Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#51) vegyszer válasza DBob (#50) üzenetére

vegyszer
(fanatikus tag)

Engem, személy szerint az a kérdés izgat a leginkább, hogy vajon az új Adobe Flash Player a már meglévő állományokat IS képesz lesz-e gyorsítani, vagy csak az új fejlesztőeszközökkel, az új paraméterek mentén készítettek lesznek gyorsíthatóak...

Mert abban nem bízok, hogy a milliónyi flash-t hirtelen csak emiatt újrahúznák. :-(

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║ Ha kivágja ezt a kupont vehet egy új monitort! ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#52) somody74

somody74
(újonc)

Sziasztok!

Megmondom őszintén, tűvé tettem a netet, de nem találtam meg, hogy a sok helyen tesztelt nVidia ION-nak mi a pontos neve.

Ezt akkor maga az nVidia csinálja (csinálná)???
Ebben igencsak érdekelt lennék, mert a tesztjei nagyon meggyőzőek! :)
Bárcsak tudnám, hogy mikor lesz ebből kézzelfogható eszköz! :(

Köszi minden információmorzsát!!

(#53) vegyszer válasza somody74 (#52) üzenetére

vegyszer
(fanatikus tag)

Pontosan ebből?
Szinte soha!
Ez a linkelt eszköz kifejezetten a prezentációs célokat szolgálja. [nagy sikerrel]

Az ION nem EGY gépet jelent. Tehát a megnevezés nem a fenti képen kévő cucc sajátja.
Az ION megnevezés az Intel Atom processzora mellé rakott nVIDIA 9400m vezérlőcsipszetet takarja.
Az alapvető konstrukciós oka pedig: az agyonszidott eredeti grafikus vezérklő csökevényes 3D gyorsítási volta.

Egyre több gyártó :)) egyre több fantáziadús terméke épül az Atom + 9400m párosra, és magának ennek a platformnak a neve az ION.

(célozva arra, hogy egy parányi elertron a különbség egy atom, és egy ion között.)

Tehát az nVIDIA valószínűleg nem fog sajátmaga gyártani ilyen gépeket (csakúgy mint a VGA-k piacán), hanem a partnerei fogják gyártani. Ő maga csak a vezérlőt adja el, a procit meg az Inteltől veszi [ha tudja]. Minden gyártó a saját ízlése szerint ad, vagy vesz el a képességeiből. [GPS, 3Gmodem is volt már talán a MIO modelljébe rakva]
Viszont jó hír, hogy már itthon is megvásárolható az ASROCK Nettop ION 330-ja. [látsd a fenti linkek]
Ez tartalmaz DVD írót, viszont nincs rajta DVI, "csak" HDMI ÉS DSUB. nincsennek meg a E-SATA csatolói sem, de 320GB HDD van benne a referencia 160GB-osával szemben, és 2GB RAM van benne [amit 4GB-ra lehet cserélni, ha szűkösnekérzi az emberfia]. Viszont alig drágább, mit a referencia-ION 299$-os ára :DD (most 74kHUF körül láttam legolcsóbban :C )

[ Szerkesztve ]

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║ Ha kivágja ezt a kupont vehet egy új monitort! ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#54) somody74 válasza vegyszer (#53) üzenetére

somody74
(újonc)

ThX a gyors választ!
Ezekkel tisztában voltam, nem volt elég világos akkor a kérdésem... :( Viszont a válasz azért megjött...
Akkor inkább úgy kérdezném meg a dolgot, hogy tudtok-e olyanról, hogy valami gyártó tervezi-e ezt a bizonyos konfigurációt és ebben a méretben, ugyanezekkel a csatikkal és paraméterekkel megjelentetni? (Na ez a kérdés már jobban sikerült!)
Nézegettem az ASROCK-ot, de az vele a bajom, hogy NAGY!

Ebben a bizonyos kis gépben azt imádom nagyon, hogy minden benne van amit csak el lehet képzelni és kívánni, és iszonyat pici méretben. Ez egy ideális gép szinte mindenre! :C

Van remény valami ilyesmire?
ThX!

(#55) vegyszer válasza somody74 (#54) üzenetére

vegyszer
(fanatikus tag)

Az ION Based oldalon képek is vannak.
(az edd bejelentett modellek)
Mazsolázz, válassz, várj, és reménykedj, hogy valaki fogja az országba importálni.

