jó cikk!
ASUS P6T Deluxe V2 * CORE I7 920 D0 @ 3.40GHz * SCYTHE MUGEN2 * 3*1GB MUSHKIN XP3 * GAINWARD GTX570 PHANTOM3 * CORSAIR VX550 * COOLER MASTER HAF922
jó cikk!
ASUS P6T Deluxe V2 * CORE I7 920 D0 @ 3.40GHz * SCYTHE MUGEN2 * 3*1GB MUSHKIN XP3 * GAINWARD GTX570 PHANTOM3 * CORSAIR VX550 * COOLER MASTER HAF922

Hát a tesztek ku*vára nem ezt mutatják...
Evga 448-as 560ti eladó! Dream as if you will live for ever, live as you will die today!

Ezek szerint 640-es GTS majdhogynem értelmetlen ? 
nem feltétlen lesz sok, max a szűrőket nem annyira erőlteted. Nekem az ultra birja az 1920x1200at 16AA és 16AF mellett is.
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

Persze nagy felbontásban van különbség, akár sok is. De ahogy nézegettem,
ahol kevés lesz a 320-as, ott a 640 sem biztos, hogy elég. Sztem jó ha van
több VRAM, a kérdés az, mennyiért?
[Szerkesztve]

Sajnos én nem értek hozzá de ezek a tesztek igen erőssen azt mutatják...
Evga 448-as 560ti eladó! Dream as if you will live for ever, live as you will die today!

Illik is neki bírnia... 
SC2 ID: Peter 1714

Néhány játéknál van észrevehető különbség, de szerintem alapvetően nem éri meg a 640-es a felárat. Ha meg max 1280x1024-ben tolja valaki a stuffokat, akkor gyakorlatilag értelmetlen is 640-est venni. 
[Szerkesztve]

Bypol KFT, Tiszakécske.
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

Szuper teszt.Végre nyugodtan hajhatom álomra a fejem.

Amugy nekem még egy 22 '' crt-m van és igy az 1280*960 böven elég.

Egyetértek veled, mert én is a megjelent infókra támaszkodom. De ha jönnek
a DX10 játékok, akkor fog kiderüni igazán mennyire lesz elég. Reméljük kitett
magáért az nVidia, és tovább javít a drivereken is, és elég lesz 1-2 évig.
Sajnos a 320 vs 640 árkülönbsége
elenyésző, így aztán nagyon nem mind1.

Olvastam asszem hwoc-n,hogy külföldön sokmindenkinek jön elő GTS-el,hogy az egyik pillanatban 90-100 fps-sel játszik,aztán hirtelen leesik 10-re.Nincs senkinek hasonló problémája,csak nekem?
Nekem Titan Quest,meg Stalker alatt olyan látványos fps zuhanások voltak,hogy az egyik pillanatban vígan szaladtam,aztán meg mintha diavetítést látnék,pedig u.a. volt a helyszín is,meg minden.
Szóval remélem,az nVidia betartja az ígéretét,és hamarosan javítják ezt a bugot,mert ugye az ember nem azért ad ki >60k-t vga-ra,hogy aztán még ugyanennyit nyugtatóra is kiadjon....
TDU 2:csanyi82HUN Nokia employee (yet for a while) but HTC user :)

sztem szarjál a tesztekre, majd próbáld ki otthon és rájössz!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF
(#64) Tuco Ramirez válasza hülyegyerek (#62) üzenetére

Két ismerősömnek is GTS-e van (320MB), de ilyesmit egyikőjük sem tapasztalt eddig.
Felraktál minden elérhető patch-et a két játékhoz?
Hülyegyerek
nekem 320as gigabyte-om van, és nem vettem volna észre, hogy csinálta volna, pedig monitoroztam is, és semmi hasonló nem volt, szval az valszeg vmi driver hiba, vagy egyszerűen valami más a gépen
(nekem vista van fent, és volt mikor a defendert frissítette,a nodot, meg még a frissítést is a winhez, és töltöt mint állat, letiltottam őket a picsába, azóta semmi ilyesmit nem tapasztalok)
Hitman
nekem közel 3 hónapja, ha nem több 205bw-m van, 20''as wide, és sok gammát nyomtam, nyomok 1680x1050-ben, és semmi olyan érdemleges lassulást nem vettem észre... ahogy a kolléga is írta, legfeljebb nem 4x/8x.. stb AA-val küldöd, hanem csak 2x-el... annyira sok külömbség nincsen köztük. Szval megnyugattlak, hogy nekem tökéletesen bevállt, és nem okozott csalódást, sem a moncsi, sem a karesz.. egyiksem vérzett el 1 játék alatt sem.. ahol meg kevésnek talállod az FPS-t, ott visszavezsel a részletességből, vagy ha nem szeretnél, akkor a felbontást állítod.
Nekem XP alatt engedte az 1440x900-as felbontást, és örültem mint majom a farkának, mert kompromisszum nélkül mentek a gamek, viszont Vista alatt nem sikerült ezidáig
, szval ahol sok az 1680x1050, ott sajan vissza kell vennem 1280x800-ra, viszont nem volt eddig sok olyan game, ahol kellett volna.
[Szerkesztve]
Ezen a számon elérsz: 06/30-313-20-99 (Attila)

