Élek még, de minek. Megyek vissza melózni. Ja, és már marhára unom az élet buktatóit. De hol van még a vége?! Amúgy örülök látványodnak biga mester. 
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

Élek még, de minek. Megyek vissza melózni. Ja, és már marhára unom az élet buktatóit. De hol van még a vége?! Amúgy örülök látványodnak biga mester. 
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''
Escie: Ha nullkilómétereseket akarsz oktatni, akkor kezdjenek elmélettel. Nem is kell akkor először programnyelvhez nyúlni, hanem meg kell érteni, hogy miről van szó.
SAMY: Osztom biga véleményét és én tudok neked felhasználói / fejlesztői oldalról beszélni. Rengeteget programozok Java nyelven és azt kell mondja, hogy rettentő jó dolog. Nagyon sok olyan szolgáltatást nyújt amit C-ben meg kell írnod, hogyha azt akarod, hogy legyen, míg Java alatt ott van készen, csak használni kell. Az meg már csak külön öröm, hogy platformfüggetlenül lehet fejleszeni.
Sebesség? Hát kérem! Ma már olyan teljsítmények vannak, amik simán megbírkóznak egy JVM-el.
Sianis
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"
üdvelet nekednek mester! 
Na akkor most már csak hogy bétizennégyesedjem: tali esetleg, ha már lassan mindneki feltűnt? Skótnak majd írok esemeset, mert magától baszik benézni a topicba....

Üdv.
Ezen a hétvégén részemről nem valószínű, egyrészt mert még kehes vagyok, másrészt meg jövőhéten szerdán bejárás (igen, megint, ezen az őszön a harmadik, és megint nállunk esznek, igen, harmadszor, hogy az ég rogyjon
), így meglehetősen sok még a meló. Szerda után viszont jöhet bármi, tali itt ott amott, paint, akármi. Remélem.
[ Szerkesztve ]
akkor ha jól értem szavaid, jövőhét péntek/szombat este öreg mocisnál 6 körül összeülhet a PH! népe?
támogatók, ellenzők? 
ennyire ne tolongjatok! 
Nyugizzál már!
Még van addig 1 hét.
Sianis

kb egy oraval elotte tudok biztosat mondani.
a helyzet a szokasos, tolem fuggetlen szervezzetek, ha tudok megyek, ha nem, akkor nem, de igyekszek.
latjatok, hogy kell kibujni az osszes felelosseg alol. igy konnyu az elet. 
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX
Taníts még mesteer! 
Sian: én nyugodt vagyok, írtam Skótnak is, azt mondta, figyelemmel kíséri a topicot de amíg nem tud biztosat addig nem ír.

Bezony, mit kell itt kapkodni. 1 hét az hosszú idő. 

kerdezz...
sajna te nem az aranyba jártál így nem tudod a tanárok gyengéit, de talán kep fel tud homályosítani és adhatnál tippeket 
Slax: hosszú bizony, de múltkor egy hónap alatt egyetlen hsz- született, félő hogy pont a taliszervezés ideje alatt ismétlődik ez meg és akkor nem lesz tali...
ja és nyugi most nem fogok sokat inni!
Relatíve.. 
1. Nyugizzál le. Valójában senki nem kíváncsi arra, hogy iszol-e vagy sem.
2. Ha rajtunk múlik akkor lesz tali, mivel mi szombatonként 99%-ban ráérünk.
3. Inkább tanuljál, semmint a tanárok gyengéire hajtasz, mivel 1 közös gyengéjük van, ez pedig a tudás.
Sianis

tipp kell?
tessek:
tanulj!
én nyugodt vagyok ettől függetlenül úgy látom mindjárt leharapjátok a fejem.... 
bocs hogy írtam, csövi...
majd írjatok egy SMS-t hogy lesz e tali kb 1-2 nappal előtte, kösz...

Egyetértek. 

Beni ugy látom semmit nem változtál. Ha lesz tali szerintem én is benézek, hogy képviseljem magam. 
Bocs, egy pillanatra azt hittem, hogy bölcsész vagy, aztán láttam csak elbambultál...

Melyik tanárról van szó?

beindult a szokásos sértődöttség és/vagy pangás? Tali szombaton?
Eddig úgy néz ki, hogy Igen! Mondjuk pont hónap végén vagyunk, várjuk meg, hogy SAMY és Slax mit mond.
Sianis
Samy nem mond semmit mert sajnos annyi pénzem sincs hogy éhenhaljak. 
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

Samy azt mondja jön, mer ha nem, kupán vágom.
A többivel ne foglalkozz.
Nem viccelek. 
Wazze lassan már nincs olyan tali amin ne lennék ott kötelező jelleggel.
Nem tom mi lesz mert jelenlegi vagyonom 200ft-ban teljesedik ki és nem is nagyon akar változni ez a helyzet míg meg nincs a jogsim sajnos.
Mod Jut eszembe 0 hibás kreszvizsgát írtam, lehet félni tőllem
már lassan én is félek magamtól 
Mod2: 2 sör hmmm nem tudom majd elválik mi lesz még 
[ Szerkesztve ]
2 sört fizetek neked!
Sianis
akkor szombat 6 óra, mocis? Slax, útba esek neked?
Kep: nem csak sokvolt a dolgom,nem tudtam nézni a topicot. Skótnak este küldök SMS-t.

Micsoda?
Szervezkedés, nekem meg senki nem szól? 
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

Elvették a jogsid, vagy mifene? 
Olvasni tudtok régóta, szóval használjátok is valamire. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Sianis

Mi a többesszám?
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

Arra vagy kíváncsi, hogy mire szolgál? 

szerintem nagymocira csinalja...
én meg tudom, hogy nem 
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Arra, hogy miért használja
Az már megvan neki! 
Sianis
az már meg van 2 éve
Most teherkocsiból járok "C" kategória
és ha minden igaz még az éven elkezdem a nehézpótot is "E" kategória mert jövőre legalább duplájára emelik, aztán meg majd levizsgázok 2 éven belül valamikor ![;]](/dl/s/v1.gif)

Akkor holnap lesz tali? Én nemsokára megyek haza, szóval addíg nem leszek, de ha lesz, akkor leszek. 
akkor holnap lesz tali? Slax, bejelentkezhetnél! 
Ma meg verébavató nálunk, de az hlyeség oda nem megyek, mert reménykedem abban hogy holnap veletek találkozhatok 
már ha le nem harapjátok most már a fejem a legapróbb mukkanásért... 
Meglátjuk kolléga, meglátjuk. Nem ígérek semmit.
Sianis
na ha lesz, akkor lécci írjatok SMS-t, főleg Slax hogy tud e vinni, mert nemnagyon leszek gépközelben, a telómon meg szokás szerint nincs pénz...
csövi! 

Én ott leszek, ha valami nem jön közbe (földrengés, vonatdefekt, stb.)

Idvelet mindenkinek!
énis belesek a talira, annak ellenére hogy manapság leginkább R.O. módban vagyok a fórumon
6-kor a mocisnál;)
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
vonatdefekt? és ha rádzuhan egy tengeralattjáró vagy beszorul a vonat kormánya, vagy elüt egy nyíregyi villamos? 
Skót, örülök akkor valahogy bevergődök 
Könyvet elolvastad? 
Slax, élsz még? 

Én is megyek.
Beni, csak haza tudlak majd vinni, másfelé is lesz dolgom, így be nem, bocsi. 
oksa, akkor nézek egy buszot
akkor hazafelé nem kell már 11-kor lelépnem, az is jobb mint a semmi 
és téháiksz 
na, pont van egy busz, 6-ra ott leszek az univerzumnál! megyek enni meg elkészülni, csövi!
Jelentem, mi nem megyünk! Jó bulizást, fiatalok! 
Sianis

A fenébe. Ma akár mehettem volna. Fél hét után indultam el Nyíregyházárol haza az üres házba, jobb program híján
A család nincs itthon, egyedül üldögélek itthon, és jó pár nap után felnézek ide és mi fogad: épp lemaradok egy talirol. Pedig már olyan régen voltam 
''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

Pedig négyen már elég családias lett vna a hangulat.
voltunk mi öten is és ha azt is számítjuk hogy kb tíz percig nyúzott mobilon az asszony akkor hatan is XD
hát ez elép mini talira sikeredett!
szégyenszemre felhívtam fatert hogy vigyen haza, nem volt kedvem várni két órát a buszra 
de hogy téged két sör is semlegesít? 

no igen elég apróra sikerült ez a megmozdulás mert ok, hogy voltunk 5-en de ebből ph!-s 3 és abból a 3.ból is egy kockácska
(sör-t save-eli minden?
)
De majd a köv tali jobb lesz
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"