De valamiről le kell minden eszköz esetében mondani.
Ezt hívják kompromisszumnak. És ez nam a barátunk...
De a google igen. a neve minden képnek azonos az eszköz nevével. Keress rá, de ne reménykedj túl sok jóban még most. A javát a héten jelentették be.

Ez a funtwist ion pl hasonló, de... nekem az ASROCK jobban bejön a DVD miatt, de ez szubjektív.

[ Szerkesztve ]

(#56) somody74 válasza vegyszer (#55) üzenetére

somody74
(újonc)

Hi!
Az importálás nem gond, mert van kapcsolat aki behozza óccsóért nyugatról vagy keletről akár! Csak jelenjenek már meg...
Az gáz ha az a tesztgép nem lesz sehogy máshogy, mert az aztán nagyon egyben van!
Ez a FunTwist sem rossz ha már minden kötél szakad, mert van rajta a digit audio ki, meg HDMI + DVI, szóval egész jó! Na meg 5 USB! Az sem olyan rossz!
A DVD dolog valóban szubjektív, én mondjuk igyekszem kerülni a dolgot. Ha lehet akkor mindent hálóról tolok, végszükségben meg ott van a külső kis dvd-író-olvasó-égető csoda, nekem az tökéletesen megfelel!

Hát akkor gugli a barátom, és igyekszem megtudni, hogy ez a Fun-bigyó mekkora is lehet, mert azért a méret a lényeg! :)
Nekem az kell, hogy minél kisebb legyen!!

(#57) vegyszer válasza somody74 (#56) üzenetére

vegyszer
(fanatikus tag)

Ha a méret a lényeg, és a ODD nem kritérium, és Isten bocsássa meg, de az ION sem, akkor egy nagyon izgalmas alternatíva a Fit PC-2.

Ez egy passzív hűtésű Intel Atom [Z530 1.6GHz vagy Z510 1.1GHz] proci, meg egy Intel US15W SCH vezérlő. ami:

Display and Graphics
[*] Intel GMA500 graphics acceleration
[*] Full hardware video acceleration of H.264, MPEG2, VC1, and WMV9

Power Consumption
[*] 6W at low CPU load
[*] <7W at 1080p H.264 playback
[*] 8W at full CPU load
[*] <1W at standby

Ha letőltőnek, és HD lejátszónak kell, elgondolkodtató, hogy a benne lévő VGA valóban tudja-e az 1080p-t...
De azért érdemes körbeszaglászni.
Az ára a méretéhez képest, és a többihez képest is sok...
árak és magyarföldet (MÉG) nem ismeri...

[ Szerkesztve ]

(#58) somody74 válasza vegyszer (#57) üzenetére

somody74
(újonc)

Igen, nézegettem már ezt a kis gépet korábban, de szívem szerint ragaszkodnék az ION-hoz! :DD
Akkor szerintem pár héten belül talán már konkrétumok is napvilágot látnak...

[ Szerkesztve ]

(#59) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]
ez a legcukibb ionos gép, mondjuk Br miatt jó drága lesz:( ;]

(#60) szabi__memo válasza HERR Z (#59) üzenetére

szabi__memo
(senior tag)

de beteg

(#61) wassermann

wassermann
(őstag)

Na akkor ezt nézzétek (Zotac ION-ITX-A Wi-Fi Dual Core 1.6GHz Atom N330 Mini-ITX Board with DC Input):

klikk ide

25W-ból lejátszik HD-t, úgy hogy HTPC-nek, szervernek vagy letöltögetőnek ideális.

(#62) somody74 válasza wassermann (#61) üzenetére

somody74
(újonc)

Tyű, ez nagyon komoly!
A ház amibe teszik, az sem olyan rossz, és maga lap nagyon komoly! Kb' nincs olyan funkció, amit ne tudna alapból! :DD
Perfekt!

Természetesen kis hazánkba nincs kiszállítás, de ha a szlovákokhoz kéri az ember, akkor durván 340 font összesen minden marhasággal (HDD nélkül...).
Az a mai árfolyamon számolva, olyan 112 eFt!
Nem kevés, pláne ha azt veszem, hogy a rohadt szállítás meg áfa rajta több mint 100 font, de talán ez még megfizethető... :-/

(#63) wassermann válasza somody74 (#62) üzenetére

wassermann
(őstag)

És ami még szuper ezzel a lappal. HDMI: HDCP w/7.1-channel Audio

Egyébként megtaláltam az alaplap saját honlapját is: [link]

(#64) dabadab válasza somody74 (#62) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem varj egy kicsit, a honap vegere erkezik a nemet/osztrak boltokba, valoszinuleg nalunk is akkor lesz kaphato.

