Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#251) SAMYka válasza hummerdikk (#250) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Én régebben úgy ittam a sört hogy sprite-al volt keverve (pl régi talikon és egyébb sörfogyasztó helyeken). A nosztalgia kedvéért most is beválalok egyet ;]

PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

(#252) Sianis válasza SAMYka (#251) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lan-Party-n is így volt! Szétvertük a TESCO-t utánna meg heggesztettünk Radlert :)

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#253) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jó hír: megyek. :C
17:40-kor fog befutni a vonat a vasútállomásra. Valaki egy térképen be tudná jelölni, hogy hol a cél? [link]
esetleg kijönne elém? Telszámom az adataimnál

-Bencom ™
-Crazy
-Samyka
-Hummerdikk
-Slax
-Sianis
-Escie
-b14
-RGB
-ngabor2

Lehet, hogy beesnek:

-Matr x (95%)
-Skót (99%)
-Drizzt

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#254) escie válasza ngabor2 (#253) üzenetére

escie
(őstag)

ha a 17:10-es busszal megyek, akkor ki tudok menni eléd. aztán vagy fogunk valami sárgalimuzint, vagy gyalog(nagyon lassan bandukolva:30perc, szóval nem vészes) elmegyünk a mocis-ig...
vagy ha valaki kocsival van, majd szól, hogy tud-e menni.
autózást szombaton nem vállalok, sörözni fogok. :)

vész esetére: ha ''pirosház''-ig eljutsz, onnan már megtaláljuk egymást, ahhoz van közel az célobjektum. nyolcas busz -> ''fényújság'' útvonal, ha belebotlanál egy buszba véletlen.

de nagyon valószínű, hogy ki tudok menni eléd, ha nem történik valami nagyon extra dolog(megnősülök, állást kapok a Microsoftnál, satöbbi...) :)

(a számod felírom)

[Szerkesztve]

''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

(#255) ngabor2 válasza escie (#254) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A második bekezdést kb. nem értem... még sose jártam úgy Nyíregyen, hogy nézelődjek is, eddig asszem összesen 3x utaztam át rajta. Mindenesetre várni foglak a váróteremben (egy szakállas, szemüveges fickót keress majd, igen rövid hajjal).
Ha nem fog orkán fújni, nekem jó a lábbusz is. Hóesés nem akadály :D

(#256) escie válasza ngabor2 (#255) üzenetére

escie
(őstag)

azért írtam, hogy a legrosszabb esetben meg tudj kérdezni valakit, merre indulj, de nem vsz hogy lesz rá szükség.
--
asszem megismerlek majd...

(#257) Bencom ™

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

Holnap taliii ,nekem meg még memória is!
de hol van SLAX? elméletileg ő visz be, de az utóbbi időben nem nagyon hallatott magáról :F

ti meg álljatok már le a citromos sörről! úgy utálom a sört, hogy már a hideg ráz, ha halm is! nekem a vörösbor a mindenem :) persze csak addig VOLT, míg egy lánynak erőssen iluminált állapotban fogadalmat nem tettem, hogy nem iszom soha többet... hiba volt, de állopm a szavam:)

(#258) ngabor2 válasza Bencom ™ (#257) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hát álld is a szavad. Ne igyál többet annál. Kevesebbet ihatsz :P

(#259) Sianis válasza escie (#256) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha előtte összetudunk futni valahol, akkor elkísérlek! Mit szólsz? Én is gyalog leszek, de valamivel bemelegíthetünk útközben nem? :D Mindegy, hogy mikor meg hol, csak essünk neki :D

ui: Megvan minden aláírásom, most partyzni kell!

