Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#401) szab0729 válasza Aggregátor (#400) üzenetére

szab0729
(kvázi-tag)

Köszi, Én is megtaláltam aztán, + 1 jó kis cikket amiben 1 srácnak hasonló problémája volt mint nekem és ő is a kisütést akarta megcsinálni, de aztán inkább visszaküldte a gyártónak és adtak neki újat :DDD .Összekötöttem a Chip Select és a Ground lábait a flash romnak(legalábbis ő azt írja, h ezeket kell) bekapcsolom PCI kártyáról a gépet, bemegyek dos-ba, beírom NVflash -a, erre kiírja:
Nvidia adapter found:
Geforce GTX295 :Y , hmm mondom ez aztán a tuningXDDD (a ventilátor meg ment 100%-on)
Mindenesetre a -j parancsot nem engedte lefuttatni, mert nem ismerte fel az EEPROMot.
Gyorasan kikapcs, lekaptam a földelést a chipről, vissza dosba és minden ugyanaz mint korábban.
Úgy döntöttem nem játszom vele tovább, inkább megpróbálom én is az RMA-t + a gyártói élettartamgarit érvényesíteni.

(#402) kop8 válasza Aggregátor (#400) üzenetére

kop8
(őstag)

Át lehet álítani valahogy a meglévő biost hogy CCC-vel ne csak 700-ig lehessen húzni a gput?

Mindegy hogy egy 4850-re felteszem az asus biost a gigabyte helyett vagy nem fog működni?
Vagy csak gigabyte-ot tegyek rá?

GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7

(#403) kop8

kop8
(őstag)

Átálítottam a saját videókártyám biosát hogy a limit 790-nél legyen a gpu-nál ne 700-nál,
de nem működik rendesen mert újraindítom és a CCC-nem indul el és kéri hogy a hardverhez megfelelő programot telepítsek.
[link]

Mi lehet a gond????

GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7

(#404) wAfu válasza dzso22 (#394) üzenetére

wAfu
(lelkes újonc)

Nekem is a 4850-el lenne problémám. Sapphire 4850 Dual Slotos hűtővel.
Nem volt semmi gond a kártyával, de elkezdett kerregni a hűtő ezért lecseréltem egy Arctic Cooling Accelero L2 Prora, és az összes alátétet használtam.
Valamint a procihűtőmet is kicseréltem egy Zalman CNPS7000ALCU-ra.
Nem mindig tudom elindítani a gépet, egyszerűen nincs kép és a D1601-es led villog. Egy kábelt kihúzok és újra visszadugok találomra és akkor gond nélkül elindul...
Elképzelhető, hogy rosszul laktam fel a hűtést?

üdv

wafu

(#405) Probobby

Probobby
(újonc)

Sziasztok
Van egy abit nf-m25-ös alaplap, melyre van egy geforce 6100+405 chipset integrálva.
Szereztem magamnak a minap egy geforce 8500-as videó-kártyát, beraktam, driver fel, windows szerint hibátlan.
Átdugom a monitort és sötét, nem kap jelet. A BIOS beállításokban szeretném segítségeteket kérni. Előre is köszönöm!

(#406) Petiapó

Petiapó
(tag)

Sziasztok!
Van egy régi fajta Gainward HD4850-em, a 9566os, ez ugye csak 625MHz-en ketyegteti a GPU-t.
De ez nem is baj, szépen belőttem neki 3Dben a 650et, egylépcsős feszemeléssel, és minden szép és jó...
A kérdésem az alsó határokat célozná. Pontosabban: pl egy 200MHz-es beállításhoz a minimálisan adható 0.892 elég-e?
Iszonyatosan zavar, hogy böngészés, és filmezés közben is visít a kártya (játék alatt észre se venni, hogy duplájára nő a zaj... lehet, hogy az jobban leköt :D )
Persze, ha elég, akkor a ventivel már kísérleteznék én, csak nincs semmiféle VGA-m PCI-E-n kívül, így nem merem beállítani, mert ki akar "sötétben maradni". (Jó tudom, egy PCI-os VGA nem nagy durranás... mégse tudtam sehonnan szerezni)
Nagyon jó lenne, ha menne.
Ööö, sima videózáshoz elég ez a 200MHz, nem? (ált. DivX, de FullHD is szokott menni)

Szerk.: várjunk csak...
Elvileg az UVD szektorokkal tudok kísérletezni, nem? Ez csak akkor aktiválódik, ha videó fut. Így akkor az 1-3 rekeszig nem piszkálok, csak az UVDben, így ha esetleg meg is fagy, még mindig képes képet megjeleníteni a kari(ha az nem videó persze :D), tehát visszaállítható. Ha nem jól látom jelezze vki plz... :)

[ Szerkesztve ]

...az ember akkor a legveszélyesebb, ha kétség nélkül elhiszi, hogy igaza van...

