Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#351) escie válasza Bencom ™ (#350) üzenetére

escie
(őstag)

ennél nagyobb öröm khm... élmény már csak az első elfüstölt alkatrész lehet... ;]

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#352) Bencom ™ válasza escie (#351) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

az remélem egyelőre nem esedékes... :D

húh, csak nem bírtam ki, és így éjszaka kipróbáltam a változást a Battlefield Forgotten Hope nevű játékon, mert nagyon szaggatott, és most úgy megy csont nélkül, hogy könnybe lábadt a szemem a gyönyörűségtől!

uh nem elég, hogy a tali rekordot döntött résztvevők számában, de még a memóriámat is megkaptam, amire régóta vágytam :))
és nem hogy kompatibilis, de még felül is múlta minden képzeletemet, SŐT, még egyedül is szereltem be, pedig tudjátok, milyen láma vagyok én ehhez!

ezzel aztán el is indultam a számtech-zseniség rögös útjain :DDD

(#353) Bencom ™

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

brrr.... valami hülye-nemnormális állat felkeltett, méghozzá mint kiderült feleslegesen :F
látjátok, mikor küldöm ezt az üzit? csak a miheztartás végett mondom, hogy 2 óra 51perc-kor feküdtem le:(((

(#354) b14

b14
(őstag)

A képek jöhetnének már...

''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

(#355) Sianis

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát... jó reggelt! :)

Felkeltem, letusoltam, meg minden....

Fiúk és lány! Nagyon jó volt! Ha egyszer mertek ennél rosszabb bulit csinálni, mindenkit bannoltatok! :) Egyszerűen fantasztikus volt, sokan voltunk, jó valakit hiányoltunk ( nem sokáig ) , én legalábbis nagyon jól éreztem magam. Aki nem , az magára vessen, szerintem meg volt rá a lehetőség!

escie: Ugye, ugye! Miskolcon megtanultam, hogy kell hangulatot kelteni, no persze egymagamban hülyén nézett volna ki, de a kiskocsma most nagyon feldobódott, belopta magát a szívembe! :) Na meg az a tömeg....még mindíg ámulok bámulok, hogy ennyien voltunk!

Hirdetem feleim, hogy ezen találkozó volt ezidági a legjobb! Aki nem hiszi, járjon utánna.

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#356) b14 válasza escie (#345) üzenetére

b14
(őstag)

A köv. talira viszem. :C :DD :Y

''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

(#357) hummerdikk

hummerdikk
(őstag)

Sziasztok!
Nagyon jo volt! Csak kar, hogy le kellett lepnem hamar... Na de mind1!
Sianis: Nem akarsz elmenni a megasztarba? ;] (felrakhatom azt is amit enekeltel?)
Crazy: Kossz a konyvet! Fogom olvasni!
Kepek nemsokara lesznek! (crazy: rakhatom a coderzre?)

Valami ilyen buli volt: :Y :Y :Y
Ugyhogy mindenkinek aki eljott: :R :C

Tisztelettel: hummerdikk

(#358) CrazyTM

CrazyTM
(újonc)

Üdv!

Írtam hírt a siteomra a taliról!
[link]

cRaZy | http://coderz.hu/ | http://tbc.coderz.hu | info@coderz.hu | gdai2@hotmail.com | crazywew@gmail.com | crazyw

(#359) sharpapa

sharpapa
(senior tag)

Hummerdikk elküldte ahhogy Sianis énekel, na mondom ez durva:D:D.....Remélem a köv. tali is ilyen lessz, azon már ott leszek, feltéve ha nem megint arra a hétvégére rakjátok, amikor a havi látogatásunkat tesszük a pesti rokonságnál.

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

(#360) Sianis válasza sharpapa (#359) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Istenem...azért annyira nem jó! :))

(#361) b14 válasza hummerdikk (#357) üzenetére

b14
(őstag)

Miért nem a hivatalos oldalra, az nyhph.uw.hu-ra teszed? :F

(#362) Bencom ™ válasza Sianis (#360) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

Dehogy nem! pont én mondtam, hogy ha három hónappal hamarabb lett volna a tali, elzavartunk volna a Megasztárba! :DDD

ez a tali egyszerűen kurvajó volt! ezt nevezem talinak! legyen még ilyen, és legyünk egyre többen! a végén nemhogy kibéreljük az öregmocist, de meg is vesszük :DDD

(#363) escie válasza Sianis (#355) üzenetére

escie
(őstag)

''Hirdetem feleim, hogy ezen találkozó volt ezidági a legjobb! Aki nem hiszi, járjon utánna.''

ezt áláírom, nem csak a ph!-talik közül emelkedett ki, hanem az abszolút-katagóriában is dobogóesélyes. az a baj, hogy nehéz lesz felülmúlni, vagy legalább hozni ezt a szintet legközelebb, de majd azért igyekszünk. :)

ngabor még nem szólt be ide, vajon vele mi van?

