1. Semmi ,ujra beállitod az órajeleket ,de nyilván lejjebb veszed mig nem lesz teljesen stabil.
2. nincs garancia az 1100 mhz-re ,egyedenként változó.(szerintem az a ritkább)
3. Én ugy gondolom (és sokan mások is) ,hogy 85c fok fölé ne nagyon menjen tartósan ,azt meghálálja a karid. 
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
gael
(fanatikus tag)

Nikkel15
(tag)
Hurrá a kártyám már 670/2050-en megy kellemeset csalódtam a Leadtek-ben az előző nem akart menni 550/1700-et sem.
Mindenkinek csak javasolni tudom a márkát aki most szándékozik venni 8800-ast.
[Szerkesztve]
''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)

hülyegyerek
(őstag)
Hali.
Nekem is hasonló a konfigom:8800GTS 320Mb-ősemberes ram.
Dettó ugyanaz volt a helyzet nálam is,minden játék kidobott kékhalállal,a végén már be sem tudott bootolni.Kétszer frissítettem biost,ami kb.2 hétre meg is szüntette a problémát,viszont az lett a dolog vége,hogy az egyik d9 modulom meghalt teljesen....Most éppen próbálok valami kártalanítást kieszközölni ősembertől,mivel én még 50-ért vettem a ramot...
Szóval mindenesetre valszeg valami gebasz van a ramok,és a vga között.
TDU 2:csanyi82HUN Nokia employee (yet for a while) but HTC user :)

hülyegyerek
(őstag)
Nekem se szemetelt,csak egyszerűen kifagyott.....
TDU 2:csanyi82HUN Nokia employee (yet for a while) but HTC user :)

G^zC^mp€r
(őstag)
GTX-nél mivel tudom letesztelni, h az adott tuningon stabil-e a kártya, és mivel tudnám visszamenőleg megnézni, (amolyan grafikon szerűen) a hőmérsékleteket? Vsta alatt mindezt. 
Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

Soak
(PH! nagyúr)
Atitool kockával. És rivatuner monitorozza a hőmérsékeltet
photofreak.me

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)
kőszőnőm segitséged! 
nekem is az idö a bajom! 
nincs most senkinek és kezdek meg örülni notin!halgatok rád meg Kecu-ra lessz gtx hacsak be nem harangozzák a 89-et 
jut eszembe gtx tökmindegy mi? 
Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve

szasanyi
(PH! nagyúr)
Atitool = ATT?
És ez az a program, ami automatikusan megkeresi a
legmagasabb stabil órajelet? Ha igen, és dobsz egy linket ahonnan Vista
alatt is működő, friss darab letölthető megköszönöm. 

Soak
(PH! nagyúr)
Igen. De az a funkcioja nem ér semmit. Csak a kocka ami lényeg. Nem tudom ,hogy melyik verzioja működik vista alatt. Amugy még a másik alkalmas izzasztó progi a kis golyos tesz . rhtbl vagy mi
[link] ez mondjuk érdekes , 3. hsz
[Szerkesztve]
photofreak.me
Egy másik módszer, ha nem akarsz sokat tökölni a kis progikkal: meghúzod a karit és lefuttatod a 3DMark06-ot. Nekem bevállt. Ha nembírja a tuningot, akkor le fog fagyni már valószínűleg az első tesztnél a gép. Persze ez nem 100%-os dolog, de ha csak annyira húzod meg a karit, amennyire másoktól látod, hogy lehet és kifagy akkor tuti nem mehetsz el még annyira sem a tuningban. 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

szasanyi
(PH! nagyúr)
Az angol tudásom nem elég, hogy biztosan kihámozzam a lényeget.
Valami
olyasmi talán, hogy 32 bites Vista alatt jó, de 64 bites alatt nem? Bár lehet, hogy
rosszul értem...

