Ha lesz, én megyek mindenképpen.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Kephamos
(őstag)
akkor már ketten vagyunk! többiek? tessék most már feliratkozni!

biga
(senior tag)
Ok, akkor tiéd az éjszakai műszak
Mi akkor majd henteljük egymást ütemre, amit te adsz a lámpával felszerelt csavarbehajtóddal 
''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''
holnap szombat! még mindig senki?
Attól függ, hogy mikor érek haza Bp-ről. Ha időben vagyok, akkor megyünk Csillával!
Sianis
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"
akkor ez eddig négy!
Slax, Samy, Montesz, Escie? Matr x? Ne soroljak már fel mindnekit egyesével! jelentkezzetek!
Slax és Samy! valamelyikőtök el tudna vinni esetleg, hogy ne keljen a buszhoz rohanni éccaka?

escie
(őstag)
nemtomfogalmasincsmajdaznapestekiderul.
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX
jó, csak nekem délelőtt suli, és ha délután hazaérek (mert még dolgom is lesz nyíregyen) addigra már jó lenne, ha mindenki tudná, hogy mi van!

sharpapa
(senior tag)
Jó ideje először tévedtem erre, látom addig volt 2 tali is tervezve, na mind1. Még egy ideig valszeg nekem nem lesz jó a szombat, sokminden fog most jönni.
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
az szóljön aki jön, ne az aki nem! 
a többiek tolongjanak má'! 
na, megjöttem a suliból, de úgy látom még mindíg semmi 

Kephamos
(őstag)
Én megyek, meg Panzermeyer is.
Mikor kezdődik? Feletételezem a mocisban lesz az event.
az hétkor nyít, szóval most már tudod, mikortól lesz... de ha senki nem sikít Samy és Slax közül, akkor nem tudok menni, mert a busz macerás... mert ha tudok is, akkor csak olyan 1-másfél órára tudnék benézni...

Kephamos
(őstag)
Telefon? Lehet, hogy nincsenek netközelben.
az lesz, de nem akarok feleslegesen hívni senkit, mert a hülye mobilom valamien okból fogva duplán számláz és ez kicsit idegesítő
majd ha hatig senki nem ír, akkor felhívom Samyt, az ő számát tudom.

Kephamos
(őstag)
Én lassan idnulok itthonról, privátban elküldöm a számom, majd csörgess már meg, hogy mi van a talival.
hova indulsz még? 
nem biztos, h meg tudlak csörgetni, de majd megpróbállak (szarakszik a mobil)

Kephamos
(őstag)
Valahogy csörgess, haver
. Van más dolgom is. Most indulok.
pff.... majd megpróbálom de nem igérek semmit....
bár sztem semmi nem lesz belőle... én nem tudok bemenni, te leszel, a tesód meg a haverod...
ha más jönne már írt volna
á... most már tuti nem megyek... apám befogott vmi hülye munkára 
[Szerkesztve]

Montesz
(kvázi-tag)
Ó ugyan történt már ilyen mással is 
Bocs, egy pillanatra azt hittem, hogy bölcsész vagy, aztán láttam csak elbambultál...
jaja, Biga is megjárta egyszer 
bocs hogy nem hívtalak, de a telóm bemondta az unalmast, megfagyott teljesen, se ki se be nem lehetett kapcsolni, kipattintottam az akksiját, csak így tudtam kikapcsolni, de be már nem lehetett, holnap megy a doktorbácsihoz, aztán apáméról nem akartalak felhívni, mert gondoltam csak észreveszed, ha nincs ott senki 
de télleg bocsi... sejtettme ,h a telóm be fog dögleni mer egyre sűrűbben fagyott meg mostanában...
Tyű, nah akkor mehettünk volna Csillával. 
Sianis
Mikor rendezzünk akkor egy jobban szervezett, biztosan legalább 5-6 résztvevős találkozót?
Sianis
ezt egy héttel előre kezdtem szervezni és hiába, szóval legyen kéthét és akkor hátha! most szombaton úgyis dolgom van, mert megyek Depi koncertre!
1500 pénz a belépő
de jó lesz a társaság 

Montesz
(kvázi-tag)
Depresszió koncert? uuu Mikor? Hol?
Bocs, egy pillanatra azt hittem, hogy bölcsész vagy, aztán láttam csak elbambultál...
szombaton az arzenálban, 1500 elővételben, 1700 ott a jegy
17.én most szombaton 

Kephamos
(őstag)
Ennél csak jobban lehet megszervezni...
Háromnegyed órát vártam és semmi. 
pedig láttad, hogy egyfojtában írogattam, hogy írjanak meg reagáljanak, de hiába... 

Kephamos
(őstag)
Mindenesetre nem lettem volna szomorú, ha írsz egy esemest, hogy ne várjak...
Mindenki esik néha pofára! 
Mostanság úgy látom mindenki nagyon elfoglalt, mert nem igazán pörögnek a nyíregyházi topicok. Mi van a nagy törzstagokkal, urak?
Sianis

escie
(őstag)
tolem szervezzetek, ha idom, lehetosegem is lesz, akkor megyek, de engem ne vegyetek figyelembe az idopont kivalasztasakor, mert nem tudok semmit igerni.
elfoglalt vagyok mostanaban.
hal'sten.
[Szerkesztve]
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

Slax
(senior tag)
Élek, még. Remélem tudom ezt még egy darabig tartani, ettől a héttől kezdve úgynézki végre lessz egy kis csend errefelé, van már ráérő időm. Tegnap beugrottam biga nagymesterünkhöz, megnézni, hogy is néz ki egyáltalán
. Hm, egész feldobta a kedvem.
[Szerkesztve]
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

b14
(őstag)
Tudom, h esélytelen, de ma 4 vagy 5-től valaki?
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
Kereket cserélek a PH! Mobilon 
Sianis

b14
(őstag)
Az univerzumhoz nem csak kocsi visz
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
De a munka az otthon hoz köt...
Sianis

b14
(őstag)
4 kereket pedig 4 órába telik lecserélni ![;]](/dl/s/v1.gif)
Na, előfordulhat, hogy holnap összefutok valakivel a Depresszió koncerten?
Megeshet...nem írérek semmit, ugyanis az orvos még nem vélekedett arról, hogy az ilyen helyeken használt villógó lámpák milyen hatással vannak az agyamra.
Sianis
mihez képest?
de nem olcsó a jegy, szóval döntsd el 
Instant PH!-talit tartotunk: Montesz Slax és én ![;]](/dl/s/v1.gif)
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

Slax
(senior tag)
A csapat egynegyede jelen volt! 
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

b14
(őstag)
Mentem vna én is 

Slax
(senior tag)
Sianis jöttök Csillával a debreceni talira? Mert nem látlak a névsorban.
Megyünk, mi leszünk a meglepetés 
SAMY: Holnap reggel kitudnál elém jönni az állomásra?
Melyik a jobb időpont megérkeznem?
- 7:26
- 8:26
Sianis

Slax
(senior tag)
Jó meglepetés.
Akkor megint mi öten képviseljük a Nyíregyi PH! csapatot.
[Szerkesztve]
Most, hogy okozzak másképpen meglepetést?
Tegyem közszemlére a péniszem? 
Sianis

Slax
(senior tag)

[Szerkesztve]