Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1) Breaker

Breaker
(lelkes újonc)

Hello,

Elméletileg a héten startol a GTX 590 - az nVidia igérete szerint - nyitottam neki topikot. Ha valaki hall/lát valamit, ossza meg itt :)

Üdv
Breaker

ASUS P8P67 PRO | i7 2600k @ 3.4Ghz | Corsair Dominator 8GB 1600 Mhz | EVGA GTX 580 | OCZ VERTEX 3 | Cyborg R.A.T 9 | Logitech G510 | Roccat Kave 5.1 | Corsair HX 850W | Xbox Live: BreakerForLive | Blackberry 9850

(#2) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát ez meg miféle kártya lesz? Nekem új még ez... GTX-295 féleség?

Hirtelen ennyit találtam róla.

[ Szerkesztve ]

(#3) Kacsa75

Kacsa75
(újonc)

Sziasztok! Eladtam a GTX580-at mert azt halottam,azt igérték,hogy hamarossan jön a GTX590-n.Ez már vagy egy hónapja tőrtént és azóta sincs komolyabb hír a Vga-ról.Ti Urak tudtok esetleg valami számottevőt.Köszönöm előre is Isten áldjon mindekit!

Dombi Péter Bp.XI.Ker.Tel.:0620-665-6195

(#4) NOD

NOD
(senior tag)

Tuti hogy nekem van már üldözési mániám, de szerintem a Crysis 2 előtt 1-2 héttel fog a boltokba kerülni.:D
Nem akarom senkitől elvenni a történet tovább kombinálásának a lehetőségét. ;]

(#5) shteer válasza Kacsa75 (#3) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

FAIL ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#6) lizRRR válasza shteer (#5) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Na a telejesítményére bizony kiváncsi vagyok !!

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#7) csucsbicep válasza Kacsa75 (#3) üzenetére

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sztem később is eladhattad volna...

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#8) adamssss válasza Kacsa75 (#3) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Ez egy jó döntés volt... :C
Ha lesz is ilyen kari (szerintem nem), akkor is max májusban jön be mo-ra.

[ Szerkesztve ]

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#9) kexksz válasza Kacsa75 (#3) üzenetére

kexksz
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ezt elkapkodtad, azt se tudni, hogy hivatalos-e, ráadásul mindenhol más dátumot írnak, februártól kezdve júniusig.

Eternal life; endless torture.

(#10) fenergie84 válasza Kacsa75 (#3) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Páran gratulálni fognak még itt ezért a cselekedetedért...kicsit elkapkodtad... :U

Dell U2311H :)

(#11) Kacsa75

Kacsa75
(újonc)

Nvidia GTX 590 Dual-GPU Graphics Card May Launch in Mid-March During PAX East 2011 Ez a hír tegnap jelent meg!!! Isten áldjon Titeket!

(#12) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Nem GTX595 lesz a neve?

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#13) fenergie84 válasza DeathAdder (#12) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

lehet elhagyják az 5-ös végű elnevezéseket...
mondjuk a GTX 590 megnevezés, szerintem egyszerűbb...

Dell U2311H :)

(#14) lizRRR válasza fenergie84 (#13) üzenetére

lizRRR
(őstag)

De az 595 jobban néz ki , hangzik :)) :DD

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#15) Zodicus válasza lizRRR (#6) üzenetére

Zodicus
(fanatikus tag)

Én a fogyasztására leszek kíváncsi.

(#16) SzlobiG válasza Zodicus (#15) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ha valóban dual GTX 580 lesz, akkor lehet számolgatni duplája talán nem lesz a fogyi.:U

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#17) Kacsa75 válasza Zodicus (#15) üzenetére

Kacsa75
(újonc)

Szia! Nemrég pedzegették a gyártók a fogyasztást és azt mondták kb. 440w-lesz. Isten áldjon!

(#18) lizRRR válasza Kacsa75 (#17) üzenetére

lizRRR
(őstag)

OMG !

