Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#851) Abu85 válasza Sárpac (#848) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mert az ATI-nál a két DVI és a HDMI automatikusan választja az első szabad LVDS csatornát. Az NV-nél csak egy DVI van összekötve a HDMI-vel

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#852) ghostmat válasza Sárpac (#848) üzenetére

ghostmat
(tag)

jó kis vékony kártyák :K Azt hittem szélesebb az a Gigabyte az AC-re hajazó hűtőjével.

nagyon tetszik, lehet hamarosan én is beruházok 1re :D

(#853) Sárpac válasza ghostmat (#852) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Látszik azért a gigabyte gondolt az alaplapjaira is olyan hűtőt csinált ami elfér kényelmesen.
Mondjuk szerintem így is kicsit szűköcske (1cm-0.5cm-ig van szabad hely a ventiknek), de azért van az oldalsó venti a házban, hogy tolja nekik a friss levegőt!:)
A felső kártya heatpipeja érezhetően melegebb olyan 40fok körüli az alsó olyan 30as lehet konkrétan hidegnek érzem.

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#854) Lauda válasza Sárpac (#853) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link] Haf 932 házikómban annyit tettem csupán, hogy az oldalsó ventit kifele fújóra tettem így azonnal távozik a meleg

Ezt csinald vissza, hogy befele fujjon. :K

szerk: a deluxeban a 480-ak is lazan szelloznek [link] ;] :P

[ Szerkesztve ]

(#855) ghostmat válasza Sárpac (#853) üzenetére

ghostmat
(tag)

hát igen... szemeztem én is CF/SLI komp. lappal, mondjuk én ASRockot néztem és csodálkoztam hogy olyan közel vannak.
Ha a mostani gtx260+AC hűtővel operálnék, tuti nem férnének el rendesen.

De ez a gigabyteos abban is elférne kényelmesen. Az Ipon teszt alapján jól jársz az SLi-vel, elég brutál :)

érdekes hogy itt 2 hőcső is elég, anno a 4870/4890en tűzforróak voltak és ott 3 db volt, és ha jól tudom azok is 45nm...

de majd a tesztek megmutatják... magyon várom Sárpac kollega! :D :C

(#856) Sárpac válasza Lauda (#854) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Ki lesz tesztelve hogy jobb, mivel ezek kis légszállítású ventik jobb lesz a befelé fújás szerintem is..:)

szerk: a deluxeban a 480-ak is lazan szelloznek
Hol a hangkártya?:F

[ Szerkesztve ]

(#857) Sárpac válasza ghostmat (#855) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Azok 55nmm ezek 40nmm és fogyiban is kevesebbet esznek.:)
Közben mondjatok egy tuti drivert ami nem kékhalálozik stabil és bejáratott sliben is!:)

[ Szerkesztve ]

(#858) ghostmat válasza Sárpac (#857) üzenetére

ghostmat
(tag)

ja, igen, elcsúsztam egy 10el :DDD

(#859) Sárpac

Sárpac
(PH! nagyúr)

Erről mik a tapasztalatok?
[link]

(#860) tomsolo válasza Sárpac (#859) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

singleben fasza!

hardocp-set teszteltek a WHQL certified ForceWare 258.96 driverrel...

mivel próbáltad?

TDU2 nick: ts | LazyDriver for TDU2: http://loal.sg.hu/TDU2/LazyDriverLatest.zip

(#861) Sárpac

Sárpac
(PH! nagyúr)

Alapon hőfokok, ventin picit toltam 60%-ig nincs hangja 70%-tól némi szélzaj de nagyon durván halk!:DDD

tomsolo: Azzal nézem!:)

[ Szerkesztve ]

(#862) tomsolo válasza Sárpac (#861) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

valami olyasmi van egyébként hogy nem lehet 70% fölé állítani a ventit, hacsak nem moddolod a biost -- vagyis kb az a max hangja amit 70% hallassz...

TDU2 nick: ts | LazyDriver for TDU2: http://loal.sg.hu/TDU2/LazyDriverLatest.zip

(#863) Crytek válasza Sárpac (#861) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Nézd meg fesz emelés nélkül mennyit bír max a VGA!! Kíváncsi vagyok.

[ Szerkesztve ]

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#864) Sárpac válasza tomsolo (#862) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Tényleg!:DDD
0.987V az alapfesze! Idle meg 0.875V.:)

(#865) ko-ko82 válasza Sárpac (#861) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Szia!Kérnék segítséget!Hogy kell össze kötni ezeket én holnap teszem őket össze megjött az Sli-s lap és mikor tegyem fel a driver-t az egyik 460-n már bent van a gépben Nagyon Halk.A legegyszerűbb ha lapcserekor beleteszem a 2, 460-t és Sli-d és így teszem a vinfost.Holnap jön a 3d Vision szemcsi is elvileg,Legalább erre a hétvégére ismét lefoglal majd a gép :DDD .

(#866) tomsolo válasza Sárpac (#864) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

a szétszedős oldalon lehet kérni az egyik arctól moddolt biost, meg már van original backup is...

[mondjuk én ezt kihagyom :)]

(#867) tomsolo

tomsolo
(fanatikus tag)

a gyári venti beállítás egyébként alapból 40% - hangtalan - majd 60 foknál lineárisan elkezd menni felfele... kb 70 foknál 50%os a venti

(#868) TTomax válasza ko-ko82 (#865) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Persze,azt ne felejtsd el,hogy az SLI-t be kell kapcsolni a driver telepítése után.Keményen megy ám egy 460SLI... néha én is meghökkenek... egy 800/1600 menni fog simán, lehet 1.025-ig fel kell húzni a fesz csuszkát... amúgy érdekes single-ben nem kell babrálni semmit,csak két kártya esetén.

(#859) Sárpac
Persze,hogy a WHQL-t rakd fel...bár én most éppen ezt [link] tesztelem...259.09
Amugy kicsit melegnek találom a két 460-ad... :U

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#869) Sárpac válasza ko-ko82 (#865) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

No milyen lap lett végül is?:)
Szerintem a vga drivernek hót mindegy mikor teszed fel. Ha bent van a 2. karesz aktiválod az slit és szevasz!:D

(#870) Sárpac válasza TTomax (#868) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Neked van + 1 slot-od a kettő közt azért van a 3-5C difi!:)

(#871) TTomax válasza Sárpac (#870) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Nah de neked elvileg jobb hűtöd van... :U

na mindegy,de örülök egyre többen leszünk GTX460SLI tulajok... :))

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#872) Sárpac válasza TTomax (#871) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

25,5C szoba(gépnél még melegebb van) 1kártya most 31 fok második 35-36 közt sok?:F
A te kártyád tuti jóval melegebb lenne ha ilyen szorosan lennének összerakva, mivel a nyák szépen forralná a felső vgat.
Ami aggaszt jobban az az északi híd 45,2C alapon terhelés nélkül külső hőmérővel.

[ Szerkesztve ]

(#873) AtG válasza Sárpac (#872) üzenetére

AtG
(fanatikus tag)

Nekem a GTX 260-as egymagában 50 fok alapon. :DD

(#874) ko-ko82 válasza Sárpac (#869) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Ilyen Msi P7N Diamond lett.Holnap jön hozzá a Creative X-Fi Titanium hangkártya.

(#875) TTomax válasza Sárpac (#872) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Hát nem tudom,nekem még ahány giga lapom volt mint forrt az északi hűtés több kártyás megjelenítés esetén...pl a p45ds3 a 4850CF-el 60fok alatt nem is volt,kaptam is a kék halálokat érte...

(#876) Sárpac válasza TTomax (#875) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Ilyen lapot néztem ami felszereltségben hasonló a mostani gigához, de ekte szar elrendezésű a pci-e x16 ezen is.:F

(#877) TTomax válasza Sárpac (#876) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Én most ezt venném...

(#878) Sárpac válasza TTomax (#877) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Hangkártyát hova teszem mert az is pci-e?!:)

(#879) tomsolo válasza Sárpac (#876) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

Asrock X58 Extreme3 jobb lenne akkor :)

az csak 54 ruppó

(#880) TTomax válasza Sárpac (#878) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Jahh hát akkor neked ilyesmi kell...rampage3...

1-es slot hangkari.. 2-4-es vga... és akkor házat is cserélj mert rá fog lógni a tápra... ezért is jó a ref hűtés ilyenkor...nekem a 260SLI-vel volt ilyen gondjaim,mert az alsó Gainward GS dupla ventije közel volt a táphoz,és bizony nem sok alsó tápos ház van amiben ott elég helyet találsz,illetve van néhány Lian de az aranyáron... :(((

(#881) Sárpac

felsö tápos i7-hez kéne a fakknak... a mugen2 így is nyöszörög ha 4G fölé akarom húzni pedig két 140-es venti szívja le a meleget róla,alulról meg egy 120-as tolja...

[ Szerkesztve ]

(#881) Sárpac válasza tomsolo (#879) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Olyan lenne az ideális amin fent van 1 vagy egy x4 pci-e aztán x16 2 pci-e x1 aztán jönne még 1 x16.
Mondjuk egy ilyen, csak itt a felső 4-es kérdéses az északi hűtés miatt.

(#880) TTomax : meg egy felső tápos ház hozzá vagy egy cm haf-x.:)

[ Szerkesztve ]

(#882) Crytek válasza Sárpac (#881) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki aki úgyis teszteli majd a GTX 460-asát (nem kell sli hanem single érdekel) hogy alap pocikkal mit megy és utána húzva?

(#883) Sárpac válasza Crytek (#882) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Amint kész lesz a rendszerem. Nekem munka eszköz is elég nehéz visszaállítgatni a dolgokat...:)

(#884) Crytek válasza Sárpac (#883) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Ez csak természetes mármint hogy nyugodtan ne kapkodj nem sürgetlek.
Csak érdekel hogy mennyit számít neki a proci.
Majd lehetne a PH-n megint az új csúcs VGA-khoz cpu párválasztó hogy melyiknek mi elég.

(#885) Sárpac válasza Crytek (#884) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Most csak úgy egy gyenge torchlightot próbáltam már abban is megy az sli szépen.:)

(#886) vhunor válasza Sárpac (#885) üzenetére

vhunor
(senior tag)
LOGOUT blog

:DDD

(#887) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Nektek meddig bírja a ram a húzást? Furcsállom, hogy 4400mhz-en még nem dobott hibát a Furmark :B

(#888) TTomax válasza oliba (#887) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Nekem ott stabil...

(#889) Sárpac válasza vhunor (#886) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

LOL 10 perc Cod 6 game 77-78C az 1-es kari kevés neki a levegő!:D

[ Szerkesztve ]

(#890) oliba válasza TTomax (#888) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Jólvan, akkor majd megyek tovább :) Köszi az infót

4600mhz-ig maradt stabil a memória órajele. Utána 4650-nél már picit szemetel

[ Szerkesztve ]

(#891) TTomax válasza Sárpac (#889) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

hát,meg nem szívja ki semmi a meleg levegőt,és azzal hűt vissza...nem mindegy hogy 25fokos levegőt szív be vagy 45 fokosat...

(#892) Sárpac válasza TTomax (#891) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Elárulom neked fújja kifelé rendesen a meleg levegőt oldalt!
Alsó kártya megállt 61 a felső már 81C metro 2033 alatt!:)
20-22 fps volt fizix társkarival a hd5870(209-300Wattos fogyi mellett) ez 26-27fps a bizonyos kritikus részen sliben(340-350wattos fogyi mellett) konkrétan az elején ahol a rácsot tépjük le együtt a faszival.
Lehet fel kell áldoznom majd a 16x-et és lesz 2x8 pci sáv vagy 1vga..:)

[ Szerkesztve ]

(#893) Slystyle válasza szasanyi (#815) üzenetére

Slystyle
(tag)

Hát ezt másképp nem tudom mondani, de az eVGA egy életérzés :DDD Most is eVGA kártyám van, nagyon meg vagyok vele elégedve és oly döntésre jutottam, hogy mostantól csak eVGA. :K

A villám be akart csapni, de Én nem hittem neki xD | Crysis 2 nick: HNT Slystyle5 | Xfire: slystyle | Proud Member of Hungarian National Team

(#894) Sárpac

Sárpac
(PH! nagyúr)

Far Cry 2 1920x1080 Ultra 4AA:

HD5850 (hd5870 49/69/118) majd kikeresem megvan valahol

GTX460 SLI

Fogyasztás kereken 400Watt 5870-el 320 a kisöccsel 270 körül volt...:)

[ Szerkesztve ]

(#895) Sárpac válasza Sárpac (#894) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Este odavágok egy ventit a két vga közé befújónak meglátjuk mit hoz!:)

(#896) siriq

siriq
(őstag)

Hali

Kicsi off tema. Probalta mar valaki ezt az sli mod-t? [link]

Lehet vennek 2 db 460-t. Jah lapom pedig gigabyte 890fxa-ud5.

[ Szerkesztve ]

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#897) siriq válasza siriq (#896) üzenetére

siriq
(őstag)

Mukodik. Mar teszteltek.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#898) Luminex

Luminex
(újonc)

Szevasztok!

Nagyon vacillálok egy ilyen 460-as kari vételén, de nem tudom most tegyem-e meg, vagy várjak, találtam a fudzilla.com-on ugyanis egy cikket, hogy nyár végén befut majd a teljesen aktivált GF104 lapka, ami leváltja a mostani 470-est.
[link]

Most még kiárulják belőle a felhalmozódott készleteket, aztán a mostani 465, 470-nek csöngettek.
Ha az előrejelzés igaz, akkor az lesz az igazi tuti vétel, még lehet hogy a több shader mellé nagyobb memóriavezérlőt is kapunk......kérdés persze, hogy mennyiért?

Mi a véleményetek?

[ Szerkesztve ]

"Igaz, már párszor szét volt szedve, de Béla, aki mellesleg a Laca spanja, na rajta keresztül garanciális a CsumpiHárdvare BT-hez még vagy 25 évig, ez egy jótékony cég..., hogy bármiféle papír? Ugggyan minek ..."

(#899) sakal83

sakal83
(fanatikus tag)

Nah volt egy kis időm tesztelni egy Gigabyte gtx460-at (768mb-os).

Tuningot 850/1700/4300-ig néztem. Tovább nem is érdemes szerintem (legalábbis nekem, még:))

Metro 2033, Crysis, Bad Company 2 teljesen játszható tuningolva fullhd-ban (a crysis kivételével szűrőkkel.)

Úgyhogy aki 50k környékén hozzá tud jutni, szerintem most vegyen, mert az 5850 is 55-60k környékén kezdte... és annyit nem romlott a forint

[ Szerkesztve ]

(#900) vhunor válasza sakal83 (#899) üzenetére

vhunor
(senior tag)
LOGOUT blog

55-60k leginkább használt ár volt az apróban, az újak 63-65k körül mentek, ehhez képest meg annyival drágább most amennyivel romlott az árfolyam.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.