Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia Geforce GTX 280/260 (kiemelt téma)

(#101) rup1u5 válasza Bundás22 (#100) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

arról azért ne álmodj hogy 2600XT-n maxon fog menni a farcry2.
szerintem hasonló gépigénye lesz mint a crysisnak. talán picivel jobban odafigyelnek az optimalizációra presztizsből, hogy ráverjenek valamit a crysisra gyorsaságban de nagy különbségre gépigényben nem számítanék.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#102) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Kepek a GTX hutojerol.

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#103) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

GeForce 9900 GTX Card Design Exposed : [link]

Kicsit áttekinthetőbbek a rajzok. :U

[ Szerkesztve ]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#104) biggamer válasza rocket (#102) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Szolid kinézet, árulkodó részek - ez a GeForce 9900 GTX hűtője : [link]

No, akkor magyarul is. :)

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#105) subpixels

subpixels
(kvázi-tag)

Lol, hasonló hűtője, mint a 9800 gtx-emnek

(#106) Andras828

Andras828
(kvázi-tag)

Valaki valamilyen biztos infót tud erről az új kártyáról?

(#107) Bundás22 válasza rup1u5 (#101) üzenetére

Bundás22
(őstag)

és akkor szerinted hogy fog megjelenni ps3-ra meg xbox-ra?
a krájszisz-t miért nem tudják kiadni a konzolokon?
használd az agyadat ;)

Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

(#108) jer1cho válasza Andras828 (#98) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ismét leírom, hogy a 9800 nagyon rossz példa volt, mert ugyan arra a grafikus chipre épül, mint a 8-asok, ergo elég nehéz lett volna komoly technikai áttörést elérni vele. (Lehetett volna, csak nem olyan evidens). Ezt a legtöbben előre megmondták.

Nem mondtam, hogy ne kritizáld, csak ne másról beszélj, mert azt mondod, hogy minek egy ilyen kártya. Ha neked nem kell, akkor nem veszed meg. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy meg kell venni.

Egy 8600GT-t hasonlítasz, egy még meg nem jelent csúcskategóriás kártyához, ami előre láthatólag kb. 10-szer annyiba fog kerülni, mint az említett 86GT. Ismét leírom, hogy feltehetőleg azok, akik ilyen kártyát készülnek venni, feltehetőleg nem 1280-ba játszanak (ahogy Te írtad, van pénzük), mert feltételezem arról, aki 150+K-t ad egy VGA-ért, az nem 1024/1280-ban játszik. Szóval ismét ott vagyunk, hogy olyan emberek veszik, akiknek:
A. Van pénze rá, és van pénze monitorra is.
B. Nem kis felbontásban játszanak
C. Éppen ezért nem alternatíva nekik egy 86GT.

Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy minek ad ki a Subaru megint egy új Imprezzát, amikor a Trabant-tal is el lehet menni A-ból B-be, tehát ugyan azt tudja. Ez igaz, csak lehet, hogy akinek van pénze Imprezzát venni, az nem ugyan arra az élményre vágyik, mint aki Trabanttal utazgat. Nem pejoratív értelemben, ezek szerint neked nincs pénzed (vagy van, csak nem erre költöd) ilyen kártyára, tehát nem Te vagy a célközönség. Miért kell bejönni egy olyan Topic-ba, ahol a fő téma egy 100-200K közötti csúcskártya, és leszólni, mert "a 86GT is visz mindent"? Szerinted adott eseten egy ilyen hozzászólás kinek változtatja meg a véleményét.. Vannak, akik úgy gondolják, hogy megveszik - ők nem hiszem, hogy ettől úgy fogják gondolni, hogy jó helyette egy 86GT - és vannak akik nem fogják - ők meg feltehetőleg ezelőtt sem gondolkoztak rajta. Szóval egy új szériának igen is van létjogosúltsága. Az már más kérdés, hogy megjelenés után, az eredményeket látva kinek mi lesz a véleménye rőla. Akkor majd lehet olyan véleményt alkotni, hogy ez ugyan annyit tud, mint XY kártya, és az X ezer forinttal olcsóbb. De azt kijelenteni, hogy nincs piaca egy újabb csúcskategóriának, badarság. Ennyi erővel egy P3+9200-ason is lehet mindent csinálni, max nem olyan szép, és nem olyan gyors. De nincs mindenkinek pénze állandóan gépet venni, tehát bőven elég egy olyan gép, minek ide 2 magos proci, meg 86GT? Te azt írtad, hogy a tieden minden megy, ami egy ilyen kártyán megy, kivéve a Crysist. Én meg azt írom, hogy a fenteb leírt gépen is megy minden, kivéve 1-2 dolgot, tehát tök fölösleges volt 86GT-t venned.