Azt nem tudom, hogy az ara hogy jott ki neked, de az alaplap ugy brutto 45k lesz, ebbe kell RAM, aztan kesz is a gep.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#65) somody74 válasza dabadab (#64) üzenetére

somody74
(újonc)

Aszongya a lap 159 font, házzal együtt, 4 GB memóriával pedig 239 font.
Plusz 7,5 font kiegészítőkre!
Áfa 46 font plusz a szállítás 52 font... Hát így jött ki... :-(

Mondjuk nagyon örülnék neki, ha már tényleg itthon is beszerezhető lesz, pláne 45 pénzért. Akkor már csak egy jó kis méretű házba kellene itthon belerakatni, és valóban kész is! :-)

(#66) wassermann

wassermann
(őstag)

Egyébként én is csak azért harapnék rá pont erre a Zotac ION-ITX-A Wi-Fi lapra, mert mindene meglenne 25W-ból ami nekem kell.

[ Szerkesztve ]

(#67) vegyszer

vegyszer
(fanatikus tag)

Általánosan elmondható: megéri várni.
mihelyt a kapcsolatok beindulnak, sok érdekes dolgot láthatunk.
erre agy jó példa az asrock ionja. kinti webáruházakban a héten jelent meg, 270 font körüli árom, ami az itteni 72-76 ezres sávon kívül van...

(#68) Trava válasza vegyszer (#67) üzenetére

Trava
(tag)

Ilyen alapon sosem szabad venni számítástechnikai terméket, mert minnél idősebb lesz a termék annál kevesebbet ér, és mindig jön valami újabb cucc. :N
Várhatsz az idők végezetéig.
Aki megteheti vegye meg, nagyon eltalált ez a chipset a dual atommal, nekem megszakítás nélkül megy mióta megvan.
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. :K

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#69) somody74

somody74
(újonc)

Gondolom másnak sincs még infója róla, hogy lehetne itthon beszerezni Zotac ION-ITX-A Wi-Fi alaplapot... :-(

(#70) qky válasza somody74 (#69) üzenetére

qky
(tag)

Még én sem láttam sehol sem.
Pedig már nagyon kíváncsi lennék az árára és hogy mit tud.

Bár miután megvan még mindig ott van a gond, hogy egy normális házat találni neki.

(#71) Atis707 válasza qky (#70) üzenetére

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem nehéz, csak nem épp olcsó kategóriában keresendő... :F Amúgy én úgy tervezem, ha itthon lehet kapni zotac ion itx A-t vagy C-t akkor veszek egyet izibe és építek neki egy házat magam! :))

(#72) rATdrAgOn válasza somody74 (#69) üzenetére

rATdrAgOn
(senior tag)

Azt még nem lehet, de lehet szerezni IONITX-D-E-t.
Lassan kiskerbe is le fog érni pár napon belül.
Az A-hoz képest annyi a különbség, hogy ennek ATX tápcsatlakozója van.
Egyébként látszólag minden ugyanolyan.

... ma vettem egyet, holnap nekiállok összerakni. :)

A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! <A Href="http://www.szittyozium.hu" target="_new">http://www.szittyozium.hu</A>

(#73) rATdrAgOn válasza qky (#70) üzenetére

rATdrAgOn
(senior tag)

Van pár lehetőség.
Modecom Feel 302/202 pl tökjó, csak most épp beszerezhetetlen.
InWin-t lehet még találni pár helyen, csak drága.
Igazából az a zárlat, ha akarsz bele ODD-t. Mer' akkor eléggé meg vagy lőve, mert a ModeCom-hoz csak PATA-s adapter jár, az InWin-hez meg _SEMMI_.
Külön az adapter meg beszerezhetetlen itthon. :(

A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! <A Href="http://www.szittyozium.hu" target="_new">http://www.szittyozium.hu</A>

(#74) somody74 válasza rATdrAgOn (#72) üzenetére

somody74
(újonc)

"IONITX-D-E" Erről tudsz írni még egy picit? Vagy egy linket esetleg itthon?
Nézegettem valami külföldi oldalon, de a képről sem derül ki semmi, meg egy hangot sem szólnak a tápjáról... :(
Hol tartasz az összeépítéssel?
Ház témakörben meg kinek mik az igényei...
Én örülnék neki, ha ezt a házat itthon is megvehetném, mert én nem akarom szem előtt tartani a gépet, arra meg tök jó!
De itt azért van sok klassz ház! Kérdés, hogy itthon is beszerezhető valamelyik??

