Gyere MSN akkor...én itt vagyok...
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"
Gyere MSN akkor...én itt vagyok...
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"
akkor jól elbújtunk eymás elől, mert nem látlak...
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Es meg te panaszkodsz?!!!!!!!! Ilyen latvanyok vannak elotted es a kezedben.... Megall az eszem komolyan 
De jo mar neked bakker 
Anya azt mondta, hogy sajna nem tudunk behozni mert dolgozik.... Sorry!
Tisztelettel: hummerdikk

Hella.
Lehet még jelentkezni? Olyan 50%, hogy ráfogok-e érni. Mehetek, ha igen? 
Én? Én szárnyalnék, de nem hagyják. Opel Calibra forever!

Bázzeg Beni, megrúgjalak??
Megyek, félhat után ott vagyok érted. Érted?!
Mindenkinek, jöhet, ha akar, ne jöjjön, ha nem akar.
A bejutást kis mértékben segíteni tudom, akinek problemás. Pölö ellépek érte.
Rövid voltam, tömör, megyek zuhanyozni, mert van végre víz.
[Szerkesztve]
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''
Kösziii!
akkor most már minden rendben
Hummerdikk: szerintem nem jó nekem, mint ahogy Gambit és SAMYka is megfogalmazta, a bolondját járatják velem... és az nem jó.
Szerk.: ui a bevivésre: emmi gond, Slax végre írt (mint látod) minden rendben, csak már elszoktam tőle, hogy itt így mennek/mentek a dolgok 
[Szerkesztve]

Gyáááá Kollega!
Felhivlak most! Oszt ledumaljuk!
Gambit: Igazad van... Velem is csinaltak... Egyebkent ne hagyja! Most lehet durva lesz, de jol tömítse be a csajt utana meg hagyja ott! Ennyi...
Siraly: Lehet!
[Szerkesztve]
asszed hagyja magát (a csaj) ?
akkor te biztos, hogy nem itt élsz!
na mivan, mindenki alszik? máskor késő éjszakáig nyomjátok, most hogy kivételesen sokáig fennvagyok, sehol senki? 
na jó, akkor mentem lealudni, holnap délelőtt nem leszek, mert apám éjszakás ma és nem kellene felkölteni, mikor hazajött, délután meg ugye tali, de azért megpróbálok benézni...
Slax: tudod hol lakom, 18.30-kor kiállok a házelé teljes menetfelszerelésben, ne várass sokat, mert meg fogok fagyni 
jóccakát mindenkinek! 

De itt elek!
Hallod, te nem 17.30at akartal slaxnak irni? 
(#312) hummerdikk válasza hummerdikk (#311) üzenetére

Na jo... Ezt elcsesztem... Este van...
[Szerkesztve]

Ha megbocsátasz, akkro nem tudnál hozni érdkességképpen valami elektromos-hidraulikus gömbvillámaggregátort? 
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
dede, télleg igazad van! 
mellesleg jó reggelt mindenkinek!
tehát Slax akkor majd 17.30-ra gyere 
még most sem tudom hol élsz, gondolod, hogy így játszadozik velem, aztán csak úgy Én lefekszem vele, és elzavarom?! Nem értem hogy lehetne ezt megtenni? pont ez a baj, hogy ő irányít, méghozzá csak szórakozik, nem tudom átvenni a hatalmat, egyszerűen csak el fogom küldeni a picsába.
nem szívózni, mert kicsi vagy még, és nem lesz aki megvédjen!