Nem hiszem, hogy lenne PH!-s pályafututásom, de ha van is, annak nincs köze az említett hsz-hez, a magánéletben elért (vagy általad vélt vagy nem vélt) eredményeimnek meg végképp nincs. Úgy, ahogy Te kikérted magadnak, hogy miért ne alkothatnál véleményt, úgy én is kikérem magamnak a véleményalkotás szabadságát az olyan hsz-ekrő, melyek egy csúcskategórás VGA-t egy 86GT-hez hasonlítanak, és ez alapján kívánják a létjogosúltságát meghetározni.

(#109) Bundás22 válasza jer1cho (#108) üzenetére

Bundás22
(őstag)

Nem hiszem, hogy lenne PH!-s pályafututásom, de ha van is, annak nincs köze az említett hsz-hez, a magánéletben elért (vagy általad vélt vagy nem vélt) eredményeimnek meg végképp nincs. Úgy, ahogy Te kikérted magadnak, hogy miért ne alkothatnál véleményt, úgy én is kikérem magamnak a véleményalkotás szabadságát az olyan hsz-ekrő, melyek egy csúcskategórás VGA-t egy 86GT-hez hasonlítanak, és ez alapján kívánják a létjogosúltságát meghetározni.

Komolyan, hogy valaki ilyen korlátolt legyen ezt írtad, bunkó voltál, ahelyett h elnézést kérsz eltereled a szót, meg olyan arrogáns/lekezelő(kis hülye) a stílusod :((( ebben a hsz-ben is :((

(#110) jer1cho válasza Bundás22 (#109) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönöm, hogy megmutattad, hogyan illik "beszélni", itt a PH!-n, de ha megengeded nekem a szabadságot, én nem a Te stílusodat használnám a továbbiakban sem, inkább maradnék a sajátomnál. Idézd légyszíves bármelyik hsz-emből azokat a szavakat, amivel bunkó voltam. Én idézek egy-két szót a Te hsz-edből:

"bunkó, arrogáns, lekezelő, kis hülye"

A másik, hogy hozzád a kutya se szólt, elolvastam pár hsz-ed, és eddig se voltál szimpatikus, de mostmár végképp van rólad egy véleményem. És, hogy ne érezd, hogy ezt magamra veszem, itt egy hsz-ed része, amit nem nekem címeztél, az én hsz-em elött született, és itt is kiütközik kellemes stílusod:

"krájszisz-t miért nem tudják kiadni a konzolokon?
használd az agyadat"

Örülök, hogy ismét kedves voltál valakivel.

És csak a Te kedvedért. Nem fogok bocsánatot kérni olyanért, amit jogosnak éreztem (és továbbra is annak érzem). Nem hiszem, hogy egy szóval is lehülyzéztem, becsméreltem, vagy bármilyen formában megaláztam volna a hsz íróját. A véleményéről alkottam véleményt. Ennyi.

(#111) Bundás22 válasza jer1cho (#110) üzenetére

Bundás22
(őstag)

Komolyan, hogy valaki ilyen korlátolt legyen. Játszál akkor az 86GT-den, és ne irogass ide ezt írtad, utána meg ezt:
Nem hiszem, hogy egy szóval is lehülyzéztem, becsméreltem, vagy bármilyen formában megaláztam volna a hsz íróját.
nem épp az igazmondás az erősséged, nem érzed két hsz-ed között az ellentmondást? ;]

[ Szerkesztve ]

(#112) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

Jó lenne, ha abbahagynátok már ezt a személyeskedést, nem erről szól ez a topic.
Ha meg nem bírjátok, akkor ott a Privát, gyilkoljátok abban egymást.
Kicsit fárasztó itt " oldalakon " keresztűl a birkózásotokat olvasni, senki nem kiváncsi rá.

Remélem érthetően fogalmaztam. :(((

(#113) 7600GT válasza Bundás22 (#111) üzenetére

7600GT
(senior tag)

Az a baj, hogy ha még igazad lenne sem fog senki sem hinni neked, mert annyiszor lejárattad már magadat, hogy egy kis hülye gyereknek tekintenek, akinek a hsz-eit rendszerint túlugorja a fórumos tagok nagy része. Ezen kéretik nem csodálkozni.

Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.

(#114) jer1cho válasza biggamer (#112) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Részemről téma befejezve, a továbbiakban semmilyen formában sem kívánok Bundás22 hsz-eire regálni, amennyiben az (eredeti) érintettnek bármilyen megjegyzése van a TÉMÁVAL kapcsolatban, azt természtetesen elolvasom, és reagálni fogok rá!

(#115) tdd587

tdd587
(őstag)

Sziasztok,

Azért nagy-nagy szeretettel várjuk, hogy végre valami csúnyán lenyomja a 8800GTX-et. A két GPU-s megoldások egyelőre nem túl szimpik, nem tűnnek okos megoldásnak.

A Crysis pedig nagyon szép full HD-ban, pedig a very high-t sajnos nélkülöznöm kellett.

Üdv,

tdd587

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#116) rup1u5 válasza Bundás22 (#107) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

a duplázós mindenit neki...

[ Szerkesztve ]

(#117) rup1u5 válasza Bundás22 (#107) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Nézd csak!
Mellesleg multhéten láttam médiaMben a kiállított Xbox360 és PS3 valamelyikén Crysis trailert futni. Nem tudom melyik konzolról ment de a grafikán látszott hogy alaposan "konzolosítva" van. Egyelőre elég hitetlenkedve kezelem, hogy valóban meg fog e jelenni.

[ Szerkesztve ]

(#118) Bundás22 válasza rup1u5 (#117) üzenetére

Bundás22
(őstag)

azta hétszázát ezt nem gondoltam volna

én abból indultam ki h ami látványos játék megjelent ezekre a mai konzolokra egy mai átlaggép szépen viszi(AC, Turok, NFS...), tehát úgy fejlesztik h elbírja az ikszbox meg a pléjsztéjsön
ami pedig csak sz.gépre (crájzisssz) :B , sokat kell optimalizálniuk h elfusson rendesen az xboxon ;]

(#119) Andras828

Andras828
(kvázi-tag)

Valahol az NV bejelentette már ezt a kártyát? Szóltak róla valami konferencián esetleg? A játékok beli teljesítményen kívül milyen újításokat fog előreláthatóan hozni?

(#120) janos666 válasza Andras828 (#119) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyit mondtak hogy lesz és sok áramot fog zabálni.
Állítólag egy duplázott G92 lesz (ugyan olyan lesz mint a G92, csak mindnből(!) kétszer annyi...), de én még pl. titkon remélem lesznek nagyobb újítások, pl. dx10.1, és kicsit pofáraesnek akik azt hitték az nvidia DX10.0-val vonul ki a VGA piacról. (és persze nem vonul ki)

Hmm... Mire jó az a kis pöcök a képeken? Nemtán kapunk egy beépített hibrid TV tunert amiről már rég álmodtam hogy VGA-k alapfelszereltsége legyen?
Szerk: Nem, ez hülyeség, ahhoz jobb lenne egy sima koax csatlakozó a hátlapon....

[ Szerkesztve ]

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#121) Andras828 válasza janos666 (#120) üzenetére

Andras828
(kvázi-tag)

Köszi! Duplázott G92? Egy kupakon belül dupla mag?

(#122) rup1u5 válasza Bundás22 (#118) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

nem tudom mennyi igaz belőle de neten valahol úgy olvastam, hogy rendesen újraírták a crysis-t, hogy fusson konzolon. de majd akkor hiszem el ha megjelent és boltban lesz. mondjuk rohadtul nem érint de azért megnézném hogy néz ki.

(#123) Hando

Hando
(lelkes újonc)

Huu már nagyon várom ezt a 9900gtx-t eddig talán a 9600 és ez lessz a legjobb kártya a 9-s száriából!