(#407) Black-core

Black-core
(fanatikus tag)

Sziasztok tudtok mondani olyan progit amivel letudom menteni az eredeti vga biosom GTX 260? ÉS ha lehet ne az nvflas mert azt nem nagyon tudom használni win 7 alatt :F Köszi! :R

Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk afelett, amik lettünk

(#408) Petiapó válasza Black-core (#407) üzenetére

Petiapó
(tag)

Én ezt ajánlanám [link]
Pikk-pakk leszedi.
De ha rám hallgatsz a flash-elést már lemezről csináld.
Ez is fel tudja írni a BIOS-t a kártyára, de nem mindig... és ezzel el is mondtam mindent...

Ha leszedted, csak kibontod vhova, elindítod az ATIwinflash-t. A felugró ablakban a "save" gombra nyomsz és adsz neki egy nevet (valami olyat amiről tudni fogod mindig, hogy ez az eredeti), majd megnyomod a save gombot.
Ezzel kész is vagy.

Sok sikert.

...az ember akkor a legveszélyesebb, ha kétség nélkül elhiszi, hogy igaza van...

(#409) vd1992

vd1992
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Valakinek volt olyan problémája, hogy bios csere után (MSI HD 3850OC és az eredeti BIOS-t tettem vissza), hogy indulna a gép, de kiírja, csatlakoztassa a videókártya tápcsatiját..... ami rávan dugva, de ezt irja ki, pedig rendesen lett flashelve a bios.... megnéztem, tápcsati lehúzásnál el sem indul a VGA, vagyis nem is tudná kiírni..... szóval kap áramot, de ezt irja ki, és nem enged tovább.... bedobtam mellé egy X1550-et, hogy arról megy a gép, és akkor visszatöltöm a HD3850-re mégegyszer a bios-t, de elindul az X1550-ről, de a gép egyáltalán nem látja olyankor a HD3850-et.

VD

számom: 06-húsz-4-nyolcvankilenc-27-hatvankettő

(#410) Kommy

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látom elég kihalt a topik de azért felteszem a kérdést. Lenne egy Gigabyte gtx 260-am (GV-N26OC-896H) és egy olyan gondom lenne, hogy nem mindig van kép a dvi-n, erre a hibára van egy bios frissítés rá, de a saját frissítő programjával (@bios) nem tudok rárakni másik biost valami oknál fogva. Leveleztem a supportal de nem tudtak semmit mondani, vagyis csak olyanokat mit énis megpróbáltam. (javaslataik voltak, alaplap failsafe default, kipróbálni mindkét slotban, frissíteni a legújabb bétára). A frissítést Windows 7 Home Premium x64 alatt próbálgattam, meg próbáltam egyszer Windows XP alatt is de teljesen ugyan azt csinálja.

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#411) gurami

gurami
(újonc)

Sziasztok
Az atiflash progi nálam azt csinálja hogy feljön a dos ablak az aljára kiírja hogy a folytatáshoz nyomjak meg egy gombot,ezt csinálja 3-szor és utána kilép a programból.Hogy lehet ezt használhatóvá tenni?
Köszi

(#412) easy...rider

easy...rider
(senior tag)
LOGOUT blog

én annyit szeretnék megtudni hogy a VGA memóriájának a feszültségét lehet e biosszal piszkálni? vagy csak hentesmelóval lehet megoldani? :U
mert ha igen akkor belemerülök a témába, amúgy meg a másikba ;] ;]
a VGA egy MSI HD4670 512MB,
gyári adatok PAPÍRON: GPU 750MHZ, RAM 800MHZ,
nálam mégis alapból minden mod nélkül: GPU 750MHZ, RAM 830MHZ,
a memória Hynix H5RS5223CFR-N0C, gyárilag 1000MHZ-et kéne vinnie, és gyakorlatban is visz, de 1010-nél már szemetel. :(

előre is köszi a válaszokat! :R

[ Szerkesztve ]

www.href.hu/x/fe2b

(#413) Aggregátor válasza gurami (#411) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy hogy dosból indítod :U