Soak
(PH! nagyúr)
IT WILL NOT WORK, The vista DRM Disables any control over the GPU's settings and functionality, Guys with AIWs are screwed T_T.
Aztmondja, hogy nem füg müködni mert a VISTA DRM-je (?) ki irtat minden ''hatalmat'' a CPU felett . Szoval nem nagyon tudod piszkálni az orajeleket. De sztem ez nem igaz ,hogy ne lenne rá program
photofreak.me

gael
(fanatikus tag)
Elvileg tökmindegy ,még a tuning mértéke is teljesen random ,márkátol független....minnél több a gari annál jobb és persze az ár a lényeg ,márha a hozzá adott sallangok nem számitanak.
Nincs mit, sok sikert 

szasanyi
(PH! nagyúr)
akkor ennek még utánna kell nézni. Köszi.

Soak
(PH! nagyúr)
Nem a CPU felett hanem a GPU felett term, csak elgépeltem 
photofreak.me

szasanyi
(PH! nagyúr)
Gondoltam, mivel VGA-ról beszélgettünk. 
Sziasztok!Én is csatlakoztam a GTX-esek klubjához.Egy ASUS EN 8800 GTX-el.

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)
oké rendben köszönöm akkor a az év nagy ker garit annyira ne favorizáljam ugye?
Csere érdekel komoly cucokra? Mik azok a Cucok?? "a cucoknak két alfaja van. Az egyik komolytalan mindenhol megtalálható. a másik alfaja a komoly(cucokusz komolyikusz) na ez van neki ez sokkal ritkább" By:5teve

gael
(fanatikus tag)
Hoszabb távra tervezve mindenképp jobb a több gari ,de ugye ez egyéni mérlegelés kérdése. Az enyém is PH! bazárostol van ,nálam erre billent a mérleg nyelve

G^zC^mp€r
(őstag)
Én sem véletlenül mondtam, h Vista alá kérdezem... Nem működik az ATitool
Rivatuner megy. Nincs vmi más progi, ami hőmérsékletet tudna mutatni grafikon szerüen. visszafelé? 

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)
kérdezném szerintetek van e külömbség 2 gtx között ha az egyik uj a másik fél éves?

szasanyi
(PH! nagyúr)

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)
ugy értettem hogy estleg ebböl van e elsö széria ami esetleg gyemek betegséges vagy tök egy forma az uj is meg a fél éves is?
mert lehet holnap 90 ért beválalok egy fél éveset ha jová haggyátok de ha inkább az uj akkor uj lessz!

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)
az egyes link lessz 15 ike után a kettes meg picit drága!de köszi!

szasanyi
(PH! nagyúr)
Sztem nincs különbség, DE én nem vennék 90k-ért használtan kártyát. 
Főleg, ha néhány nap türelemmel 95k-ért újat kapok.
De te tudod, a te döntésed. 

Hemi 426/RT
(fanatikus tag)
ja ez igaz engem is ettől ráz a hideg!
igazábol megerösitésre volt szükség!
és köszönöm!

Vizibirka
(újonc)
Sziasztok, segítségetek szeretném kérni a következő a problémám:
Vettem egy Gigabyte Geforce 8800GTS -t a kisebbik 320Mb RAM szerelt verziót.
Letöltöttem a hivatalos, nem bétás nvidia drivert, majd mikor futtatom a 3D mark 2006-ot [sőt a z nvidia saját techdemóinál is (Adrienne stb)] a kártya szemetel.
OK, mondom biztos driver baja van, leszedtem a legutolsó vistás 162.22 WHQL drivert, de azzal is ugyan azt csinálja.
Valakinek van valami ötlete, hogy miért csinálja azt? (Nem otthonról írok, holnap teszek fel képeket, hogy mit is pontosan csinál)
Pont olyan mintha húzva lenne a kártya pedig nincs (legalábbis én nem húztam rajta semmit) és szemetel a memória miatt.
Ja igen a konfig a következő: Windows Vista Hun, azokkal a driverekkel, amit ő felrak, a vga driver kivételével. Asus P5W DH Deluxe, Intel Q6600, 2x1Gb Kingmax 1066 Ram, Gigabyte Geforce 8800GTS 320Mb.
Válaszokat előre is köszönöm.
Vizibirka

Soak
(PH! nagyúr)
irtam mást ami jo lehet
photofreak.me

kisa8800
(tag)
Szeva. Valakinek már volt ilyen problémája itt, és ö se tudott mit csinálni a helyzettel. Én biztos szaladnék gariztatni. Szerintem te se a konfigodba és a driverbe keresd a hibát!
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.

