Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    Ehhez az AMD féle csodadriveres témához annyit fűznék még hozzá, hogy volt anno még egy ATI HD 4850-es kártyám ami míg a gépemben volt annyit nem b@sz@kodtam driverrel mint mikor csak NV kártyáim voltak (GF4 MX440, 6800GT, 7600GT, 7900GT, AMD HD 4850, GTX275, AMD HD 5470, GT555M) pedig én voltam az az ember aki a legjobban meg akarta oldani a problémákat, mert nem akartam új kártyát venni (monitorgondjaim voltak (helytelen felbontás és képfrissítés kezelés (ami ráadásul NV-n ment mert ugyan az volt a monitor...))).

    Slusszpoén!

    Van egy 1600 Ft-os HDMI kábelem amit még akkor vettem mikor meg lett az első laptopom, amiben egy AMD Mobility HD 5470-es dedikált VGA volt (én adtam még egy esélyt az AMD-nek). Össze akartam kötni egy 3D-s LG LED tévével. Nos nem azt láttam amire vágytam... le volt csúszva a kép ráadásul torz is volt, helytelenek voltak a színek, nem volt hang. Állítottam bármit, a kép akkor is torz maradt, rosszak voltak a színek ugyanúgy és hang sem lett... kb 2 órát szenvedtem vele újraindítgatás is volt, de aztán feladtam és hoztam a VGA kábelt (hangról letettem... inkább másik laptopról ment az internetrádió az erősítőre rákötve) aztán később eladtam a laptopot és vettem egy másikat amiben már NV dedikált VGA volt név szerint egy GT555M és ugyan azzal az 1600 FT-os kábellel, és ugyan azzal a 3D-s LG LED tévével összekötve semmi beállítás nélkül tökéletesen működött a tévé és a gép...

    Én azt mondom magamról, hogy pártatlan vagyok mert mindig azt veszem amit az adott mennyiségű pénz fejében a lehető legjobbat kapom, az viszont biztos, hogy ha megint váltok laptopot vagy építek asztali gépet akkor jó alaposan meggondolom, hogy vegyek-e AMD VGA-val szerelt laptopot vagy VGA-t... Lehet egyesek esküsznek az AMD-re, de nekem másak a tapasztalataim.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák