Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#651) Sárpac válasza TTomax (#649) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

LOL a tesztekben a leghalkabb hűtők egyike!:DDD

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#652) TTomax válasza Sárpac (#651) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Hát nem tudom de két venti mindig hangosabb mint egy...nem értem mitől lenne halkabb,biztos már nem is forog,elijeszti a meleget...:U

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#653) tomsolo válasza szasanyi (#645) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

Én arra próbáltam utalni hogy nem igazán látom a teljesítmény különbségeket a 460-s mezőnyben egymáshoz képest (1-2 fps) azonos beállításoknal.

A huzogatásnál van különbség de ekkor elkezdenek hangoskodni meg fűteni, a gigakártyában pont az volt a szimpi hogy 861-re pörgetve se ordított és stabilan 65 fokos maradt.

TDU2 nick: ts | LazyDriver for TDU2: http://loal.sg.hu/TDU2/LazyDriverLatest.zip

(#654) sharm

sharm
(lelkes újonc)

Most komolyan azt mondjátok hogy halláskárosodást okoz némelyik vga?
OMG ezek a mérnökök valamit el****hattak akkor eléggé... :N
Nem értem mit vagytok úgy oda. Akit meg zavar egy ilyen cicergés az költözzön el egy lakatlan szigetre és ne vásároljon magának gépet. Vagy lehet kapni ilyen fülvédőt bármelyik barkácsboltban, csapassátok fel aztán semmit nem fogtok hallani :C

[ Szerkesztve ]

(#655) Sárpac válasza TTomax (#652) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

A palit a gainward 1 ventis de nagyon magas fordulaton dolgozik ezért hangos, cserébe hűt. Most adtak ki egy fw-t hozzájuk most már halkak de 10fokkal melegebbek is. Jól megkavarták a szart mert a tesztek még a régi fw-el készültek ami miatt hangos volt a kari.

(#656) rumkola válasza TTomax (#652) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

Nem mindig hangosabb 2 hűtő mint 1.
2db 15db-s halkabb mint 1db 20db-s nem?

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#657) tomsolo válasza Sárpac (#647) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

2venti + nagy borda + 2 heatpipe + UDV nyák

nem vágom mit spóroltak le...

[ Szerkesztve ]

TDU2 nick: ts | LazyDriver for TDU2: http://loal.sg.hu/TDU2/LazyDriverLatest.zip

(#658) Sárpac válasza sharm (#654) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Hát ha téged nem zavarnak az ilyen hangok játék közben akkor süket vagy!:DDD
[link]
inno gtx 460 1gb

Ez pedig a híres palitkártya hőképe!:DDD

[ Szerkesztve ]

(#659) sharm válasza Sárpac (#658) üzenetére

sharm
(lelkes újonc)

nem zavar mert 2*100w hangfal + 200W mélynyomó mellett akár atombombát is robbanthatnak nem hallod meg :N
amúgy meg nyitott háznál jó hogy hallassz valamit...

[ Szerkesztve ]

(#660) TTomax válasza rumkola (#656) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

nekem nincs olyan jó tapasztalatom a dupla ventis megoldásokkal... van itthon gy Gaiward GS GTX260..idle halk, de bizony ha csak egy picit is emelkedik a fordulatszám akkor süvít...ilyen volt a 4850X2-is igaz mindkét megoldás rendkívül hűvös volt,de inkább lett volna egy kicsit melegebb...szóval én szkeptikus vagyok ezekkel a dupla ventikkel,arról nem beszélve hogy minden meleg a házban marad,egy gyengébb házban vagy sli esetén ez fontos szempont lehet..

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#661) tomsolo válasza sharm (#659) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

"akár atombombát is robbanthatnak nem hallod meg"

loál, milyen jó lehet mikor a Bf2-ben suttogva integetnek a társak te meg azt hallod hogy:

ssssssssffffiiifooooosssssfiii...