[Szerkesztve]

(#364) Bencom ™ válasza escie (#363) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

neki még valahogy haza kellesz vonatoznia, nem? :DDD

megpróbáljuk felülmúlni, nyugi! ha próbálkozunk, rosszul el már nem sülhet...

(#365) Sianis válasza escie (#363) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No ezt jól esik hallani magától uram, mert amire maga ráteszi a kézjegyét, buli téren persze, az biztos, hogy tényleg eszméletlen volt...

Érdekes, hogy ha mi ketten összesörözünk :D, akár ketten is, akkor abból csak valami emlékezetes tud születni! :))

(#366) hummerdikk válasza b14 (#361) üzenetére

hummerdikk
(őstag)

Felolem oda is rakhatom! De ha mar itt tartunk, megdobhatnal MSNen a szerver passjaval, mert le szeretnem huzni a kepeket.

Sianis: Jo az, hidd el! ;] :C :Y

(#367) b14 válasza hummerdikk (#366) üzenetére

b14
(őstag)

Jobbegérgomb, mentés másként ;]
Go msn

(#368) hummerdikk válasza b14 (#367) üzenetére

hummerdikk
(őstag)

FTP egyszerubb :DDD

(#369) SAMYka

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv társak!
Én most értem haza. :D Ngabor2 is itt lesz nem sokára legalábbis remélem, én elvittem a vasútállomásra.

Igazán tényleg jó buli volt még az asszony is élvezte.

PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

(#370) Bencom ™ válasza SAMYka (#369) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

és hogy futott este a hidegben a papírjaguár? mi gond nélkül áthajtottunk az úton, talán láttátok, kicsit párás volt az ablak :DDD

(#371) escie válasza b14 (#356) üzenetére

escie
(őstag)

ne merd!
csak vicc volt csak. :DDD
:P

(#372) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

most hallom h nem volt RGB :O

(#373) escie válasza lorcsi (#372) üzenetére

escie
(őstag)

annyi baj legyen. fergeteges buli volt, nélküle is, és az lett volna vele is. :)

(#374) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

No én is hazaértem.
Mihelyt kultúrállapotban leszek (zuhany, ebéd, stb), feltöltöm a képeket. Csak előtte megint átnézem, hogy kinek is küldjem, meg módosítsak-e rajtuk (méret).

Azért gondolom nem csak én lettem volna rá meglehetősen kiváncsi... no majd legközelebb.

[Szerkesztve]

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#375) CrazyTM

CrazyTM
(újonc)

Üdv!

Feltettem a siteomra a dalokat, amiket Sianis ÉNEKELT RÉSZEGEN: [link] Még 1x nagyon fasza volt a tali!!!!

cRaZy | http://coderz.hu/ | http://tbc.coderz.hu | info@coderz.hu | gdai2@hotmail.com | crazywew@gmail.com | crazyw

(#376) I_Am válasza CrazyTM (#375) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:C Megasztárban a helye. :D :C

Sianis 4 President! :D

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#377) Sianis válasza I_Am (#376) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na!

Úgy látom, hogy kis produkcióm elkezdi PH! körüli útját! :)

Megtisztelő a cím... :B

(#378) escie válasza Sianis (#377) üzenetére

escie
(őstag)

én még nem merem újra meghallgatni. túl mély sebek ezek... :U

:DD :DD :DD

(#379) Sianis válasza escie (#378) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ajjaj :)

Nem akarok ''híres'' lenni... :))

Fájjon is, azért tettem!

(#382) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hányan voltak, akik nem vittek semmit? Talán ez a rövidebb lista :DDD

(#383) CrazyTM

CrazyTM
(újonc)

bocs hogy 2x írtam...csak olyan gyorsan frissül a fórum, hogy képtelen vagyok követni :DD :DD hát na, újonc vagyok :D

(#384) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

képek feltöltve a hivatalos oldalra. Link fentebb/lentebb. A 2. oldalon kezdődik.