G^zC^mp€r
(őstag)
Nem nagyon látom...
vmi rhtbl-t vagy mit irtál...

gael
(fanatikus tag)
Soak kolléga valoszinüleg erre gondolt---->[link] ,jó kis vga terhelő sw ,és látványnak sem utolsó

gael
(fanatikus tag)
Azért még mielőtt keresztet vetnél a karidra ,szerintem probálkozz még legalább két külömböző driverrel. Nálam is volt ilyen probléma régebben legalább 2-3 driverrel ,és persze az sem biztos ,hogy frissitéskor maradéktalanul eltávolitotta az előző meghajtó minden alkotóelemét.
vigyázzatok! a Vista megeszik 640 mb-ot is
[link]
Nem rossz, de a jó nem ilyen.......

q2w3
(senior tag)
Hy!
Mostanában GRAW2 ben 5 perc után ilyen fekete vagy fehér csik látszik egy pillanatra aztán eltűnik utána rá pár pillanatra megint újra ez történik. És végig ezt csinálja, de csak graw2-ben. Kéne aggodnomm, vagy bisztos a játék hibálya. Ezekkel játszom mellette: TDU, F1 challange,BF2142,Rainbow Six: Vegas, Hunting Unlimited 2008,Driver4,NFS: Carbon.
VAn valami progi ami lteszteli a vga-m ramját?

q2w3
(senior tag)
Nálam 75fps-el megy 16x-al, de full screenben egy idő után leáll a progi.

Nikkel15
(tag)
Helló nekem 670/2050-en megy a kártya de semmiféle hibával nem telálkoztam.Én a 16.18-as drivert használom próbáld meg azzal.

Kecuhun
(senior tag)
Az szép teljesítmény egy 640-es GTS-től, gratula!
Én egyenlőre még nem húzom a GTX-em, semmi értelme. 
Origin: Kecu77 | BF: BC2: Kecuhun

Nikkel15
(tag)
Köszi
de van jobb is 690/2050-en megy most
kiváncsi vagyok mi a kártya vége.
megkérhetnélek hogy írd már meg mennyit visz a rendszered 3dmark 06-ban.

Soak
(PH! nagyúr)
Köszönöm
ez volt az csak nem emlékeztem pontosan. A gépen meg elkevertem
photofreak.me

Mozso26
(senior tag)
Nálam a graw2 teljesen jol futott.Semilyen képi hiba nem volt 1280-960 xp-n, ja és nem is fagyizott.

Mozso26
(senior tag)
Ennek a proginak van vége is vagy csak ugy megy .Amugy semmilyen beállitáshoz nem nyultam és kb 120fps-el hasitott 1280*800-on vagy valami hasonlo felbontáson. 

Vizibirka
(újonc)
Szia,
Valamikor este megpróbálom még azzal a driverrel amit adtak a kártyához, remélem azzal megoldódik minden gondom.
Jó utánanézek,hogy mindent leszedett-e maradéktalanul.
Más, érdemes-e omegadiverrel próbálkozni?

Soak
(PH! nagyúr)
nincs vége, épp ezért ezt ajnálottam tesztelni ,hogy mikor hibázik
photofreak.me

G^zC^mp€r
(őstag)
Csá Dénes... Veled GRAW2-zünk esténként? 

G^zC^mp€r
(őstag)
Ez a tesztelő nagyon szép
300fps fölött van mindig egy picivel, és jó pár percig ment, és nem hibázott. Akkor mondhatom, h stabil a kártya? 

Soak
(PH! nagyúr)
Mindent felhuztál max-ra ,hogy kizárd a proci limitet?
photofreak.me

G^zC^mp€r
(őstag)
ezt igy most nem értem 

gael
(fanatikus tag)
Kérlek 

Soak
(PH! nagyúr)
Lehető legnagyobb felbontás, max AA , MAX AF , driverben minőségi. stb stb stb. mert ha a proci nem hajtja ki a cuccot akkor nyilván nem megy 100%on és nem lesz hiteles
photofreak.me