Q6600 (2.4GHz, azaz alapon), 4GB RAM (800MHz, azaz alapon), 8800GTX OC, GeForce 175.12, 1920x1200 (Samsung 244T), Vista x64 SP1, Crysis 1.2 patch DX10 módban indítva, minden High, kivéve fizika meg hangok, meg víz (meg talán még valami) az Very High, a shadows Medium, bár lehet felesleges volt butítani, de valamiért emlékeztem rá még novemberből, hogy elég sokat lassít, de akkor csak a benchmarkot nézegettem és nem játszottam.
AF-t és AA-t természetesen nem állítottam, gondolom az ilyenkor off. Az AA nagyon nem hiányzott, inkább a tűéles kép, mint az elmosott élek, de ez egyéni. Az AF-et így utólag meg kellett volna nézni valóban, hogy mi mennyi.
Ennyire emlékszem, meg hogy a havas részektől kezdve valóban szaggatni kezdett néha, de nem vészesen, mert akkor nyílván agyonlőttek volna és piszkáltam volna a beállításokat. De nem tettem.
És mielőtt hogy, hogy nem belémköt valaki a full HD jelentése*: 1920x1080p, a BD-n ehhez jön a 24frame/sec képsebesség. A fenti leírásban őszintén szólva semmi meglepőt nem látok, a játék pedig tényleg nagyon-nagyon szép rengeteg helyen.
* ugye igazából nincs is ilyen definíció hivatalosan.
Ellenőrző kérdés: mennyit buktam azóta a konfigomon???
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

![;]](/dl/s/v1.gif)

88gtx-et már 50 alatt lehet kapni q6600-at meg 30 valamennyiért 

Szóval akkor újra GeForce 2 

Nem mintha venni akarnék nV-át... csak érdekesnek találom a számozást. 

.