Vendég_asdasd_* - 2008.05.21 10:36
aki nvidiát fog venni az meg is érdemli. én többször nem dőlök be nekik, amd-t veszek.
Bemondta a frankót, megérdemli az nvidia, hogy vegyék a GT2xx -at! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
[CS]Blade2
(őstag)

ashot
(tag)
Haat ha 130-140k korul lesz es tenlyeg olyan gyors mint mondjak akkor igen
.
Amugy kikerulted a kerdesemet 

biggamer
(PH! kedvence)
Persze, hogy kihagytam, mert nem akartam hülyeségeket írni.
Ilyen új dolgokat azoktól kérdezzél, akik nagyon vágják ezt a témát.
Én még csak egy lelkes kezdő vagyok a PC világában. 
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

rocket
(PH! kedvence)
Kevesnek tunik az a "about 1 billion transistors" , lesz az tobb szerintem jocskan 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
az nem kizárt, sőt, viszont nagyon gáz lenne, ha a nagyobb órajelre hivatkozva neveznék hatékonyabbnak... persze láttunk már ilyet (is) 
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

suddenly
(lelkes újonc)
Mért, mi a bajod az nvidiával? Nem tetszik a 9600GT?
Lehet olyasmit írnak körbe ezzel hogy pl. optimalizálták a ciklusvezérlést, nőtt a cache, vagy javult az elérési idő, kiiktattak néhány bugot, stb. és ezért azonos órajeleken azonos mennyiségű stremprocessort bekapcsolva egy G92-ben és GT-200ban utóbbi 50%-al jobban teljesít...
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

[CS]Blade2
(őstag)
Ipon forumból idéztem, én maradok a 9600GT-nél, sem GT2xx-am sem HD48xx-am nem lesz, mert elég a 9600GT.
Főleg 19-es lcd mellé... 

biggamer
(PH! kedvence)
GeForce GTX 280/260: továbbra sincs DirectX 10.1 támogatás [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
Ez valószinű volt, bár én fűztem hozzá kósza reményeket.
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
de játék sincsen ami DX10.1ben lenne...
ill. egy kezemen meg tudom számolni
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

biggamer
(PH! kedvence)
Végre valami konkrétum. 
Reménykedek benne, hogy az nv lejjebb engedi az Ati árait látva a 280as kártyájának árát.
És persze a másikét is.
Najó, de az kéne hogy még további 1-1,5 évig ne legyen dx10.1-es játék...
Mikor kijött a 2900XT tudtam tök mindegy hoyg melyik mennyire DX10-es; mikor a 3870 DX10.1-el jött már elkezdtem gondolkodni, de mint látjuk ez se okozott még gondot. Viszont most már erősen veszélyesnek ítélem a helyzetet és kacsintgatok egy 4870 felé, még akkor is ha mai játékokban lassabb lesz mint a GTX-260.
Érdekes ez a lenti táblázat. Van valami új infó abban a német szövegben?
[ Szerkesztve ]

suddenly
(lelkes újonc)
Ez igaz, dx10.1 nem ártana. Ezekbe a kártyákba már bőven beleférne....

Ez rosszabb, mint amire előzetesen számítottan. Gyakorlatilag a HD4870 x2 ellen semmi esélye.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

biggamer
(PH! kedvence)
Exklusiv: Finale RV770-Spezifikationen enthüllt [link]
A könnyebb összehasonlítás végett.
[ Szerkesztve ]

biggamer
(PH! kedvence)
Dehogynem : Geforce GTX 280 GX2

[ Szerkesztve ]

suddenly
(lelkes újonc)
Lehet, hogy oka van annak, hogy nincs dx10.1 ; kétlem hogy ennyire alternatív lenne az nvidia. 

biggamer
(PH! kedvence)
" Mivel a DirectX 10.1-et használó játékok száma gyakorlatilag nulla, ezért az NVIDIA-nál elsősorban a teljesítmény növelésére helyezték a hangsúlyt ...
Ezt elsősorban az árnyalóenységek számának megemelésével és a memóriabusz sebességének növelésével akarják elérni. "

