kell akkor a vinyó??
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

kell akkor a vinyó??
Így is lehet mondani! 
Szóval keresek egy videómagnót!
Nem kell, hogy felvevő legyen! Jó a leejtő is!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy
hát nekem egy ha jól emlékszem 6fejes philipsem van ami fel is vesz meg minden cucc ful extra...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

H!
Eladnám az alábbiakban szereplő vízhűtést lehetőleg egyben. Az összes alkatrész 3 hetes. Garancia R.Zolinál. Egy p5wd2-e premium lapot és egy abban rejtőző procit tartott ''jegesen''.
Beszámítás: Írd le mit szeretnél beszámítattni, hátha szerencséd van és kell nekem. Esetleg 7900gtx-re ráfizetek.
Eladás oka: Nem szeretném szétvágni a házikóm.
Heatkiller 2.5 CPU blokk
Heattrap MOSFET hűtő
Heattrap NB blokk
HTF3 Tripla radi
Alphacool Eheim Station 600 II 12V
Akasa vent 3db
Csatik amennyi kell a rendszerhez
Csövek
Irányár: 80K
Eladó:
Logitech mx610 egérke. Dobozában, csak annyira volt kibontva, hogy megnézzem nem tetszik, ezért adom el.
Irányára: 9000Ft
Logitech quickam pro 4000 webkamera, dobozában, minden kütyüjével. Még van rá némi garancia is, ha jól emlékszem, de utánanézek.
Irányára: 12000Ft
Pioneer 109 DVD író, fehér: 8000Ft (kb. 60 lemez lett vele megírva)
Pioneer 110D DVD író, fehér: 9000Ft (kb 40 lemez lett írva vele)
STEAM: clonefec

ha neki nem kell akkor foglaltam
Dobnál róla még valami infót?
Jah! És árat is! De lehetőleg alacsonyat!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy
Hi!
Mi lesz a cuccommal?
Mikorra várható?
Vagy lesz egyáltalán?
2db kiskergaros inno 6600gt eladó, tökéletes megoldás sli-hez is!
Ár: 24k/db vagy 47 egybe!
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
nekem most agp-s kéne de ócsóba'....
az árát még nemtudom..mondj valamit..Hifi Stereo...6 fejes...Philips VR 522/02 a tipusa...két AV van a hátulján...tud felveeni High Quality -be stb stb...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

kellett neki... 

bizony kellett
szépen tettem is gyorsba rá egy rencert, fincsin megy is a vinya
és még mindíg keresek:
-15''os moncsit ami tud 1024*768-ban legalább 70hz-et (több jobb)
-várok ajánlatokat nagyobb moncsikra (19''-21'' ) csak is hibátlan, és lehetőleg megszemlézhető legyen
-10/100-as lankarikat többet, 2-3 kell még
-300-350-400-as táp (ajánlatok erre is várok)
-flopymeghajtó (vagy 2db kéne)
-kábelek (sok) hdd, fdd, lankábel /nem tudom mi a pontos neve, csak olyan csatik legyenek rajta mint a hálókarikon (nem bnc-seken)/
[Szerkesztve]
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
Pannonos SE K300i
3 naposan eladó...
18k-ról induljunk

Árcsökkenések
Eladnám az alábbiakban szereplő vízhűtést lehetőleg egyben. Az összes alkatrész 3 hetes. Garancia R.Zolinál. Egy p5wd2-e premium lapot és egy abban rejtőző procit tartott ''jegesen''.
Beszámítás: Írd le mit szeretnél beszámítattni, hátha szerencséd van és kell nekem.
Eladás oka: Nem szeretném szétvágni a házikóm.
Heatkiller 2.5 CPU blokk
Heattrap MOSFET hűtő
Heattrap NB blokk
HTF3 Tripla radi
Alphacool Eheim Station 600 II 12V
Akasa vent 3db
Csatik amennyi kell a rendszerhez
Csövek
Irányár: 75K
Eladó:
Logitech mx610 egérke. Dobozában, csak annyira volt kibontva, hogy megnézzem nem tetszik, ezért adom el.
Irányára: 8000Ft
Logitech quickam pro 4000 webkamera, dobozában, minden kütyüjével. Még van rá némi garancia is, ha jól emlékszem, de utánanézek.
Irányára: 10000Ft
Pioneer 109 DVD író, fehér: 8000Ft (kb. 60 lemez lett vele megírva)
Pioneer 110D DVD író, fehér: 9000Ft (kb 40 lemez lett írva vele)
[Szerkesztve]

Oks, használd egészséggel. Janatié úgyhogy nem hiszem hogy bármi gond is lehetne vele.

Eladóak lettek:
Mac audio erősítő (Mac Thunder 2000) 2*100 W ( autós ergo 12V betáp)
Hozzá vagy külön egy Magnat 250W mélyláda.
Ez az erősítő hajtotta hídba kötve..
Ár:
mondjuk erősítő legyen: 7 K
mélyláda : 10 K
Kicsit alkuképes ha egyben viszed... De csak kicsit..

