hehe, az Aranytól a mocis nincs 1 km sem. 
különben meg az a környék sokkal gázabb, mint a mocis környéke. már a Jósaváros...
''You took the part that once was my heart. Why not take all of me?'' - NOFX

hehe, az Aranytól a mocis nincs 1 km sem. 
különben meg az a környék sokkal gázabb, mint a mocis környéke. már a Jósaváros...
hát, az rendben van, de sehol nincs bicikliút! vagy legalább is én csak a főiskoláig láttam, tovább nem.
de mondom, nem akarok halálra fagyni!!!! nem megyek bringával ilyen időben és főleg nem ilyen későn, olyankor még hidegebb van!!

Nagykabat rulez ![;]](/dl/s/v1.gif)
escie: Hat ja, ''kicsit'' zuros a jozsavaros.... De ha kell elkiserjuk nem? 
Azert egy csapat csavarhuzoval es egyeb eszkozokkel felszerelt informatikust mar csak nem tamadnak meg
Ha meg igen akkor megerzik az ero sotet oldalat ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tisztelettel: hummerdikk
áhh, sokat kell még tanulnod, ifjú Padawan
a nagykabát sem vég meg az erő sötét oldalától! mellesleg az SW(k) mostanában a kedvenc filme(i)m, uh benne vagyok egy kis ''agresszív véleménycsré''-ben 
de ahogy a sith mondta a JediKnight2-ben, miután negyedjére is ugyanúgy ölt meg: Now I Am, the MASTER! Akkor hírtelen megilyedtem, mondom: hubazz, már egy MODERÁTORT is beleraktak az SW-be? méghozá ilyen ranggal?! 
[Szerkesztve]

![;]](/dl/s/v1.gif)
Csinaljak neked egy bicajfutest? 
nem kösz, mondom, inkább mennék buszVal, vagy kocsiSzval.

Akkor utanakotunk a busznak ![;]](/dl/s/v1.gif)

A tető tágasabb

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
najóvanmáelégmáhaggyátokabba!
szervezzetek inkább! kérdezgessétek, h kinek mikor jó! ott az MSN!
én már mondtam, h mindegy, csak VIGYETEK BE, ÉS NEM BICAJJAL MEGYEK! de ha Slax jön, ő neki elméletileg útba esek, tehát először is őt keressétek meg, és szervezzétek be! én ne csak hárman vagy négyen legyünk! döntsünk létszámrekordot! 
AKKOR JÖVŐHÉTEN SZOMBATON AZAZ 2005,12,17 NYÍREGYHÁZI PH!TALÁLKOZÓ AZ ÖREGMOTOROS VENDÉGLÁTÓI ALEGYSÉGBEN. AKI JÖN AZ OTT LESZ AKI NEM AZ NEM.
Ha jól mennek a dolgok akkor megpróbálom Bigát is beszervezni. Sharpapa te is jösz remélem. Bencom nem agódni valahogy be fogsz jutni de hogy haza hogy fogsz menni... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nyugi srácok Slax is jelezni fog csak nem mindig van neten a GPRS miatt. Jövőhétig van idő addig mindenki készüljön testileg lelkileg. 
PH! Tábor - ...mert megérdemlem...
én is így gondoltam

Mivel
1. kereskedelemben dolgozom, és mondanom sem kell, hogy a karácsony előtti hetek (és hétvégék) mivel telnek nálunk
2. a 2.0 verziószámú utódom már alig egy hónapra van a megvalósulástol (mondhatni 1.99rc2-nél jár
), ezért mostanában már nem nagyon mozdulok el sehová, inni is alig merek, mert mi van, ha hirtelen menni kell....
3. a maradék időt a hajlék upgrade-elésével töltöm, hogy pl. (az eredetileg ez évre tervezett) LAN party is kézzelfogható közelségbe kerüljön (olyan jövő nyár lesz esélyes...)
Szóval egyenlőre ezt a talit is kihagyom sajnos 
''Azt mondják, elmebajban szenvedek... De én nem szenvedek, élvezem minden percét!''

![;]](/dl/s/v1.gif)
SAMY: Nem kellene ilyen nagy betukkel irni, mert kiveri az ember szemet es akkor monokliaja lesz!
Vissza meg majd feladjuk e-mailben bencomot 
Egy het mulva szombaton az oregmocisban 18,00kor (6ora) ujra lesz tali! Mindenkit szeretettel varunk!
Biga: Hozd a felesegedet is es ha menni kell akkor megy az egesz PH!s team is veled 
[Szerkesztve]
most már lassan fel kéne iratkozni mindenkinek, nem csak szervezkedni, ha nem jön senki, akkor semmi értelme!!!
tehát én feliratkozom ezennel ünnepélyesen: Bencom ™!

Akik eddig tuti jonnek:
-Bencom ™
-Crazy
-Samyka
-Sharpapa
-hummerdikk
[Szerkesztve]
Crazy az kiaz?
monnyuk nem baj, ez máris szép szám, de legyen mégszebb!