(#662) gV válasza Sárpac (#646) üzenetére

gV
(őstag)

nem, crysisal nem játszom most, de még megvan ha fontos feltehetem

más
~félóra gta4-ezlés közben alt+tabal kinézve az everest a gpura 71 fokot ír (mondjuk ma pont lehűlés van szal jókor nézem :) de majd biztos lesz még meleg megnézem akkor is)

(#663) TTomax válasza gV (#662) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

74 fokig megy fel kb... ha nagyon feszeled és nagyon terheled akkor 78-ig elballag az enyém én még ennél többet nem láttam.. amúgy most pl singularity közben 54 fokosak 40% ventivel vsync on... ami valamiért nálam 120 fps... :DDD

(#664) sharm válasza tomsolo (#661) üzenetére

sharm
(lelkes újonc)

A legjobb amikor meglőnek, és átérzed a fájdalmat olyat lök rajtad a hangnyomás :C

(#665) tom_tol válasza oliba (#643) üzenetére

tom_tol
(őstag)

lol

(#666) tomsolo válasza Sárpac (#658) üzenetére

tomsolo
(fanatikus tag)

az (imho) nem a palit kártya hőképe hanem a Gainwardé:

[link]

mondjuk érdekes az a teszt, hogy a gainward alapból 65,5..

(#667) tomsolo

tomsolo
(fanatikus tag)

a newegg-en már szépen gyülekeznek a Gigás vásárlói vélemények:
[link]

A feszkóemelést nem nagyon szereti - emelkedik a hőmérséklet - de ezen stabilan,csendesen 70 fokosan ment az egyik arcnak:
875/1750/4200 1.087V

[ Szerkesztve ]

(#668) Sárpac válasza tomsolo (#667) üzenetére

Sárpac
(PH! nagyúr)

Igen Seriously this card is absolutely silent! :C

(#669) gbors válasza gV (#642) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köszi! :R

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#670) oliba válasza tom_tol (#665) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

??

(#671) ko-ko82

ko-ko82
(senior tag)

Hi!Milyen gtx 460-t érdemes megvenni?halk legyen és jól hűtsön,én Zotac-ot néztem (ha nem lehet Sli akkor 470 v.480 lesz a 3D miatt) lehet később sli-ben lesz ha tudja a lapom mert CrossFireX-s a lap sajna.

[ Szerkesztve ]

(#672) szasanyi válasza ko-ko82 (#671) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

768MB vs 1GB?

(#673) ko-ko82 válasza szasanyi (#672) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Természetesen 1GB ,ma mire elég 768.

(#674) csaabz válasza Shodan (#648) üzenetére

csaabz
(senior tag)

Nem mindenki szereti házilag húzni a kártyáját.
Én pl mindig gyári tuningosat veszek.
Hogy hogyan néz ki, az tök mindegy, a lényeg a 2 venti. (Remélem szabályozható fordulatszámúak...)

World of Tanks - Forza 4

(#675) Lauda válasza csaabz (#674) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én pl mindig gyári tuningosat veszek.

Ennek van valami oka? Igazibol felesleges penzkidobas. :)

(#676) hermanyi válasza csaabz (#674) üzenetére

hermanyi
(senior tag)

ezzel egyetértek én is ,hogy nem mindenki szereti húzni a kártyát
és számomra sem a kinézet a lényeg (lehet adottság úgysem látszik belőle semmi )
és én még a 2 ventihez sem ragaszkodom de ha lehet legyen megfelelő hűtése
de a teljesítmény a mérvadó és az ár sztem ha 1-5 ezerrel drágább de nagyobb teljesítmény akkor azt persze bizonyos határokon belül
mert nincs az a pénz ami elég lenne erre a hobbira

Lauda:
hogy pénz kidobás e nem biztos én sem húztam soha a kártyát
mondjuk gyári hűtővel egyiket sem okos dolog szerintem
de ha veszel új hűtőt rá akkor kb ott vagy árban mintha gyárilag húzottat vennél

[ Szerkesztve ]

A nők olyanok mint a parkoló ,a jobbak vagy foglaltak vagy fizetősek.

(#677) Lauda válasza hermanyi (#676) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ref hutos gyari oc kartyara ertem. Ezekben is van tartalek, 10-20%-ot siman lehet oket tepni vele. :K

(#678) gbors válasza ko-ko82 (#673) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1920x1200-ig bezárólag majdnem mindenre...

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#679) oliba válasza hermanyi (#676) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Amekkora OC-k vannak a mai kártyákon, semmit sem ér az OC-s darab. Persze most ezek a GTX460-asok kivételek, de a feszemelés nélküli OC nem olyan, ami miatt bármilyen gyári hűtőt cserélni kéne

(#680) Crytek válasza oliba (#679) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Azért ha azt veszed hogy a ref 675 vannak szép példányok 810 és 820-asok már elég jók.
És ha jönnek majd a 384-esek ha jönnek akkor nagyon boldog leszek!

