Eszerint a drágább, tuningos kártyáihoz ad nagyobb körítést? De mind1, mint
modtam ez csak sokadlagos szempont nálam.
Ezt amúgy honnan tudod? Neked van ilyen, vagy csak volt vele dolgod?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
szasanyi
(PH! nagyúr)
gtx-em van, es tudtommal minden kartyajahoz - meg az ultra ko-hoz is - ezeket adja 
unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

szasanyi
(PH! nagyúr)
Rendben, nem gond. A kártya legyen a frankó. 
De akkor meg ezt (#244) nem értem... 
ez fake szerintem, semmilyen hivatalos forrás nem igazolta, és neves lapok se tették fel az oldalukra... ennyi erővel én is leirhattam volna ide egy blogba v nemtom hogy jajj nvidia inszájder ....
bár legyen igaz, csak mehetnek majd 8800ak a kukába 
hogy fugg ossze a ketto? mi nem ertesz?

szasanyi
(PH! nagyúr)
Mert, hogy említetted milyen ''nem gagyi'' játékokat csomagol a kárytáihoz.
Te viszont a csomag tartalmánál semmilyen játékot nem említettél. Na így
jön ide, ezért nem értem. Így világos a kérdésem?
hát a semmilyen az nem is gagyi ![;]](/dl/s/v1.gif)

szasanyi
(PH! nagyúr)
Ja, az biztos. 
jaja, xelo megmondja a frankot
lehet, hogy 2 ertelmu volt.. dehogy atkonvertaljam 1ertelmure, nem jar melle semmilyen sv a driveren kivul 

szasanyi
(PH! nagyúr)
Azért beletehettek volna vmit, hogy legyen... mondjuk a Mario demo változatát 
MÁS: részben a témához kapcsolódan érdekelne, hogy melyik változatot érdemes
a Vistából használni? És milyen driverekkel (ha egyáltalán van választás)?
Általános felhasználó igényekhez, játék, és semmi extra igény.
szerintem Windows Vista Home Premium-ot. hallottam már olyat hogy Ultimate-el sok problémája volt az embernek, felrakta Home Premium-ot és minden teljesen korrektül müködött.. bár ez lehet csak a OS verziószáma miatt volt. (lehet nem eredetivel próbálta
) hogy 32 v 64bites? legtöbben azt mondanák 32bit semmi szükség 64re blábláblá, ami valamennyire igaz is, de én 64eset vettem ha már 32es XPről váltok, haladni kell a korral v mivan. ill a 32bites csak 3,5GB memóriát kezel ÖSSZESEN, tehát ebbe bele kell minden memóriát érteni, azaz videokariét, hangkariét
nekem meg 4gb ddr2 ram lesz gépbe rakva, ill a 8800GTS 640 mega videomemóriával ellátva. driverekkel sincs nagyon probléma, nevesebb gyártók mindegyikének van már müködő 64bites Vistara-való, ezek közül meg természetesen a legújabbat
(még van mit fejlődniük, minden egyes újabb driver sok újítást hozhat)

szasanyi
(PH! nagyúr)
MNem tudom mlyen lényegi különbség van az user szempontjából a Vista
32bit vs. 64bit között, de nem hiszem, hogy rövid időn belül +2GB RAMot
is beújítanék. 
Ez VGA meg a CPU csere anyagilag leamortizál(t).
A gyártóknak vannak saját drivereik, vagy náluk is az nVidia referencia driverei
találhatók meg a 8800-asokhoz?

kumpl
(fanatikus tag)
Én próbáltam mindkét Vistát. Lehet, hogy a 32bitessel volt valami, de nekem a 64-es sokkal stabilabb volt. A 32-es állandóan hibázott, meg lassabbak is voltak vele a játékok, viszont kevesebb memóriát evett meg alapból...
a nvidia videokártyákhoz az nvidia csinál minden drivert tudtommal
elvileg vannak saját driverek is, de lehet azok ref driverek csak régebbiek..
ASUS P6T Deluxe V2 * CORE I7 920 D0 @ 3.40GHz * SCYTHE MUGEN2 * 3*1GB MUSHKIN XP3 * GAINWARD GTX570 PHANTOM3 * CORSAIR VX550 * COOLER MASTER HAF922

