Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia Geforce GTX 280/260 (kiemelt téma)

(#251) janos666 válasza Dyno (#250) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, akkor éri meg várni ha már nincs olyan mesze az új tipus megjelenése hogy addig vegyél egy használt kártyát a mostaniak közül és pár hónap múlva elpasszold, vagy ha jelenleg úgyse gépezel sokat.
Én pl. most félek elhozni a Full-HD monitort amit kinéztem mert míg 320Mb-os GTS-em van nem tudom mit szólnának hozzá a játékok. De végül is mindegy, mert egyenlőre keveset vagyok az otthoni gép előtt, mire hazaköltözöm nyárra már csak hetek kérdése lesz az új kártyák megjelenése és addig végignézem a SW meg mátrix trilógiát 1080p-ben (meg mindent amit fellelek ilyen minőségben) :K

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#252) Mans20 válasza Dyno (#250) üzenetére

Mans20
(őstag)

Végülis lehet hogy jobb ha várok, És még akkor is csak a vga t kell venni mert a P45 ös lapokat nem lesz értelme megvenni mert jön év végén a nehalem(ha jön)és ahhoz már más lap kell.
Addig meg jó a P35 is de ez már nem ide tartozik.

A másik meg hogy mostanába semmi új játék nincs,amiért lenne értelme venni most egy 88gt t,Na mind1 nemtudom hogy hogy döntsek.

(#253) suddenly válasza Mans20 (#252) üzenetére

suddenly
(lelkes újonc)

Én is csak azt tudom javasolni, hogy várj. A jelenlegi kínálat nem túl biztató (vagyisháth, nem nagyon van olyan kártya ami megérné; 8800GT az egyik legjobb, de inkább vegyél újat), tehát mindenképp meg kéne várni a júniust-júliust.

(#254) Mans20 válasza suddenly (#253) üzenetére

Mans20
(őstag)

Ja csak már megvettem mindent és csak a vga kéne még,,júliusra megmá ingyen osztogatják majd amiket megvettem mostani áron.Elvileg 9800GT kéne de elvileg úgyis olyan lesz mint a 88gt... :)) :(

(#255) raskolnikoff válasza Mans20 (#254) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

csak drágább...ha úgy lesz mint a gtx

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#256) raskolnikoff válasza Mans20 (#252) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

ez a jön a nehalem szerintem kb olyasmi mint jön az r600...meg a penrynek is csúsztak. Szerintem nekem jövő évig (mert úgyse lesz olcsó mulatság asszem) bele fog férni egy p45. Leendő Yorkfieldem biztos szeretni fogja... :K Aztán majd jöhet a Nehalem, azt meg úgyse fogjuk tudni széthajtani. :(

[ Szerkesztve ]

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#257) Dyno válasza Mans20 (#252) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Szerintem érdemes várnod még köbö 1 hónap és itt vannak az újjak, meg szerintem ha nem lesznek meggyőzőek akkor meg veszel egy 8800GT-t és akkor még olcsóbb lesz. :R

(#258) raskolnikoff válasza Dyno (#257) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ha 30 köré süllyed egy OC GT akkor szép világ lesz...kíváncsi leszek hogy hogy tesznek majd az ellen hogy az egybe épített kártyákat jobban megérje megvenni mint egy SLI vagy Crossfire rendszert...

(#259) Dyno válasza raskolnikoff (#258) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Már most 30 közelébe meglehet venni egy sima GT-t, csak majd az a baj hogy a sok buta az újjat megveszi horibilis összegekért közbe meg lehet alig lesz valamivel jobb(de persze mondjuk majd ha kijönnek okosabbak lehetünk) Mansnak is azért irtam hogy várjon emrt lehet hogy kellemes meglepetésben lesz részünk, ha meg nem árak biztos hoy fognak esni, lehet nem sokat de annyit biztos hogy megérje várni még egy picit. :)

(#260) subpixels

subpixels
(kvázi-tag)

(#261) raskolnikoff válasza subpixels (#260) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem ezt az oldalt adta be egy továbbklikkeléskor...aszittem vmi kisebb előzetes teszt. Hát ha ez 250Wot nyel akkor a 280GX2? :Y ;] bár sztem a 250W megin csak vmi hülyeség.(Na meg hogy 1920as felbontásban maxon AA/AF no problem de vantageban 7000 fölött extreme beállításban valahogy nem biztos hogy ugyanaz nem?

[ Szerkesztve ]

(#262) leviske válasza raskolnikoff (#261) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az eddigi pletykák szerint a GT200 240W környékén fogyaszt majd... a GX2-s részt pedig egyszerűen nem veszem észre, ha nem gond. :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#263) Mans20 válasza Dyno (#259) üzenetére

Mans20
(őstag)

Ja csak a 8800gt gyártása lelessz állítva,de mondjuk biztos még kapható lesz késöbb is.

(#264) Dyno válasza Mans20 (#263) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Attól függetlenül még jó ideig kaphatók lesznek. :K

(#265) Mans20 válasza Dyno (#264) üzenetére

Mans20
(őstag)

Jólenne már ha több hír lenne végre az új kártyákról,már rég készen van szerintem csak szarakodnak még. :(

(#266) Drizzt válasza Mans20 (#249) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem vegyél addig egy 8800Gs-t, 22K-ért árulják, addig meg vígan elég lesz mindenre, ha nincsenek túl nagy igényeid felbontás tekintetében.

(#267) Relic81

Relic81
(tag)

First real picture of Geforce GTX 280 ? [link]
A kis aranyos.. :C

(#268) Mans20 válasza Drizzt (#266) üzenetére

Mans20
(őstag)

Hát olyat inkább nem,1024 be játszok meg egy kevés AA val,de vagy várok és gyűjtok még pénzt vagy veszek egy 88gt t ha még marad.

[ Szerkesztve ]

(#269) biggamer válasza Relic81 (#267) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Szerintem nem biztos, hogy ez az lesz. :F

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#270) Drizzt válasza Mans20 (#268) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1024-re elég ez a kártya... Főleg ha hozzáveszed, hogy már most lesz valamid, jelentősen már nem eshet az ára, s így akkor sem maradsz meg a falat nézve, ha esetleg sokáig nem lesznek kaphatók az új kártyák, vagy elkezdik tologatni a megjelenéseket.

Persze te döntésed, csak én ezt tenném, hasonló szituban.
Tesztet hirtelen nem nagyon sikerül találni. :(

(#271) janos666 válasza Relic81 (#267) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egész reálisnak tűnik, bár attól még lehet photoshop, de még korai ES is és azóta picit máshogy néz ki a sorozatban gyártott...

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#272) Keldor papa válasza Relic81 (#267) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mekkora GPU :Y szvsz igazi, mert látni a másik oldalon is a memcsiket... 512bit Crossbar beszarás! :Y

[ Szerkesztve ]

(#273) SzlobiG válasza Keldor papa (#272) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Remélem minnél előbb jön és megéri várni rá GX2 helyett.:))

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#274) Dyno válasza Mans20 (#268) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Biztos hogy fog maradni.

(#275) Keldor papa válasza SzlobiG (#273) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Biztos... SLi kilőve, úgyhogy csak jobb lehet szvsz...

(#276) gbors válasza SzlobiG (#273) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát, 1 hónap, amíg jön, és ha hard launch lesz, akkor utána még legalább 1-2 hónapig érdemes önmegtartóztatást gyakorolni - mind az ár, mind a fogzási gondok miatt...

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#277) Relic81 válasza Keldor papa (#272) üzenetére

Relic81
(tag)

Ez a GT200-as széria egyre jobban kíváncsivá tett.Nagyon várom már ,mert ilyen technikai megvalósítást léghűtéssel hűteni...(viszonylag normális hőfokokat produkálni)A hűtés felépítése is jól megtervezett lehet.Anyaga és felépítése is :)

(#278) suddenly válasza Drizzt (#266) üzenetére

suddenly
(lelkes újonc)

Öhhm, szerintem nem nagyon érné meg a 8800GS vásárlása, mert kidob az ablakon 22k-t, mert gondolom nem szándékozza majd megtartani, és ez pénzt is von el a leendő beli új kártyájától. ' hónap, annyit még bírj ki. :)

(#279) Mans20 válasza suddenly (#278) üzenetére

Mans20
(őstag)

Plusz még ha elhúzzák a kiadását meg mire elér az országba :U

(#280) Dyno válasza suddenly (#278) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Nem felesleges, annyiért jó kártya.Főleg ha az ember nem szán rá többet. :R

(#281) SzlobiG válasza gbors (#276) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ha nagyon jó lesz, akkor nembiztos, hogy én fogok tudni várni.:D

(#282) Drizzt válasza suddenly (#278) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ma "kidob" rá 22-t. Legrosszabb esetben is legalább 15-t fog kapni érte 3 hónapon belül, ha el akarja adni. Ettől lejjebb nem nagyon mehet már az új ára a GS-nek.. 7e forintot meg csak megér, ha nem csak passziánszozni tud. És szerintem ezzel a 15-tel nagyon alcsó becslést mondtam.

