ennél nagyobb öröm khm... élmény már csak az első elfüstölt alkatrész lehet... ![;]](/dl/s/v1.gif)
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

ennél nagyobb öröm khm... élmény már csak az első elfüstölt alkatrész lehet... ![;]](/dl/s/v1.gif)
az remélem egyelőre nem esedékes... 
húh, csak nem bírtam ki, és így éjszaka kipróbáltam a változást a Battlefield Forgotten Hope nevű játékon, mert nagyon szaggatott, és most úgy megy csont nélkül, hogy könnybe lábadt a szemem a gyönyörűségtől!
uh nem elég, hogy a tali rekordot döntött résztvevők számában, de még a memóriámat is megkaptam, amire régóta vágytam 
és nem hogy kompatibilis, de még felül is múlta minden képzeletemet, SŐT, még egyedül is szereltem be, pedig tudjátok, milyen láma vagyok én ehhez!
ezzel aztán el is indultam a számtech-zseniség rögös útjain 
brrr.... valami hülye-nemnormális állat felkeltett, méghozzá mint kiderült feleslegesen 
látjátok, mikor küldöm ezt az üzit? csak a miheztartás végett mondom, hogy 2 óra 51perc-kor feküdtem le

A képek jöhetnének már...
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
Hát... jó reggelt! 
Felkeltem, letusoltam, meg minden....
Fiúk és lány! Nagyon jó volt! Ha egyszer mertek ennél rosszabb bulit csinálni, mindenkit bannoltatok!
Egyszerűen fantasztikus volt, sokan voltunk, jó valakit hiányoltunk ( nem sokáig ) , én legalábbis nagyon jól éreztem magam. Aki nem , az magára vessen, szerintem meg volt rá a lehetőség!
escie: Ugye, ugye! Miskolcon megtanultam, hogy kell hangulatot kelteni, no persze egymagamban hülyén nézett volna ki, de a kiskocsma most nagyon feldobódott, belopta magát a szívembe!
Na meg az a tömeg....még mindíg ámulok bámulok, hogy ennyien voltunk!
Hirdetem feleim, hogy ezen találkozó volt ezidági a legjobb! Aki nem hiszi, járjon utánna.
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

A köv. talira viszem.

''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

Sziasztok!
Nagyon jo volt! Csak kar, hogy le kellett lepnem hamar... Na de mind1!
Sianis: Nem akarsz elmenni a megasztarba?
(felrakhatom azt is amit enekeltel?)
Crazy: Kossz a konyvet! Fogom olvasni!
Kepek nemsokara lesznek! (crazy: rakhatom a coderzre?)
Valami ilyen buli volt:

Ugyhogy mindenkinek aki eljott:

Tisztelettel: hummerdikk

Üdv!
Írtam hírt a siteomra a taliról!
[link]
cRaZy | http://coderz.hu/ | http://tbc.coderz.hu | info@coderz.hu | gdai2@hotmail.com | crazywew@gmail.com | crazyw

Hummerdikk elküldte ahhogy Sianis énekel, na mondom ez durva
.....Remélem a köv. tali is ilyen lessz, azon már ott leszek, feltéve ha nem megint arra a hétvégére rakjátok, amikor a havi látogatásunkat tesszük a pesti rokonságnál.
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
Istenem...azért annyira nem jó! 

Miért nem a hivatalos oldalra, az nyhph.uw.hu-ra teszed? 
Dehogy nem! pont én mondtam, hogy ha három hónappal hamarabb lett volna a tali, elzavartunk volna a Megasztárba! 
ez a tali egyszerűen kurvajó volt! ezt nevezem talinak! legyen még ilyen, és legyünk egyre többen! a végén nemhogy kibéreljük az öregmocist, de meg is vesszük 

''Hirdetem feleim, hogy ezen találkozó volt ezidági a legjobb! Aki nem hiszi, járjon utánna.''
ezt áláírom, nem csak a ph!-talik közül emelkedett ki, hanem az abszolút-katagóriában is dobogóesélyes. az a baj, hogy nehéz lesz felülmúlni, vagy legalább hozni ezt a szintet legközelebb, de majd azért igyekszünk. 
ngabor még nem szólt be ide, vajon vele mi van?
[Szerkesztve]
neki még valahogy haza kellesz vonatoznia, nem? 
megpróbáljuk felülmúlni, nyugi! ha próbálkozunk, rosszul el már nem sülhet...
No ezt jól esik hallani magától uram, mert amire maga ráteszi a kézjegyét, buli téren persze, az biztos, hogy tényleg eszméletlen volt...
Érdekes, hogy ha mi ketten összesörözünk
, akár ketten is, akkor abból csak valami emlékezetes tud születni! 

Felolem oda is rakhatom! De ha mar itt tartunk, megdobhatnal MSNen a szerver passjaval, mert le szeretnem huzni a kepeket.
Sianis: Jo az, hidd el!