(#75) Honkydoo válasza rATdrAgOn (#73) üzenetére

Honkydoo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Itt lehet kapni átalakítót az ODD-hez, nekem is innen van és nagyon jól működik.

Modecom házhoz meg külön jó ez az átalakító, mert ugye pont olyan a tápcsatlakozója mint ami a házban van alapból. (floppy csatlakozó asszem...)

[ Szerkesztve ]

http://music.myaudioworld.com

(#76) vegyszer válasza Trava (#68) üzenetére

vegyszer
(fanatikus tag)

Én csak tartom azt az eléképzelésemet, hogy mihelyt EGYnél több IONos nettop közül lehet választani, melyek összevethetőek a hárdveres kiépítésük szerint (kb ugyanaz van bennük), és NEM azonos az áruk, már árverseny is van...

És kettő ár közül az egyiknek bizony, ha tetszik, ha nem, valamely körmönfont szempontrendszer szerint jobbnak KELL lennie a másiknál.

Az Iponos Asrock ION tesztet olvastátok?

Engem szinte mindenben meggyőzőtt.

(Trava Win7 alatt a hang a HDMI-n nemt ugye???)

Csak megtaláltam a választ Trava (#33)-HSZ beli felvetésére:
Azok a vásárlók ugyanis, akik ezután az időpont [június 26] után vesznek új gépet, egy Windows 7 kupont is kapnak, hogy ne érje hátrány őket. Ezt azután október 22-vel, a hivatalos kiskereskedelmi bemutató után ingyenesen beválthatják Windows 7 szoftverre.

[ Szerkesztve ]

(#77) rATdrAgOn válasza somody74 (#74) üzenetére

rATdrAgOn
(senior tag)

Konkréten ugyanaz mint az A-U, csak nem dugótápos, hanem sima ATX.
Összerakással meg úgy állok, hogy deszkamodellként már megy. :)
(Sajna a tartalék ITX házamban elnyekkent a táp :D).

A wifije jó, tényleg N-es, linsuxx alatt küzdés van vele (mert azurewave, de ez megoldható egyszerűen, ki kell cserélni :D)

Egyéb paraméterekben... nos, ugyanolyan mint az asrock, minimálisan gyorsabb a memória elérése, mint az asrocké, és (ami nekem nem tetszik) a jelenlegi bios nem tudja vezérelni a ventillátor fordulatszámát (mert egyébként kell neki, főleg ha deszkamodell).

Amúgy szimpatikus cucc, idáig bejön. :)

(Asrock sem rossz, mert olcsó... ez a lap csupaszon csak fele annyiba kerül mint az :D).

(#78) wassermann

wassermann
(őstag)

A Ramiris árlitájában, még ár nélküli újdonságként ugyan, de megjelent a Zotac Ion + Atom330 ...

[ Szerkesztve ]

(#79) rATdrAgOn válasza Trava (#68) üzenetére

rATdrAgOn
(senior tag)

Hmmm... én így vagyok a d945gclf2-vel. :)
Az első bírta három hónapig, akkor megfőtt, vettem másikat, az már több mint hat hónapja megyen kikapcs nélkül. :)

Asrockra is egyből rárontottam, mert tetszett, csak az most épp körbejár cimboráknál, kollégáknál, - akinek van HD képes cucca - idáig sok ember tervezi, hogy beszerez egyet lejátszónak. :)

... és most itt van az első értelmes zotac lap, ami szintén nagyon szimpatikus. :)
(pl. tud AHCI módot, amit az asrock még mindig nem tud... ha diszk performancica kell, akkor ez alap :D)

(#80) rATdrAgOn válasza wassermann (#78) üzenetére

rATdrAgOn
(senior tag)

Khmmm... van ára. :)
Most forintra pontosan nem fogom megmondani, de olyan 35k+egy kicsi. :) + tréfa :(

[ Szerkesztve ]

(#81) zso79 válasza wassermann (#78) üzenetére

zso79
(senior tag)

Ár nélkül? Pénteken néztem, 35+ÁFA volt az IONITX-D-E

(#82) vegyszer

vegyszer
(fanatikus tag)

Aki nem szívbajos, nézze meg ezt...
Asrock ION 330 BD

csak az árára ne gondolj...