kicsi off: olvastam itt a egymás gyikolászó hsz-ket és szerintem mind2-nek van valami igaza de nem sok mind1!
Nekem van egy olyasmi elvem hogy amit megveszek az akkor a "legjobb" legyen és akkor több ideg tudom használni csak sajnos azt meg kell fizetni (ha valmiért kiadok ennyi pénzt az akkor normális cucc legyen) így voltam anno a mostani gépemmel több mint 3 éves és még mindig tökéletes amikor megvettem nem volt olcsó de nem kellet 1 év mulva lecserélnem és még minden ujjab játék is elmegy rajta (amd 3800+ 6800gt 2gb ram asus a8n sli alaplap).Ebből arra akarok kilyukadni hogy nem csak atomul gazdag emberek vehetnek meg egy ilyen kártyát (mert ez megy minden topikba az olvasható ami drága arra aztmondják hogy ezt is gazdagoknak tervezték ez annyira irritál amit nagyon akar az ember azt ugy is megtudja szerezni ha tényleg nagyon akarja) és is rakok félre pénzt már egy ideje és akkor megint vehetek egy olyan gépet ami akkoriba a legjobb ezt most azért irtam le mert én is a 9900gtx-re várok hogy megjelenjen mert akkor veszek uj gépet és tuti ilyen lessz benne és nem vagyok egy gazdag ember hanem átlagos dolgozó ez a véleményem! off vége

[ Szerkesztve ]

(#124) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

kevés információmorzsák, de laglább a hűtés látszik...

[9900 hűtője]

asszondod 2 8 pines csati??? :Y ez mennyit fog zabálni??? atyaúristen...

Hando: nem akarom továbbvinni ezt a fonalat csak egy gyors válasz.... a gazdagok sem vesznek meg mindent ami felesleges, egy megszállott kocka/gépfüggő tuti, hogy addig kuporgat/vagy épp nem kuporgat, hogy meg tudja venni. többi őt nem igazán érdekli szvsz.

[ Szerkesztve ]

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#125) biggamer válasza DroneZ (#124) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Lassú voltál : [link] ;) :)

(#126) DroneZ válasza biggamer (#125) üzenetére

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

sorry akkor, csak megláttam és rátok gondoltam :B :R

[ Szerkesztve ]

(#127) biggamer válasza DroneZ (#126) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

No problém, máskor picit nézzél vissza és ha nincs fent akkor jöhet minden.
/ de rendes tőled, hogy ránk gondolsz :R /

üdv.: big

(#128) DroneZ válasza biggamer (#127) üzenetére

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

most beégetem magam rendesen, de meg is érdemlem ezért :DDD pedig néztem amit linkeltél mert érdekelt, talán azért voltak ismerősek a képek..... :DD most ráfogom arra, hogy reggel van még :B :U

(#129) janos666 válasza Andras828 (#121) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, volt olyan infó hogy csak összekupakolnak 2db G92-t, de valószinűbb hogy egymagos lesz az és úgy kell érteni hogy a legtöbb lényeges elemet duplázzák a magban: ~ 2X annyi shaderproci, TMU, stb, de alapjaiban ugyan azon az elven épül majd fel.

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#130) Andras828 válasza janos666 (#129) üzenetére

Andras828
(kvázi-tag)

Tehát amit sokan feltételeznek, a más felépítés úgy néz ki felejtős. Gondolom aki megteheti, mégnagyobb felbontásban nézheti mondjuk a Crysist(ha már ennyire emlegetjük :) ). Jó lesz ez, csak hamar

(#131) gbors válasza Andras828 (#130) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem senki nem tud semmit - nVidia oldalon csak annyi a konkrétum, hogy irdatlan mennyiségű tranzisztor lesz benne, hőt termelni fog, mint állat, és iszonyú gyors lesz. a többi csak feltételezés és pletyka.

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#132) tdd587 válasza Hando (#123) üzenetére

tdd587
(őstag)

1. Én mondjuk továbbra sem értem, hogy másokat miért zavar ha valaki éppen drága HW alatt irogat a fórumba. Mert biztos vérpistike meg apuci, meg annyi pénzt nem is lehet keresni.

2. A másik, ami nagyon irritáló, hogy ha már drága volt és tényleg jó az alkatrész, akkor jaj de nagyon örülünk, hogy mennyit fog bukni rajta.

És persze sosincs vége, mert 1 + 2-ből következik, hogy:

3. Mégse örülünk, mert az aljasnak megint lesz pénze a következő csúcs konfigra is, lásd első pont.

Az egészből nekem az jön ki, hogy aki vérpistikézik, az mindig boldogtalan és halálosan frusztrált. De akkor mire jó ez a hobby?

(A crysis-t pedig aztán elővenni újra, amikor megjön a kártya, Very High, full HD és miegyebek... mert az úgy finom. Felrázva, nem keverve...)