2 db 580 teljesítménye lesz? :U :F :C

(#19) jones965 válasza lizRRR (#18) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

1 kártyán lévő 2 gpu sosem ad le akkora teljesítményt, mint ugyan azon gpu-s dupla kártya.

[ Szerkesztve ]

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#20) lizRRR válasza jones965 (#19) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Az biztos , akkor egyezünk ki egy 580 + 560 oké ? :)) :DD

(#21) SzlobiG válasza jones965 (#19) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ez nem feltétlen igaz pl az 5970, 5870 órajeleken ugyanolyan teljesítményt ad le.

(#22) Breaker válasza SzlobiG (#16) üzenetére

Breaker
(lelkes újonc)

Hat jah, de majd megneznem az arányokat ha megjelennek az elso Quad SLI tesztek, az 1200Wos Corsair tapokal.. :)

ASUS P8P67 PRO | i7 2600k @ 3.4Ghz | Corsair Dominator 8GB 1600 Mhz | EVGA GTX 580 | OCZ VERTEX 3 | Cyborg R.A.T 9 | Logitech G510 | Roccat Kave 5.1 | Corsair HX 850W | Xbox Live: BreakerForLive | Blackberry 9850

(#23) lizRRR válasza Breaker (#22) üzenetére

lizRRR
(őstag)

:C

(#24) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Szerintem meg kettő 480 lesz benne,az erősebb mint az 570 és gyengébb mint a 480 :P ;]

Jólvan, reálisan 580 + 570 lesz,ahogyan asszem az 5970-ben is 5870+5850 van..

(#25) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Nem lesz ilyen kari, mert lehetetlen két teljes értékű gf110-et egy nyákra integrálni. A hely sem lenne elég a fogyasztásról meg ne is beszéljünk. Nagyon max gtx570x2, de szerintem az is nagyon valószerűtlen.

Deathadder: rosszul tudod. A hd5970 két teljes értékű 5870 csökkentett órajelen.

[ Szerkesztve ]

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#26) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

lesz ám gtx590,,,ma olvastam valahol...de az bent volt az irodában,,holnap megkeresem :)

Gy.B.

(#27) Speed(R) válasza adamssss (#25) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem is, reálisabb a duplázott 560, ha bele akarnak férni a 300Wba.
E fölött már semmiféle szabványba nem fér bele..PCIe+2x8PIN sem elég.
Egyedi megoldásként (MARS, ARES pl.) talán lesz dual580, bár kétlem..

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#28) adamssss válasza CyDoN (#26) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Szeretnék én ilyen irodában dolgozni, ahol ezt lehet olvasni...
Csak nem a nordichardware-en volt?

Nem azt mondom nem lehetetlen, de szerintem annyi lesz belőle mint a gtx495-ből.

Speedr: 100%-ig egyet értek. Az 560-al az lenne a baj, hogy az meg lassabb lenne a 6990-nél így fölösleges lenne megcsinálni.

[ Szerkesztve ]

(#29) VIGA77

VIGA77
(kvázi-tag)

a kártya tuti jön gamestarba olvastam ott tény ként közölték :R
hogy még a hónapba kijön :C

(#30) adamssss válasza VIGA77 (#29) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet. Azért a gamestar sem szentírás, habár azért szeretjük. :)
Én megvárnám míg az nv hivatalosan bejelenti.

(#31) VIGA77

VIGA77
(kvázi-tag)

GeForce GTX 590 GPU, két 8-tűs PCI Express 384-bites busz 3072 MB GDDR5 memória, és két GF110 mag :Y

(#32) VIGA77

VIGA77
(kvázi-tag)

engem az ára nagyon érdekelne ;]
150 -re sacolnám de szerintem ha megjelenik az 580 ára zuhanni fog /már ideje lenne/

(#33) Speed(R) válasza VIGA77 (#32) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha valóban megjelenne a szörnyeteg amit remélsz, az 300k körül lenne.
Elég megnézni a MARS/ARES árazását..ez is annyira exkluzív cuccos.

adamssss
A 6990 teljesítményéről még nem sokat tudunk, de szvsz 6970CF alacsonyabb órajeleken, megfoghatja az 560SLI..mindenesetre érdekesnek ígérkezik a csata, de nem valószínű, hogy a közeljövőben jár nálam ilyesmi ;p

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#34) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

ezt láttam, gondoltam megosztom:

Gy.B.

