Amilyen mély ponton van a dollár 650-ből még 700lesz a végén.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Amilyen mély ponton van a dollár 650-ből még 700lesz a végén.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Csak nem... 
Igen, ha kint veszed meg...de ki hozza ide ingyé'? Az meg a másik véglet, hogy annyi biztos nem lesz...egy 20-25%-ot arra még kényelmesen rá lehet tenni.

az a lényeg,hogy nekem biztos nem lesz olyanom

Megvárom mi lesz jövőre... 
2009. Asszem... 

2009 lesz, csak a GTX 280 és társai szériáról valószínű megvárom a teszteket,mielőtt elhamarkodott döntést hoznák... 
3 hónaponta jönnek ki az új kártyák,csak minek? 
Mert tudják hogy én 1 év garival veszek VGA-t
majd az 55nm-es gt280 lesz jó... ha lesz olyan
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Mi lessz 2009 ben? akkor jonnek ki a karik?
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
nygma: Megvárom mi lesz jövőre...
jer1cho: 2009. Asszem...
nygma: 2009. Biztos...stb
Csak poén volt

Állítólag most kijönnek a GTX-ek,utánna ősz körül megint valami sorozat,de ezek egyenlőre csak jóslások... 
Nem találgatok meglátjuk mit hoz a jövő... 
jer1cho : 
Sajnos már a jövő sem a régi...
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

COOLINK BIG GFX CHILLA [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Remélem a héten vmi szivárgás lesz már teszt szinten...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Erre várok én is... 
De jó lenne egy PH!-s tesztet látni már... 
[ Szerkesztve ]
Tessék, itt egy 3DMark pöttöm betűkkel, de nagyítva olvasható:
GeForce GTX 280 and 260 benchmark chart
34697 3DMark06 pont 
[ Szerkesztve ]
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
Sőtt, szerintem ez se volt még:
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
14697... 
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
Te hol látsz ott 34697 pontot? Ha megnézed lentebb van egy olvasható ugyan azokkal a számokkal... 14 az a 34. Ha az oszlop végén megnézed a %-okat, akkor is látszik, hogy 14 az a 34.
Jaja, elnéztem, csak már lejárt a szerkesztés...

Ez a teszt nem győzött meg... 
[ Szerkesztve ]

Háááát én sem estem hasra / kisebb felbontásban /. 
Mondjuk 1920 x 1200 Extreme felbontásban odab@sz. 
[link]
Kiteszem ide, így nem kell tökörészni vele. 
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Hát, ha valóban 14697 pontot érne csak el 3DMark '06-ban, akkor gyikfing egy VGA lenne ez a GTX280-as... Min. 19000 pontot el kéne érnie, bezony... Biztosat majd a köv 1.5 hétben fogunk megtudni...
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

Azt a QX9650-est felránthatták volna egy 4GHZ-re legalább azért... 
biggamer : 

na majd a hd4870x2....
ha gtx280 ilyen lassu lesz........
akk az ati nagyot arat
vhol még a mostani x2 nél is gyengébb
[ Szerkesztve ]
Ebben szvsz nagyon nagy CPU limit van... valóban 4GHz-re kellett volna tekerni a procit. Egyébként a mai procik kezdenek teljesen elhalni... a legjobb videókártyákat ki se hajtják... főleg azokat nem, amik most jönnek majd.
Na majd a Nehalem 4GHz-en! 

No, azért még nem kell eltemetni, tartogathat meglepetéseket.
Különben sem a pontok számítanak, hanem pl. a játékban nyújtott teljesítmény.
Keldor papa
Viszont ha feljebb tekerik, akkor is ugyanannyi lesz a különbség a kártyák között, csak az értékek változnak, nem ?
[ Szerkesztve ]

3D06-ban 1280*1024-ben a GTX 280-nak jóval 20k felett kell teljesítenie 4 GHZ-es QX9650-el... 
Azért nem tetszik a teljesítménye Nektek mert egy jó driverrel ellátott 2 GPUs kártyát néha tud csak megelőzni? Hát nem tudom. Nézzétek már az ultrához képest meg a 98gtxhez képest. Ha az nem továbblépés akkor mi? Egyébként meg a piros oldalon 3870vs 29xt na az tényleg nem volt nagy előrelépés (teljesítményben)
Sztem teljesen rendbe van. Még a 260 is.
aztán majd pont akkor jön a gt 200 55nm-en magasabb órajelekkel és akkor megint változik vmi...
(#981) raskolnikoff válasza Keldor papa (#976) üzenetére
Azaz! Nehalem alatti VGAkra leszek kíváncsi! 

Az a gond h 1hónappal sok fake teszt jelenik meg és az embert megvezetik
Sztem simán 3870x2-nél többet kéne nyújtania akkor igazán mutatna valamit az nvidia.
cars1dA
komolyan mondom nézzétek már meg
kb egyik % sem stimmel?
mégis h jön ki a 123 %? a gtx280/3870x2 re pl?
4067/2102 az 1.93
azaz 93%kal gyorsabb
de a többi sem stimmel
ekkora kamut vagy én vagyok a hülye? 
Még szerencse, hogy nagyon utálom a paradicsomot, mert ha szeretném, akkor jó sokat ennék belőle, pedig nagyon utálom!
na azér 1280x1024 felett nagyon nem jön képbe a CPU limit ezeknél a prociknál még ha nagyon atom a vga akkor se hiszem, de ennél szerintem sokkal többre (kellene)lesz képes a gt280, vagy ha nem az nagy szívás lesz az nv-nek
haggggggyátok má' ezeket a szerencsétlen 3DM06 számokat - komolyan egy 2005 végi tesztprogram 1280x1024-es felbontással született eredményei számítanak egy ilyen kártyánál?
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Tudom, hogy vissza kéne olvasnom, de telefonon nem eccerű.
A GTX280 itthoni megjelenése mikorra tehető?
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

Ezt sosem értettem meg eddig hogy miért csak a markra verik magukat, ráadásul ezt a 4 meg 2 magos proci kihajtja avagy sem téma szintén zenész...3d markban a több magos proci esetén több pontot ad, de játékban nem sok + fps...
A GT260/280 egy továbbfejlesztett G80-nak mondható vagy egy teljesen más alapokra épül?

