Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#751) hajbel válasza Crytek (#748) üzenetére

hajbel
(senior tag)

Van még itt is.

Against mod€rn football

(#752) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Ebben az msi after burner programban mit kell állítani hogy a vga feszültséget lehessen állítani?

Mert neten látom ezzel tuningolgatnak és ott van a csúszkája meg írja is a feszültséget nos nekem semmi ilyen nincs ott csak a hely neki de se csúszka se volt érték!

[ Szerkesztve ]

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#753) Sárpac válasza Crytek (#752) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Nem minden kártyán lehetséges csak amin szoftveresen állítható feszültségszabályzó van.
Amúgy unlockolni kell alapból egyiknél sem jelzi a feszt!:)

(#754) TTomax : szerintem meg befér!:)

[ Szerkesztve ]

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#754) TTomax válasza Crytek (#752) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

majd ha a vga-d támogatja... amúgy meg nem idevaló kérdés...

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#755) joshua7 válasza Crytek (#748) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Vesszek meg, ha megértem ezt a szenvedést. :) Aprók közt van ilyen zsír új Giga OC 60-ért. Az miért nem jó? Nekem is volt egy, de már foglalták.

Semper Fi

(#756) Crytek válasza joshua7 (#755) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Csak azt mondom ha van jobb olcsóbban akkor miért ne a jobbat?
De nekem mindegy nem lesz ilyen kártyám!

(#757) joshua7 válasza Crytek (#756) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Hogy mit mondasz? Linkelitek itt a 70k-s boltokat, ahol nincs is, aprók közt meg van és csak 60k. Szóval nem értem...

Semper Fi

(#758) Crytek válasza joshua7 (#757) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Igen a giga oc-s 69 ezer. Gainward GLH meg 67-68 ezer. Azt nem tudom hol kapni de pár árlistán ennyiért volt. Apró engem meg soha nem érdekelt valamiért nem bízok az ilyenben.

(#759) Sárpac válasza Crytek (#758) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Kerek 200font a GLH A font 342 most tehát 68k odakint itt csak drágább lesz! Dollárban 250, a Gigabyte 240 gigánál drágábbnak kell lennie!:)

(#760) Crytek válasza Sárpac (#759) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Felhívtam a helyi boltot mint írtam korábban itt is 68 ezret mondott rá.Szóval csak nem hazudott!
De mint mondtam nekem teljesen mindegy nem lesz ilyen kártyám!

(#761) Sárpac válasza Crytek (#760) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Hiába hívtad nem lehet tudni, hogy a beszállító mennyiért hozza a nagykeres árakból sem lehet sajnos kiindulni csak ha megérkezik oda is.

(#762) joshua7 válasza Crytek (#758) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

GLH simán 70 fölött lesz szvsz. Főleg kiskerben. Enyém pl. rendes kiskeres garpapírral ment, de ha inkább valaki kifizet +10k-t, hogy fizesse a kisker hasznát is, akkor hajrá. :)

Semper Fi

(#763) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Megékrezett a Gigabyte GTX460 1GB-os OC verzió. Veszettül halk hűtő van rajta. Alapon 40%-on forog, de nem hallani ki a házból az 500rpm-es Noiseblocker ventik közül. Venti fordulatszámát nem tudtam állítani, sehogyan sem, így azt magától vezérli a kártya

(#764) jonner válasza oliba (#763) üzenetére

jonner
(tag)

Ez a kártya kifelé fújja a meleg levegőt, vagy marad minden a házban?

(#765) oliba válasza jonner (#764) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyedül a Zotac csinált kifelé fújósat, így persze ennél is marad a házban.

Közben tudtam csinálni egyedi ventillátor profilt neki, mert picit sokallottam a 70°C+ hőmérsékletet, így most éppcsak meglépi az 50°C-ot és játékok alatt még így sem hallom ki a játék hevében a házból a hangját.

(#766) jonner válasza oliba (#765) üzenetére

jonner
(tag)

Én idővel talán beruházok egy SLI konfigurációba, ahhoz pedig mindenképpen olyan kártyákat szeretnék, amik kifelé fújják a meleg levegőt. Vagyis marad a várakozás.

(#767) oliba válasza jonner (#766) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Még a referencia sem teljesen kifelé fújós. Talán még az EVGA fog csinálni kifele fújósat, de az sem biztos, szóval marad a Zotac. A felhasználókat az foglalkoztatja inkább, hogy halk legyen a hűtés. Kifele fújósba ezt sokkal nehezebb megcsinálni, vagy talán nem is lehet. Nemhiába a Zotac kártyája a leghangosabb a GTX460-asok felhozatalából.

(#768) Cadal válasza jonner (#766) üzenetére

Cadal
(őstag)

Az 1GB-os EVGA is kifele fújja a levegőt! [link]

[ Szerkesztve ]

(#769) jonner válasza Cadal (#768) üzenetére

jonner
(tag)

Nézegetem én is a külföldi teszteket, az viszont, hogy Magyarországra mi jön be egy teljesen más dolog... :(

Mindenesetre kíváncsian várom a tulajok visszajelzéseit, ez a Giga sem néz ki rosszul amúgy.

