Igen támogatja... a CF-et már az elején is támogatta,az SLI-t csak az 1.004-es patch után.
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Igen támogatja... a CF-et már az elején is támogatta,az SLI-t csak az 1.004-es patch után.
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Frankó akkor hogyha ezzel akar játszani az ember kell várni még addig amíg nem lesznek 4GB-os VGA-k!
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

Alapjáték támogatja, ez az ENB mod viszont nem. Ahogy olvastam a visszajelzéseket.
(#3652) Crytek:
Hát ha fullHd-ban élsimítással és AO-val akrja tolni az ember akkor várnia kell.
De a teszten látszik hogy 1024-ben azért már játszható élsimítás nélkül.
[ Szerkesztve ]
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
GTA-nál pont hogy az kell mert nélküle mocskos mod ocsmány az egész.Ez a mod nagyon brutál de kell hozzá az a 4gb VGA ram tuti.
Vagy egy 2GB-os 5870-el megnézném.

Megette a fene ha már ilyen vga kell... 
Az alap GTA 4-hez képesti látványért megéri.Csak mire lesz olyan VGA amivel fut rendesen már nem is emlékezünk majd rá.Bár én fogok ,mert nekem marhára tetszik!

Biztos előveszem ezt az ENB-t én is 2-3 év mulva de addig nem érzem szükségét.
Igazából nekem tökéletesen megfelel a grafikája anélkül is. GTA 4-ben a multis játékélmény a lényeg. Az engem annyira leköt hogy a grafika csak másodlagos.
Biztos letesztelik majd Fermivel is. Kíváncsi leszek.
Fermivel hát abból remélem jön majd valami ~2GB-os verzió.

Ha minden igaz lesz belőle 3Gb-os. Úgy emlékszem valami ilyesmit olvastam.

NVIDIA CEO Showcases Fermi-based Tesla Graphics Card
Ezuttal furesz nem kellett a nyak kialakitasahoz 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
A linkre a vírusirtó 6-8 trójait riasztott nálam.
[ Szerkesztve ]
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
milyen vírusírtó?
AVAST
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

Nálam nem jelzett,pedig én is Avastot használok.

Nálam is csak 6-t 
cars1dA

Avira semmit sem szólt... 

ahogy mondod 
a semmelweiß az valami új búzasör?
fura mert weboldalak nem szoktak trójait tárolni, hiszen annak futtatható állománynak kell lennie. Nem vírus véletlenül 

A NIS2010 8 fenyegetést észlelt az oldalon, gondolom a pirosszemű hekkerek keményen dolgoznak ![;]](/dl/s/v1.gif)
“Commutare necesse est!”

Kevés, nálam az Avast 15. jelzésénél lelőttem az oldalt. 
Más. nVidia Twitter-én olvasható az alábbi:
"Fun Fact of the Week: GeForce GTX 480 and GeForce GTX 470 will be the names of the first two GPUs shipped based on our new GF100 chip!"
Végre megvannak a nevek is. 
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

adom az új GF architektúrát, de örülnék ha a nevek kitalálására forditott időt inkább a fejlesztéssel töltenék.
a semmelweiß az valami új búzasör?

És magyarul is megjelent 
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
Ezt hogy' kombinálták ki? 

Nagyon szép munka, csak fizikailag egy sincsen (de már 2 név is van). 
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

Idióta menedzserek, meg marketingesek műve megint.

Sziasztok!
Új videókártya vásárláson töröm a fejem. Jelenleg egy Ati Radeon HD 3650 van a birtokomban, amit garanciális meghibásodás miatt reményeim szerint ki fognak cserélni.
Ő helyette egy Nvidi-át szeretnék, ugyanis Ati-nak elég nehézkes a vezérlőpultja.
Elvárásaim:
- legyen rajta TV kimenet /Egyébként vkinek sikerült Win7 alatt TV-re képet varázsolni, mert
Én akármilyen driverrel programmal próbálkoztam, nem sikerült/
- közepes árkategóriájú legyen
- PCIE foglalat
Köszi a válaszokat!
Üdv!
Acer 5750G i3 2310 - GT540M - 4Gb RAM - 500Gb HDD
Nekem a HD4870-esről olyan szépen kimegy a jel a 42"-os TV-re HDMI-n keresztül, hogy öröm nézni. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Öööö, nekem S-video kimenetem van, és azon keresztül nem akar kimenni :S
Acer 5750G i3 2310 - GT540M - 4Gb RAM - 500Gb HDD
Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►
Legalább már tudom mi lesz SLI-be kötve.
Még egy ASUS Marsot kell majd melléjük szereznem PhysX gyorsítónak.
[ Szerkesztve ]