(#260) Bencom ™ válasza ngabor2 (#258) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

LOL! :DDD
nem, nem úgy gondoltam, és túl szép a csaj ahhoz, hogy megszegjem, attól függetlenül, hogy sportot űz a baszogatásomból, és esélyem nincs nála, meg ismerem a szerelmét, de nem szegem a szavamat!
ilyen vagyok, kész.
akkor is jó csaj, már lefeküdtem vele, a gond az volt, hogy a szobában még rajtunk kívül volt öt ember, de még így is, egy nagyon szűk ágyon feküdtünk egymás mellett három órán keresztül éjszaka, és beszélgettünk, úgy, hogy rajtam egy száll alsógatya meg egy póló volt, rajta meg egy igencsak... hmm.. szóval melegítő, és arról dicsekedett, hogy frissen borotválta a lábát, amit le is ellenőriztetett velem, magyarul az ő kérésére fogdostam meg a TÖKÉLETES lábait:))
de láttam már egyszál fehérneműben is (nem bikini!!) méghozzá a suliban, első óra előtt, mikor felmentünk kettesben az osztályterembe, még mielőtt fel lehetett volna (hivatalosan).

ettől függetlenül semmi nincs közöttünk, és soha nem is lesz :(
meg nem is ő volt a mindenem de a másik csajjal sajnos semmi nem jött össze, főleg nem ilyenek :(

na ezért lettem ilyen nőgyűgyölő, de a szavamat mindíg állom, a körülményektől függetlenül!:);)

szerk.: pontosabban ezért is de a teljes sztori nagggyon hosszú törénet, és azt nem így és nem itt fogom elmondani. ha egyáltalán elmondom valaha, mert elég kényesen érintett az ügy...

[Szerkesztve]

(#261) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egy hajszálnyit elnéztem a menetrendet, tehát korábban benn leszek. Elvileg 17:18-ra benn van a Hajdú IC, tehát rohanni nem kell sehova.

(#262) Sianis válasza ngabor2 (#261) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

HA escie-nek jó, akkor ott vagyunk, de várjuk meg ő mit mond. Nekem elvileg jó, szóval én valószínűleg megyek érted...

(#263) Matr x

Matr x
(fanatikus tag)

Szabolcsvolán megint alakíthat egy nagyot.

Vagy bemegyek és már 5-re ott leszek és az alkoholtól ki fogok dőlni (gyök pi %), vagy megyek negyed7-re (97%).

Volán és MÁV együtt a közlekedés fellegvára.... akkora a felleg, hogy nem lehet tőlük a várat látni :/

Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt

(#264) Bencom ™

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

fasza, már mindenkinek megvan minden, de Slax, aki engem hozna-vinne, nincs sehol :F
bemenni még csak bebuszozok valahogy, bár semmi kedvem, de hazajönni nem tudok!!! az utolsó két busz valahogy így van: 19.58-22.58, mindekettő korai az eddigi tapasztalataim szerint... az első busz meg csak vagy 5-6 kor megy, bár hétvégén nem is biztos, h van...

(#265) Sianis válasza Matr x (#263) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyere be 5-re és kimegyünk valahogy a állomásra...onnan indul a gyalogos hardcore PH! Tali :)

(#266) Sianis válasza Bencom ™ (#264) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nyugi van öreg! SAMY felhívja majd neked, vagy ha nagyon nem megy én is rácsörgök ne félj!

(#267) Bencom ™ válasza Sianis (#266) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

okok, köszi:)

(#268) escie válasza Sianis (#262) üzenetére

escie
(őstag)

escie-nek 17:10 -kor megy a busza, beér a buszvég-re 17:30-ra.
úgyhogy vagy megvártok a vasútállomáson, vagy mehetek egybol a mocisba...

(#269) Matr x válasza Sianis (#265) üzenetére

Matr x
(fanatikus tag)

Akkor már az állomásra megyek buszval, mer úgy ''kifizetődőbb a preferenciarendszeremben''. Nem,nem közgázvizsgára készülök :D

Kb. negyed6ra érek a buszvégre, 5:20-ra meg akár a vonatállomásra is. És akkor séta. Csak addig keresek egy sapkát, sálat (és mehetünk cseresznyét szedni :DDD)

Escie-t meg várjuk meg valahol

[Szerkesztve]

Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt

(#270) Sianis válasza Matr x (#269) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A buszod érinti valahol a várost? Mert akkor valahol csatlakozom hozzád és megyünk együtt. Addigra befut ngabor az állomásra, aztán a buszvégen csatlakozunk escie-hez és gyalog bevesszük magunkat a mocisba. Mit szóltok?