Ahhh... Az baj ha o iranyit! Ha lesz ilyen alkalom, hogy tudod tapizgatni megint akkor csak tamadd le, de finoman. Hidd el ha nem ellenkezik akkor neked is jo lesz meg neki is. Ha meg igen akkor hagyd ott es csipjel fel egy masik rendesebb csajt. Mert ahogy leirtad magad nem lenne nehez! Sok Sikert!
Tobbiek:
Vihetek egy elvileg rossz videokarit?
b14: Ne baztasd mar! Nagyon rendes ember! Ha egy kicsit is elbeszelgetnel vele rajonnel, hogy nem bolond es amit csinal nem eletveszelyes!
[Szerkesztve]

Hülyeség! Nem tapizni meg ledöntögetni kell, hanem elmesélni a barátjának, hogy miket is csinál az ő kis barátnője, aztán elküldeni a francba. Ha jól alakulnak a dolgok, akkor a srác kivágja a kis ribit, és két szék között a padlóra esik. Legalább megtanulja, hogy ne szórakozzon mások érzéseivel.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

Lehet igazad van! De ha mar ennyit szopatta akkor megerdemel egy kis ''kenyzetetest'' nem?

Ez nem ''kényeztetés'', hanem a szopatás része, értsd meg! Ha belemegy a kisded játékaiba, a csaj azt csinál vele amit akar. Amúgy meg, a csajnak van barátja. Könyörgöm, legyen már annyi tartás mindenkiben, hogy foglalt csajt ne tapogasson, meg ne nyomuljon rá!
[Szerkesztve]
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
a pasija nem a pasija, háromszor kérte meg, hogy járjanak, és a srác háromszor utasította vissza, de attól függetlenül jóban vannak, és egész nap bírkóznak...
Hummer: te nem tudod megkülönböztetni a viccet a komolytól? nem vagyok abban a helyzetben, hogy csak úgy felszedegessek lányokat, bár van egy az az egy darab udvarlóm tavaj óta, de nem merem még csak le se szólítani, pedig már biztos, hogy nem paranoia...
meg amúgyis óva intettek tőle...

Akkor annak a srácnak kurvára igaza van. Kerüld el messzire ezt a manipulatív kis 3,14csát! Ezt egyébként simán meg lehet tenni úgy is, hogy osztálytársak vagytok. Nekem is volt olyan (lány) gimis osztálytársam, akivel 4 év alatt 2 szót sem beszéltünk. Egyáltalán semmi bajunk sem volt egymással, csak nem voltunk egy társaság. Szóval simán megoldható, csak akarni kell. Saját érdeked, mert ami energiát elpazarolsz az ilyen kis libákra, azt felhasználhatnád arra, hogy megismerkedj rendes lányokkal. (Mondjuk rendeset nem nagyon fogsz találni, de rendesebbet esetleg.)
Na kiszálltam a topicból, bocsi mindenkitől!

srácok!
lehet, hogy nem megyek a 17:10-essel. Gábort úgyis van aki elkísérje. Kicsit hosszú volt a tegnap este, úgyhogy vagy a 18:05-össel, vagy a 19:05-össel megyek.
amúgy, ha ilyen korán mentek oda, még nem valószínű, hogy nyitva lesz a mocis...
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX
igazad van, csak sajnos mondani könnyebb, mint megcsinálni, mert az a kis hülye olyan jól használja a testi adottságait, hogy az már megfelel egy jedi elmetrükknek, és egy nehéz nap közben nem tudok neki ellenállni
engem nem zavarsz, ha ittvagy, de ha gondolod, ott az MSN-címem az adataimnál
a tali 18.00-tól van, aki késik, nem kap inni! ![;]](/dl/s/v1.gif)
gyere időben!

''megitattak velem két feles hubertuszt, vagy egy korsónyi sört, meg egy korsó boroskólát 1 deci kóla 5 deci bor elosztásban''--> szépen is néznénk ki ha ennyitől padlót fognál
Csak úgy enyhe spiccesség esete forog fenn =D
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"

