Hááát már én is.
Csapódok a kételyek között összevissza. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Hááát már én is.
Csapódok a kételyek között összevissza. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Király. Dobhatom ki a 8800gtx sli cuccomat? 
[ Szerkesztve ]
Mezőhegyes
Miért kellene "kidobnod"
A 8800GTX-edet milyen game akasztja ki a Crysis-on kívül, mondjuk 1680*1050-ben, a jelenlegi konfigoddal (Q6400, DDR3 4x1024Mb Corsair 1600Mhz stb.) ?? Semmilyen. Akkor meg minek kéne neked drágább kari... Nemsokára már 40E-ért kapsz még egy GTX-et és jő boldogság. Nem kell feladni az SLI-t új VGA miatt
. Én legalábbis nem tenném.
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

He He kuka az én 8800 Ultrám is.

Gratulálok az nVidia-nak. Biztos sokat dolgoztak rajta, hogy ilyen szép fogyasztási értékeket produkáljon 

Durva az a mag meret ,
...Kivancsi vagyok mekkora gyorsulast fog hozni jatekokban. Ennyi penzert ra kellene duplazzon a 98gtx-re , legalabbis a 280-as.

Ne dobd ki, add nekem 

Baaszkiiii

Inkább foglalkozz magaddal... ;)
Add nekem, és tudnék vele mit kezdeni.
Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

Nem szó szerint na.
Csak kicsit elvette a kedvem hogy mire az ember összebugázik egy sli-t addigra egy kari tudja azt amit két nem oly régen csúcs kari.
Elájulok.
Mezőhegyes

Valami várható időpont 

Június 18.

Remélem minnél előbb kiszivárog vmi teszt még ebbe a hónapba.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Mielőtt ki nem adják úgyse bízhatunk a tesztekben, én is rajzolhatok ma neked itthon egy szép grafikont, elküldöm valami japán oldalnak és holnap csemegézhetsz rajta ha ez megnyugtat. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

Utóbbi időbe eléggé jól bejöttek ezek a pletyka tesztek gondolok itt a HD2900-es szériára mindenki mondta, hogy nagy kamu az a "kicsi" teljesítmény azt mégis igaz lett utána.
Na mind1 ebbe nem folyok bele, jöjjenek inkább az előzetes "fake" tesztek.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Kalkulálgatni már lehet, mert kint vannak a végleges adatok... (legalábbis azt írják, hogy Final
)
NV aszondja, hogy ezek a Shaderek 2× gyorsabbak, mint ami a G80/G92-ben van. Tehát elvileg itt az 1000MHz-es shadder a régi 2000MHz-esnek felel meg, de lehet hülyén látom a dolgokat...

Hát az az időpont már diccs messze...vmi úgyis ki fog szivárogni...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
50%-ot mondanak, és nagyon gyanús, hogy az eddigi rejtett MUL utasítás helyett egy kevésbé rejtett ADD utasítás fog tudni beúszni a MADD farvizén - hogy ennek mennyi hasznát tudják venni, az erősen kérdéses - a MUL-lal semmire sem mentek...
[ Szerkesztve ]
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Szerintem az uj 260GTX az 100k korul lessz mivel olyan eros lessz kb mint a 9800Gx2 sot majdnem fogyasztasban is hassonlo...És azt meg mar veszel 100k korul a másik kari meg 120k korul lessz majd meglátjátok
>>> HUN eXtreme OC Team <<<

A 260 GTX lesz 120 körül vagy felette.
Ha 450$ akkor az 450€ ami 120ezer felett van. 

Nem mind1 hogy 450 dollar vagy 450 euro nem értem mi ez :450$ akkor az 450€ ami 120ezer felett van
[ Szerkesztve ]

mikor jonnek az uj geforce-ok?
mert akkor nem veszek 88gt erre az evre.hanem vmi bikabbat 
Powered by:S2

azt jelenti hogy amit amcsiba dollarba mernek azt nalunk euroban adjak
ennyi 
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

Hát nemteljesen de tuti dragabb lessz itt...szerintem a kicsi gpu 100-110 korul nagy meg 20k vall dragabb...

a difi a ket kartya kozott teljsetitmenyben eleg nagy lesz
nagyon le lett huzva ez a 260-as sztem meg jobban mint anno a G80-as GTS es GTX eseteben
ha igy teljesitmeny alapjan nezzuk akkor a 260-asnak kellene 90-100-ba kijonnie a 280-asnak meg 150-160 korul 
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

Hát igen ha ugy nezzuk akkor sokkal gyengebb lessz a kisebbik kari az tuti...

Nem 2x , azt mutogattak a prezentaciokban, hogy 50%-kal hatekonyabbak a GT200 shaderei, a G8x/G9x szeria shadereinel.
Csak tovabb kellett volna olvasnom mielott valaszolok 
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Nem erdemes egyelore arakat szamolgatni, sok minden fogja befolyasolni amire megjelennek a kartyak, raadasul a forint eppen erosodik, elkepzelheto a kovetkezo 3-4 hetben 225ft kornyeken lesz 1 euro.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
sokminden elképzelhető akár élet a Marson is. Én speciel a Marsi életnek nagyobb sanszot adnék mint aki vmennyit konyít a forexhez...( és semmit a biológiához.)
más: HOCon nézegettem a 260 memo sávszélt/textura "kitöltési sebességét"... nem számolták/írták el? Mertha igen ez gyanusan szük keresztmetszet lesz, nagyon limitálni fogja a 260at.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Ertem a celzast, de nem en talaltam ki, egy ellemzo mondta tegnap valami hirmusorban 
Ha 450$ lesz a GTX260, akkor az europaban 380-400 euro lehet, ami a jelenlegi arfolyamon atszamolva ~92700-~97600ft,ehez meg hozzajon a magyaorszagi arkepzes ami meg +~10%, tehat 100-105k kornyeken lehet megjeleneskor, persze sokat szamit mennyi jut majd ide a kartyakbol, az elejen meg talan a nagykerek kihasznaljak az ujdonsag varazsat, es meg radobnak egy kis (10%) hasznot.
Azert nem erdemes nagyon elore kalkulalni, mert nem tudni milyen mennyisegben lesznek elerhetok a kartyak, ha nem fogjak tudni az elso napok utan kielegiteni az igenyeket (supply on demand), akkor az arak felfele fognak megindulni, ahogy ez tortent a 8800GT eseteben is tavaly a megjelenes utan nem sokkal.
[ Szerkesztve ]

Inquirer szerint 1 nappal elorebb hoztak a premiert, junius 17-re.
A várható hiány miatti árelszabaduláson felül mégegy ok ami miatt drága lesz, hogy 48xx várhatóan csak a 8800GTS(9800GTXet) fogja ütni, 260/280tól csúnyán le fog maradni: Ha pedig egy terméknek nincs konkurense az nem épp árleszorító hatású. 260/280al várhatóan/remélhetőleg konkuráló R700 meg majd tippem szerint juli végén.
persze én továbbrasem értem, hogy az elborultakon kívül kinek/minek ilyen százezernél jóval drágább kártya amikor egy 30-40Ks 9600/8800GT/3870el szépen el lehet játszani a 85%nak aki 1280ban játszik. Mire meg kevés lesz addigra akkorát fog esni ezeknek a HEnd kariknak az ára ami 3*annyi mint a várható 3870/9600.... amortizációja.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Lehet hogy a leendő crysis 2 és 3 játékot csinálják meg megint "túloptimalizáltra" ami miatt muszáj picit alámenni az ajánlott rendszerkövetelményeknek (GTX280) 
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
ezt már kifejtettem, hogy ekkora bakit még egyszer a játékfejleszők ha van eszük/tanulnak a hibákból nem követnek el.
szted ha jövőre kijön a crysis 2 és csak GT280/260on fog jól futni ami a gamerek max 5%nak lesz akkor hány %fogja megvenni a crysis 2öt? max 5%?
Hát én tuti nem . Már az egyesnél is köszönöm szépen nem kérek többet volt a reakcióm...más játékot meg nem fognak így elkufircolni - részemről szerintem, a ubisoft mindig jól optimalizált meg azért általában a többi is. A krízisből bencsmarkjáték lesz.
Hacsak rá nem jöttek hogy (biztos rájöttek) picit másképp kell csinálni játékot.
Szerény saját vélemény!
Ha van eszük, akkor egyszerűen X360-ra és PS3-ra optimalizálják és csak utána adják ki játéknak. Az sem lehetetlen, hogy a Crysis2 már csak egy PS3 exklúzív lesz...ha jól emléksze, igen csak kivoltak bukva a kalózkodás mértékén. Attól függetlenül én jogosnak érzem felhasználók részéről. Minek fizessenek olyan játékért, ami nem fut a gépükön és valószinűleg 1x fognak vele játszani?
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

sztem a crysis2-höz PS4 dívik, nem hinném h képes lenne futtatni a sima crysis-t se lenne képes
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
2részre bontva: Minek fizessenek olyan játékért, amivel valószinűleg 1x fognak játszáni?
Hát legöbb játéknak ez a sorsa. Crysist mondjuk pont 2* végigtoltam.
ami nem fut a gépükön... hát futni fut.
és ott van amit Bundás mond. Egy PS3/Xen nehezn futna egy cyrisis highon. Míg egy közepes 8800GTn 1280ban Highon pl simán. szarbol(7900gt) nehéz várat építeni, akármennyit is optimalizálod a szarra.
jól hangzó kifogás a gyenge eladásokra. medium beállításokkal azért annyira már nem ütős külsőre, márpedig a megjelenésekor a 8800GT volt a legkisebb kártya, amivel ennél magasabb beállításokkal lehetett játszani vele...
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
7900GT-t nevezzük inkább régi kártyának. 

dehogy egy 3850-en is elbandukol
megfelelően tweakelt rendszer esetén
ultra
a 8800gt 60%-kal gyorsabb crysisban(tunninggal) tehát meglenne a 38 fps átlag a gépemen, nem értek egyet h a crysis totál játszhatatlan maxon a mai gépeken, csak rendesen kell tudni belőni 
Azért a HD2900XT-n a Crysis elfut olyan beállításokon, hogy még különösebb optimalizációra se legyen szükség. Az Xbox-ban pedig tudtommal a R600 rokona van (Xenos), tehát meg van az esély, hogy tudná futtatni. 
És ha jól tudom, akkor a Crysis 2 nem új motorra épül, de lehet, hogy tévedek. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
nem is mondtam, hogy a mai gépeken játszhatatlan - de amikor megjelent, akkor még nem volt 3850, sőt, a 88GT is inkább csak elméleti szinten létezett. tweakelésről meg ne beszéljünk akkor, amikor egy milliós vásárlókör elmaradása a téma 
Hát egen, de azért már legalább tisztán látod a dolgokat

New world...old thinking...IBM T60;)
És az téged miért zavar?
HA a 98GTX-ből indulok ki, akkor a GTX200-asok hűtése nem lesz olyan halk, mint egy 8800GTX-é... az meg a másik, hogy ha nagyon akarod, akkor elvileg a két GTX-edet eltudod adni ~120-140k-ért, amiből meg lazán vehetsz egy GTX200-ast. 
[ Szerkesztve ]
Jó drágák lesznek ezek a kártyák az biztos, ráadásul TSMC is emelni fog, szerintem legalább 5% al.

ezek alá egy wolfdale elkél, de sztem ha nehalemet pakolsz majd alá az is gyorsítja még, szal lehet h túlságosan is előreszaladtak ezzel a kártyával, ráadásul fejletlen a gyártástechnológia(inkább 45nm-en kellene ezzel próbálkozniuk, de inkább 30nm, akkor lenne megfeleő órajel+kihozatal, valszeg elszámolták magukat nvidiánál, azt hitték mire megjelenik már nem 65nm-en hozzák ki)
ellenben az ati chipje jó 55nm-en sztem, elmegy 
ilyen nvidia kártyát tuti nem veszek gyenge alá a gépem(de sztem egy 4850-est kihajt) és könnyű hozzá a pénztárcám
gondolom kihoznak valamit a 4850/4870 ellen olyasmit mint a 9600GT, ami jól állja a sarat az atikkal a kategóriájában valljuk be
a tévedés jogát fenttartom

gondolom kihoznak valamit a 4850/4870 ellen olyasmit mint a 9600GT, ami jól állja a sarat az atikkal a kategóriájában valljuk be
A G92b + GDDR5 versenyképes lehetne.
Power

nagyon alábecsülöd az új atik képességeit
talán a 4850-es ellen jó lehet