Sajnos én simán el tudom képzelni a 200k-t. Tudod mennyibe kerül a 580 3GB phantom? 210k!
Igaz pixemania-nál... máshol még nem láttam, ill vmi másik noname helyen ahol szintén 210. Nem tudom, hogy ennyi is marad e vagy ez a ritkaság miatt van. De ha ez a normál ára akkor bele sem tudok gondolni mennyi lesz a 590.
Meg várom mindenképp mert most nem fogom elkapkodni a vételt de több aggályom is van az 590essel kapcsolatban... 1: uazok a betegségei lesznek mint SLi-nek. 2: nem fogom tudni kihasználni a driverek és a játékok támogatása miatt. 3: ár.
Én megszabtam egy határt 160. Ennél feljebb nem kell. És ennyiért az első 2 aggálynak 0ra kell csökkennie! 
Nah várom a 'anyuci megveszi kicsi fiának a gétéiksz590est' és hasonló értelmes hsz-eket...
De azelőtt elmondanám, hogy én gyűjtöm össze a pénzt a gépemre (persze nyilván van hogy alkalmakkor besegítenek mások is de szerintem ez természetes) és abszolút senkinek semmi köze, hogy ki mire mennyit költ. - Elnézést erre csak azért volt szükség mert általában ilyenkor szoktak jönni a fentebb ábárzolt hasonló hsz-ek...
If you've got nothing to say, say nothing.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//