(#271) Gambit válasza Bencom ™ (#260) üzenetére

Gambit
(őstag)

Bocsi mindenkitől, hogy idepofátlankodok, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni.

Bencom: A saját érdekedben hagyd ezt a csajt a francba. Ez szivat téged, de nagyon durván. Szerintem csak azért kellesz neki, hogy a saját hiúságát táplálja azzal, hogy +1 srác van belezúgva. Amit csinál, az olyan, mint az az állatkínzó, aki az éhező kutyának megmutatja a húst, aztán persze nem ad neki semmit. (A lábfogdosásra meg a fehérneműs jelenetre gondolok.) Szóval ne legyél ekkora loser, szard le a csajt is, meg a fogadalmat is, mert csak magadnak ártasz vele. Hülye lennél többszörösen szenvedni, hogy ő meg jót szórakozhasson rajtad. Ha rám hallgatsz, elküldöd jól a francba és elkerülöd messziről. Hidd el, ez érzékenyen fogja érinteni, mert valszeg nagyon is hízott a mája attól, hogy ''nyomultál'' rá!

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#272) sharpapa

sharpapa
(senior tag)

Helyzet van emberek! Lehet hogy a trombita vizsgámra való készülés tekintetében itthon maradok, és ha nagyon könyörgök talán el is elengednek a talira, öregmocis asszem tom hol van (univerzumnál), valószinüleg motorral megyek, ha nem, akor majd msn-en a hummerdikkel tárgyalok...áááá ha mehetek, nagy királyság lessz. :D :D

Gambit:Most igy visszaolvastam, tényleg igazat mondassz. Én is így jártam a volt osztályomból egy alannyal....

[Szerkesztve]

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

(#273) Matr x válasza Sianis (#270) üzenetére

Matr x
(fanatikus tag)

[link] Válassz :D

Én a 16:50-es 4y jelzésű sárkánnyal közelítem meg az ojjektumot, találd ki, hogy hol szállsz fel. (ha tudnám, hogy neked melyik megálló van közelebb vagy busszal jobban elérhető...)

(#274) Sianis válasza Matr x (#273) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vazz' miért jön be M$ oldala a linkedre???? Na neee ez már tényleg sok!!!

(#275) ngabor2 válasza Sianis (#274) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Fogadjunk, hogy te se win alól próbálod megnézni :DDD

(#276) Matr x válasza Sianis (#274) üzenetére

Matr x
(fanatikus tag)

Akkor nem tudok linkelni
www.szabolcsvolan.hu/szforg/nyiregy/4-4y_2.htm

és most kénytelen leszel kopipészt.. :P

sry, nem volt szándékos (;])

(#277) escie válasza Sianis (#274) üzenetére

escie
(őstag)

azért mert a hypertext transfer protocol az ms tulajdona. el van rontva a link, és a Firefox rákeres a google-lal a http-re..
--
srácok, ha ez az rgb ugyanilyen előben, mint a fórumon, vagy mint most az msn-en, asszem részemről rövid tali lesz. :U

[Szerkesztve]

(#278) seprence válasza escie (#277) üzenetére

seprence
(lelkes újonc)

nyugi legyen már! veled poénkodni se lehet! megnyugodhatsz, hacsak nem szekáltok szándékosan, nagyon rendes, barátságos pali vagyok!

(#279) seprence

seprence
(lelkes újonc)

Azért tisztázzunk már vmit!

RGB vagyok!

Nem fogok kötekedni, normális leszek, de nem akarom elrontani a találkozót, ha nem akartok találkozni velem, akkor egy szavatokba kerül és nem teszem tiszteletemet nálatok.
Viszont ha szívesen láttok, akkor szívesen el is mennék!
A gond lenne mégis, akkor lelépek. (persze a probléma oka nem én leszek)

üdv. RGB

(#280) ngabor2 válasza seprence (#279) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

IMHO elég sokan kiváncsiak vagyunk már rád személyesen.
Személyesen elbeszélgetve valakivel egészen más vélemény alakulhat ki, mint fórumon.

