I'm out.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
biggamer
(PH! kedvence)

biggamer
(PH! kedvence)
Reliable Information Shows Improved Frequency of Nvidia GTX285 : [link]
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
itt nem olyan videokártyákról van szó, amik 15 és 25ezer forint közé esnek ![;]](/dl/s/v1.gif)
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

westlake
(PH! nagyúr)
NVIDIA to Launch GT300 in Q1 2009?
biggamer: szerintem felkover nelkul is el tudjuk olvasni azt, amit linkelsz

[ Szerkesztve ]
I'm out.

biggamer
(PH! kedvence)
GeForce GTX 295 schlägt HD 4870 X2 ? [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

biggamer
(PH! kedvence)
*
[ Szerkesztve ]

subpixels
(kvázi-tag)
Remélem igazak a benchmarkok nem csak kamuk
[ Szerkesztve ]

P00By
(PH! nagyúr)
Szitának jó lesz! 

biggamer
(PH! kedvence)

Balika911
(PH! kedvence)
Pedig ezek is odaesnek, de csak pár év múlva! 
Ez a GTX 285 de jól jönne, azt hiszem, simán vinné csutkó grafikán az Obliviont. Megfogadtam, hogy felsőkategóriás VGA-t nem veszek többet, de most kezdek elbizonytalanodni. 

biggamer
(PH! kedvence)

GTX 285- and 295-clock frequencies revealed ? [link]

biggamer
(PH! kedvence)
Meghalt a király, éljen a király ? : [link]

biggamer
(PH! kedvence)
Geforce GTX 295 to show its muscle : [link]

P00By
(PH! nagyúr)
Úgy látom, biggamer kolléga most nincsen. Úgyh én prezentálom az eddigi GTX 295 previewkat 
Guru3D
Hardware Canucks
HardwareZone
FiringSquad
PCGH
Pctuning.tyden

biggamer
(PH! kedvence)
Köszi szépen a híreket, tényleg nem vagyok.
Viszont +köszönném ha +maradna ez a szokásod és máskor is tennél fel ide híreket. 
üdv.: big

P00By
(PH! nagyúr)
Mindenképpen, ha tudok 

P00By
(PH! nagyúr)

mad1
(PH! kedvence)
Nah zsir.
Eppen ideje.Arrol tudunk valamit mikorra varhato 95os?
Ne szemetelj ! / Steam..

mad1
(PH! kedvence)
Ezek mik?2xes dolgok a 295on,most ezt sli nek latjak a jatekok?
Ne szemetelj ! / Steam..
A Multi-GPU-n kívül van más megoldás két GPU vezérlésére?
Persze, hogy nincs. Attól, hogy egy kártya az egész ugyanúgy SLI-be működik ... Az AMD x2-se is Crossfirex, csak egy kariban.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

biggamer
(PH! kedvence)

biggamer
(PH! kedvence)
GeForce GTX 295 - 26 Bilder : [link]

P00By
(PH! nagyúr)

mad1
(PH! kedvence)
Akkor fel ev utan nem nagy szam megdonteni az x2t
En meg mar azt hittem hogy megjott az nvidia esze.
Koszi az nfot 
Ne szemetelj ! / Steam..

biggamer
(PH! kedvence)
GEFORCE GTX 295 IN DETAIL : [link]

NFree
(őstag)
Srácok ehez valami hozzáfűzni való: [Lencsevégen az Inno3D új, GTX 260-as kártyája]
Szerintem átverés nagyon gagyin néz ki néztem az inno honlapján a karikat, teljesen normális kinézetük van. [inno3d.com]
Valami tipp mibe fog kerülni a gtx 285 
[ Szerkesztve ]

biggamer
(PH! kedvence)
Nvidia to continue with big chips : [link]
NFree
Mééér lenne átverés, már több hírben is szerepelt.
Ez kamu ... bár erről nincs infóm, de feltételezem, hogy ennyire nem hülyék a zöldeknél. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

NFree
(őstag)
Háát ha nem kamu, és még gyorsan piacra dobja, sokat szakíthat vele, de ahogy olvasgatom mostmár jönnek a töbiek is ![;]](/dl/s/v1.gif)

biggamer
(PH! kedvence)
Majd +látjuk.
Tudod, az Isten útja kifürkészhetetlen. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Pedig szerintem ennyire hülyék... G80 architektúrát is folytatják, látod... ![;]](/dl/s/v1.gif)
a G80 azért elég ütős volt 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

NFree
(őstag)
Jön az evga is: [55 nm-es GeForce GTX 260 már az EVGA-tól is]
[ Szerkesztve ]

biggamer
(PH! kedvence)
GTX 295 SLI knackt 32.500 Punkte in Vantage : [link]
GTX 285 im Schnitt 10% schneller als GTX 280? (Update) : [link]
Nvidia confirms GTX 285 : [link]
Specs of NVIDIA First 40nm GPU GT216 Emerges : [link]

mad1
(PH! kedvence)
Nagyon nagy volt,majdnem 2evig a csucson 
Ne szemetelj ! / Steam..

NFree
(őstag)
[GTX 295 SLI + 3DMark Vantage = 32000 pont]
Brutális lessz ha készitenek hozzá rendes drivert,+támogatni fogják a game_k 

mad1
(PH! kedvence)
Csak az a baj hogy a gta 4 ben baszhatjak a 4gput,mikor csak 1et lat a jatek.
Lol 3gpu minusz 
Ne szemetelj ! / Steam..

biggamer
(PH! kedvence)
Azért sikeredett olyan szuperre a game. 

NFree
(őstag)
Ne haragudj de számomra a gta4 1 nagy fos se grafikailag se sehogy nem tudott lenyűgözni sajna. a kölkök viszont imádják, és még írtam azt is csak akkor, ha támogatja a game+ van hozzá rendes driver.
Másik a lényeg azért linkeltem, mert míg mi itt beszélünk rólla, addig a kiválasztottak már tesztelgetik pedig hozhatták volna karira 

westlake
(PH! nagyúr)
I'm out.
192bit, GDDR3 szerintem kevés lesz ennek a kártyának már, de majd meglátjuk... viszont 40nm 2009 Q2 elég hihetetlennek tűnik. 
GTA4 Quad procira szomjazik
. Ezért is megy jól konzolokon (jó, persze PC-re jobban is portolhatták volna).
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

biggamer
(PH! kedvence)

westlake
(PH! nagyúr)
I'm out.

biggamer
(PH! kedvence)
Thenksz. 
képekkel alátámasztva hitelesebb lenne.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?