(#770) Sárpac válasza jonner (#769) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

EVGA nincs euban vagy rosszul tudom?:F

(#771) jonner válasza Sárpac (#770) üzenetére

jonner
(tag)

Egyelőre nem láttam információt erről. Ha jól tudom te gigás SLI-ben gondolkodsz, igaz? Gondolom megosztod majd a tapasztalataid, ha meglesz.

(#772) Sárpac válasza jonner (#771) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

:K

(#773) Sárpac

Sárpac
(PH! nagyúr)

Közben gainward árak!
[link]

(#774) s.s.j.goku

s.s.j.goku
(tag)

8800GT-m van AC S1 hűtővel,halk és hűvös.
De a power sajna már hiányzik a kariból.Ezért érett meg a cserére.
Szemezgettem a Black Knight-al,de mire bejön csillagászati árai lesznek szerintem
Elég lenne 768 megás is csak halk legyen és ne melegedjen nagyon,nem kell OC-s.
Majd ha kell tuningolok én.
Gainward a 8800 GT de nagyon hangos volt,ciripelt,meleg is volt,azért cseréltem hűtést.
Melyik gyártó??? várjak az MSI cyclone-ra?????
Teljesitményben kb 2x-es lenne a fejlődés?

[ Szerkesztve ]

(#775) PNagy válasza s.s.j.goku (#774) üzenetére

PNagy
(lelkes újonc)

Én HD3870X2-ről váltottam. Még az után is jelentős a változás, egy 8800GT-től ez egész biztos messze van teljesítményben. Sokan dícsérik a Gigabyte duplaventis változatát, nekem a sima referencia Giga van 768 megás, de az is nagyon halk. Játék közben sem változik a venti fordulatszáma. A melegedést nem figyeltem, elhiszem a tesztek 35/60 fokos mért hőmérsékleteit. Amúgy a legtöbb tesztelőnek a véleménye azonos: 1680-ra a 768-as is tökéletesen megfelel. Ezt én is megerősítem.

(#776) s.s.j.goku

s.s.j.goku
(tag)

1680x1050-ben játszom,ezt elfelejtettem irni.
Tehát ide akkor elég a 768.
Már csak valami csendesebb fajta kell.Kár hogy az S1-el nem kompatibilis,de hátha a jövőben lecc valami uj Arctic termék ami jo lecc hozzá.
Amugy furi hogy ezeken a karikon a fet-eket,ram-okat nem nagyon hűtik pl. MSI cyclone
csak a gpu-t hűtik,ennyire nem melegednek ezek a kártyák????

(#777) Shodan válasza s.s.j.goku (#774) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is ilyen 8800gt van s1-el. Én azt csinálom hogy majd megveszem a legolcsóbb factory fekete nyákos 1 gb-osat és majd, később ugy is lesz normális hűtő, addig meg kibírom a gyárival.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#778) citrom904

citrom904
(kvázi-tag)

Haló! Valaki nem tudja mikor lesz végre valamiféle ph-s teszt a gtx460-ról,mert már vagy 2 hete megjelent a kari??!!

Win7-végre egy kis sziget a winfos tengerében!:)

(#779) tomsolo válasza Sárpac (#773) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

LOL!

TDU2 nick: ts | LazyDriver for TDU2: http://loal.sg.hu/TDU2/LazyDriverLatest.zip

(#780) tomsolo

tomsolo
(fanatikus tag)

Nekem is megjött a gigakártya ma.

A dobozban volt két átalakító a táphoz egy vga/dvi adapter meg egy mini dv, kézikönyv, driver cd.

Tekergetni még nem volt időm - mert egy új gépbe pakoltam bele és van ott még feladat - de nagyon megvagyok elégedve vele. Még csorognak a steam cuccok is lefele szóval csak minimálisat játszottam vele, de:

Iszonyú halk, és hűvös.(Piszkálás nélkül lényegében hangtalan).

Na majd még jelentek. :)

TDU2 nick: ts | LazyDriver for TDU2: http://loal.sg.hu/TDU2/LazyDriverLatest.zip

(#781) ALONSO11

ALONSO11
(senior tag)

Sziasztok!

Gainward gtx 460 768mb-s alapórajeles karit nem tudjátok honnan lehetne rendelni??

Sem iponon nem látok sem máshol.Tudni arról valamit mikor érkezik az országba??Mert én max 54-54ezret szánnék kari cserére.

Soha többé nv-t!!!

(#782) -Solt-

-Solt-
(senior tag)

Üdv Urak!

512-s 4870-ről váltanék, és lenne pár kérdésem:

- RoF-l, ArmA2-vel, IL2-vel próbáltra már valaki?

- 1680x1050 alá valóban elég a 768-s változat? Az 512-s 4870 alól bizony elfogyogat a memória 1680-s felbontásban pár játék alatt...