1 hónap elvileg...
De pl.: R600 esetén emlékezhetünk hányszor hangzott el, hogy 1 hónap múlva megjelenés, aztán legalább fél évet késett. Akkor hiszem el, hogy valami jó, ha már kapható.

(#283) Keldor papa válasza SzlobiG (#281) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pedig ha elösszőr lesz 150k, 2 hét múlva meg 125k, akkor sztem várj... (GTX-280)

(#284) Relic81

Relic81
(tag)

Next-gen NVIDIA GeForce Specifications Unveiled [link]
:C :R

(#285) Keldor papa válasza Relic81 (#284) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

GTX-280-ra kiváncsi leszek...

(#286) SzlobiG válasza Keldor papa (#283) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Jó hát ez alap, már tanultam ezekből.:)

(#287) Relic81 válasza Keldor papa (#285) üzenetére

Relic81
(tag)

Gyorsabb lesz mint gondolnánk... :))

(#288) Keldor papa válasza Relic81 (#287) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen... lehet 2x jobb lesz, mint a 9800GX2. Akkor meg csak átmenetileg lesz HD4800 az biztos! :D Erre spórolunk

(#289) Relic81 válasza Keldor papa (#288) üzenetére

Relic81
(tag)

Én találtam egy kincsesládát a kertben elásva...A GTX 280 lesz a mókuskerék... :B

(#290) Drizzt válasza Relic81 (#284) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez alapján akár 3-szor gyorsabb lehet egy Gtx280, mint a 8800 Gtx(, de kétszeres ténylegesen várható is). Hmmm... Hmm-hmm... Izgi lesz!

(#291) gbors válasza Drizzt (#290) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jót derültem az 50%-kal hatékonyabb stream processorokon - ez ugyan mit takarhat? 1 órajel alatt 1.5 MADD utasítást hajt végre? :D

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#292) gerlaip

gerlaip
(őstag)

Érdekes volt végigolvasni a topikot, jókat lehet mosolyogni rajta, itt-ott. :DDD

Az viszont nem vitás, hogy nagy kérdés, hogy mire váltson az ember. Csak aztán olyan játék is legyen ami miatt érdemes megvenni ezeket a bitang kártyákat.

Mert jelenleg egy 8800GT bagóért kapható, és a legtöbb gémet viszi relatíve nagy felbontásban is.

[ Szerkesztve ]

cybervakond

(#293) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Az új Geforce-okban lesz PhysX támogatás ez azt jelenti hogy pl a Ghost Recon Advanced Warfighter 2-ben már be lehet majd vele kapcsolni az extrém fizikát meg minden játékban ahol PhysX támogatás van?

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#294) gerlaip válasza Crytek (#293) üzenetére

gerlaip
(őstag)

Az nem lenne hülyeség. Ha már felvásárolták a Physixet, legalább haszna legyen.

cybervakond

(#295) DeSanto válasza gerlaip (#292) üzenetére

DeSanto
(őstag)

Még a 8800GTX-et se fekteti ki semmi azon a C-n kívül.
De az meg kit érdekel?
Én nem játszok vele. :DDD

(#296) Relic81

Relic81
(tag)

NVIDIA GeForce GTX 280 spy pics [link]

Nvidia's GT200 chip to pack about 1 billion transistors into 576 mm2 [link]

Official tech demo for GeForce GTX 280 [link]

Jó Reggelt! :C

(#297) Drizzt válasza gbors (#291) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Másfélszer nagyobb órajel? Vagy nagyon lehetetlennek tűnik?

(#298) ashot

ashot
(tag)

Vajon az en q6600as procim 3,5Ghz en ki tudja hajtani a 280GTX et majd?

(#299) DeSanto válasza Relic81 (#296) üzenetére

DeSanto
(őstag)

A RAMDAC megint nem fért bele a GPU-ba? :DDD
Jól néz ki.
Olyan 8800GTX feeling-je van. :)

(#300) biggamer válasza ashot (#298) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Már tervezgetünk ? :D ;)

Én is nagyon kiváncsi vagyok rá, mert teljes gépcsere elött állok.
Pár hónapon belül lemegy a Q9550es ára a Q9540-ére, akkor az lesz és kellene hozzá egy ütős kártya, amivel egy darabig el leszek.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia Geforce GTX 280/260 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.