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#414) rumkola válasza gurami (#411) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

winflash-t használj

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#415) Aggregátor válasza easy...rider (#412) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szoftveresen nem lehet emelni a memória feszültségét, de nagyon nem kell belemerülnöd, itt az MSI 4670-hez a vmod: [link]

Bár nálad mások a ramok, úgyhogy nem 100% hogy ugyanaz a nyák.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#416) easy...rider válasza Aggregátor (#415) üzenetére

easy...rider
(senior tag)
LOGOUT blog

WOW nagyon köszi! :D
jó kis írásnak tűnik, holnap belemerülök. ha kérdésem lenne akkor majd annak a topikjában kérdezek ;)

www.href.hu/x/fe2b

(#417) syC

syC
(PH! addikt)

sziasztok!

Atit flashelni elvileg ezzel a parancsal lehet? (cmd-ben benne vagy a könyvtárban term.en) 'atiflash -f -p 1 ujbios.bin'

1 - azért mert az alsó pci-e slotban van a kártya

Invalid command-ot ad erre. Mit b***ok el?

• De hova temetik a túlélőket? •

(#418) zozo81 válasza syC (#417) üzenetére

zozo81
(újonc)

Szia!Valszeg. nem az 1-es slotban van, hanem a 0-ban!próbáld ki! :K

(#419) syC válasza zozo81 (#418) üzenetére

syC
(PH! addikt)

mind2 slotban van kártya

(#420) syC

syC
(PH! addikt)

Hali!

GTX260-as flashelése közben nvflash ilyen üzenetet adott:

"NOTE: Unconfigured display adapter found, device not accesible: GT200 (05FFh) stbstb"

Ötlet? Létezik olyan paraméter nvflashnél, amely semmilyen hibát nem vesz figyelembe, csak csinálja amit kell?

(#421) syC válasza syC (#420) üzenetére

syC
(PH! addikt)

ugye a szokásos 'nvflash -i1 -4 -5 -6 -y ujbios.rm'-ot próbáltam , de ez kevés..

(#422) aelfwine

aelfwine
(újonc)

Üdv mindenkinek!
Lenne egy apró problémám, talán valaki tud segíteni. A probléma egy asus 3870x2 -es kártyával van, aminek mindkét ventije 100% -ra volt tekerve gyárilag. Fél évre a kiadás után realizálta ezt az apró problémát az asus, és kiadott rá egy bios update -et. Eddig a pontig teljesen jól működött a kártya, mind a 2 mag vígan muzsikált (csak kicsit hangosan). Nos ennél a pontnál vistám volt (volt is vele bajom elég...), és azon nem igazán akart működni a flash tool, ezért gondoltam, feltolok egy xp -t, flashhelem, aztán majd ugyis itt a W7 béta, majd azzal megyünk tovább. Nos a flash hiba nélkül lement xp -n, restart betölt, csodás, felrak w7 beta. Itt vettem észre, hogy az egyik mag nem igazán akar menni. Gondoltam, ejnye béta, utána olvastam, és kiderült, hogy ms nem szereti annyira a crossfire -t egyelőre, így elnapoltam a problémát. Aztán nemrég felraktam egy véglegest, és a probléma továbbra is fennált. Vissza xp, és rájöttem hogy ott is csak 1 mag megy. Utánaolvasás, rábukkantam másik 3 emberre, akinek ugyanez a frissítés tette tönkre az egyik magját, az asus természetesen hallgat a témában.
Amit ez után próbáltam:
winflash20111 + radeon bios editor xp -n, vistán, és w7x64 -en. Az első 2nél csak 1 magot lát a tool (dev managerben a rossz mag vga device -kéne jelenik csak meg, hiába adok alá drivert), w7 -nél látja mind a 2 magot (fel is ismeri), de itt nem tudja írni a tool a biost. Aztán atiflash freedos alól: info lekérésénél, mentésnél vagy írásnál bármelyik magra befagy. W7 alol, és a pci számozásból látszik, hogy a master mag szált el, és a slave maradt meg, aminke a biosát továbbra is lehet írni tetszés szerint. Ha újra ráfuttatom az asus update -et, az valszeg a master core -ral kezdi, amire kiírja, hogy same version és leáll... Van valakinek ötlete mit lehetne még kipróbálni, azon kívül, hogy megvárom amíg kiadnak w7x64 kompatibilis flash toolt?

(#423) Hunter2

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Melyik BIOS editorral tudom úgy módosítani BIOS-t hogy pipeline-okat kapcsolok be?
Egy GeForce 6800-ról lenne szó.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#424) Aggregátor válasza Hunter2 (#423) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Próbáld meg rivatuner-el.

(#425) VSZM

VSZM
(lelkes újonc)

Hi! Azt szeretném kérdezni, hogy a VGA Bios frissítése mire jó? Egyáltalán miket lehet állítani a VGA bios-ában? Sajnos Win 7 alatt nem tudok drivert felrakni az nvidia 9800 GT kártyámhoz, mert telepítés vége felé elmegy a kép és akármennyit is várok, nem jön vissza. Restart után sem. Csak rendszer visszaállítás segít csökkentett módban, még az eredeti windows driver visszatelepítése sem. Nem tudom, hogy segítene-e ezen egy VGA bios frissítés. +Laptopomban van egy ATI HD 4570 (Nagyon butított szegényke). Hogyan tudnám ezt a butított kártyát megizmosítani egy kicsit?

[ Szerkesztve ]

SWBF2 4 EVER

(#426) Darksnake

Darksnake
(újonc)

Hí! Tudna valaki segíteni kaptam egy Asus 8800GT kártyát és valami barom 9600GSO biost rakott rá mikkor fel akartam tenni a saját biosát ezt írja ki:(supported eeprom not found) már szinte mindent próbáltam valakinek valami javaslat?

Ha üzenetet kapsz illik rá válaszolni :)

(#427) bishopx2

bishopx2
(fanatikus tag)

Hali!

Kéne egy kis help!

8800GTS G92 512Mb videokártyán kéne bios frissítenem, de nem nagyon tudom hogyan kezdjek hozzá, leszedtem a legújabb drivert, és leszedtem a nvflash nevű progit is, de
mikor elindítom egy dos ablak jelenik meg és onnantól nem értem :)

röviden valaki letudja irni mit kell nyomni ilyenkor ?

van ilyen..

(#428) kpal válasza bishopx2 (#427) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Esetleg itt segitenek http://logout.hu/cikk/az_nvflash/teljes.html

(#429) robert02@12

robert02@12
(lelkes újonc)

sziasztok leszedtem a gigabyte 4670-hez az oldaláról egy biosfrissitést és kicsomagoltam kaptam egy ilyet vga_bios_gv-r467d3-512i_f22 file 64KB ezzel mit kell csinálni?

A hangya egész nyáron dolgozott. A tücsök pedig egész nyáron hegedült. Télen mindketten megdöglöttek.

(#430) keke69

keke69
(senior tag)

Sziasztok!

Arra szeretnék választ kapni hogy a Radeon Bios Editoral is lehet a kártyát frissíteni vagy csak a winflashel?
Csak azért kérdezem mert a WINFlash valamiért nem akar elindulni(Win 7 van fent)

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#431) C4mp3r válasza keke69 (#430) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!

Lehet, ajánlom figyelmedbe ezt a cikket.

If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

(#432) keke69 válasza C4mp3r (#431) üzenetére

keke69
(senior tag)

Köszi! :R
Csak azért kérdeztem mert nindenki a WINFlasht mondja!

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#433) C4mp3r válasza keke69 (#432) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azzal is lehet, meg ezzel is, de vigyázz, nehogy elflasheld a biost. ;)

[ Szerkesztve ]

If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

(#434) keke69 válasza C4mp3r (#433) üzenetére

keke69
(senior tag)

Van biosom olyan amelyik működik csak rá kellene raknom,tehát nekem nem kellene állítgatnom benne semmit!
Az alap problémám csak annyi,hogy nem veszi vissza a kártyám 2D-ben az órajelet 157/300-ra csak 400/1200-re.
Ilyen hülyeség miatt most meg izgulhatok,pedig már mindent kipróbáltam hátha megtudom oldani a problémát flashelés nélkül!
Köszönöm a válaszaidat! :R

[ Szerkesztve ]

(#435) keke69

keke69
(senior tag)

Van itt valami nagyon érdekes dolog!

Nem ment a kártyám 2D-ben 157/300-as órajelen csak 400/1200-on.Meg flasheltem és átírtam a 400/1200-at is 157/300-ra.Tehát a biosban nincs már olyan értékem hogy 400/1200 és mégis ezen az értéken megy 2D-ben!!! :Y
Van erre valakinek valami logikus és érteles magyarázata? :F

[ Szerkesztve ]

(#436) keke69

keke69
(senior tag)

Na végre sikerült csak a CCC-t meg kellett piszkálnom egy kicsit! :C

(#437) XenHai

XenHai
(tag)

Kéne 1 kis segítség!
Van 1 sapphire 4870 x2- őm és frissíteni szeretném 1 Asus top bios-ra!
Melyik programmal érdemes frissíteni ?Lehetőleg egyszerű legyen a használata mert nem vagyok jártas a vga bios frissítésben!

(#438) XenHai

XenHai
(tag)

Valaki???

(#439) q2w3

q2w3
(senior tag)

Fel akarok tenni újabb bios verziót a Sapphire 5850 vga-ra, és az atiwinflash azt mutatja ,hogy az image size és a CRC is különbözik. Ez jelenthet problémát?

[ Szerkesztve ]

(#440) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

msi 3870x2 1gb oc (r3870x2-t2d1g-oc) biost keresek :R

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#441) shteer válasza XenHai (#437) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

atiwinflash

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#442) shteer válasza q2w3 (#439) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jelenthet - legrosszabb esetben másik vga-val kell visszaflashelned az eredetit - amit előtte lementettél biztonsági okokbaól :)

(#443) sinya85

sinya85
(senior tag)

Tudom nem szeretitek mikor ez a téma hat oldalon keresztül megy és az ember nem képes visszakeresni "én probáltam" de mivel hogy lehet biost felrakni gtx285re?

[ Szerkesztve ]

ஜ۩۞۩ஜ

(#444) hole

hole
(újonc)

Sziasztok!

Nibitorral megszerkesztettem a 8800gt-m biosát úgy hogy extrára és 3d-re beállítottam 1.1 voltot a többit alapon hagytam. Win alól felflasheltem műküdött, a gép bebootolt, de amikor az afterburnerrel betöltöttem a magasabb órajeleket akkor a monitor elfeketedett majd visszajött a kép fekete háttérrel és csak a futó programok látszottak. Az a baj hogy menet közben változik a feszültség és jobb lenne mindenhol ugyanazt a feszültséget beállítani, vagy ez azt jelenti hogy nem bírja a kártyám a magasabb feszültséget? :F

(#445) sinya85 válasza hole (#444) üzenetére

sinya85
(senior tag)

megkérdezhetem milyen progival fesselted?

ஜ۩۞۩ஜ

(#446) hole válasza sinya85 (#445) üzenetére

hole
(újonc)

Nvflash

(#447) rambom47

rambom47
(újonc)

Sziasztok!

Van egy Sapphire 4870X2-m és bios mod-ot szeretnék rajta elkövetni némi teljesítmény érdekében,de nem vagyok jártas benne egyáltalán(életem 2.ati kártyája),bioseditor és winflash letöltve,de nem értek hozzá és nem akarom elbarmolni mert garim már nincs:D,viszont ha valaki tudna szolgálni nekem 1 érthető nagyon alaptól induló leírással,hogy mit hogyan csináljak mit honnan szedjek,hogy ne öljem meg a kártyámat és kihozhassam belőle a maximumot biztonságosan annak nagyon hálás lennék és legalább megtanulnám ezt is :)
Köszi.

Üdv. Jani :)

(#448) give3

give3
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Van egy 9600gt-m, ami nem változtatja az órajeleket, és a feszültséget 2D/3D-ben.
Van valami megoldás arra hogy működjön a dolog?
Már jópár bios-t kipróbáltam, de változtatni egyik sem tudta.

Annak idején a 6600Gt-men működött...

Jó lenne, ha netezés közben nem melegedne annyira a kártya.

Köszi,üdv.

(#449) amd22

amd22
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

sziasztok. valaki tudna részletes tájékoztatot adni hogy hogyan kell cd-röl ujrairni az ATI 4830-am biosát mert gözöm sincs az egészröl:)vagy esetleg szoftveres megoldást valaki?
köszi elöreis üdv

Gépgyilkos:)

(#450) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egy kis segítségre lenne szükségem egy HD4830 ventilátor szabályozását akartam módosítani,
lementettem bios-t(GPU-Z-vel), megnyitottam editoral, átállítottam venti szabályozásban az értékeket, de semmi mást,
lementettem, betöltöttem ati win flash-el, rámentettem újraindítottam,
gép el indul windows-ig eljut amikor betöltődne az asztal akkor megáll :O
csökkentett módban elindul,
leszedtem a VGA drivereket, de így is megáll amikor az asztalkezelő betöltődne,
eredeti bios egy pendrive-on van, hogyan tudom visszatenni?

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.