Üdv,

tdd587

[ Szerkesztve ]

(#133) janos666 válasza tdd587 (#132) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van akiknek örömet okoz ha egyáltalán elindul a játék és valamilyen beállítással játszható és szórakoztatja őket míg végigjátszák low vagy ultra grafon (az nem érdekli, nem is piszkálja a beállításokat ha elindult és nem szaggat).
Van akinek nagyobb örömet okoz ha történetre ugyan szarabb, de szép kinézetű játékot tolhat végig és élvezi a látványt még akkor is ha unja már a zombiirtást/kalandozást, stb.
És utóbbi esetben fennál még az is mikor kijön egy játék aminek a története is érdekel és még a grafikája is szép, sőtt, a géped viszi highest grafon, nagy felbontásban, AA/AF minden. Élvezed a játékot és gyönyörködsz a képen mikor épp nem történik sokminden.

Van aki azzal frusztrálja és stresszeli magát hogy épp olyan gépe legyen ami legkevesebb pénzből a lehető legjobb beállításokkal futtatja az aktuális játékokat amiket végig szeretne tolni. Van aki megengedhet magának egy drága VGA-t és akkor tuti mindennel tud majd játszani (kivéve Crysis szerű dolgok amikkel meg kell várni a következő csúcskártyát.)
De itt is nagy a szórás, van akinek relatíve sok pénze van szórakozásra (és költi is drága kocsira, motorra, bútorokra, piára, drogra, amit épp akar), mégse ítéli úgy hogy a számítógépre megérné 100ezreket költenie, mert az nem akoz neki annyi örömöt egy 3850-es mint egy üveg vodka vagy annyit egy 9800GTX mint egy adag LSD, vagy egy új krómfelni a kocsijára többet ér mint egy komplett high-end gép...

Én jobban sajnálom azokat akik szeretnék highban futtatni az új játékokat csak nincs pánzük drága VGA-ra mint azokat akik kibasznak 400k-t egy gépre amit ki se aknáznak megelégedés terén. (tehát magukhoz mérten sokat adtak ki a zsebükből, de nem okoz nekik annyi örömet mint ha másra költöttek volna ugyanenyit...)

Azokat meg kicsit "butának" (nem hülyének, de nem is túl okosnak) tartom akik megengedhetnének maguknak egy drága VGA-t és okozna is annyi örömet nekik mint ha másra költik el ugyanazt a pénzt, de azt mondják: Nem leszek hülye hogy 70k-ért veszek olyan kártyát ami csak másfélszer gyorsabb egy 35k-ért kapható VGA-tól. Addig boldogok míg elkönyvelik milyen okoksan cselekedtek és a legjobb ár-érték arányú alkatrészt vették, csakhát élveznék ők igazából ha nem csak kiegyensúlyozott beállításokkal hanem Full-HD-ben AF-el, vagy csak 1680-ban de AA-val tolhatnák a kedvenc játékukat max grafon, nem kéne egy két beállítást visszavenni, vagy tűrni hogy néha be-be lassul.

Ha nem okoz örömöt fullhd-ben maxon játszani véletlen se költs annyit a gépre, de próbáld ki egyszer és ha úgy érzek neked is örömöt okozna és van rá pénzed is, sőtt, többet ér mint egy új felni/kétrekesz drága whisky, stb. ne habozz...

[ Szerkesztve ]

(#134) Hando válasza janos666 (#133) üzenetére

Hando
(lelkes újonc)

Húú ez nagyo komoly iromány és nagyon sok igazság és tény van benne! Valami ilyesmire gondoltam én is nincs autom ezért nekem semmi örömet nem okoz egy kromfelni mire használnám asztallap tartónak abba mi olyan jó :DD vagy mért drogozak vagy igyak drága piákat amikor az csak 1x okoz "örömöt" eltúlozva ugyan de ha töbször élek ezekkel ugyan ott vagyok mintha lenne egy jó gépem ami lehet több örömet okoz ,de ezt mindenki máshogy látja mert mindenki más erről még lehetne vitatkozni! Amugy én abba a kategotiába tartozom most hogy elfut épp minden mármint az uj játékokból és élvezem így is crysis 800x600 lowba de így is szép ha majd uj gépem lessz akkor még1x végigjátszom hogy milyen ultra high-on!

(#135) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

úgyfest 499$ lesz a 9900GTX... lehet már volt,most láttam a hírt :B :C

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#136) Hando válasza Laraxior (#135) üzenetére

Hando
(lelkes újonc)

A 9800gx2-re is ennyit mondtak az elején szóval ez egy szempontból lehet jóhír! :C

[ Szerkesztve ]

(#137) janos666 válasza Hando (#134) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én meg félretettem a Crysist míg lesz olyan VGA-m ami elviszi very high, meg natív felbontás (most 1440-es ld-m van de nyáron beújítok egy fullhd-set ha lesz új VGA-m ami elbírja)

(#138) Laraxior válasza Hando (#136) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

úgyis addig variálják amíg minimum 120k-ra nem jön ki itthon. De sebaj,mert lesz GTS is :C

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#139) biggamer válasza Laraxior (#135) üzenetére

biggamer
(PH! kedvence)

Ha még itt nem volt fent ahonnan olvastad a hírt, akkor megoszthatnád velünk. :)

Az a baj, hogy erre még rájön Mo.-on vagy a negyede, fele. :O

(#140) tdd587 válasza janos666 (#133) üzenetére

tdd587
(őstag)

Nem régen vettem új gépet, úgyhogy végignyomtam a crysis-t full HD-ben, nekem megérte, és nem számoltam ki, hogy azóta mennyit buktam rajta, mert használom fél éve a gépem, tehát semmit, akkor az volt, most meg már más van.

Csak... érdemes lenne átolvasni egy hifis fórumba, hogy ott mi van, ha kiderül, hogy valaki tényleg vett egy haszongépjármű árából egy hangfalat. Hűha, és nem de sz*r, mennyit fogsz ezen bukni...

Maradjunk annyiban, hogy itt gyorsan kivettem az aláírásból a konfigot. Pár ezres ráfizetéssel ráadásul mindig a toppon lehet maradni.

Mindegy, csak azon méláztam (amíg ki nem moderálnak innen), hogy ha már a hobbynak sem örülünk, akkor mégis minek?

Üdv,

tdd587

(#141) Laraxior válasza biggamer (#139) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem titok,csak gondoltam már fenn volt :)
De ha nem akkor tessék nagyközönség: ájponponthu

tdd587: megoszhatnád velünk a konfigod... végignyomtad fullHDben...ahham.. gondolom a graf felbontás meg minimumon volt,és még a gránátot sem láttad hogy hajítják. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#142) jer1cho válasza tdd587 (#140) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy egy aláírást idézzek a PH!-ról: a konfigodat aláírásba írni olyan, mintha kiakasztanád a mobilodat a nyakadba. Nem biztos, hogy pont így volt, max keresd meg, hogy kié.

Azt a CPU+VGA+monitor összeállítást én is várnám, amin Te végignyomtad FULL HD-ben a Crysis-t...vagyis végig lehet nyomni, max egy kicsit lassabban, mint a többiek. Az én gépem is elbírná, csak azt már úgy hívják, hogy képregény...

(#143) Hando

Hando
(lelkes újonc)

Hagyátok szegényt lehet igazat mond men látta senki a gépét vagy pedig AA és AF-nélkül sima high-on lehetséges nem tapasztalatból irom hanem olvastam tesztet meg véleményekből szűröm le de akkor is kell egy 9800gx2 szvsz!

(#144) Laraxior válasza Hando (#143) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

majd kiderül ha jön a kolléga,hogy mivel is rendelkezik...kíváncsi vagyok :C

[ Szerkesztve ]

(#145) jer1cho válasza Laraxior (#144) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nforce 780i + triSLI? :DDD

(#146) Sárpac

Sárpac
(PH! nagyúr)

Mennyit fog zabálni az új dög?
65nm lesz? akkor lesz vagy 200Watt!

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#147) Laraxior válasza Sárpac (#146) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

240et írnak... 2x8 pines tápcsatival ;]

(#148) Hando

Hando
(lelkes újonc)

Hu a fél év az kimaradt nálam akkor nem irtam semmit ! :B :B :(
A fenti cikk végén azt irják hogy több forrásból is ugy tudják hogy lehet már juniusra kihozzák a kártyát vá legyen igazuk de jó lenne pár konkrét hír meg hogy az első kártyák 65nm-s lesznek de a késöbiek már 55nm-ek ez jóhír !

(#149) Myers

Myers
(senior tag)

Nem értem mit szarakodnak ezzel a 65nm-el. Az atinak is a TSMC meg az UMC csinálja a GPU-kat, és nekik már rég 55nm-en.

Akkor ezt miért nem lehet?

http://www.muszaj.hu/

(#150) gbors válasza Myers (#149) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem csak a gyártás izgalmas a csíkszélesség-váltásban, hanem a tervezés is.

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia Geforce GTX 280/260 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.