(#281) seprence válasza ngabor2 (#280) üzenetére

seprence
(lelkes újonc)

''Személyesen elbeszélgetve valakivel egészen más vélemény alakulhat ki, mint fórumon.''

bizony! Az emberről teljesen már vélemény alakul ki egy forumon keresztül, mint személyesen!
Újabb helyzet, jössz vagy nem? Veled szívesen beszélgetnék.

mi az az IMHO? nincs magyar megfelelője, vagy csak nem használjátok, mertsok helyütt látom?

[Szerkesztve]

(#282) ngabor2 válasza seprence (#281) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Megyek, ha a tömegközlekedési vállalatok is úgy akarják.

Az IMHO magyar megfelelője pedig az szvsz :DDD
(In my humble opinion = szerény véleményem szerint)

(#283) seprence válasza ngabor2 (#282) üzenetére

seprence
(lelkes újonc)

hogy ti mivel jáccátor az eszetek...;]

(#284) Bencom ™ válasza Gambit (#271) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

hát, bizonyos szintem már megvolt... egyszer, mikor szokása szerint nagyon elkezdett baszogatni elvesztettem a türelmemet, és nagyon leordítottam. úgy megszeppent, hogy nagyon...

az elkerülés nem nagyon fog menni, mert osztálytársam:( de télleg igazad van, mellesleg rég láttalak:)

szerk.: figy, akkor Slaxxal mi van? mert még mindíg nem hallottam felőle semmit... mondom, bemenni még be tudok, de a hazajövetel, hát... nagyon húzós:(

szerk2.: [off] ja és amit elfelejtettem mondani: a fogadalmat akkor is megtartom, a pia úgyis csak ártana, mellesleg felesleges, mert megitattak velem két feles hubertuszt, vagy egy korsónyi sört, meg egy korsó boroskólát 1 deci kóla 5 deci bor elosztásban, és nem ütött ki, legfelljebb egy kicsit szédelegtem, de mindenre emléxem, és tudtam egyenes vonalban járni :DDD
szóval a fogadalmat már csak a saját érdekemben is betartom... ez egy jó ürügy volt, bár télleg haragszom rá ilyenkor... de akkor is olyan jó teste van:(

[Szerkesztve]

(#285) SAMYka

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt se tom hol kezdjem:
Valahogy éreztem a zsigereimben hogy ha feltünik Bencom akkor Gambit se várat magára sokat ;] (koomolyan ne vegye valaki de ez van)

Bencom: először is Slax ha azt mondta hogy jön akkor jön. Ha valami közbe jön neki akkor fog szólni ebben biztos lehetsz. Beszéltem vele személyesen vasárnap és mivel hogy a gprs nem olyan olcsó hogy minden 5 percben irja neked hogy el fog vinni így valószínüleg nem is teszi.

másik dolog: ha azt a csajt nem fekteted meg akkor neked valami problémád van :F ;] Én már vagy régen elzavartam volna olyan messzire hogy nem győzött volna visszajönni vagy régen gerincre vágom. (na erről egy szót se az asszonynak ;] ) Ne szórakozz vele meg azt se hagyd hogy ő szórakozzon veled.

Sianis: az usb-s flopyt kölcsön tudod nekem adni? Akkor behozhatnád ;]

(#286) ngabor2 válasza seprence (#283) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vagy csak ennyire hozzászoktunk...
Teljesen fórum-és levlistafüggők vagyunk :DDD És eszünk ágában nincs kigyógyulni belőle.

monnyuk az nyáron érdekes volt, hogy a táborban talán senkinek nem hiányzott a net, mégis ''fórumozott''. Itt is hasonló lesz remélhetőleg. Csak kevesebb moddal ;)

(#287) Sianis válasza SAMYka (#285) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kisfiam!

Én nem tudom, hogy te honnan szültél nekem USB-s floppy-t, mert nekem csak USB-s combo drive-m van, szóval nem viszek neked semmit sem! :D

(#288) Sianis válasza escie (#277) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen, ilyen ez az MS minden kisajátít...

ngabor: Igen, Ubuntu alól próbálkoztam, látod milyen elvetélt ötlet? :D Aki MS alól van, már linkelni sem tud... ;]

(#289) ngabor2 válasza SAMYka (#285) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

No, az Epiát vigyem? Érdekel téged, vagy valakit? A hűtőt már leműtöttem róla. Majdnem nem tudtam vinni, mert a lefogatója jól elbújt. de én megtaláltam csakazértis :D

ha valakinek eszébejut még valami, amit vigyek, szóljon. De asszem ebből a díszs társaságból csak Samynak és Sianisnak ígértem cuccot.