C.Brigante
(PH! addikt)
én most 32bites vista ultimate-en nyomom a Splinter Cell Double agent-et, hát oda basz rendesen a grafika, nagyon jó játék, ajánlom mindenkinek! (10giga telepítve
)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF

kisa8800
(tag)
Hali! melyik drivert használod?
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.
Rögtön összererelés és windows telepítés óta csinálja és nem rosszabbodik. Pedig most jól felhúztam 680/905-re, hátha tuning alatt kiköhögi a belét és könnyebben visszavetethető lesz. Most egyenlőre várok még egy drivert, rajtahagyom a tuningot aztán meglátjuk. Amíg más miatt nem kell pestre mennem inkább nem vinném vissza boltba.
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
(#269) Tuco Ramirez válasza C.Brigante (#266) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)
Irigyellek... XP alatt még mindig nem akar az istennek se normálisan futni az SCDA a 8800-asokkal. 
SC2 ID: Peter 1714

C.Brigante
(PH! addikt)
162.22
(#271) C.Brigante válasza Tuco Ramirez (#269) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)
tényleg gyönyörűen fut, én is csodálkoztam!! (kop kop kop)

Conscript
(újonc)
GTS-hez használ itt valaki widescreen monitort xp alatt? Milyen driverrel lehet rábírni a fix képarány használatára? Nálam a DMT-s trükkel sem hajlandó működni. Próbáltam 158.22 és 162.18 whql drivereket is.
Vista alatt tökéletes 
''Ha kizárólag a helyzeted jogosságára összpontosítasz, akkor kihívod magad ellen az oppozíció erőit'' Gaius Helen Mohiam

kisa8800
(tag)
én a 158.22 használtam de semmi problémám nem volt a képarányal, söt semelyik korábbi driverel.
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.

1face
(senior tag)
A régebbi drájverekkel is tökéletesen be lehet lőni a 16:10-et!
Nincsen problémám az alkohollal! ...de nélküle?!

Conscript
(újonc)
Akkor úgy tűnik a monitoromat nem szereti. Szerencsére ezzel sikerült megoldani: [link]
''Ha kizárólag a helyzeted jogosságára összpontosítasz, akkor kihívod magad ellen az oppozíció erőit'' Gaius Helen Mohiam

wombation
(tag)
Egy 8800GTX mellé egy E6850 vagy Q6600 lenne a jobb,melyik az erősebb?
Sztem az utóbbi
[Szerkesztve]
"Sose végy semmit aminek nyele van. Azzal valószínűleg dolgozni kell."
hat tobb a tartalek benne sztem is (attol fugg mire akarod hasznalni)
hümm.. attól függ
mai játékok 1magra vannak optimizálva, ritkább esetben 2re, de 4re semmiképp se, ezért ezek 2magon jobban futnak ha magasabb az órajele. illetve úgy tudom hogy Q6600 nagyon melegszik, illetve nem is egy tuningcpu

wombation
(tag)
Elsősorban játékra használnám,de még ki tudja mire........

wombation
(tag)
Igen,azt hallottam hogy melegszik+non tuning,lehet akkor a 2magos lesz...
ha én 4magosat akarnék venni tuti megvárnám a Penryn-eket, a mostaniak valahogy nem igazán bejövősek
és nincs is sok értelmük.

Tuco Ramirez
(őstag)
Én az E6850-et választanám. Az bőven kiszolgál egy GTX-et, főleg, ha még tuningolod is. A Q6600 csak két összedrótozott Conroe, nem ''igazi'' négymagos proci. 

Kobor
(tag)
Megvan !!!
Végre jeeep, BFG 8800 GTX OC igen, igen, igen!!!!
Bocs, csak meg kellett osztanom.
10 éve a PH-n

Tuco Ramirez
(őstag)
Üdv a klubban! 
Az új G0 steppingeseket jól lehet húzni, s annyira nem is melegek, mint a régebbiek.
De jelenleg nincs előnye szinte sehol a 4 magank, majd lassacskán lesz.
kb, ezt az e6850 vs q6600-at (azonos aron) mindenki a millio dollaros kerdesnek tartja
kinek mi a lenyeges.
[Szerkesztve]

