes vagy ötös e?"
Tolómérő?
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
hozol egyet?

Lehet nektek is van
Srácok valaki tudna mutatni egy tolómérőt?
Mert sztem félreértettük egymást és nem nagyon tudjuk eldönteni,
hogy akkor pontosan miis a tolómérő (jóra gondoltunk-e)
Én erre gondoltam: Méricske
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
Számomra is ez az.
Sianis
Igen ez tolómérő.
Beni: amúgy az ilyen dolgok vásárlásának legegyszerűbb módja hogy kiveszed a régit és elindulsz a városba. Tudok ajánlani két helyet: Víz utca Rákóczi felőli vége régi parasztház, kimondott csavar bolt. Rákóczi utca a piaccsarnokkal szembeni parkoló mellett 1 számú vasbolt. Az ára kb 50 ft is lehet ha imbuszt veszel, és ha sikerül olyan hosszút találnod akkor lehet ünnepelni amúgy meg vasfűrész meg reszelő ![;]](/dl/s/v1.gif)
fater még egyszer megpróbálkozik (mint kiderült, multkor itthon felejtette a csavart, azért hozott ilyen szarokat....) nem biztos hogy imbusz lesz, bár én annak örülnék jobban... ha meg nincs, akkor valamikor bemegyek a városba, de ritkán járok én arra...
Ha nincs imbusz akkor sülyesztett fejű sima kereszt csavar (csavarhúzós), az még egész normálisan néz ki, igaz végigondolva a dolgot nem biztos hogy olyan fejű imbuszcsavart fogsz találni simát biztos de olyat...
amúgy a menet meredeksége a baj 
legalábbis most a legnagyobb baj az, ugyanis bármilyen csavart hozott, a menet mindegyiken sokkal sűrűbb... ez valami nem szabvány/külföldi szabvány lehet, és még a tárt összetartó csavarok is ritkított menetszámúak! 
Amúgy torx és nem imbusz, mint kiderült, és a torx még egész jól viszi, szóval inkább ki sem cserélem.
a tárferdítésre valaki valami ötlet?

milyen gyartmany az a cucc? lehet, hogy nem metrikus?
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX
icon, nem tudom hogy azt hol gyártják, de úgy tippelek, az USA követte el...
Made in Asia az is hidd el, amúgy az Icon-okat a 32 Degrees gyártja, ami egy észak-amerikai cég. Csak, hogy baszakodjak is: Nem vagy egy nagy Google huszár.
Sianis
[ Szerkesztve ]
A menetemelkedésről (mert így hívják) nem tudok nyilatkozni de az biztos hogy az a csavar nem torx hanem imbusz. Véletlenül van nállam egy ugyan olyan icon és abban is imbusz van. A torx pedig nem jutott eszmebe pedig régen mikor még szervizes voltam használtuk lesarkazott imbuszcsavarok kiszedésére.
A tárat meg ne piszkáld mert semmi értelme nincs 
torxxal simán ki-be lehet csavarozni, szóval mostantól torx lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
amúgy te könnyen beszélsz, lézerpointerrel a fegyón könnyebb célozni, mint egy kiálló tár mögül 
Am most kurvajól néz ki a táram, de nemmondommegmiért 
Sian: megvan a doboza is, még azt is lusta voltam elolvasni, nem hogy google 
Meg tegnap hatszázhússzor szállt el pont akkor a netem, szóval nem volt lehetőségem a vihar miatt keresgetni...
Van 2 db laser de az egyik nem használható szabadba a másikkal meg nem játszottam még. Amúgy simán tudok lőni laser nélkül is de ezt láthatad mikor itt voltatok és kipróbáltam az összes markert ![;]](/dl/s/v1.gif)
no igen, meg amikor már kb a csővel vertük egymást, akkor sem volt túl sok szerepe
de azért csak jól jön az ha az ember tud célozni 

Hűha! Ugy látom a téma a régi, tehát nem maradtam le semmiről. 
Bocs, egy pillanatra azt hittem, hogy bölcsész vagy, aztán láttam csak elbambultál...
hát igen, és abban a témában sem alkottunk még sokat 
Marhajól néz ki a markerem, alig várom hogy használhassam 
Bár ettől még nem lettem jobb, de azért nem leszek ingyenfrag 

Vasárnap lövöldözés Ibrányban. Végre egy kis testmozgás.
A jövő héten eldől, hogy tudok e menni a Debreceni PH! talira. A következő napon szintén debrecenben paintball jamboree. Sianis még elszórt némi infót még egy ehavi paintballozási lehetőségről is. Jól néz ki ez a hónap. 
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''
vasárnap? még jó hogy szólsz, akkor én is mennék, és úgy intézem, hogy aznap ne kelljen melóznom!
Egyébként nem tudjátok, hová költözött át a katonai ruházat bolt?? 
Amúgy marha jó lesz a sisakom is már, nem csak a marker
De maszkom még most sincs 

Szerintem bezárt, mert kifogytak az áruból.
azt nem hiszem, még sok minden volt ott...
EMBEREK! THX mindenkinek a paintért! Fasza kis nap volt, de a markeremen még csiszolgatni kell