(#83) wassermann válasza vegyszer (#82) üzenetére

wassermann
(őstag)

Szép lassan, csak ideér!

(#84) somody74 válasza rATdrAgOn (#77) üzenetére

somody74
(újonc)

Szia rATdrAgOn!

Sry, de el tudnád magyarázni lamernek is érthetően, hogy milyen megoldás is az ATX táp?
IONITX-A-E, teljesen érthető, van hozzá egy kb laptoptáphoz hasonló megoldás, tiszta sor...
De az ATX táp? Nálam az olyan, ami a rendes asztali gépekben van tápegység... :((
Vagy ebből is létezik olyan, ami ilyen lengőkábeles megoldás, és valami szabvány csatival megy az alaplapra?
Mert ha ez valami fix atom nagy táp, akkor az a házzal együtt veendő, nagyobb ázat is igényel stb?
Mert nekem nagyon szimpi ez a külső tápos megoldás, finom kicsi házban az egész , stb... :)
Amúgy te hol vetted a cuccot? Valami földi halandók által el nem érhető nagykerben?
A Ramirisnál néztem a lapot, de honnan vettétek rá azt az árat amit mondtatok?
Utolsó kérés/kérdés: Milyen pici itthon is kapható házat ajánlanátok hozzá, ami már a tápegység kérdéskörét is megoldja?
Természetesen minél kevesebbet szeretnék rá költeni, és pici is legyen, azért ne a leggázosabban nézzen ki, stb... :))
Nagyon köszi, és bocs a hülye kérdésekért... ;)

(#85) zso79 válasza somody74 (#84) üzenetére

zso79
(senior tag)

Igen, olyan ATX-es táp csatlakozása van. Modecom Feel 202 tökéletesen megfelelő, táp is jár hozzá. Belefér egy 3,5-es HDD és egy slim ODD.

A Ramiris árait a honlapjukon meg lehet nézni, de csak regisztrált felhasználóknak.

(#86) somody74 válasza zso79 (#85) üzenetére

somody74
(újonc)

Szupi!
Akkor magyarra fordítva a dolgot:
Elég venni egy IONITX-D-E alaplapot, hozzá egy Modecom Feel 202 házat, egy kis memóriát a lapba és kész is?
Ennyi? Semmi kiegészítő cucc nem kell már hozzá? Se plusz ventillátor, se semmi egyéb trükk?
Mondjuk nekem nem kell bele dvd író-olvasó, meg 2,5" HDD-im hegyekben állnak arra várva, hogy a gépbe kerülhessenek... :N
Egyszóval jól látom?
Amúgy ez a ház szép nagyon, de egy picit nagyocska... :(((
Nagyon köszi még egyszer!

[ Szerkesztve ]

(#87) zso79 válasza somody74 (#86) üzenetére

zso79
(senior tag)

(#88) kingabo válasza somody74 (#86) üzenetére

kingabo
(őstag)

Naaagy? :Y Belefér egy mITX alaplap, egy 3,5"os vinyó, meg egy slim odd és tele a ház!
Egy 8cmes venti egyébként nem árt a ház tetejére, akár minimumon is, mert eléggé meg tud benn rekedni a meleg. (saját tapasztalat)

(#89) Honkydoo válasza rATdrAgOn (#77) üzenetére

Honkydoo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szia rATdrAgOn!

Ha nem nagy kérés meg tudnád mérni, hogy milyen magas a zotac lap bordája?
Azért kellene, hogy megtudjam bele fér e a házamba...

Üdv,
Ádám

(#90) zso79 válasza Honkydoo (#89) üzenetére

zso79
(senior tag)

Azt vedd figyelembe, hogy a 330-as Atommal szerelt változatokon van ventillátor is a hűtőbordán. A FAQ szerint TILOS anélkül üzemeltetni. Egyébként ezt negatívumként említik...