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#681) tom_tol válasza oliba (#670) üzenetére

tom_tol
(őstag)

ebben a teszteben sikerült nagyjából egy szintre hozni a 460-t egy 5870-l
na ezért lol

(#682) TTomax válasza Crytek (#680) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Ne legyél azokat nem lehet majd úgy húzni...Mondok neked pár példát... 112 vs 128 core 88GT,192sp vs 216 sp GTX260...

(#683) Crytek válasza TTomax (#682) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Azokat kb nem is akarom majd húzni sokan mondják hasonló áron lesz mint a mostani (ami biztos nem igaz) lazán veri majd a GTX 470-et.De ez a jövő zenéje kíváncsian várom NV következő lépéseit!

(#684) gainwardgs válasza Crytek (#683) üzenetére

gainwardgs
(őstag)

Hasonló áron biztos nem. gtx 470-et tuti leveri majd.
Ugyanaz mint 8800gt-8800gts anno :R

Intel Core i5 2500K@4.5Ghz (Corsair H70+Coolink Swif2 120P), Gigabyte P67A-UD4-B3, Corsair Vengeance 4Gb 1600Mhz, OCZ Agility 3, Corsair TX650 V2, Palit Gtx 680 Jetstream, Corsair 600T Special Edition White

(#685) Keldor papa válasza Lauda (#675) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Miért? Én már a VGA-t sem húzom, sajnálom rá az időt.
Meg minek is? Ahova kevés valami ott mit érek 10-20%-al?
20 FPS helyett lesz 23, nem léptem előre.

Ha ennyire fontos, akkor inkább kidobok még pénzt az ablakon, minthogy időt fordítsak a tuningra, az utóbbi időben teljesen elment tőle a kedvem. Szenvedjen vele a fene...

[ Szerkesztve ]

(#686) Slystyle

Slystyle
(tag)

Olvasgattam itt a hozzászólásokat és megjött a kedvem ehhez a kártyához. Most egy evga 260, 192sp-s, SC-m van. Kiváncsi lennék h mennyivel lenne gyorabb egy evga 460 SC, vagy akár egy alap? Q6600-om van alapon + 4giga ram 800on. Lehet lecserélem majd a procit egy i5 750-re, még nem tudom. Mit ajánlottok Nekem e téren? Tuninggal nem nagyon foglalkozom és a hűtőm se lenne a legjobb a célra.

A villám be akart csapni, de Én nem hittem neki xD | Crysis 2 nick: HNT Slystyle5 | Xfire: slystyle | Proud Member of Hungarian National Team

(#687) Shodan válasza Keldor papa (#685) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

ja értem inkább akkor kiadsz 55k helyett 65k és 20fps helyett lesz 23fps.
Manapság meg már majdnem minden gyártó kiad hiper-szuper hülyegyerek biztos tuning progit, amibe kb 1perc belőni a kártyát.
Én még mindig inkább azon vagyok a plusz pénzért veszek egy AC , TR vagy scythe hűtőt. amit normálisan én pasztázok fel. Nem a gyári trutyiból amiből nyomnak rá 10dkg, azt még a tápcsatikból is az folyik.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#688) HSM válasza Crytek (#683) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

"...lazán veri majd a GTX 470-et."
A büdös életben nem fogja a 470-et leverni, de szvsz még megközelíteni sem....
A 470-en 320 bites busz majd 30%-al gyorsabb, és még a ram is több emiatt. A cuda-cór lemaradást is bajos lesz órajelből ledolgozni, mert a 470 is bírja elég szépen.... :U
Arról nem is beszélve, hogy a GF100 csipnél a kialakítás is némileg kiegyensúlyozottabb teljesítményt okoz azonos "körülmények" között....

[ Szerkesztve ]

Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

(#689) peetmaster

peetmaster
(senior tag)

Eljátszadoztam a gondolattal, hogy a mostani 4890 Toxic-omat lecserélném egy GTX460-ra (768MB). Szerintetek érdemes lenne cserélni? Vagy esetleg egy GTX285 mennyivel lenne rosszabb/jobb választás? Physx számít inkább nekem, a DX11 nem. :)

(#690) Crytek válasza HSM (#688) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Tesztek már most nem ezt mutatják :C És ez még csak a csira gtx 460.