Igen, köszi.
www.complikalt.hu

oks, thx
többiek figyelem még mindíg keresek:
-15''os moncsit ami tud 1024*768-ban legalább 70-75hz-et (több hz, jobb moncsi
)
-várok ajánlatokat nagyobb moncsikra (19''-21'' ) csak is hibátlan, és lehetőleg megszemlézhető legyen
-flopymeghajtó (vagy 2db kéne) (1 úgynézki lesz)
-kábelek (sok) hdd, fdd, lankábel /nem tudom mi a pontos neve, csak olyan csatik legyenek rajta mint a hálókarikon (nem bnc-seken)/
ezeket jó lenne összeszedni Nyíregyházán, vagy ha máshol van akkor a szállítást megoldani.
köszönöm a figyelmet
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"

Elado:
C3D Radeon 9200 64MB 128bit TV-Out/DVI AGP passziv huteses: ~5000 Ft
Asus V8200 GeForce 3 64MB Pure AGP: ~3500 Ft
PIII 550 majdnem konfig scsi cuccokkal: ~12500 Ft
Fujitsu Siemens Scenic xS slim asztali PC: ~22000 Ft
intel 810e lap, PIII 800/133 cpu, 2x256MB 133MHz sdram, 40GB hdd, integralt vga + ac97 hang + 10/100 lan, slim cdrom, floppy, ultrahalk.
Meretek: ~32.5x37.5x9.5![[kép] [kép]](http://www.freeweb.hu/gri/misc/fs_xs_2.jpg)
Alku van.
POWERED BY 220V - - (Korabban egy kep volt az alairasom, de veletlenul kitoroltem...)

és még mindíg keresek:
-15''os moncsit ami tud 1024*768-ban legalább 70-75hz-et (több hz, jobb moncsi )
-flopymeghajtó (vagy 2db kéne) (1 úgynézki lesz)
-kábelek (sok) hdd, fdd, lankábel /nem tudom mi a pontos neve, csak olyan csatik legyenek rajta mint a hálókarikon (nem bnc-seken)/ --> talán utp kábel a neve?
ezeket jó lenne összeszedni Nyíregyházán, vagy ha máshol van akkor a szállítást megoldani.

FDD van, kábelek vannak, UTP kábelek is vannak.
Tápok újak kellenek vagy használtak, mert azok is lesznek, ha kell.
Monitort meg nézünk. 17''-os nem kell?
Pentium3?
www.complikalt.hu
érdekelmég a videó? van többfajta is...

tápból használt is jó.
fdd, hdd, utp kábel is kéne
moncsi 17'' hmm
milyen? mit tud és mennyiért?
főleg 15 meg 19-21''-osra vadászok, de úgylátom az jelenleg nincs (egyik se
) uh megleshetnénk azta a 17-est
ma össze tudnánk futni valahol? mert a ma délutánom még lazább aztán holnap készülés csüt meg bioszérettségi
[Szerkesztve]

HP toner 6615D 2 darab rajtammaradt, érdekel valakit???
Érdekel!
Szürke volna az igazi!
De jöhet bármi!
Képeket, infót lökjél!

Eladó:
Egyben
- ABIT BD7II lap (integrált cumókkal)
- Celeron 1.7
- 256MB elixir (Upgrade lehetséges)
- 40 GB Maxtor (2003.jan) (Upgrade lehetséges)
- Abit Siluro GF4MX 64mb 128bit VGA (szép bordával) (Upgrade lehetséges)
- Hibátlan alighasznált dvd olvasó
- Codegen ház + codegen 300táp (táp upgrade lehetséges)
ár: 29800huf
+ 17colos samsung monitor 12e huf (külön 15)
S478as tuning 2 ventis glacial borda 6000huf
2x256mb sd ram 2x 3ehuf
Akció a készlet ereéig
Beszámitás lehetséges, tehát keresek:
nvidia 6200, diamond mx300sound, ati9550, nvidia 6600, ati 9500 128mb
Esetleg alkatrészek az autómhoz
http://www.toplak.hu/elado-kiado-ingatlan/Lakas/Tarsashazi-lakas/Szabolcs-Szatmar-Bereg/Nyiregyhaza/hirdetes-79262827.html
okay..holnap alkotok valamit..van pár ha jól emlékszem

Néhány vízhűtés alkatrész maradt már csak:
Heatkiller 2.5 CPU blokk
Heattrap MOSFET hűtő
Heattrap NB blokk
Akasa vent 3db
Eladó:
Irányára: 8000Ft
Logitech quickam pro 4000 webkamera, dobozában, minden kütyüjével. Még van rá némi garancia is, ha jól emlékszem, de utánanézek, ha valakit érdekel.
Irányára: 10000Ft
Pioneer 109 DVD író, fehér, 1 év gari még: 8000Ft (kb. 60 lemez lett vele megírva)
Pioneer 110D DVD író, fehér, 4 hó gari van még rá: 9000Ft (kb 40 lemez lett írva vele)
Logitech cordless rumblepad 2 wireless gamepad, alig használt, észre sem veszed, ha nem mondom. 10 hó gariv van még ráIrányár: 8500 Ft
Logitech LX700 bill & egér combo: 13000Ft
Logitech Mx3000 bill.& egér combo, még 4 év 10 hó nagyker garival: 16000Ft
Logitech quickam fusion webkamera, 10 hó garival: 12000Ft

néhány dolog megkerült de még mindíg keresek:
-monitort, de már csak nagyra várok ajánlatot (19''-21'') tehát 15''-os 17''-osm már nem érdekel
-flopymeghajtó 1db kell még
ennyi
a Logitech mx610-nek mennyi aminimum ára?