(#91) somody74 válasza kingabo (#88) üzenetére

somody74
(újonc)

Hi!
Igen nagy, mert én az alap tesztgép méretéből indultam ki, amit az nVidia kinyomott tesztelésre! Az baromi kicsi volt.
Meg nekem nem kell bele DVD olvasó, meg elég bele a 2,5"-es HDD. Van ilyen ház kint, nagyon klassz, és azt hiszem olyan 190*210-es a mérete kb...
Vagyis vagy 10 centivel rövidebb a ház! Ez meg nekem sokat számít, több szempontból is! :O

(#92) DBob válasza zso79 (#90) üzenetére

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

A leginkább mérvadó információforrás szerint természetesen megy passzívan...ez pedig a gyártó honlapja. Más tesztek szerint is megy passzívan. Persze ez függ sok mindentől. Ha pl htpcnek akarod használni és berakod az igen csak sokat fűtő házimozi erősítőd mellé pl a vitrinbe akkor már nem fog passzívan menni. Ha húzni akarod 2ghz-re (mert lehet), akkor megint csak nem illik passzívan járatni.

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#93) zso79 válasza DBob (#92) üzenetére

zso79
(senior tag)

Amely házakról eddig beszélgettünk és a kis méretű mini-ITX házak egyike sem jól szellőző! Ne arról vitatkozzunk, hogy elméletben lehetséges-e a dolog. Én is be tudok linkelni legalább 3 olyan oldalt, ahol kiemelik, hogy nem mehet passzívan.

Első oldalon, az általad linkelt tesztből:
"In our open air test platform..."
"Assuming the board is used in a case with decent airflow...."
"A completely fanless system probably unrealistic unless the case is very well ventilated and the ambient room temperature always stays low."

Az ASRock nettopjában is dual Atom 330 van, két ventivel...

[ Szerkesztve ]

(#94) Honkydoo válasza zso79 (#90) üzenetére

Honkydoo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen tudom, hogy van ventilátor is, de én a saját ventimet használnám, ami picit nagyobb, mint a gyári ventilátor. Így nekem elég a csupasz bordamagasság ventilátor nélkül.

(#95) szabi__memo válasza vegyszer (#76) üzenetére

szabi__memo
(senior tag)

Nem tudom miért akadozott nekik a hang. De jó lenne tudni tényleg fennállnak-e ezek a problémák!

(#96) kingabo válasza somody74 (#91) üzenetére

kingabo
(őstag)

Hi!

Ja csak abba elég nehezen teszed bele a mITX méretű Zotac lapot! :U
Publikus, hogy miért számít sokat a ház mérete? :B

(#97) somody74 válasza kingabo (#96) üzenetére

somody74
(újonc)

Hi!
Ezt a házat ajánlották melegen az ION laphoz!
Ennek meg a méretei: 62(H) x 192(W) x 210(D) mm.
Gondolom akkor ebbe bele kellene minden gond nélkül férnie az egész cuccnak, nem? :DDD

Amúgy nem titok a felhasználási terület...
Autó! :DD

(#98) vegyszer válasza szabi__memo (#95) üzenetére

vegyszer
(fanatikus tag)

Szerintem az XP volt a ludas.
a kollega win7 alatt semmi hasonlóról nem számolt be...

(#99) kingabo válasza somody74 (#97) üzenetére

kingabo
(őstag)

Hi!

Meggyőztél ez tényleg sokkal kisebb (igaz drágább is :((( )
Szerintem elfér benne, csak ugye az a kérdés, hogy milyen magas a hűtőborda a lapon... Mondjuk szerencsére a vinyó pont a másik tartókonzolon van. :K
Na így már értem a méretbeli problémákat is. :R

Engem a WD TV bizonytalanított el abban, hogy megéri-e ilyet venni htpc-nek. 25k-ból visz minden hd-t, csak egy usb-s vinyóval kell megkinálni. :U A zotac lapja meg 35k+fa, mondjuk ház, táp, vinyó, wifi már mostis van, csak a gclf2-ről a hdmi hiánycikk. :(((

szerk: itt a 3. képen látható, hogy mekkora a zotac lapon a borda + a venti. A hátlapi csatlakozókkal kb egy magas a borda, ehhez jön még a (vékonynak tűnő) venti.

[ Szerkesztve ]

(#100) wassermann válasza kingabo (#99) üzenetére

wassermann
(őstag)

Egy ideig én is a WD-TV-ben gondolkodtam, de más a kettő. Ez egy PC, amit ha megunod később akár eladhatsz vagy tovább is passzolhatsz valakinek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.