(#691) gV válasza peetmaster (#689) üzenetére

gV
(őstag)

PhysX-re ezt találtam: [link]

idle/load fogyija kevesebb mint a GTX 285-é, ha váltasz sztem inkább GTX 460

gbors: nm

(#692) HSM válasza Crytek (#690) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Milyen tesztek? Azt, hogy a végletekig kiherélt 465-nél egy fél hajszállal gyorsabb, nem nagy szám. A 470 azért "kicsit" komolyabb versenyző majd +30% engedélyezett csippel... Húzol azon is egy kövéret, és a 384-es full GF104 lehúzhatja magát a klotyón... :U

[ Szerkesztve ]

Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

(#693) gbors válasza HSM (#688) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

backendben éppen utol lehet érni a 470-et (760/800-as órajel kell hozzá), textúrázásban sokkkal jobb is lesz (43%), viszont emiatt az idióta ALU-particionálás miatt alig hiszem, hogy lesz előzés :(

peetmaster: 4890-nél nem lesz sokkal gyorsabb a GTX460 (legalábbis alapórajelen), ha a PhysX érdekel, akkor érdemes lehet cserélni (akkor inkább 460, mint 285), de esetleg érdemes bepróbálni a Radeon mellé egy olcsó társkártyát.

(#694) HSM válasza gbors (#693) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Igen, csaképpen a mai játékokhoz magas beállításokon nem a textúrázás fogy ki, hanem a shaderpowa.... Az meg megint elég fura, hogy jóval magasabb textúrázó kapacitáshoz lassabb memória? :DD Nem lesz itt előzés... :P Ha annyira sokat érne a textúra-powa, akkor az 5850 bőven alázná a 470-et, az 5870 meg a 480-at, mert ebben a radeonok bizony komolyan erősebbek... :U Éspedig nem ez a pálya. ;)

[ Szerkesztve ]

(#695) peetmaster válasza gbors (#693) üzenetére

peetmaster
(senior tag)

Ettől tartok én is, hogy látványosabb gyorsulást nem fogok tapasztalni a "kidobott" +15-20k-ért. :N Valóban az lehetne még egy alternatíva, hogy dobok a 4890 mellé 10k-ért egy Nvidia-t számolni. Igazából egy GTX470 lenne a frankó, de jelenleg most nekem ennyit nem ér.

gV: Köszönöm mindkettőtöknek a tanácsot! :R

(#696) Lauda válasza Keldor papa (#685) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miert micsoda? :F Te azt irtad most, hogy felesleges tuningolni a kartyat. En viszont azt, hogy felesleges gyari oc-t venni, mert nehany perc alatt lesz egy ugyanolyan gyors kartyad olcsobban. Egyebkent jo azert huzni a kareszt, neha az a 10-20% is sokat jelent. :K :P

Nem kell ra idot forditani, epp ez a lenyeg. A gyari oc-t barmelyik kartya tudja, ki sem kell tesztelni. Belovod es hasznalod. :)

(#697) faranus

faranus
(fanatikus tag)

sziasztok mennyire jó választás a Galaxy GTX 460 vagy nem éri meg mert valószinüleg sokkal drágább mint mongyuk a Zotac fejlesztése természetesen 1G memóriával venném mert ma már az 1G kell mindenhez. szerintetek melyiket vegyem a fő szempontos halk de hűvös gyári tuning (nem muszáj a 800MHz) és nem a legdrágább!

előre is köszi üdv faranus

tisztelettel faranus :R

(#698) Crytek válasza faranus (#697) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Gainward GeForce GTX 460 GS-GLH 1 GB 67.500ft-ért szerintem jó vétel.Galaxy-t nem láttam még nálunk sehol sem.

Aki ezekre majd talál magyar árakat kérem jelezze!

ECS GeForce GTX 460 Black 1 GB
Galaxy GeForce GTX 460 Super OC 1 GB
Point of View GeForce GTX 460 1 GB Ultra Charged

(#699) gV válasza gbors (#693) üzenetére

gV
(őstag)

nem értem a problémát, tegyük fel lassabb lesz, de emellett olcsóbb is ha igaz a 270 dodo, ha annyira kell a kraft és a GF104-es chipetől, rakd SLI-be a GTX460-at, árban/fogyiban is jól szerepel a GTX470/480-as párossal összehasonlítva ill lesz még 2 chipes GTX485(?) is ha 1 nyákon akarod

(#700) szasanyi válasza faranus (#697) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Ha Galaxy kártyán gondolkodsz, ezt mindenképp nézd meg!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.