Én nem csiszolgatásnak nevezném, hanem komplett karbantartásnak.
Én is köszönöm mindenkinek, nagyon jó kis nap volt.
Sianis
csavart kell benne cserélni, eddig úgy tűnik, csak ennyi baja volt... nem mintha ez nem lenne elég 
linkelni akartam a marhajó golyóárakat, amiket mondtam, de ma már nem találom 
500-as csomagok voltak 2200-ért. (olyan minőség, amivel most toltuk).
Az még annyira nem jó ár! 
Sianis
Slax kérdésedre válaszolva: Debrecenben 5 Ft lesz a lőszer darabja.
Sianis
ha tudsz jobbat, akkor a csórók nevében felszólítalak hogy mondd meg!!! 
De a debrecenben ilyen jó árban lesz akkor hagyom a fenébe, annyit még ki tudok pengetni 
de ugye nem lesz ilyen nevezési díj debiben, csak a golyót kell venni? mert akkor én el is indulok holnap a tescóba, és veszek Slax féle kesztyűt, meg könyök/térd védőket...
majd ha lesz kessem, én is beruházok egy mellényre, addig mit tudtok ajánlani? mert debrecenben ha lehet mellőzném a pulóvert, mert lehet benne sülni, és ha lesz kesztyű meg könyökvédő, egy része feleslegessé válik.
Belépő játékosoknak: 500 Ft
Ebéd: 500 Ft
Felszerelés bérlése: 1500 Ft
Lőszer: 5 Ft/db - a bérfelszereléssel játszók csak a helyszínen vásárolt lőszert használhatják.
Sianis

És ez pontosan mikor is lesz? Ha a szülinapom után, akkor lehet én is elnézek, mert akkor talán lesz rá keret.
Június 8
Sianis
magyarul akkor én 500+ golyóárból megúszom? mert akkor remélhetőleg lesz rá keret...
Slax, vettem kesztyűt, ma már nem volt olyan kék, csak gagyibb piros, és 1200 huf körül volt az ára... rohadt máker 
a csavart meg hozzad amint tudod, mert nagyon fájó pontja a markernek, anélkül nem él... thx!
Emberek. lesz mellényem. jófajta: ingyen. Fater régi mellénye, sokzsebes, esőállósas, béleltes, DE, van itthon vastag polifoam. Beletevés lesz eredeti bélés helyére, és nagyon jófajta lesz. Slaxéhoz hasonló kesztyűm már vanik, fater elviszi a fegyót hogy menetet furasson bele szagemberrel (na nem paintball szagember, hanem úgy mérnök-műszerész-szagember) és újfajta (hatlap

) csavar leszi magát benne valószínűleg, mert az a legstabilabb.
Szóval lesz még remélhetőleg zsém vasárnapra, és addigra frankó felszerelésem is leszi magát, és Slaxot se kell ugráltatni (aki amennyire jó ember, lehet hogy már birtokolja is azokat a kurva mumus-csavarokat
, de ez így stabilabb/megbízhatóbb lesz fater szerint) és akkor már majd csak egy maszk kell... egyébként én még mindig a gázálarcon agyalok... az NG maszkján keresztül orrbalőttek... ha valaki látta a gázálarcot, azon keresztül ez lehetetlen, az üvege bizonyítottan golyóálló, nemtom mi baj vele, pici átalakítás után sokkal biztonságosabb/használhatóbb/ráadásul kényelmesebb és izzadásmentesebbé válhat mint bármelyik pb maszk, és jobb is belőle a kilátás... csak a fület nem védi, azzal kell kezdeni valamit, még valami plusz védő réteget ráintegrálni, és csúcsszuper modell lenne belőle. No mind1, vaterán láttam jóárér maszkot, ha mást nem, majd azt megveszem, de ez elég erőteljesen majd, mert 3K-m van pbre 13-áig, ez meg 8-án van, és épphogy csak kijövök majd 500 golyóval, így ha nem nagy gond, még egyszer utoljára a hőn szeretett ex-moderátorunk maszkját fogom viselni 
és sorry az offért.
No, ma délután 6kor már összeállt a marker, stabil mint a csernobili szarkofág, 30 évig nem kell hozzányúlni, csak néha olajozni ^^
nem hatlap csavar lett benne hanem pár buzinagy imbuszcsavar, de nem az a gagyi féle ami eredetileg volt benne hanem olyan hogy megszólal! igaz nagyobb is és nem lekerekített fejű, de nincs útban, fő a biztonság. Van már mellényem is, az eredeti bélést toldottam meg fél centi vastag polifoam réteggel, és még a nyakamat is védi, többet fed, mint a pb-s mellények, szóval már nagyon várom a vasárnapot! 
Remélem megyünk 
Slax: köszi ha utánanéztél, és bocsi, hogy keresztbe szerveztem, de biztosra akartam menni, és így stabilabb lesz, de ezer thx akkor is!
u.i.: ja és továbbra is bocs az offért, de úgy látszik, amúgy meg már megint halott a topic 

[ Szerkesztve ]

Hát figy, lehet azért halott a topic, mert mindenki a pb-re készül/tanul, ilyenek.
Én speciel mondjuk söröztem, de ez részletkérdés
akkor azért nem toltad még fel a képed ma... -.- én meg most jelentkeztem ki.. 
megj.: szállás már nincs nálam...
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
hehe, vasárnap meg pb ugyanott 
Fuvartól függ ^^
az jó, mert a fuvarnak kellene a hálózsákopmat is elhoznia, hogy jusson mindenkinek ^^
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
no emberek azért egy kis aktivitás nem ártana! holnap tali, és senki nem tudja hogy megy e vagy mi van? Holnapután meg paintball, amire azt mondták, hogy sokáig fog tartani, pl összerakni a markert, nekem már kedden megvolt, sőt már mellényem is van, ma szerzem be a térdvédőt, de még a privát üzenetemre se kaptam választ, és 2 nappal a paint előtt nem tudom hogy megyek e... azért ez... na mind1, most úgyis leordítják a fejem majd, hogy mit képzelek...
Mitképzelsz...

Ha eljő az idő tudni fogsz mindenről, ifijú jedi.
(Hű de bölcsen hangzott ez
)
[ Szerkesztve ]