15 évesen csak nem lehet olyan teste, hogy ne lehessen neki ellenállni, ne röhögtess már!
16 és fél, melleseg másodállásban istennő!
nagyobb és sokkalta formásabb mellei vannak, mint a szupermodelek többségének, iszonyatos formás lába van, tökéletes segge és hasa, és hosszú... husszú haja!
az arca a legelbűvölőbb az egészben, ezért ne is értem, hogy egy ilyen ''ártatlan szépség'' hogy lehet ilyen tetü
ha lenne képem róla, küldenék ,de sajna nincsen... de aki meg nekem tettszik (már akibe szerelmes vagyok, de az meg még csak nem is játszadozik velem
) az még jobb!
nem tudom, szerintem a nők teste olyan 14-15-16 éves kurukban alakul ki, neki már kialakult, és eszméletlen
fenn is forgott rendesen... velem a világ, de tudtam egyenes vonalban járni, és egyetlen akkordot sem fogtam mellé a gitáron.
inkább csak rosszul éreztem magam tőle, mint hogy megfogott volna, ezért is jó ez a fogadalom... ez valszeg marad, bár ha fizetitek a leitatásom, és a kijózanitásom, akor talin mehet, csak fater meg ne tudja! 

Foglalt a francokat, irta is ben... Meg egyebkent is! A csaj kerte tole!
Egyebkent sztem nem lehet rossz ha olyan isntenno ahogy irja ben. Sztem jatszon vele o is egy kicsit aztan meg kurtolje szet, hogy mekkora ribanc a baratainak. Ennyi!

Utána írta csak, hogy nem a pasija. Te nagyon nem vágod a lényeget, ő soha nem fog tudni játszani a csajjal, mert tetszik neki, a csajnak meg nem tetszik ő. Mindig a csaj fog irányítani, egyszerűen azért, mert neki van valamije, amire Bencom vágyik, Bencomnak viszont nincs semmije, amire a csaj vágyna. Ki van szolgáltatva. Egyoldalú függési viszonyban vannak.
Bencom: Azért valaki mégiscsak háromszor le tudta pattintani, szóval nem lehetetlen ellenállni neki. És az a valaki azóra is ''birkózgat'' vele, te meg csak csorgatod a nyálad. Az a srác valszeg pont ugyanazt játsza a csajjal, mint a csaj veled. Még fiatalok vagytok, a csajt is pofára fogják még ejteni nagyon durván, meg téged is, ha nem leszel résen. Inkább most tanuld meg, hogy nőben csak akkor bízz, ha ló legel a sírján!
hmm... Padawan vagyok még ebben a témában, de a tanácsokat megfogadom, és visszakapja kamatostól, ahogy csak tőlem telik!
ő maga mondta, hogy balfasz vagyok, na majd meglátjuk, mennyire! ő mögötte csak a teste átt, mögöttem a PH! 
ha harc, hát legyen harc! meg fogo szivatni, hogy tanuljon belőle, meg majd vágok flegma arcokat a képébe, meg mittudomén! az ötleteidet szívesen veszem!
az eddigiekért is köszi

Ezzel a fuggosegi dologgal igazad van. De vagom a lenyeget csak mas szemmel nezem mint te 

Nyugi, az ilyen cicababák szívják meg a legeslegjobban. Az ilyeneknek a minél parasztabb machók kellenek, de meg is érdemlik. Azok majd jól megcsalják őket, esetleg jól meg is verik párszor, aztán dobják a következő cicababa miatt, aki persze fiatalabb náluk. A testével meg mehet a francba 30 éves kora után. Akkor majd mivel fogja megtartani / megszerezni a férfiakat? Jobb esetben egy férjes fickó szeretője lesz. Ezt nyugodtan el is mesélheted neki, tapasztalatból beszélek.
Hummer: A ti látásmódotok is alakulni fog még egy-két kapcsolat, meg pár pofon után az élettől. 
hát, csak utalás képpen, de fel fogom rá hívni a figyelmét. hadd rettegjen a kis mocsok! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nekem pont a pofonok miatt lett ilyen 

19:05-ös busszal megyek, majd felhívok valakit, hogy hol vagytok...
(setjhetően mocis, de ki tudja...)