Tuco Ramirez
(őstag)
Mire a programok ténylegesen kihasználják a 4 magot, már kaphatóak lesznek a valódi négymagos processzorok (Penryn, K10). A Dual Pentium és a Core2Duo közt is mekkora teljesítménykülönbség van, pedig mindkettő kétmagos...
Aki multkor arra voksolt hogy a kártyámon halhatott meg valami amiért tiszta szemét a kép vista alatt szerintem vesztett. Feltettem XP-re az új 162.18 WHQL-t (valami régi 97-est toltam csak fel korábban XP-hez mert Vistát használok és ez kéznél volt) és most már tiszta a kép GRAW2-ben és HDR-es CS:S mapokon is. (vagyis XP alatt seholsem jön elő semmilyen képhiba, csak Vista alatt, de ott a legutolsó 3 driver mindeggyikével)
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

Ribi
(PH! kedvence)
En 160.xx-et hasznalok es nem volt gondom vista alatt. Megiscsak ujabb mint a 97-es.
nem akarok arcoskodni, de [link] 
orulok h megoldodott. vistat meg szedd le meg fel evig, mondjuk az elso service packig 
Hát megnyugtató hogy a kártya 99%-ra vehetően hibátlan (és még jól is húzható a GPU-ja). Viszont akkor mi a fasz üt be Vista alatt? Mert kérdezgettem korábban fórumok vista topicjában, és senki se látott még ilyet. Valami kimondottan ritka kombinációban akadhat össze valami más driverrel.

szasanyi
(PH! nagyúr)
Goldolkodom, hogy milyen oprendszert hasznljak, he megjött a 8800GTS.
Nekem is ez volt a véleményem, CSAK éppen azt nem tudom, hogy lehet a
DX10-et WinXP alatt használni.
Vagy tudsz rá megoldást?
nekem is ilyesmi problemam volt, a kulonbseg nalam annyi, hogy en csak xp-n probaltam, es bizonyos driver+dx kombot nem szerette.
fagytak a jatekok. valaszthattam: uj jatekok mennek - de lassan - (regi videokartya), vagy regi jatekok mennek - aranylag gyorsan - osregi driverrel, aminel persze az ujabbak el sem indultak 

Ribi
(PH! kedvence)
2 winyo 2 oprendszer. vista ugyis csak dx10 miatt kell, masra nemjo.
Tulsok jatek meg ugysincs egyenlore.
Ram kapcsán meg ugysincs jatek aminek ne lenne eleg a 3G, az hogy tudom hogy 4G-t lat nincs sok ertelme. Kibirom vista sp1-ig.
marketing
nincs es nem is lesz. marmint microsoftos dx10 tuti nemlesz xp-re soha.
hallottam ilyen sufni dx10ekrol xpre de azt csak az rakja fel, aki amugy is ki akana dobni a gepet
de az azert mondd vmit, hogy 2011-ig lesz asszem xp support bill bacsieknal, nemtom fogja ezt valaha is uberelni akarmelyik oprendszeruk..
jo a dx, vista sem kizart hogy eleri majd az xp szintjet, de ehhez mindenkepp kell egy javitocsomag. nalam sokkal okosabbak es hozzaertobbek is megmondtak/irtak mar 
[Szerkesztve]

Satan_Claus
(senior tag)
Üdv mindenkinek, csatlakozok a klubhoz egy 320-as Gainward Golden Sample-lel 
658/1045 a vége 
Ez jónak számít? 
Védd az állatokat! Egyél embert.
(#297) Tuco Ramirez válasza Satan_Claus (#296) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)
Jónak.
Üdv a klubban! 
(#298) Satan_Claus válasza Tuco Ramirez (#297) üzenetére

Satan_Claus
(senior tag)
Volt egy 7900 GT-m, szintén Golden Sample, az is pont 660-at tudott 
X1900XT után, amikor ezt kipróbáltam, kicsit elkezdtem sajnálni az ATi-t, pedig ATi párti vagyok 
Védd az állatokat! Egyél embert.
Jónak. ATI-tool alatt nálam már 905-nél kezd hibázni a RAM, a GPU istentudja meddig menne, mert 700 fölött azonnal resetel a driver, de addig nincs hiba az artifact scannen.