- 400W-s FSP Blue Storm II. elég lenne az 1GB-s verziónak egy kis tuninggal? IPON teszt szerint így már közelítene a 380W felé...

Hirtelen ennyi, köszönöm!

[ Szerkesztve ]

"Ha elérhetetlen, szent a cél, az elbukás is ünnepély..."

(#783) gainwardgs válasza ALONSO11 (#781) üzenetére

gainwardgs
(őstag)

Csak majd rántsd meg a procit ugy 3.6-ra :R

Intel Core i5 2500K@4.5Ghz (Corsair H70+Coolink Swif2 120P), Gigabyte P67A-UD4-B3, Corsair Vengeance 4Gb 1600Mhz, OCZ Agility 3, Corsair TX650 V2, Palit Gtx 680 Jetstream, Corsair 600T Special Edition White

(#784) oliba válasza -Solt- (#782) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem fogyaszt többet ez a kártya, mint a jelenlegid. 192bites elég jelenleg, legalábbis úgy tűnik. Metroban fekszik meg egyedül. Pcgear-nél lehetett rendelni, hasonló áron, amit szeretnél

(#785) hermanyi válasza ALONSO11 (#781) üzenetére

hermanyi
(senior tag)

[Parancsolj elvileg náluk van ]

A nők olyanok mint a parkoló ,a jobbak vagy foglaltak vagy fizetősek.

(#786) -Solt- válasza oliba (#784) üzenetére

-Solt-
(senior tag)

Legalább a táp cserét megúszom... ( bár egy picit fura nekem az az iponos 380W-s teszt tuninggal... )

Viszont ebben a memória dologban nem merek hinni... befeszülök, ha a RoF-nak nem elég... az a pár ezres nem éri meg a "rizikót"...

Köszi

(#787) Sárpac

Sárpac
(PH! nagyúr)

Holnap du 4körül elvileg már lesznek eredményeim! Single vs sli vs hd5870(utóbbit azért teszem be mert megközelítőleg 1árban vannak) fogyi adatokkal is szolgálni fogok.:)

(#788) -Solt- válasza Sárpac (#787) üzenetére

-Solt-
(senior tag)

ArmA2, illetve RoF tesztet nem akarsz csinálni? :)

(#789) coonee

coonee
(fanatikus tag)

Hello!
Tudna nekem valaki feltenni gpu-z képet? Vagy ha már volt akkor linkeljétek légyszives, ha lehet:)

(#790) TTomax válasza Sárpac (#787) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

(utóbbit azért teszem be mert megközelítőleg 1árban vannak)
Mi van mivel egy árban?mert a 460 az 5830al... :U

(#791) Sárpac
ja értem... hát picit talán drágább a két 460...szerintem kap ott az 5870 hideget meleget... :DDD

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#791) Sárpac válasza TTomax (#790) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

SLI-ben van egy árban (lightning 120-130k vs 2x60k).:)

(#792) tomsolo

tomsolo
(fanatikus tag)

30-31 fokos nálam a Gigakártya 3-4 óra kb 30%-os folyamatos GPU használattal
(kb netezés, apróbb játékok stb- kvázi idle mód) - az alap húzott értékekkel.

Na majd most mindjárt megterhelem egy kis szőrrel :)

[ Szerkesztve ]

(#793) gainwardgs válasza tomsolo (#792) üzenetére

gainwardgs
(őstag)

véletlen nincs just cause 2-d :F Dobhatnál 1 benchet ha van :R

Intel Core i5 2500K@4.5Ghz (Corsair H70+Coolink Swif2 120P), Gigabyte P67A-UD4-B3, Corsair Vengeance 4Gb 1600Mhz, OCZ Agility 3, Corsair TX650 V2, Palit Gtx 680 Jetstream, Corsair 600T Special Edition White

(#794) tomsolo válasza gainwardgs (#793) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

most mászik le k*rva lassan a steamről minden (kb 50 GB)
Dead Spacem van fent meg a kis apró szarok

Bár ahogy elnézem holnapra sok Giga eredmény lesz már itt :))

[ Szerkesztve ]

(#795) shteer válasza tomsolo (#792) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

30-31 fok? honnan írsz, az északi sarkról? :DDD

egy szobahőt mérhetnél mellé :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#796) Sárpac válasza shteer (#795) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Most hűvös van nálam is. 30-31 fokos a hd5870 is idle!:)
#788 -Solt- nincs meg..:)

[ Szerkesztve ]

(#797) shteer válasza Sárpac (#796) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egy Lightning-tól még el is hiszem baromi jó szellőzés mellett :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#798) tomsolo

tomsolo
(fanatikus tag)

tessék egy gyors Kombustor

[ Szerkesztve ]

(#799) gainwardgs válasza tomsolo (#794) üzenetére

gainwardgs
(őstag)

3d mark 06??

(#800) tomsolo válasza gainwardgs (#799) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

Vantage van majd felteszem

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.