(#385) Bencom ™ válasza ngabor2 (#384) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

hátha nálad jobb képek is készültek (rólam pl :DDD)

(#386) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hogy az esetlegesen idetévedő egyéb emberkék is tudják, hogy ki kicsoda, nevesíteni kellene a képeket, vagy valaki, aki mindenkinek a nickjét tudja, linkekhez odaírhatná. Az én fantasztikusan híresen rossz arc-és névmemóriámból néhány ''kölcsönösen egyértelmű hozzárendelés'' megfelelő mennyiségű alkohol után kihullott...

És az aláírásomba ideiglenesen betettem az egyik aranyköpést, amit az első helyen eresztett el valaki :DDD Aki nem volt ott, az nem érti. Itt kezdődik a klikkesedés ;)

[Szerkesztve]

(#387) Bencom ™ válasza ngabor2 (#386) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

én tudok mindenkit, h ki kicsoda, de nem én vagyok a képfelelős... de majd minnyá megnézem mit tehetek...

szerk.: pedofiil! :D:D:D

[Szerkesztve]

(#388) Bencom ™

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

bocsi kétszer ment el... szarakodik a netem...

[Szerkesztve]

(#389) Bencom ™

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

Hummerdikk: [link]
Bencom ™ (brr):[link]
SAMYka: [link]
B_14: [link]
Ngabor2: [link]
Sianis: [link]
Slax: [link]
Skót: [link]
Escie: [link]
SAMY b.nője: [link]
Biga (középen) : [link]
Matr x (bal oldal) : [link]
Crazy (leghátul): [link]

(#390) b14 válasza Bencom ™ (#389) üzenetére

b14
(őstag)

A nevemben miért van egy '_' jel?

(#391) ngabor2 válasza b14 (#390) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Meg akié kisbetűvel kezdődik, az kezdődjön kis betűvel. Mindjárt szólok egy nagybetűsnek a javításért...

(#392) Bencom ™ válasza ngabor2 (#391) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

mivel mondatot kezdem minden névvel, ezért minden név nagybetű:P

B14: nemtom :F

(#393) Bencom ™ válasza Bencom ™ (#392) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

és különben is Crazy neve után miért nem tettem nagy TM-et, és különben meg mi a faszért tesztek szemreháyást?! talán az én dolgom megcsinálni?! :(((
baszogatni azt mindenki tud, bezzeg, de ha csinálni kell valamit, akkor néztek egymásra:((

(#394) ngabor2 válasza Bencom ™ (#393) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ne kapd fel a vizet, nem kell mident egyből véresen komolyan venni. Ráadásul a ''megjegyzés'' és a ''szemrehányás'' között elég nagy a különbség.
hogy nem a te feladatod megcsinálni? És mégis megcsináltad. Ezért köszönet, így most már nekem is helyre került az a néhány bizonytalan név.

(#395) Sianis válasza Bencom ™ (#393) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mellékesen megjegyezném, hogy a szőke hajas avatar nekem jobban tetszett! Valahogy hasonlít rád, és azonnal rájövök, hogy ki írt. Így viszont meg olyan VladimrR-es, hát inkább egyedi légy! :)

(#396) Bencom ™ válasza Sianis (#395) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

nem mindegy? úgyis minnyá bannoltatom magam, utána már nem látod a hülye fejemet:(((:(

kár volt hagyni magam visszahívni, de nem a te hibád:(

[Szerkesztve]

(#397) hummerdikk válasza Bencom ™ (#389) üzenetére

hummerdikk
(őstag)

Vilag leg jobb kepe rolam.... Kossz, hogy beirtad!

(#398) Bencom ™ válasza hummerdikk (#397) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

bameg még kötekedjél is! de most legalább szemből ,nem hátulról:(((

az én képem bezzeg ezerszer jobb:((( megpróbáltam mindenkiről olyan képet rakni, hogy egyedül legyen rajta, de megcsinálhattad volna teis bazmeg!:((

(#399) Sianis válasza Bencom ™ (#396) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy most mi bajod van! Nem kell ennyire felvenni a dolgokat, próbálj meg hideg fejjel gondolkodni. Felesleges bannoltatni magad, mert veled csak kevesebben vagyunk...

(#400) Bencom ™ válasza Sianis (#399) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

épp ez az! velem csak kevesebben vagytok, nem is rontom itt tovább a levegőt, most mennem kell, de nyugi, holnap kérem a moderátort keresekben a banomat, de ha valaki ráér, kérhet nekem egyet még ma.:(((

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.