(#290) Sianis válasza ngabor2 (#289) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem nagyon érdekel kabbe! :) Nyálam csorog egy olyan kis keyegőért...

Jah, mi vagyunk csak ilyen barmok, hogy régi dolgokat is megveszünk... :D

[Szerkesztve]

(#291) SAMYka válasza Sianis (#287) üzenetére

SAMYka
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor azt hátha arról akarna bootolni :D

(#292) Sianis válasza SAMYka (#291) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

oké vazze' :D

(#293) sharpapa válasza sharpapa (#272) üzenetére

sharpapa
(senior tag)

Sajnos mégsem tudok jönni, mert szombaat reggel megyünk, este jövünk, és kitalálták hogy akkor majd vasárnap gyakoroljak egész nap. B@SSZ@ MEG!!!!!!!!

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)

(#294) ngabor2 válasza Sianis (#290) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Oké, viszem azt is. de azt nem kapod meg olyan olcsón ;]

(#295) Sianis válasza ngabor2 (#294) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem mondod komolyan, hogy eladó! Na ne csináld, mindjárt szívrohamot kapok....

(#296) ngabor2 válasza Sianis (#295) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pedig msn-en is mondtam, de te a 233-as p1-et akartad mindenképp...

Sőt, ha az is elkel, akkor még van 2 db sdram is (128, 256, mindkettő 133-as és 1-oldalas), meg egy hálókártya :D
Ha nem megy el mind, akkor ezek maradnak, mert a maradóhoz kellenek. Úgyhogy vásároljatok keményen tőlem :DDD

Viszont a satkártyát nem akarom elkótyavetyélni, annál nekem többet ér, mint amit kapnék érte.

[Szerkesztve]

(#297) Sianis válasza ngabor2 (#296) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mennyi az epia? Én azt hittem, hogy nem eladó! Mit tud link? Lehet, hogy meghagyom neked a 233-ast és epia lesz, de mond már mennyi! Ugye ez a mini atx vagy milyen masina?

(#298) ngabor2 válasza Sianis (#297) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

15k-ért jutottam hozzá... ez alatt nem adom.
de ha tudsz, gyere msn, a többieket IMHO (már megint... megszokás) nem érdekli.
Bővebben: [link]
(amúgy Epia 8000, tehát 800Hz VIA C3 figyel rajta. Az Azureust is elbírta, futott rajta egy darabig...) Gondolom az ''elhíresült'' hűtős képet láttad róla? Samy arra a hűtőre csapott le, úgyhogy ha kell, akkor vele kell megküzdened :DDD

(#299) Sianis válasza ngabor2 (#298) üzenetére

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Beszélhetnénk egy kicsit olcsóbbról, de szeretnék tudni mér pár dolgoról. XP-t ilyesmit elbír? Nem feltétlenül akarom azt futtatni rajta, de jó lenne tudni, hogy mit bír ki. SD vagy DDR?

Mondjuk 13k-t adnék érte, meg iszogatunk mellé egy kicsit...

(#300) ngabor2 válasza Sianis (#299) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Picit logikázva: ha Linux alatt az Azureussal elbír (ha esetleg nem ismernéd, Javas torrent progi, legjellemzőbb tulajdonsága, hogy zabálja az erőforrásokat), erősen illene az xp-vel is elboldogulnia. SDRAM megy bele, de az van, ha viszed, tudok adni. Ha letöltőgépnek akarod, akkor még egy plusz hálókarit is tudok adni. De az összes specifikáció a linkelt oldalon van (floppy-támogatás nincs! Viszont cd-ről tud bootolni. Egy Philips cd-író nem érdekel? :DDD)

A 13 kicsit karcsú, legyen 14.

De menjünk át legalább valami piacos topikba, mert szét lesz rugdalva a valagunk... :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.