Varunk!
Akinek kell itt a telcsi szamom:
30/337-2120

De jo nektek, en csak itt csorgatom a nyalam, ahhogy itt szervezitek a dolgot, mikozben a nagybratyo geperol PH!-zok.....de szar.Meg hogy a csajozós témához is hozzászóljak, a tavalyi osztályomban volt egy jány, hasonló volt mint amelyik most Ben-t szivatja, és ahhogy 8-ik évvége felé jártunk, igyexet minél több keménylegényt gyűjteni maga köré hogy lekörözze a többi lányt, aztán az utolsó naponaz összes egyszerre küldte el a 3,14csába, én meg a haverom meg csak kivülről néztük, és jót röhögtünk rajta.....
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
Gyere nyugodtan.
Tegnap este elmentem otthonról és most jutok net közelbe és mit látok tele a topic. Nyugodjatok már le egy kicsit.
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

Srácok, azért személyi legyen nállatok, nehogy megen az enyém kelljen.
Elindultam.
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''
elméletileg 7 perc múlva jön értem Slax, remélem nem felejtette el...
bocsi, de hát a fórum, az fórum
a csajra visszatérve: ez pont hogy nem nehéz fiúkat gyűjt maga köré, hanem lyúzereket
mint én, de még én vagyok a legkeményebb srác a gyűjteményéből, pedig ismertek, ne vagyok az a kigyúrt alkat...
Slax: megelőztél
várlak!
[Szerkesztve]

Hát... Ez nagyon izom lett... 
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

A tali képei eddig: [link]
És akinek van az meg töltse felfelé.
Ngabor, ez neked is szólt

Üdv!
OK b14 csak szedd ki a 3rd bigbuli feliratot! Aki még készített képet, az keressen fel, mert ezek az én képeim, de hummerdikk meg ha jól emléxem escie is csinált.
Bye!
cRaZy | http://coderz.hu/ | http://tbc.coderz.hu | info@coderz.hu | gdai2@hotmail.com | crazywew@gmail.com | crazyw

nem jól emlékszel... 
sajna megint nem tudtam fényképzőgépet vinni. amit fogdostam az valaki más gépe volt.
--
b14, ha kinyomtatod, dedikálom neked a közös fotót. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

jé ott figyel az én fejem is...
de azért gyerekek ezt is megértük...
nem én mentem el elsőnek a taliról
DDDDDDDDDDDD
meg ugye a létszámrekord az megdőlt
[Szerkesztve]
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"

amúgy, ekkora sürgést,forgást, ordítozást, énekelést még nem láttam a mocisban, állati nagy buli volt srácok. 
alig fértünk el, szerintem legközelebb kibérelhetjük a helyet. ![;]](/dl/s/v1.gif)
SAMY, valami qjó az a laptop, megvan neked a számom, ha eladó lenne... 
Crazy, plz írd be a két url-t, amit mondtál...
[Szerkesztve]
na, ebben a szent pillanatban értem haza, mert Slax Mester eneg is meg Sianist is házhozvitt, meg Matr x-et még kidobtuk Oroson...
megdőlt a rekord!!!
SAMYka barátnőjével együtt 14-en voltunk, de RGB nem jött 
bazmeg, addig azt hittem, csak rossz képek készültek rólam, de megnézve a fotókat, hát ez über alles!! 
nagyon gáááz!
EZZAAZZ!!!!
kicsit türelmetlen volta, uh még most beraktam a memóriát (az első két hsz-em után kikapcsoltam, és aztán, nem menet közben
) egy csaknem félórás műtét alatt megtaláltam a slotot, de kibaszott nehezen ment a memória a helyére, minta nem bele szabták volna, de végül csak sikerült belegyömöszölni valahogy (finoman de határozottan) és mikor bekapcsoltam, jobbklikk a sajátgépre, és az már azt írta, az eddigi helyett, hogy 1,00GB RAM!!!!!! 

ez olyan megható
első önálló gépszerelésem volt 
Biga, a memória tökéletesen megy az enyémmel 
köszönök mindent, kedden küldöm a pénzt SAMY-val! 
na most jóéjt! 
ennyi smile, minnyá bannolni fognak
de kurvajó kedvem lett hirtelen!!!