Félek tőle , hogy a fermi árban valahova a 5970 alá fog skálázódni, ami nem lessz nekünk sajna egy jó üzlet , főleg kis hazánkban 
Nem késtem csak 200 hsz-t

[ Szerkesztve ]

Egy ilyen EVGA lapba, 4-way SLI-ben megnézném mit tud!
( Szigorúan húzott két hatmagos proci társaságában és vízhűtéses ASUS MARS Physx támogatással
!!! )

Ja a környéken meg leég a trafó az áramfelvételtől
enne vagy 2000w-ot
Abba a lapba sajnos csak 4 db dual slotos kártya megy bele.
A 470/480 nv speckó alapján szerintem továbbra is csak 3 way SLI-t fog támogatni. Max ha EVGA-nál megint elgurul valakinek a gyógyszere akkor csinálnak majd belőlük 4 way SLI támogatású verziót.

Lehet, hogy egy generátor nem ártana mellé
. Pakson is megéreznék az ingadozást, mikor bekapcsolnánk a gépet
!
#3684 tome.jr : Az ilyenre kár pazarolni a léghűtést! 1 slotos vizet neki kicsit meghúzva és egyből elfér 4 darab
! Én úgy olvastam, hogy a lap támogatja a 4-way-t, és szerintem a GTX 285 mintájára, ki fognak hozni megint, kis példányszámban elérhető 4 utas Fermi modelt.
[ Szerkesztve ]
3way+physx.

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Csak ez gyakorlatilag két darab (tuningolt) ASUS MARS, csak szarabb. 
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
Nem értem a hsz-ed.
[ Szerkesztve ]
Ülj le, egyes... 
[ Szerkesztve ]
Na, mert akkor fejtsd ki kérlek, ez mivel teljesít majd jobban, mint 2db tuningolt ASUS MARS? (ha nem számítjuk bele, hogy a 285-ösöket tovább lehet húzni, de talán futja két vizesblokkra a marsokra abból, amivel ez a classified rendszer többe kerül, és úgy megint meginog az előny)
Sőt! Két darab mars mellé betehetsz egy harmadik 285-öst Physx-re! 
Nem hangzana jobban az aláírásod így: A szomszéd nője mindig ideát van. 
[ Szerkesztve ]
Először is nincsenek megkötések. Számítjuk, hogy ezeket tovább lehet húzni. Másfelől, itt az egész rendszer 4 kártyával, alaplappal kerül 1700$-ba. Az Asus MARSnak megjelenéskor darabja volt ennyi. Épp fordítva. A 4 Classified meg a alaplap vizezésére futja abból a pénzből, amivel a két MARS drágább (1700$). Sőt, a különbözetből még futja egy 1000$-os procira is.
[ Szerkesztve ]
Továbbá a quad SLI Vantage kivételével elég szarul skálázódik. Ez a Marsra talán hatványozottan igaz. Mondjuk a 4 way esetén a negyedik kártya megint csak nem sok vizet zavarhat.
[ Szerkesztve ]
Oh, tényleg, nem néztem meg mennyibe fáj, azt hittem leesett már az ára a marsnak, és nem hittem, hogy ilyen tesco-gazdaságos kiszerelés az a classified rendszer. 
Jól gondoltad, esett már az ára.

Ma jött ki az új Alien versus Predator nevű csoda demója,nemtudom hogy a demó-ban van-e Dx11,ha valaki esetleg próbálta Dx11-es kártyán leírhatná hogy milyenek a különbségek mert ha olyanok mint a dirt2-ben akkor ez sem egy nagy dobás,ha viszont nem akkor késöbb még bench is lehet belőle(Ezen tesztelnék mondjuk a fermi Dx11 tudását).

Úgy tudom a demo dx9-es.
(#3698) antikomcsi válasza KillerKollar (#3696) üzenetére

Ooooo, bakker, csak multi.......... 

Én próbáltam a játék legelején indításkor már nagy betűkkel az a szöveg fogad hogy ez a demó csak DX9-es stb..
Hát mit mondjak elég ratyin néz ki így nem igaz éri el egy 2010-es játék szintjét. Legalább is összehasonlítva a DX11-es ingame videókkal 
Arról nem is beszélve hogy 30-45 percet kell várni mire talál helyet ahová feldob, inkább csináltak volna egy egypályás single demót 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Szerintem teljesen rendben van a graf. jól fut és simán jól néz ki. Aki kitalálta a matchmakinget azt meg bizony jól seggbe kéne rúgni 
/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-: