Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bsh

    őstag

    sziasztok,
    asus gtx770 dcII kártyámon zörög a venti, meg már amúgy is ráférne egy kis újítás, ezért néznék valamit. hangszigetelt és elég rosszul szellőző a ház, ezért a halkság mellett a TDP nagyon fontos szempont. valamint elég kicsi is a ház, a gtx770 is épphogycsak befér a maga 271mm hosszával.
    de ahogy nézem, a 970-ek és még a 980-ak is beleférnének fogyasztásilag (persze nem valami agyontuningolt verzió), viszont a méret miatt egy csomó kártya nem fér be a házba.
    nagyjából az asus 970 mini, esetleg evga 970 vagy 980 sc férne be, ahogy nézem.
    asus miniből van 670-em, az nagyon klassz, de kicsit szkeptikus vagyok, hogy egy viszonylag rosszul szellőző házban egy nagyobb tdp-s gpu-val mennyire bírkózna meg az az egy szem kis ventis kis hűtés? :F
    evga-nál olvasom, hogy az acx2 hűtő nem valami jó, meg ezek a keresztirányú lamellák sem tetszenek. olyat is olvastam, hogy "óccsó" alkatrészekből van az egész kártya, ez mennyire igaz? illetve a ventillátorok milyen tartósak ezeken? nem szeretném, ha fél-egy év múlva ez is elkezdene zörögni (vagy mint régebben a gigabyte kártyáknál is...)
    szóval szerintetek melyiket lenne érdemes nézegetnem? :R

Új hozzászólás Aktív témák