Jobbegérgomb, mentés másként ![;]](/dl/s/v1.gif)
Go msn

FTP egyszerubb 
Üdv társak!
Én most értem haza.
Ngabor2 is itt lesz nem sokára legalábbis remélem, én elvittem a vasútállomásra.
Igazán tényleg jó buli volt még az asszony is élvezte.
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
és hogy futott este a hidegben a papírjaguár? mi gond nélkül áthajtottunk az úton, talán láttátok, kicsit párás volt az ablak 

ne merd!
csak vicc volt csak. 

annyi baj legyen. fergeteges buli volt, nélküle is, és az lett volna vele is. 
No én is hazaértem.
Mihelyt kultúrállapotban leszek (zuhany, ebéd, stb), feltöltöm a képeket. Csak előtte megint átnézem, hogy kinek is küldjem, meg módosítsak-e rajtuk (méret).
Azért gondolom nem csak én lettem volna rá meglehetősen kiváncsi... no majd legközelebb.
[Szerkesztve]
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Üdv!
Feltettem a siteomra a dalokat, amiket Sianis ÉNEKELT RÉSZEGEN: [link] Még 1x nagyon fasza volt a tali!!!!
cRaZy | http://coderz.hu/ | http://tbc.coderz.hu | info@coderz.hu | gdai2@hotmail.com | crazywew@gmail.com | crazyw
Megasztárban a helye.

Sianis 4 President! 
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Na!
Úgy látom, hogy kis produkcióm elkezdi PH! körüli útját! 
Megtisztelő a cím... 

én még nem merem újra meghallgatni. túl mély sebek ezek... 

Ajjaj 
Nem akarok ''híres'' lenni... 
Fájjon is, azért tettem!
hányan voltak, akik nem vittek semmit? Talán ez a rövidebb lista 

bocs hogy 2x írtam...csak olyan gyorsan frissül a fórum, hogy képtelen vagyok követni
hát na, újonc vagyok 
képek feltöltve a hivatalos oldalra. Link fentebb/lentebb. A 2. oldalon kezdődik.
hátha nálad jobb képek is készültek (rólam pl
)
Hogy az esetlegesen idetévedő egyéb emberkék is tudják, hogy ki kicsoda, nevesíteni kellene a képeket, vagy valaki, aki mindenkinek a nickjét tudja, linkekhez odaírhatná. Az én fantasztikusan híresen rossz arc-és névmemóriámból néhány ''kölcsönösen egyértelmű hozzárendelés'' megfelelő mennyiségű alkohol után kihullott...
És az aláírásomba ideiglenesen betettem az egyik aranyköpést, amit az első helyen eresztett el valaki
Aki nem volt ott, az nem érti. Itt kezdődik a klikkesedés 
[Szerkesztve]
én tudok mindenkit, h ki kicsoda, de nem én vagyok a képfelelős... de majd minnyá megnézem mit tehetek...
szerk.: pedofiil! 

[Szerkesztve]
bocsi kétszer ment el... szarakodik a netem...
[Szerkesztve]

A nevemben miért van egy '_' jel?
Meg akié kisbetűvel kezdődik, az kezdődjön kis betűvel. Mindjárt szólok egy nagybetűsnek a javításért...
mivel mondatot kezdem minden névvel, ezért minden név nagybetű
B14: nemtom 
és különben is Crazy neve után miért nem tettem nagy TM-et, és különben meg mi a faszért tesztek szemreháyást?! talán az én dolgom megcsinálni?! 
baszogatni azt mindenki tud, bezzeg, de ha csinálni kell valamit, akkor néztek egymásra
Ne kapd fel a vizet, nem kell mident egyből véresen komolyan venni. Ráadásul a ''megjegyzés'' és a ''szemrehányás'' között elég nagy a különbség.
hogy nem a te feladatod megcsinálni? És mégis megcsináltad. Ezért köszönet, így most már nekem is helyre került az a néhány bizonytalan név.
Mellékesen megjegyezném, hogy a szőke hajas avatar nekem jobban tetszett! Valahogy hasonlít rád, és azonnal rájövök, hogy ki írt. Így viszont meg olyan VladimrR-es, hát inkább egyedi légy! 
nem mindegy? úgyis minnyá bannoltatom magam, utána már nem látod a hülye fejemet

kár volt hagyni magam visszahívni, de nem a te hibád
[Szerkesztve]

Vilag leg jobb kepe rolam.... Kossz, hogy beirtad!
bameg még kötekedjél is! de most legalább szemből ,nem hátulról
az én képem bezzeg ezerszer jobb
megpróbáltam mindenkiről olyan képet rakni, hogy egyedül legyen rajta, de megcsinálhattad volna teis bazmeg!
Nem tudom, hogy most mi bajod van! Nem kell ennyire felvenni a dolgokat, próbálj meg hideg fejjel gondolkodni. Felesleges bannoltatni magad, mert veled csak kevesebben vagyunk...
épp ez az! velem csak kevesebben vagytok, nem is rontom itt tovább a levegőt, most mennem kell, de nyugi, holnap kérem a moderátort keresekben a banomat, de ha valaki ráér, kérhet nekem egyet még ma.