Igen ez valószínű.
Power

Igen ez valószínű.
Power

Minden a játékfejlesztőktől függ.
A G94 is tudta tartani a lépést az RV670-nel pedig sokkal gyengébb.
A G92b és az RV770 között lényegesen kisebb különbség van.
Power

minek emlegeted kulon a G92b-t?semmi valtozast nem hoz a simahoz kepest csak atallnak 55nm-re
orajel minden marad azon az erteken mint most a simanal 
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

Biztos valami nagy változást remélt mint annakidején sok user a G73b-től. 

Geforce GTX 280 to be available at launch egy fuados hir.

Ez most hogy jön ide? 
Power

A G92b és az RV770 között lényegesen kisebb különbség van. honnan veszed ezeket
egyikről sincs teszt egyiket se próbálhattad ki és egyik se jelent meg
magyarul fogalmad sincs, ahogy nekem se a teljesítményéről
egyesek úgy beszélnek ezekről mintha már vagy 2 hónapja megjelentek volna 
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
ez legalább vmennyire kapolódik a forum címéhez.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
ménem lunch. Akko má itt figyelne a teszt 

Ez kb. olyan, mintha azt írnád, hogy nem jelenthetsz ki semmit, mert biztosan semmit sem lehet tudni soha semmiről. 
Felesleges tartom mindig leírni, de akkor a kedvedért a jelenlegi információk alapján, szerintem. Fogalmam lehet, legfeljebb távolabb/közelebb van a valósághoz, mint gondolod.
Power

ennyit kell csupán írni: sztem
5 betű nem halsz bele 

Te neked muszáj mindenkibe belekötni? Foglalkozzál már légyszives a magad dolgával...

Ez meg most mi?

Aminek látszik. A GT200 kb. 2 hónapig fog élni. Szerintem fölösleges is kihozni, főleg ha igazak az INQ állításai...
márpedig nagyon sanszos, hogy NV minnél elöbb át akarja rakni 55nmre.
(és utána kihal a 65nmes GT260/280)
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Profit mindenkepp lesz rajta, akkor miert ne hoznak ki? Meg ha kis peldanyszamban is lesz gyartva, arra jo, hogy az NV fejen maradjon a korona.
Fuck yourself Jay Wilson

Igen, 6 háesszel fentebb van a linkje. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
ha tényleg 2 hónapra jön, akkor nemhogy profit nem lesz rajta, de hatalmas bukta lesz anyagilag. de a koronás dolog miatt muszáj, valóban.
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Kb rájött az nv is arra hogy bukta lehet mint AMD-nél az R600.

tehát jó esetben 2X8800GT(112sp) lesz
egy 4ghz-es wolfdale elkel majd neki, és akkor is csak nagyfelbontáson jön ki a gt200-zas előnye
sztem 
ezt imádom a fudzillában - előjönnek valamivel hatalmas hírként, amit mindenki tud már hónapok óta 
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

"2X8800GT(112sp)" ezt mire alapozod?

közbe rájöttem h hülyeséget írtam, a teljesítményére gondoltam 

Majd jún 03. megtudjuk a sebességét...

Nvidia GT200 Die Shot Exposed, én csak linkelek egy-egy hirt, a linkelt oldal minősége (fuad) meg ismert.

Ezek szerint mások véleményét leírni. 
Power

Ha 55nm-en jon akkor olcsobb 1GPU legyartasa mondjuk 10dolcsival. Valtoztat valamin, hogy ez most 65nm-en lesz? 10dolcsi/db ide vagy oda a hatalmas bukta? A tervezes koltsegeit amugy se lehet kikerulni, az ido penz, 2honap varakozas meg luxus.
Fuck yourself Jay Wilson
nem az a bukta, hanem hogy 65nm-re kellenek tervek, nemtomhány spin, gyártósor-beállítás, anyámtyúkja - mindez relatíve kevés chip miatt.
ja, és lehet, hogy a nyák sem ugyanaz lesz...

Papiron ugyanugy mutat 65nm-en is mint 55-on. Es miert kellene uj nyak? Esetleg kell egy uj BIOS. Annyira azert ok se zoldek, hogy a labkiosztas ne egyezzen. 
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson
Egyebkent valos a kep nem fake.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Kár hogy itt juró lesz...

Az árakat elnézve, úgy gondolom, hogy még jó sokáig kitartok a HD3870X2 mellett. Inkább beruházok majd egy XBOX360-ra. 
[ Szerkesztve ]
Origin: Kecu77 | BF: BC2: Kecuhun
Talán annyira azért nem. A zűdhasú most mélyrepülésben van.
Mit keres a "new" oldalon a 9800GTX? 
Ez azt jelent hogy megint tök olcsóak lesznek a kártyák karácsonyra 
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
Gondolom marad, vagy G92b?
Én is valami ilyesmire tippeltem, de azt hittem tudsz konkrétat, vagy csak lemaradtam valamiről...az egyébként nem furcsa, hogy 2 hét múlva (elvileg) jön a kártya, és még semmilyen "kész" kép nincs róla? Mármint úgy gondolom, hogy hűtő rajta, úgymond gépkészen?!

A GTX 260 még talán nem is vészes árba lesz, de nálunk már igen.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
hát ha bátor vagy majd megrendelheted e-bayről 90-100k-ért, feltéve ha marad ez a dodó árfolyam. Ha meg ajró akko azt most ke váltani.

azt nem veszitek figyelembe,h az ati karikon gddr5 ös ramok lesznek,amik 3000mhz körül mennek........................(a hírek szerint a hd4870 memóriái 4000mhz esek lesznek...)
és 50e forint alatt lesz az áruk,szal az ati feljöhet a gödörből
A biztos garancia nekem megér +15-20k-t, nade 30-40-et?
Szopás ez a kontinens ilyen szempontból... az országról meg inkább nem mondok semmit, mert ha nyugati fizunk lenne egy szavam se lenne. 

Kíváncsian várom ezeket a kártyákat is bár nem az én pénztárcámhoz szabják őket.
Az ATI szimpatikusabb most de ki tudja mi lesz a végén...
1 biztos a megjelenésükkor nem szabad megvenni egyiket sem várni kell majd velük minimum 1-1,5 hónapot.
+ attól tartok kevés lesz már ezeknek (HD 4870, GTX 260) a procim. 
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress
gyártási tervekre gondoltam - ez nem csak annyi, hogy az nVidia odahajítja a GPU-ábrát, a TSMC meg már gyártja is.
a lábkiosztás minden bizonnyal egyezni fog, a méret viszont nem - persze lehetnek hosszú lábacskái, de nem tudom, van-e ekörül bármi limitáció...

A gyartastechnologiat is az NV kell megtervezze? (komolyan kerdem, nem kotekedesnek szanom
)
Fuck yourself Jay Wilson

Gondolok itt arra, hogy mennyire az NV gondja tervezeskor, hogyan pakolj gyakorlatban ket tranzisztort 55nm-re egymastol, hogy ne legyen szivargasi aram pl.
Fuck yourself Jay Wilson
Ááá... 4GHz-en még sok is...