Június 17.
keszegduda: Állítólag gyorsabbak a shaderek c2c, Más az alu tex arány, szóval jelentősen fejlesztettek az architektúrán és jól kiszélesítették (240SP vs. 128SP stb.)
Persze ez csak saját vélemény.
42
sztem a GTX 280 kb. akkora előrelépés a 88GTX-hez képest, mint anno a 78GTX a 68GT-hez, talán egy kicsivel nagyobb.
a shadereknél ködösítés folyik, az eddigiek 1 MADD + 1 MUL utasítást tudtak kiadni / clock, amiből a MUL-nak szinte semmi gyakorlati jelentősége nem volt - az újak valószínűleg 1 MADD + 1 ADD utasításra lesznek képesek, és gondolom, zajlott vmi tweaking is a témában.
az ALU:TEX arány tényleg nőtt, az eddigi kb. 5:1-hez képest lesz kb. 6:1. RV670: 20:1 
Crysis benchmark
Én nem tudtam kihámozni a felbontást a szövegből, de elvileg full hd.
Swarm is coming.

1920X1200 Very High azt olvastam ki a szövegből, de ez nem biztos hogy a tesztelt felbontásra vonatkozik.

MADD+MUL marad, de állítólag lesz még valami extra dolog is, csak nda alatt lévő user nem akar többet elárulni.
GTX 200 TPC felépítése
G80 TPC
Energiagazdálkodásról bővebben
...

itt egy fordítás, nem a legjobb, de a lényeget ki lehet belőle szűrni:
Crysis certain booth and tried to run the bench
Motherboard exhibition and a blast compared to the "unpublished GPU" model-based graphics card is almost certain destruction. However, there is one thing to me.
It is certain GURAFIKKUSUBENDA private booth.明かしwander into the identity of the products exhibited inひと通りoverlooking. Hotel room using the booth, lighting've got no NANIYARA dim. Negotiations for the middle of the room is a desk and chair, just after the window exhibits that some units arrayed in theもの悲しくbe sober enough to stand.
Shii-chan Yeah, get the story because we do not know the configuration of PC's running about Crysis? I ask them to let my little bit? Oh, OK. Now a little. Oh my, GPU-Z and CPU-Z is open with them.
- HOHO, is it? PC case to take a look inside? Oh, and the valuation. Yes, okay. No, no, please hold hands. KAKEMASEN hand side panel.
Oh, and then this Crysis Can I finish? Oh, but the setting of "1920 × 1200 dots" "Very High" to.
My computer開きまし, before Crysis questioned by the folder at once. Oh. "Benchmark_GPU". Well, I move it? Oh, OK. Nowクリッthat.
This story is done. Do not fuss about the "guest of discrimination", our readers, the industry folks, NANITOZO thanks.
Képaláírás:
So, this kind of thing now
-translated @ google translate
[ Szerkesztve ]
"All creation has the promise of heaven, and still you travel the road to hell!"

Biztosan olvastatok már az új GT-ről, mi a véleményetek? Megint best-buy lesz, vagy? 
[ Szerkesztve ]
tehát akkor összegezve: az új stream processorok darabonként ugyanannyi flopsot tudnak kipréselni magukból, mint a régiek, viszont mégis 50%-kal gyorsabbak lesznek. ez egyre érdekesebb 

Ha G92 lesz rajta nem pedig G92b akkor a hibrid SLI-t leszámítva ugyanaz lesz mint a 8800GT, G92b-vel némileg kedvezőbb fogyasztás/órajel/tunung paraméterkkel rendelkezhet, de semmi extra, nem ez a kártya fogja felrázni a videókártya piacot...
" Amennyiben a 9800 GT GPU-ja nem 55 nm-es csíkszélességgel készül majd, akkor tulajdonképpen egy átnevezett 8800 GT jelenhet meg a piacon a kártya személyében."
[ Szerkesztve ]
42
Vagy nem. Ugyan az mint a 8800GT csak kicsivel megelet órajelek. Ugyanúgy 112 stream proci csak 600 helyett 630Mhz, a memóriánál szintén egy kicsi órajelemelés. A főbb különbség, hogy 512Mb helyett 1Gb van rajta amit nem tudom mennyire használna ki a kártya,de valószínüleg semennyire.
Hasonló eset a 8800Gs és a 9600GSO. ugyanaz a gpu csak kicsivel magasabb órajel, sőt ott még a memória mérete is egyezik.
A 9xxx-es sorozat elég NAGY kamu.
Mod.: látom már megelőztek. 
[ Szerkesztve ]
Steam: rics0128 || Origin: rics88

Jólvan, akkor ebben egyetértünk 

TPC blokkok ábrájából aki jobban ért hozzá biztos tud valami következtetni. 
G80-hoz képest eggyel több TPA a TPC-ben, textúra címzők kikerültek a blokkból, stream processzorok kaptak saját memóriát, valamint van ott még valami IU is ami fogalmam sincs micsoda lehet. 
...