Én csütörtökön hozom a moncsim (Samsung 206BW)

HA mindenki beírja én pedig egy ASUS MW201U-val szemezek, de olyan moncsi kéne ami tv tunerres és van rajta komponens bemenet. A másik jelőlt a Samsung 2032MW(MAgyar oldalon csak proharver bemutatót találtok róla) Augustusban érkezik HUN-ba. Ha valaki tud még hasonló monitort jó áron az szóljon vagy halgasson
![;]](/dl/s/v1.gif)

ehhez mit szóltok?
[link]
máj blád íz blek

Vagány.
Csak jobb-e, és vajon mennyivel? Ja, és az ára sem mind1 azért...
w00t megvan a bőröndöm, holnap reggel hozzák.. remélem még benne van a 8800gts, és nem is barmolták szét
lassan összeáll az adataimnál látható pc juhé

Trójai is csinálhat ilyesmit.
Nekem volt hozzá ''szerencsém''a napokban. 
Mod: spysweeper-t vagy ad-aware-t futtass le.
Remélem nincs igazam és nem trójai van a gépeden.
[Szerkesztve]

Pffff , Ez már design , ha annyira hatékony mint szép akkor érdemes megfontolni ...

Azt megtudja vki mondani ,h a GTX-ek és az Ultrák hűtése mennyiben tér el? , jobban hűt már az Ultra ,netán halkabb is vmivel? ...
[Szerkesztve]

Sziasztok..
Ha esetleg valakinek lenne egy fölös.. [link]
Privizzen rám vagy irjon a topicba.. Köszi mindenkinek és bocsi az OFF-ért
Üdv Jani
2012....

8800 GTS hűtésére ki mit ajánlana?
olvasd el blogoutos írásomat 8800 hűtés modról-t javaslom 
yo választás volt.
nekem is ijen van.naon szép vazze

Eladó Toshiba laptopokhoz vadonat új alaplapok(i7 stb). OMNIA 7 :)Eladó Cuccaim ---> http://tinyurl.com/62wk2ry <-- ugyan itt kacatok is eladoak :)
én saját tapasztalatból kiindulva a vizet ajánlom...1 óra Call of Juarez után 47 fokos a GPU
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

Az szép.
A radiátor hogyan van hűtve?

Feltettem a Tomb Raider Legendet, és ha bekapcsoltam a next gent, akkor az első pályán valahol még a 15 fps-t sem érte el...
Minden maxon, 1280x1024-ben. Ha kikapcsoltam a next gent akkor 130fölött volt, meg néha 200...
Mi lehet? Magy mindenkinek így fut???
Elenyésző? Min. 15e forint.

Szerintetek, fagyhat azért egy tuningolt GTS mert nem emelek biosban a pci-e foglalat sebességén?
Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)
A pci-e foglalat sebességét miért kéne emelni? 

Nehogy megemeld, azt úgy kell hagyni ahogy van, fixáld 100-on!
A fagyás a túlmelegedés miatt lehet, nézd meg terhelés alatt a GPU hőmérsékletét. Ha makacsul fagy, próbáld visszavenni a kártya órajeleit a referenciaértékekre. Az öcsémnek is hasonló problémája volt a gyárilag tuningolt GTS-ével, referenciaórajelen ''megjavult''.
[Szerkesztve]

A Hülyegyerek azt irta h még nagyon hülyegyerek korában igy nyirta ki az alaplapját. 
Ez az ö neve itt a ph-n nem sértegetek senkit. 

Köszönöm, a válaszokat, de egy apróság a kártyán vízhűtés van.
Túlmelegedés szóba se jöhet a kárty gpu-ja 50°C fölé nem megy.
A 3d mark 670/970nél a 3 tesztbe fagy bele.
De a hőmérséklet még ott is jó.
Szerintem a feszültség lesz kevés a kártyáának.
Meg én ugy olvastam, hogy tuning esetén érdemes 110Mhz-re felteni a pci-e foglalatot.
Na akkor most mi legyen?

Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)
2db 12cm-es enermax ventivel, 5V-on.
ez sajnos ilyen, van hozzá patch, ami kicsit gyorsit rajta, de az sem sokat, X1900XTX-el nekem is 15-18fps körül volt 1920x1200ban.
3dmark06-ban a 3. teszt az CPU teszt, ott inkább a proci a ludas.

Sziasztok!
Most tervezem 8800gts 320 vásárlását, szerintetek melyiket lenne érdemes választani?
Club3d vagy Gainward 8347 bagy Leadtek TDH?

A C3d az 65k lenne, a másik kettől 71k.
May The Force Be With You!