[CS]Blade2
(őstag)
Full DX10-es sincs, nehogy DX10.1-es! 
használnak 1-2 dolgot amit csak dx10 támogat, azt rányomják a dx10 matricát, mire full dx10-es játékot kapunk addigra a 4870x2 CF és a GT280 Ultra GTX 3Way-SLI is kevés lesz...
Vagy talán GX2 280?
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

biggamer
(PH! kedvence)
Lehetséges, ahogy tudják ezek csavarni ... 
persze, hogy oka van - a kártya ugyanaz az architektúra, mint a G80, csak minden egység darabszáma fel van tupírozva, és nyilván kisebb optimalizációk vannak benne.
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

biggamer
(PH! kedvence)
Vagy Geforce 280 GX2.

rocket
(PH! kedvence)
Ezt mibol sikerult kikalkulalnod?
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Relic81
(tag)
Hát igen ez egy ilyen szar kártya lesz csak...
Nem hinném,hogy csak úgy az elsőbbségről lemondana a nv bár vannak még csodák 

Mans20
(őstag)
Én már zokogva várom az új kártyákat,meg a teszteket róluk,bár lehet hogy most az ati lesz a jobb ,bár én mindig nvidiás maradok.

suddenly
(lelkes újonc)
Ááááhhh, az ATI nem lessz jobb. Nem sokkal, de szerintem azért le fog maradni a GTX 280 után biztosan. Az nVidia már csak ilyen 
DX10 vagy DX10.1 kell az "ingyenes" 4XAA hoz?
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Az ilyen hozzászólásokat inkább ne erőltessük, oké...?
Swarm is coming.
10.1
egyelőre még k*ra nem tudunk semmi teljesítmény adatok se új NV se új ATIról.
Tippelgetni tudunk.
az egy amiböl kövekeztetni lehet vmicskét, hogy az új ATI $279ért jön az új NV meg $499ért. Nem is egy kategórában vannak... új NV ellenfele egy $500 os 4870X2 lesz.
Mondjuk engem se GT260/280/4870X2 nem érint sose fogok 110-150ezer ftt adni egy VGAért, főleg amikor 1280ban minden játék szépen megy még egy 30-40Ks 3870/8800GTvel is. (Crysis az kivétel de 1gamért nem veszek 100Ks VGA karit.)
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

cowboy_bebop
(őstag)
Találgatsz?
az ingyeneshez 10.csoda . az AA még a DX10.1-es kiegészítéssel is nagyon erőforrás-igényes marad.

SzlobiG
(PH! félisten)
Adatok alapján nagyot fog ütni ez a széria úgy mint a G80.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Relic81
(tag)
tavaly novemberben eladtam a GTX-em azóta ezt a karit várom 
[ Szerkesztve ]
Vajon az ára is olyan ütős lesz mint a G80nakaz elején? Mert a GTS is 100k felett volt,még a 320as is. 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

SzlobiG
(PH! félisten)
Tuti.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Mondjuk engem nem nagyon érint a dolog, nemrég vettem a 8800GT-met, de érdekességképpen betettem.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
kiváncsi vagyok az árra.remélem a duplálya az is... 
http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.
épp írni akartam hogy jelentek meg képek....elkéstem

Látom, a VGA-k mérete nem nagyon akar csökkenni.
Bár ennek a méretnek a kétharmada a hűtés... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
hát igen..lassan új házat kell vennem,vagy kivenni a HDD keretet

Ottoka
(őstag)
Persze gondolom a g80-ra való vizes blokkok nem lesznek jók. Hurrá. Mondjuk hasonlóan néz ki.
Mezőhegyes
Persze az sem kizárt, hogy csak a csúcsmodellen lesz ennyire állat hűtés. És hát ugye lesznek a referenciától eltérő megoldások is jócskán.
Pl. nekem a Gigabyte 8800GT kifejezetten kicsinek tűnik a 7800GTX után. Zalman hűtő van rajta, nem a gyári hangos "egyslotos" hűtés. És tényleg semmi hangja nincsen.
Ebből tuti nem lesz eltérő változat, csak referencia...