(#35) adamssss válasza CyDoN (#34) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Ez kb két hónapos kép. :K

[ Szerkesztve ]

(#36) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

Egyébként szerintem már mind a két kártya megvan 6990&GTX590 és bevetésre készen van, csak egymásra várnak :)
Azt gondolom, h a következő hónapban már lépniük kell!

Gy.B.

(#37) SzlobiG válasza CyDoN (#36) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Nem hinném, hogy egymásra várnak a 6990-nek meg kell felelni az oem által megszabott max 300W-os fogyasztásnak ami nem egyszerű dolog ha teljesítménynek is ütnie kell mellé. GTX 590-nél meg ha igazak a hírek, akkor tökmind1 lesz a fogyasztás mert úgyse férnek be a 300W-os limitbe az ára meg 200K+ szvsz.

(#38) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Ipon: GeForce GTX 595: két GPU, hatalmas teljesítmény.

Dátum: 2010.11.19 22:01 ,erről ennyit :DDD :DDD :DDD

(#39) CyDoN válasza SzlobiG (#37) üzenetére

CyDoN
(fanatikus tag)

nem értem, hogy hogyan jön ide a fogyasztás! A lényeg, hogy szerintem a jövő héten tartandó IT találkozón ami Hannoverbe lesz, már lesznek konkrét infók!

Már várom..... :DD

Gy.B.

(#40) rup1u5 válasza CyDoN (#39) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Úgy jön ide a fogyasztás, hogy szabványok vannak aminek meg kell felelni. Egy videókártya nem fogyaszthat többet 300w-nál. Ezért nem lesz soha olyan 590 ami két gf110-re épül. :(
Ha lesz akkor az két darab gf114-re fog épülni.

[ Szerkesztve ]

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#41) alibaba78 válasza rup1u5 (#40) üzenetére

alibaba78
(őstag)

Tudtommal csak akkor kell megfelelni a 300W-os tdp limitnek, ha az oem piacon is szeretne aratni az nv. Ha nem, akkor akar lehet 600w-is. :)

Penz van, esz nincs.....

(#42) CyDoN válasza rup1u5 (#40) üzenetére

CyDoN
(fanatikus tag)

Lehet, hogy igazad van,,,de ezek már régen elkészült kártyák amiket már hónapok óta tesztelnek! Ha sokat eszik letiltják a megfelelő egységeket, hogy megfeleljen a szabványoknak, ha egyáltalán vannak ilyenek!

[ Szerkesztve ]

Gy.B.

(#43) adamssss válasza CyDoN (#42) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy érted azt, "hogy ha vannak ilyenek"? Persze, hogy vannak, nem csak kitaláljuk. Pci-sig300w, ez az.
Ha meg letiltják az egységeket minek raknának rá két gf110-et?

(#44) alibaba78 válasza CyDoN (#42) üzenetére

alibaba78
(őstag)

Lassits egy kicsit! Nem hivatalos infok keringenek a neten, igy nem is igazan ertem, honnan veszed, hogy ezeket mar tesztelik??? Az sem biztos, hogy megjelenik.

[ Szerkesztve ]

Penz van, esz nincs.....

(#45) maszi99

maszi99
(őstag)

Megjelenik az 590!!!!!!!!!!!!!!!! :K
Másnap már benn figyel a gépembe :Y :Y :Y
200ezer + fölötte nem hinném, hogy lenne, nehéz lenne eladni(sokat), meg az 580 ára sem változna!
A piacnak az a jó, ha mindkettőt viszik, az pedig ugy lehetséges ha kb 160 körül adják az 590-est, és egy picivel 90-110 közé szorítják az 580-at
Még véletlen sem dolgoznak a zsebük ellen elhihetitek :K
A fogyasztás meg hadd ne találjuk ki előre, az tuti 350w-450w közé érdemes taksálni.
A leadott teljesítményt meg végképp, még találgatni sem tudjuk.
Az biztos ha 2x580-at nem is de 2x570-et biztos tudni fog, mert akkor nem lenne piacképes!
:R :R :R

(#46) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy itt egyesek milyen jól informáltak... Lenyűgöző. :)
Esetleg mutatna valaki egy gtx495 példányt? Mert anno annak is nyílt topik és nem lett hosszú életű. Kb ugyanezek a hszek voltak ott is.

(#47) Landon válasza maszi99 (#45) üzenetére

Landon
(őstag)

Sajnos én simán el tudom képzelni a 200k-t. Tudod mennyibe kerül a 580 3GB phantom? 210k! :Y Igaz pixemania-nál... máshol még nem láttam, ill vmi másik noname helyen ahol szintén 210. Nem tudom, hogy ennyi is marad e vagy ez a ritkaság miatt van. De ha ez a normál ára akkor bele sem tudok gondolni mennyi lesz a 590.

Meg várom mindenképp mert most nem fogom elkapkodni a vételt de több aggályom is van az 590essel kapcsolatban... 1: uazok a betegségei lesznek mint SLi-nek. 2: nem fogom tudni kihasználni a driverek és a játékok támogatása miatt. 3: ár. :B Én megszabtam egy határt 160. Ennél feljebb nem kell. És ennyiért az első 2 aggálynak 0ra kell csökkennie! :U

Nah várom a 'anyuci megveszi kicsi fiának a gétéiksz590est' és hasonló értelmes hsz-eket... :U De azelőtt elmondanám, hogy én gyűjtöm össze a pénzt a gépemre (persze nyilván van hogy alkalmakkor besegítenek mások is de szerintem ez természetes) és abszolút senkinek semmi köze, hogy ki mire mennyit költ. - Elnézést erre csak azért volt szükség mert általában ilyenkor szoktak jönni a fentebb ábárzolt hasonló hsz-ek...:)

If you've got nothing to say, say nothing.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

(#48) maszi99 válasza adamssss (#46) üzenetére

maszi99
(őstag)

PAX-Keleten 2011 között rendezik meg március 11. és március 13., a Boston konferencia-és kiállítási központ, Bostonban, Massachusetts államban.

Tudom!!!!!!!!! Szerinted lecsófesztivál lessz, és még véletlen sem esik szó 590-röl :C
A már elkészült EVGA-rol komplett karikép is van!
Bár egy dologba sajna igazad van, hiába volt a fejlesztés, és a belefektetettt energia, és pénz, mégsem sikerül piacképes terméket kihozni, igy meg sem jelenik!
Sokkal nagyobb most az esélye az 590 megjelenésnek, mint anno a 495-nek.
Akkor igencsak nyakig ült a világ a válságban, most kilábalás van, első ízben átvaheti a trónt az NV tartósan, a piac arculatának átrendezéséröl nem is beszélve.
Ők sem teljesen hülyék, hogy ezt az isteni lehetőséget kihagynák (kerül amibe kerül)!
Remélem azért ezekben egyetértesz ;)

:R :R :R

(#49) rup1u5 válasza alibaba78 (#41) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Igen. :K
Láttunk példát arra, hogy milyen az amikor nem OEM piacra terveznek kártyát. Lett is belőle 1000db-os, limitált ASUS Mars. :DDD Kétlem, hogy sokan akarnának 300ezerért GTX 590-et venni.

(#42) CyDoN:
Nem. Nincs ilyen szabvány! Nyilván most találtam ki, hogy téged félrevezesselek! :DDD
Csak tudnám honnan mászott most elő a sok jól informált a két hónapos linkekkel. :W

[ Szerkesztve ]

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#50) alibaba78 válasza rup1u5 (#49) üzenetére

alibaba78
(őstag)

:D Dehogynem. Epp folotted, az uriember mar megjelenes napjan pattintja be a gepebe. :D Ugy emlekeztet vkire. A fene, nem emlekszem a nick-jere.

Penz van, esz nincs.....

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.