Eladó dolgok:
Acorp 4D845AL alaplap (OEM, zacsi, CD) 5k
Macom S96C 17''-os monitor 9k
HP LJ 4L toner (utángyártott) 74A tip. 4k
HP 78 színes patron 2db 4k/db
Genius kormány+pedál (game port) 5,5k
Pentium3 733 FCPGA CPU 4,5k
www.complikalt.hu
(#333) Sirandrish válasza Zethepolee (#332) üzenetére
bocsi..tuti hülyeséget kérdezek de mi az a ''Game port''?

Pont tegnap este jelentkezett rá egy fórumtárs priviben 7K-ért. Most tisztáztam vele a részleteket. Jövőhéten szállítom neki haza a motyit , mivel jelenleg Szolnokon vagyok. Ha nem venné meg akkor esetleg eladom, addig viszont számára lefoglalava.
(#335) Zethepolee válasza Sirandrish (#333) üzenetére

A hangkártyákon hátul van egy MIDI/GAME aljzat. Olyasmi, mint a nyomtatóé, csak rövidebb. A kormány csatlakozója nem USB-s, hanem ''gémportos''. Ennyit jelent. Bocs, ha nem voltam érthető.
www.complikalt.hu

Eladó dolgok:
Acorp 4D845AL alaplap (OEM, zacsi, CD) 5k
Macom S96C 17''-os monitor 9k
HP LJ 4L toner (utángyártott) 74A tip. 4k
HP 78 színes patron 2db 4k/db
Genius kormány+pedál (game port-os) 5,5k
Pentium3 733 FCPGA CPU 4,5k
Ati Rage Fury Maxx VGA 4k
[link]
www.complikalt.hu

Keresek : Bithumenre vagy Majomparádéra kéne egy meghívó. Cserébe Skyline-osat tudok adni
keresek:
-20-40gb os hdd-t
-256mb ddr ramot 3k ig
aláírás
jó rendben..ez igy korrekt...azért köszi..
(#339) Sirandrish válasza Zethepolee (#335) üzenetére
okay. vágom...és azt nemtudod véletlenül hogy az sb live-on van e ilyen?
hát én bithumenes vagyok viszont még egyenlőre nem tudok küldeni..viszont ha még egy ideig nem küld senki akkor rám számithtsz..de a skyline mehivó helyett mást kérnék mert ott is vagyok
Sehol senki?
Mindenki meccset néz?
Ha valaki mégis lemaradt róla az keressen meg priviben!
![;]](/dl/s/v1.gif)

miről Oly-kám 
[Szerkesztve]
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
A meccsről!
Mert aki nem látta, annak tudok egy megoldást!
én láttam..de minek?
ilyen játékkal BL-t nyerni...pfuuuj
[Szerkesztve]
mégegyszer még pénzért se nézném meg...
(#346) Zethepolee válasza Sirandrish (#339) üzenetére

Az enyémen van, szerintem mindegyiken van.
www.complikalt.hu

új, samsonite(15''-os) noti táska eladó lenne: 6k, privátban keressetek, megegyezünk, köszi
B.K.!
(#348) Sirandrish válasza Zethepolee (#346) üzenetére
és cd van hozzá? csak mert most kapta egy kormányt kölcsönbe és nem tudom miért de az első 20cm-nél (mikor forditom) azt nem is érzékeli..csak utánna ami mondjuk egy rallys gamenél ellenkormányzásnál elég szar dolog...
(#349) Zethepolee válasza Sirandrish (#348) üzenetére

Úgy emlékszem megvan, bár lehet, hogy ehhez nem kell. Csörögj rám légyszi, megnézem a boltban.
www.complikalt.hu

Sziasztok!
Amennyiben lesz rá igény (ahogy jeleztétek is)
akkor indul felétek is a CD járat.
Kis ízelítő az árakból:
Akcijós dolgok:
TDK 16x+R 85
TDK 16x-R 84
Verba 16x-R 90
Verba 16x+R 94
Arita (50-es hengerben) 68
Ridisc 8x-R 62
Ingyenes a kiszállítás ha az M3 mentén és Nyíregyen összegyűlik nagy zsák
lemezre rendelés.
A szállítás házhozszállítás módon értendő ha megadsz utca hsz-ot.
Rendelés a [link]-en
Denniss
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban...