Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia Geforce GTX 280/260 (kiemelt téma)

(#301) [CS]Blade2

[CS]Blade2
(őstag)

Vendég_asdasd_* - 2008.05.21 10:36
aki nvidiát fog venni az meg is érdemli. én többször nem dőlök be nekik, amd-t veszek.

:( :DD
Bemondta a frankót, megérdemli az nvidia, hogy vegyék a GT2xx -at! :C

(#302) ashot válasza biggamer (#300) üzenetére

ashot
(tag)

Haat ha 130-140k korul lesz es tenlyeg olyan gyors mint mondjak akkor igen :).

Amugy kikerulted a kerdesemet :))

(#303) biggamer válasza ashot (#302) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Persze, hogy kihagytam, mert nem akartam hülyeségeket írni.
Ilyen új dolgokat azoktól kérdezzél, akik nagyon vágják ezt a témát. :B
Én még csak egy lelkes kezdő vagyok a PC világában. :)

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#304) rocket válasza Relic81 (#296) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Kevesnek tunik az a "about 1 billion transistors" , lesz az tobb szerintem jocskan :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#305) Relic81

Relic81
(tag)

Szerintem 1.3 lesz az :))

(#306) gbors válasza Drizzt (#297) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az nem kizárt, sőt, viszont nagyon gáz lenne, ha a nagyobb órajelre hivatkozva neveznék hatékonyabbnak... persze láttunk már ilyet (is) :D

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#307) suddenly válasza [CS]Blade2 (#301) üzenetére

suddenly
(lelkes újonc)

Mért, mi a bajod az nvidiával? Nem tetszik a 9600GT?

(#308) janos666 válasza gbors (#306) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet olyasmit írnak körbe ezzel hogy pl. optimalizálták a ciklusvezérlést, nőtt a cache, vagy javult az elérési idő, kiiktattak néhány bugot, stb. és ezért azonos órajeleken azonos mennyiségű stremprocessort bekapcsolva egy G92-ben és GT-200ban utóbbi 50%-al jobban teljesít...

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#309) [CS]Blade2 válasza suddenly (#307) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Ipon forumból idéztem, én maradok a 9600GT-nél, sem GT2xx-am sem HD48xx-am nem lesz, mert elég a 9600GT.
Főleg 19-es lcd mellé... :R

(#310) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

GeForce GTX 280/260: továbbra sincs DirectX 10.1 támogatás [link]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#311) janos666 válasza biggamer (#310) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez valószinű volt, bár én fűztem hozzá kósza reményeket.

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#312) Laraxior válasza biggamer (#310) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

de játék sincsen ami DX10.1ben lenne... :C ill. egy kezemen meg tudom számolni

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#313) Relic81

Relic81
(tag)

Geforce GTX 280/260 final?[link]

(#314) biggamer válasza Relic81 (#313) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Végre valami konkrétum. :C

Reménykedek benne, hogy az nv lejjebb engedi az Ati árait látva a 280as kártyájának árát.
És persze a másikét is.

(#315) janos666 válasza Laraxior (#312) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Najó, de az kéne hogy még további 1-1,5 évig ne legyen dx10.1-es játék...
Mikor kijött a 2900XT tudtam tök mindegy hoyg melyik mennyire DX10-es; mikor a 3870 DX10.1-el jött már elkezdtem gondolkodni, de mint látjuk ez se okozott még gondot. Viszont most már erősen veszélyesnek ítélem a helyzetet és kacsintgatok egy 4870 felé, még akkor is ha mai játékokban lassabb lesz mint a GTX-260.

(#316) janos666 válasza Laraxior (#312) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes ez a lenti táblázat. Van valami új infó abban a német szövegben?

[ Szerkesztve ]

(#317) suddenly

suddenly
(lelkes újonc)

Ez igaz, dx10.1 nem ártana. Ezekbe a kártyákba már bőven beleférne.... :((( :F

(#318) Abu85 válasza Relic81 (#313) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez rosszabb, mint amire előzetesen számítottan. Gyakorlatilag a HD4870 x2 ellen semmi esélye.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#319) biggamer válasza Relic81 (#313) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Exklusiv: Finale RV770-Spezifikationen enthüllt [link]

A könnyebb összehasonlítás végett.

[ Szerkesztve ]

(#320) biggamer válasza Abu85 (#318) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Dehogynem : Geforce GTX 280 GX2 :) ;)

[ Szerkesztve ]

(#321) suddenly válasza Abu85 (#318) üzenetére

suddenly
(lelkes újonc)

Lehet, hogy oka van annak, hogy nincs dx10.1 ; kétlem hogy ennyire alternatív lenne az nvidia. :D

(#322) biggamer válasza suddenly (#321) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

" Mivel a DirectX 10.1-et használó játékok száma gyakorlatilag nulla, ezért az NVIDIA-nál elsősorban a teljesítmény növelésére helyezték a hangsúlyt ...
Ezt elsősorban az árnyalóenységek számának megemelésével és a memóriabusz sebességének növelésével akarják elérni. "

(#323) [CS]Blade2 válasza biggamer (#322) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Full DX10-es sincs, nehogy DX10.1-es! :D

használnak 1-2 dolgot amit csak dx10 támogat, azt rányomják a dx10 matricát, mire full dx10-es játékot kapunk addigra a 4870x2 CF és a GT280 Ultra GTX 3Way-SLI is kevés lesz...

(#324) raskolnikoff válasza biggamer (#320) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Vagy talán GX2 280?

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#325) biggamer válasza raskolnikoff (#324) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Lehetséges, ahogy tudják ezek csavarni ... :)

(#326) gbors válasza suddenly (#321) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

persze, hogy oka van - a kártya ugyanaz az architektúra, mint a G80, csak minden egység darabszáma fel van tupírozva, és nyilván kisebb optimalizációk vannak benne.

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#327) biggamer válasza raskolnikoff (#324) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Vagy Geforce 280 GX2.

(#328) rocket válasza Abu85 (#318) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ezt mibol sikerult kikalkulalnod?

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#329) Relic81 válasza Abu85 (#318) üzenetére

Relic81
(tag)

Hát igen ez egy ilyen szar kártya lesz csak... :C Nem hinném,hogy csak úgy az elsőbbségről lemondana a nv bár vannak még csodák :))

(#330) Mans20

Mans20
(őstag)

Én már zokogva várom az új kártyákat,meg a teszteket róluk,bár lehet hogy most az ati lesz a jobb ,bár én mindig nvidiás maradok.

(#331) suddenly válasza Mans20 (#330) üzenetére

suddenly
(lelkes újonc)

Ááááhhh, az ATI nem lessz jobb. Nem sokkal, de szerintem azért le fog maradni a GTX 280 után biztosan. Az nVidia már csak ilyen :)

(#332) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

DX10 vagy DX10.1 kell az "ingyenes" 4XAA hoz?

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#333) alien_ válasza suddenly (#331) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Az ilyen hozzászólásokat inkább ne erőltessük, oké...?

Swarm is coming.

(#334) Keldor papa válasza Dare2Live (#332) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

10.1

(#335) Dare2Live válasza suddenly (#331) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egyelőre még k*ra nem tudunk semmi teljesítmény adatok se új NV se új ATIról.
Tippelgetni tudunk.

az egy amiböl kövekeztetni lehet vmicskét, hogy az új ATI $279ért jön az új NV meg $499ért. Nem is egy kategórában vannak... új NV ellenfele egy $500 os 4870X2 lesz.
Mondjuk engem se GT260/280/4870X2 nem érint sose fogok 110-150ezer ftt adni egy VGAért, főleg amikor 1280ban minden játék szépen megy még egy 30-40Ks 3870/8800GTvel is. (Crysis az kivétel de 1gamért nem veszek 100Ks VGA karit.)

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#336) cowboy_bebop válasza suddenly (#331) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Találgatsz?

(#337) gbors válasza Keldor papa (#334) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az ingyeneshez 10.csoda . az AA még a DX10.1-es kiegészítéssel is nagyon erőforrás-igényes marad.

(#338) SzlobiG válasza Relic81 (#313) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Adatok alapján nagyot fog ütni ez a széria úgy mint a G80.:U

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#339) Relic81 válasza SzlobiG (#338) üzenetére

Relic81
(tag)

tavaly novemberben eladtam a GTX-em azóta ezt a karit várom ;)

[ Szerkesztve ]

(#340) Laraxior válasza SzlobiG (#338) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vajon az ára is olyan ütős lesz mint a G80nakaz elején? Mert a GTS is 100k felett volt,még a 320as is. :O

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#341) SzlobiG válasza Laraxior (#340) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Tuti.:U

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#342) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Részletek az NV GT200-ról.

Mondjuk engem nem nagyon érint a dolog, nemrég vettem a 8800GT-met, de érdekességképpen betettem.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#343) west válasza Vistaboy (#342) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

kiváncsi vagyok az árra.remélem a duplálya az is... :U

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#344) cowboy_bebop

cowboy_bebop
(őstag)

(#345) Laraxior válasza cowboy_bebop (#344) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

épp írni akartam hogy jelentek meg képek....elkéstem :( :R

(#346) Vistaboy válasza cowboy_bebop (#344) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Látom, a VGA-k mérete nem nagyon akar csökkenni.
Bár ennek a méretnek a kétharmada a hűtés... ;]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#347) Laraxior válasza Vistaboy (#346) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hát igen..lassan új házat kell vennem,vagy kivenni a HDD keretet :C :B

(#348) Ottoka válasza Laraxior (#345) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Persze gondolom a g80-ra való vizes blokkok nem lesznek jók. Hurrá. Mondjuk hasonlóan néz ki.

Mezőhegyes

(#349) Vistaboy válasza Laraxior (#347) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze az sem kizárt, hogy csak a csúcsmodellen lesz ennyire állat hűtés. És hát ugye lesznek a referenciától eltérő megoldások is jócskán.

Pl. nekem a Gigabyte 8800GT kifejezetten kicsinek tűnik a 7800GTX után. Zalman hűtő van rajta, nem a gyári hangos "egyslotos" hűtés. És tényleg semmi hangja nincsen. :R

(#350) Keldor papa válasza Vistaboy (#349) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ebből tuti nem lesz eltérő változat, csak referencia...

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia Geforce GTX 280/260 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.