Én is tervezem a 320-as vagy 640-es változat vásárlását. Én az igazat megvallva ''csak'' 1280-ba tolnám max 4X AA ha bírja és 16X AF-el. Olvasgattam teszteket orrba-szájba és a éegutóbb belinkelt valaki egyet, ami a dátum szerint viszonylag frissnek mondható. Ott semmi különbség nincs, de a régi tesztekben igencsak nagy. Ez most a 640-es butításáról szól, vagy driverekkel meg lett ''tuningolva'' a VGA, vagy netalán tán bunda az egész?
Itt van pl. ez: [link]
Itt grafikon alapján azt lehet mondani, hogy a minimum fps a két kari között elenyésző, tehát teljesen mindegy, hogy mlyiket veszem, mert csak az average és a max fps lesz a más... 
Szerintetek mit tegyek?
320 vs. 640?
(#92) keszegduda válasza LordVader80 (#90) üzenetére

Amelyik olcsóbb és több gari van rá... 
(#93) laragirl83 válasza keszegduda (#91) üzenetére
nekem 1280-ban eddig mindenre bőven elég volt 320-as GTS.

Hát neméppen ezt mondtam, hogy
(ez azt jelenti NEM).
Tehát nem elenyésző. Bár az lenne...

Ha a kártyát alapon szeretnéd használni, ez jó [link] a gyári, picsit magasabb órajelek, és a kevés körítés/ár miatt. Mondjuk az ár az viszonylagos. 
Ha sok a zsé, akkor vegyél 640MB-os verziót. Meg kell jegyezni, hogy 1280x1024
felbontásig gyakorlatilag nincs különbség - a tesztek szerint. Fölötte van, de ott is
kevés, vagy esetleg már a 640 is kevés. Egy teszt ami a 320 felé billent
[link]
Ha a tuning szempont, akkor nem ez nem a legjobb választás.
LordVader80 neked is ezt javaslom.
[Szerkesztve]

Érdeklődnék, h egy X2 6000+ AM2-vel jó választás-e egy Asus 8800 GTS 640 Mb?
A proci ''sajnos'' már megvan, csak érdeklődnék, mert olvastam,h a CPU-GPU párosítás nem mind1...
Javítás: Igen-igen, Én is érdeklődnék, h 320 Mb vagy 640 Mb, mert 2-3 hónap múlva szeretném 1680-ban használni ha van rá lehetőségem.
Szerény személyem szerint érdemes 640-eset venni, mert ha már valaki kiad érte ennyi rohadt sok pénzt, akkor gondolom nem 1-2 hónapra tervez. Nem?!
Még1 kérdés: Chieftec 400 W-os tápom van. Az elég bele??? (már ha az összes cuccos bekerül a gépezetbe)
Asus M2N-E lap és 2 x 1Gb Kingston RAM
Módfelett hasznos válaszaitokat köszönöm!
[Szerkesztve]
Aha. De. Igen.
jó választás
persze függ mennyiért tudnád a GTSt szerezni, mert ha kis ráfizetéssel 2900XT-t is tudsz venni, talán jobban megéri. ha 1680ban akarod használni és a 8800GTSt választod, menj inkább biztosra, és vedd a 640eset szvsz. a Chieftec táp elég kell hogy legyen, de a puding próbája az evés... 
---
illetve nekem is lenne egy kérdésem: az nvidia kb. mikor szándékozik előállni egy új driverrel? oké hogy ott vannak a béták, de megmondom őszintén, én azokban nem bízok
azt mondom nem hiába béta 
[Szerkesztve]

Ha hosszabb távra tervezel egy némi pluszért vegyél 8800GTX videókártyát.
It a PH!-n újat, 3év garral már 95k-ért kapsz. Ami persze messze nem kevés,
de a bolti árhoz és a teljesítményéhez képest - megfelelő pénztárca mellett -
jó választás lehet. 
Mindenesetre jobb, mint +15k-ér venni 640-est (a 320-hoz képest).
Az AMD X2 6000+ procija sztem elég lesz, de még rejlik benne egy tuning is. 
Ehhez a jó kis ASUS lapod is partner lesz. 
Tápkérdésben nem vagyok spiller, de elképzelhető, hogy kevés lesz. Meg persze
függ attól is, mi lesz még a gépben.

köszi 
mondjuk a Club3D a legolcsóbb, és én mindig alapon használom a vgakat.
Az ár miatt billen erre jobban a mérleg nyelve, van vkinek ''tapasztalat'' erről a márkáról?
Még sosem volt C3D karim
May The Force Be With You!

Egy kérdés a Gigabyte 8800GTS 320asáról: milyen a kártya? Teljesítmény,
stabilitás, hűtés, garancia? 60k-ért beszerezhető, DE az egyik bazáros srác
épp most írta, hogy ''a giga az egy fos''. 
Na, most mi van? Lenne egy jónak kinéző kártya, viszonylag elfogadható ár
mellett, erre ''kiderül'', hogy nem jó(?) 
Valaki tapasztalattal, infóval ez ügyben?