2. Tudtam, hogy egy m@rha vagyok, de ennyire?! Legutóbb még csak nem is érdeklődtem, hogysmint. Ááááá nem igaz, most meg égek itt mint a reisztág, hogy milyen hülye vagyok.
Nyilvános önostorozás, és lejáratás off.
Megyek a talira, mindenki nyugodjon meg.
MSN felvételeket köszi.
Beni, ha gondolod, átlibbenek érted és beviszlek. És igen, sötétben minden tehén fekete. ![;]](/dl/s/v1.gif)
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''
You are the God, Slax, the Gof of the ''szakáll''. 
köszi
és nem vagyok tehén, mindenki azért fikáz, hogy miért vagyok ilyen sovány... a karatésok azért nem szerettek velem küldeni, mert olyan csontos az öklöm, hogy az már vág 

Egyik nagyon kedves baratom.
Te is karatezol? 
Slax: Miert ocsarolod magad, te kis fanyuvo?
Osszesitek, akik jonnek:
-Bencom ™
-Crazy
-Samyka
-Sharpapa
-Hummerdikk
-Slax

Asszem kihagytad Sianis, Escie mestereket. Beeshetnek még Skót, Drizzt, M_trix mesterek is. Nagymesterünk, Biga, jelezte nem jön. Vajon kit hagytam ki? 
[Szerkesztve]
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''
Mit szólnál egy vassárnapi sterimobozáshoz? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Mindenkinek bocs, de nem tudok menni, pesten leszek, szívtam (mint mindig).

"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
(#173) hummerdikk válasza hummerdikk (#169) üzenetére

Osszesites:
-Bencom ™
-Crazy
-Samyka
-Hummerdikk
-Slax
-Sianis
-Escie
Lehet, hogy beesnek:
-Skót
-Drizzt
-M_trix
Sharpapa nem tud jonni... Most szolt MSNen.....
[Szerkesztve]
alakul
ez már jó lesz, akár még rekord is lehet
Rekord???? Hehehe talán tíz volt edig a rekord ![;]](/dl/s/v1.gif)
nem nyolc? de sebaj, még megdőlhet ez is

Kiri!
Nyiregyiek, Kozeledjetek! ![;]](/dl/s/v1.gif)
na, jóvagymá ájámále télleg![;]](/dl/s/v1.gif)

Matr x, esetleg mtrx, ha kérhetném 
Na meg a 95% hogy beesik kategóriára átminősítést 
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt

Ertettem kollega!
Akik jonnek:
-Bencom ™
-Crazy
-Samyka
-Hummerdikk
-Slax
-Sianis
-Escie
-Matr x (95%)
Lehet, hogy beesnek:
-Skót
-Drizzt
</p><p>
Bencom: nya nye baktassaaamaa vakker 
[Szerkesztve]
(#181) hummerdikk válasza hummerdikk (#180) üzenetére

Csaj johet vagy csak szigoruan palik?
Igen ha PH!-s vagy ha a braátnőd 
Járt már PH! talin az én barátnőm is meg a Sianisé is

Akkor beszervezem PH!snak ha ra tudom venni, hogy ennyi szamitastechnikus koze eljojjon 
lehetőleg azért hagyjuk ki a nőket, eléggé nőellenes hangulatban vagyok manapság...

elhívod a kis sleazy osztálytársnőd? 
Pedig egy lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)

El, csak jusson eszembe! 
Bencom: HeHe! Nekem is, de nem baj.
lesz ami lesz, túlélem... de nem vállalok felelősséget az esetleges nőellenes tetteimért! 

HeHe! Pl?
nem lövöm le előre a nő... vagyis a poént 
új dolog: már elhatároztam, hogy veszek memóriát, már találtam is polgári áron (10K újonnan) csak majd be kell vinni az enyimet, hogy ott benn kipróbáljam, mennek e együtt. már pénz is van rá (eddig nem volt) uh be kellene majd menni, és úgy gondoltam, mi lenne, ha ezt tali előtt elrendeznénk valahogy, és utána talin tudnátok tanulmányozni azt is, mint egykoron SAMY új prociját.
hmmm... még emléxem rá 
SAMY, ugye tudod, hogy azon az izén nicsen láb?!
Selejt... ja haggyuk...
szóval?
Szerk.: már csak ha nem okoz gondot senkinek!...
[Szerkesztve]
Nem tudom hány száz lába hiányzik de marhajól fut

HeHeHe!
Felolem hozhatod!
Akik jonnek:
-Bencom ™
-Crazy
-Samyka
-Hummerdikk
-Slax
-Sianis
-Escie
-Matr x (95%)
-b14
Lehet, hogy beesnek:
-Skót
-Drizzt

Hali, a suliból írok az angol tanár gépéről! Nyugi, megengedte a használatát. Most találkoztam a hummerdikkel, jó tag a csávó.

HeHe! En meg mar itthonrol
Jot PH!ztunk a tanar gepen ![;]](/dl/s/v1.gif)
Udv!

H találkoztál?
MOD: egy suliba jártok?
[Szerkesztve]
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax

Igen, talalkoztunk es igen, egy suliba jarunk 
De még veled sem találkoztunk ha jól emlékszem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
SAMY! nincs meg Biga MSN címe, az adatainál nincs ott! majd beszélni fogok veled, meg lehetőleg vele is, mert ugye, mindjárt itt a szombat, és még nincs lerendezve a memória. ha egyáltalán megoldható, de ha az, akkor sűrgősen le kell beszélni

Ja, hoppáhoppákérem
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax